ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΕ Η 12ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ – ΤΗ ΒΙΑΖΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

    Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού από τον πατέρα της στη Φλώρινα.

    Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση, η Χρυσάνθη Σπανδωνίδου, δημοσιογράφος από την περιοχή,  επισήμανε ότι, σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.

    Όπως ανέφερε, το κορίτσι θεωρούσε «δεδομένη» την κακοποίηση και αυτό προκύπτει και από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

    Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών, που μίλησε στην εκπομπή, σημείωσε πως κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου στο οποίο άρχισε να φοιτά φέτος, καθώς είναι μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου.

    Όπως σημείωσε, «επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα την βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι».

    «Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί πρώτης Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και «ανοίχτηκε» μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα», επεσήμανε η εκπαιδευτικός.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της ανήλικης, βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Φλώρινας, καθώς μόλις δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

    Η ανήλικη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Γιατί δεν γράφετε ότι είναι αλβανός, το είπαν χθες στην ΕΡΤ.

    2. Κατά τα άλλα κλείσαμε φυλακή τους εγκληματίες Χ.Α.γιτες……. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν μέσα σε ένα κόσμο παράνοιας που δυστυχώς όλα ξεκινούν από την οικογένειά…. Για παραδειγματισμό πρέπει να του κόψουν όλα τα άκρα εκτος από ένα χερι, μετά φυλακή από όπου να ξέρει πως ο μόνος τρόπος να βγει έξω….. είναι οριζοντίος υποβαστάζων από τέσσερις….

      1. Ακριβώς αυτό.
        Να του δώσει μια γερή με τον πλάστη και να τον στείλει διακοπές διαρκείας.
        Αστοδι@λο πια.

    3. Και ο πατέρας κ η μάνα του παιδιού θανατική ποινή χτες. Που ήταν η μάνα του παιδιού τόσα χρόνια να τον κάνει φέτες; Αι στα διάλα πια με την ανωμαλία που τους δέρνει. Σιχάματα
      Αγανάκτηση

    4. Μιας και ηταν βοσκος δε πηδουσε καλυτερα καμμια γιδα;

    5. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ.

    6. θα μπορούσαμε ποτέ να ακούσουμε μια τέτοια ιστορία για ένα φοβισμένο παιδί που το υιοθέτησαν ομοφυλόφιλοι και έχει φρίξει από την αηδία;;;;

    Comments are closed.