ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕ Η “ΒΙΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ”: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ “ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ” ΓΙΑ 7.000 ΕΥΡΩ (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-3

    Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό, τα λέει όλα! Μην το χάσετε

    Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά: Τέτοια «σκηνικά μπούνγκα-μπούνγκα» μόνον ο Μπερλουσκόνι. «Λίγο μπαλαμούτι, τέτοια φάση και μετά τις πήραν και τις πήγαν σε άλλο χώρο μέσα στη βίλα». Από τη Βάρνα της Βουλγαρίας, με αποκαλύψεις

    Μόνο στο Μακελειό της Τετάρτης

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Λες να τις πήδηξαν; Δεν το πιστεύω. Μάλλον τσιμπουκοφούσκωμα έκαναν για να ξαλαφρώσουν οι Βούλγαροι. Η Σκορδού παίρνει από δεκάρικο και πάνω για φουλ σέρβις.

    2. Όλο το πουταναριο και αδελφάτο στην τι-βι

    3. Για να κανεις καριερα στα πρωιναδικα πρεπει οπωσδήποτε να περασεις από πολλα κρεβατια,αυτο το ξερει ολος ο κοσμος κι ο ντουνιας.

    4. Άντε να περιμένουμε και τις συλλήψεις τώρα.

    5. 7.000 ευρώ για -έστω- Ελληνίδα μοντέλα της εποχής είναι πολλά. Η τιμή περιλαμβάνει κόκα και σαδομαζοχιστικό πακέτο.

    6. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ?

    7. Αχέροντας,σύμφωνο μαζί σου.
      Ο πρώτος που είχε πει για την Σκορδά,και της βίζιτες της Θεσσαλονικιάς ήταν ο Στηβ Κακέτσης ,πριν χρόνια .Ξαφνικς αγοράζουν σπίτια ,η τηλεόραση είναι οι προβολή ,τα καλλιστεία ,αλλά γαμήσια.Η Τζούλια το ξέρανε όλοι ,την σπυροπουλου τα ίδια ,και ολικές οι πρωινές πετάνε προς Ντουμπάϊ μεριά 😂😂😂,Αχόρταγες σκύλες

    8. Κατάλαβες Στεφ, γιατί πηδάνε από τα μπαλκόνια οι γυναίκες; Τόσα χρόνια, οι γυναίκες επειδή είναι πιο ανθεκτικές, δεν είχαν κατανοήσει σε πόσο βαθιά κρίση είναι το έθνος μας. Εμπιστεύονταν γυναίκες σαν την Σκορδά, δηλαδή μια χωρισμένη βίζιτα, την Θρασκιά μια θλιμμένη γεροντοκόρη, που έκαναν ανεπιτυχείς γάμους και ακολουθούσαν τις συμβουλές τους. Καθηλωνόταν η νοικοκυρά και έμπαζε στο σπίτι της τη βίζιτα, όχι μόνο αυτή. Ο Κουρής είχε το πουτανάδικο (ALTER) και έκανε την τσατσά. Τσιμτσιλή, Λόη, Χρουσαλά κοίτα τι γαμπρούς πήραν. Απλά η Σκορδά στάθηκε άτυχη γιατί του έφαγε τα λεφτά του Λιάγκα εκείνος ο ασφαλιστής, χρηματιστής τι διάολο ήταν αυτός και φυσικά τον χώρισε. Γιατί από τότε επιβεβαίωσε πόσο πουτάνα είναι.

      Έβλεπαν αυτές τις πουτάνες οι Ελληνίδες και ήθελαν τα ίδια και τα απαιτούσαν. Συνάμα πήγαιναν και ψήφιζαν ΓΑΠ και μετά χόρευαν καρσιλαμά με τον…γόη τον Τσίπρα τρομάρά τους. Δεν τις λυπάμαι καθόλου, αν δεν βάλουν μυαλό να κοιτάξουν τις οικογένειές τους και να πάνε στον δρόμο της Ακροδεξιάς, να κάτσουν να ψηφίζουν Κούλη και Τσίπρα και να πηδάνε από τα μπαλκόνια.

    9. Ποιος τη γ@μ@ει τη σκορδά τη τουρκογύφτισσα ούτε ένα ευρώ δεν θα έδινα.

    10. όσοι είναι υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας έχουν ταυτόχρονα αλλεργία στην επαγγελματική επιλογή της γυναίκας ως πόρνη, ειδικά όταν πρόκειται για κόρες αδελφές ή και μάνες. Εγώ το φέρνω πάντα στο τραπέζι αυτό συμβουλεύοντας αυτούς που θέλουν δικαιώματα για τις γυναίκες ότι πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλοι και ότι είναι πάντα μια καλή επαγγελματική επιλογή η πορνεία για τις κόρες του που είναι σύγχρονες ανεξάρτητες γυναίκες.

    11. Εννοείτε ότι όλες και όλοι όσοι βγαίνουν στα πρωινάδικα έχουν ξαπλώσει.
      Φίλος ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρίας ρούχων για να μπει πριν 15 χρόνια να κάνει επίδειξη μόδας για 5 λετπά με τα κορίτσια του γνωστές μετέπειτα σύζυγοι έπρεπε να κάτσει. Δεν τους έκατσε και δεν έκανε το διαφημιστικό. Ούτε στην Σαουδική Αραβία του τότε που έκανε promo δεν του είχαν πει να κάνει κάτι τέτοιο.
      Για να μην πω για σχέση μου τότε στο τοπ των γυναικών ακόμα και σήμερα που την είδαν σε μια πλατεία σε μια εκπομπή που γυρνούσαν σε μεγάλη πόλη που σπούδαζε και τις την έπεσαν και τι δεν της έταξαν για να βγει να κάνει την γλάστρα. Τι ταξίδια στο εξωτερικό, τι άκρες στην σχολή, τι χρήμα αλλά δυστυχώς για αυτούς η κοπέλα δεν γούσταρε γιατί είχε τον θεό δίπλα της….. :)) και γιατί δεν ήταν παλλακίδα!

    12. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΚΟΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 100% ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ, ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΙΟ, ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ ( ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΤ ).

    13. Θα το ξαναπώ. Ο Στέφανος Χίος είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που δεν κάνει a la carte δημοσιογραφια. Τους ξεμπροστιάζει όλους. Προφανώς και δεν εξαγοράζεται και έτσι δεν φιμώνεται. Συγχαρητήρια και γι’ αυτό το πρωτοσέλιδο
      Δυστυχώς ζούμε σε μία ανήθικη κοινωνία που μπεις τολμάει πλην ελαχίστων όπως ο Στέφανος Χίος να αντισταθεί. Γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
      Κοιτάξτε γύρω σας τι κυκλοφορεί και την πρότυπα έχουν τα νέα παιδιά που έχουν ξεμείνει σε αυτή τη χώρα. Δείτε με την σκουπίδια τους ταΐζουν ακόμη και οι ίδιοι η απαίδευτοι γονείς τους

    14. Ο Tom Cruise κορίτσια είναι μέσα;;;;τις μάσκες μη ξεχάσετε.

    15. 7.000 ευρώ για ληγμένα προϊόντα…
      εκτός αν το “παιχνίδι” σημπελαμβάνη και κάτι άλλο…
      Πάω περίπτερο…

    Comments are closed.