ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΟΣΟ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΜΝΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ”EGAYDAAK”-”ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ 176 ΝΗΣΙΑ & ΒΡΑΧΟΙ”! ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ “ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ” ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ..ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

    Κοινοποίηση:
    smyrne-768x461

    Σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ πάντα, η Άγκυρα από σήμερα και μέχρι την 1η Οκτωβρίου, βγάζει το υδρογραφικό Τσεσμέ απέναντι από την Λήμνο.

    Όπως μεταδίδει το directus.gr, με την NAVTEX TURNHOS N/W : 0880/22 που εξέδωσε ο υδρογραφικός σταθμός της Σμύρνης, η Τουρκία στέλνει για το εν λόγω χρονικό διάστημα το ερευνητικό του τουρκικού στόλου Τσεσμέ, σε περιοχή που δεσμεύτηκε ανατολικά της Λήμνου.

    Μάλιστα οι Τούρκοι αναφέρουν: ”Ας δούμε ποιες επιθέσεις θα διαπράξει παράνομα η Ελλάδα (που παρενόχλησε επίσης παράνομα το TCG Çeşme στις 23 Φεβρουαρίου 2021)”

     

    Τι αναφέρουν για το ”EGAYDAAK”

    ”Αφήστε αυτά τα γελοία νούμερα. Ο αριθμός των νησιών και βραχονησίδων που μας ανήκουν σήμερα είναι 176”!

    Σύμφωνα πάντα με το directus.gr, η γειτονική χώρα, έχει «τραβήξει» 13 γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο αλλά και στην Κρήτη στις οποίες αναγράφονται 152 νησιά και βραχονησίδες που σύμφωνα με την Άγκυρα δεν έχουν δοθεί στην Ελλάδα μέσα από τις Συνθήκες και κατά κύριο λόγο τη Συνθήκη της Λωζάνης.

    Το κωδικό όνομα EGAYDAAK άλλωστε σημαίνει στην τούρκικη γλώσσα ακριβώς αυτό: «Νησιά, νησίδες και βραχονησίδες, των οποίων η κυριότητα δεν παραχωρήθηκε στην Ελλάδα με διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες». («Egemenligi Anlasmalarla Yunanistan’a Devredilmemis Ada Adacιkve Kayalιklar»).

    Με λίγα λόγια, η Τουρκία διεκδικεί όλο το Αιγαίο και αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία που είναι κατοχυρωμένη βάσει διεθνών συνθηκών.

    Οι περισσότερες βραχονησίδες που θέλει να αμφισβητήσει η Τουρκία ανήκουν σε νησιωτικά συμπλέγματα στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, αλλά και κοντά στις ακτές της Κρήτης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Θα στηθεί επεισόδιο και μετά Χάγη…τραβάτε τώρα.να.δειτε κάνα τουρκικό σήριαλ.γιδια

    2. Ας αποφασισουν τελικα τα μογγολοειδη ποτε θα ερθουν γιατι μπουχτισαμε να τους περιμενουμε εχουμε και δουλειές μ αυτους θα ασχολουμαστε συνεχεια.
      Ολο παραμυθα θαρθουμε ενα βραδυ και θα σας ριξουμε στη θάλασσα .
      Θα μας κλασετε μια μαντρα αρχιδια

    3. Ας αποφασισουν τελικα τα μογγολοειδη πουε θα ερθουν γιατι μπουχτισαμε να τους περιμενουμε εχουμε και δουλειές μ αυτους θα ασχολουμαστε συνεχεια.
      Ολο παραμυθα θαρθουμε ενα βραδυ και θα σας ριξουμε στη θάλασσα

    4. Στα @ρχιδια μου να πανε στην πρωτη γραμμη ολα τα κομματοσκυλα…

    5. Οι προδότες και οι νενεκοι πρώτοι για κρέμασμα

    6. Τα Ραφαλ και τις μπελαρα να τις βάλει στο κωλο του ο προδότης ο Κούλης γιατί δεν θα τα χρησιμοποιήσει αλλά θα παρακολουθούμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Εδώ και τώρα 12 μίλια προδότες ραγιαδες

    7. Ωχ μ αυτον τον αρχιμαλακα που εχουμε για πρωθυπουργο δεν θα γινει τπτ οπως το 2020 θα καθεται και θα βλεπει η το πολυ πολυ να κανει κανενα διαβημα.
      Δε πηδιομαστε λεω εγω

    8. Μόνο λόγια. Χάσανε την Μέρκελ και τον Τραμπ και ψάχνουμε στήριγμα στον Πούτιν. Ο τελευταιος έχει τα δικά του προβλήματα. Στα δικά τους όρια θα κάνουν έρευνες παλι, όπως με το άλλο που περιορίστηκε τελικά στον κόλπο της Ατταλειας.

    9. Μα στη Μογγολία δεν υπάρχει ούτε θάλασσα, ούτε νησιά, να μας πουν οι κλέφτες οι Τουρκο-Μογγόλοι που έχουν κατακλεψει την Ελλάδα εδώ και αιώνες την πατρίδα μας, ποιος τους έδωσε τα νησιά;;; Ο παππούς τους;;; Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης

    10. Ελατε να τα παρετε παλιοτουρκοι. Σας περιμενουμε οποια ωρα της ημερας και της νυχτας αποφασιστε. Μπορει και να μην προλαβετε γιατι δεν θα σας μεινει κανενα πλοιο να σας μεταφερει.

    11. Όταν έχεις διαφωνία με έναν γείτονα πας στα δικαστήρια.Γιατί δεν κάνουμε και εμείς αυτό να τελειώνουμε μια και καλή με τους κωλότουρκους;Και να δούμε ποιος έχει υπογράψει και τι.Και μετά ή θα πηδήξουμε τους τούρκους ή θα κρεμάσουμε τους δικούς μας προδότες

      1. Εχεις διαβασει ποτέ για τα αποτελεσμαρα που εκδικαζει το διεθνες δικαστηριο της Χαγης? (για παραδειγμα αναφερω τη Χαγη).
        Οι αποφασεις του συνηθως ειναι 60-40 ή 70-30, ΠΟΤΕ δεν βγαινει καποια χωρα κερδισμενη κατα 100%.
        Αν παμε στη Χαγη, οτι ποσοστο και να παρουν οι μογγολοι, 20% ή 30% των εδαφικων τους απαιτησεων, θα βγουν κερδισμενοι, και με τη βούλα!
        Αν ακουσεις τους γνωστους γεωπολιτικους καθηγητες (οχι τα προδοταριά του ΣΙΧΑΜΕΠ), εχουν αναλυσει πολλες φορες οτι ΔΕΝ μας συμφερει το διεθνες δικαστηριο.

    Comments are closed.