[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ – ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    210302-F-YN876-0639-scaled

    Ανανέωση ώρα 22:11

    Μετά την εντολή του Αμερικανού πρόεδρου Τζο Μπάιντεν το κινεζικό κατασκοπευτικό αερόστατο καταρρίφθηκε από την αμερικανική Αεροπορία πάνω από τον Ατλαντικό

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ το κινεζικό αερόστατο, που το Πεκίνο αποκαλεί  ως μετεωρολογικό εβλήθη από πύραυλο.

    Ο πύραυλος κτύπησε το αερόστατο με πυροσωλήνα προσέγγισης και τα θραυόμαστε το κτύπησαν  αναφέρουν ειδικοί.

    Υπενθυμίζουμε πως ένα ακόμα κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι, εντοπίστηκε αυτή την φορά στη Λατινική Αμερική, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

    Όλο αυτό μια ημέρα μετά τον εντοπισμό ενός τέτοιου μπαλονιού στον αμερικανικό εναέριο χώρο, και οι αντιδράσεις είναι ήδη μεγάλες με άλλους να μιλούν για ανικανότητα της αμερικανικής κυβέρνησης.

    Δεν είναι λίγες οι φωνές που κάνουν λόγο για εσκεμμένη άφεση της πτήσης του, προκειμένου να ενταθούν οι σχέσεις των δύο χωρών από το “βαθύ κράτος”.

    Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας χαρακτήρισε «ατύχημα» την είσοδο «αερόπλοιου» στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, αποδίδοντάς το σε λόγους «ανωτέρας βίας».

    Παράλληλα κατηγόρησε πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι εκμεταλλεύτηκαν το περιστατικό για να δυσφημίσουν το Πεκίνο.

     


    Αρχικό κείμενο:

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ  Τζο Μπάιντεν σχεδιάζει να δώσει εντολή κατάρριψης του  κινεζικού  κατασκοπευτικού αερόστατου  πάνω από τον Ατλαντικό, ώστε να γίνει δυνατή στη συνέχεια η περισυλλογή του και η ανάλυσή του, ανέφερε ανώτερη πηγή στην βρετανική Daily Mail.

    Το κατασκοπευτικό αερόστατο  πρόκειται να βγει από την ανατολική ακτή των ΗΠΑ αφού πέρασε πάνω από μια ευαίσθητη τοποθεσία πυρηνικών πυραύλων στη Μοντάνα που ονομάστηκε «Βάση της Κρίσης».

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σχεδιάζει να δώσει εντολή κατάρριψης του κινεζικού κατασκοπευτικού αερόστατου πάνω από τον Ατλαντικό, ώστε να γίνει δυνατή στη συνέχεια η περισυλλογή του και η ανάλυσή του, ανέφερε ανώτερη πηγή στην βρετανική Daily Mail.

    Το κατασκοπευτικό αερόστατο πρόκειται να βγει από την ανατολική ακτή των ΗΠΑ αφού πέρασε πάνω από μια ευαίσθητη τοποθεσία πυρηνικών πυραύλων στη Μοντάνα που ονομάστηκε «Βάση της Κρίσης».

    Mαχητικά της αμερικανικής Αεροπορίας έχουν απογειωθεί επιτηρώντας το αερόστατο.

    Ο Λευκός Οίκος αποφάσισε να μην καταρρίψει το αερόστατο πάνω από το έδαφος της χώρας, εν μέσω φόβων για τις ζωές των Αμερικανών αλλά και μήπως πυροδοτήσει  διεθνές επεισόδιο, δήλωσε ανώτερος αμερικανός αξιωματούχος.

    Τώρα αξιωματούχοι του Πενταγώνου σχεδιάζουν να καταρρίψουν το αερόστατο ώστε αυτό να καταπέσει  στα χωρικά ύδατα των ΗΠΑ. Η δράση θα απαιτήσει ένα ουσιαστικό τοπικό κλείσιμο του εναέριου χώρου είπε η πηγή στο ABC.

    Τα κατασκοπευτικά μπαλόνια λειτουργούν συνήθως σε υψόμετρα έως και 120.000 πόδια, αλλά το κινεζικό έχει κατέβει περίπου στα 46.000 πόδια, που σημαίνει ότι βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση για ένα F-22 Raptor που μπορεί να πετάξει στα 65.000 πόδια.

    Ωστόσο, η αποστολή είναι γεμάτη πολυπλοκότητα. Το 1998, η καναδική Αεροπορία έστειλε μαχητικά αεροσκάφη F-18 για να προσπαθήσουν να καταρρίψουν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι. Έριξαν χίλιες βολές πυροβόλου των  20 χιλιοστών σε αυτό αλλά αυτό δεν κατατρίφθηκε παρά μόνο έξι ήμερες αργότερα όταν προσγειώθηκε κάπου στην ανατολικό Καναδά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΣΥΛΕΞΟΥΝ , ΜΕΤΑ ,ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΦΑΝΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΜΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟ. Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΙΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΩΡΑ ΑΜΟΛΑΕΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟ ΗΛΙΟΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΕΡΩΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. ΠΟΣΟ ΑΕΡΙΟ ΧΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ . Ο ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΣ ΜΗ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ . ΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΙΘΑΝΑ . ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΒΥΘΟΣ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      05/02/2023

    2. Και πολύ σωστά έκαναν. Εμείς είμαστε οι μλκες που αφήνουμε τα ισλάμια να σουλατσάρουν όπου θέλουν ανενόχλητοι.

    3. Μέχρι και οι Κινέζοι τρολαρουν τα αμερικανάκια…

      1. Οι Αμερικάνοι τους γλεντάνε και τους έριξαν το κατασκοπευτικο μπαλόνι. Τι πέρασες την πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη Αμερική, Ελλαδισταν? Που μπουκάρουν συνέχεια οι Τουρκαλαδες στο Αιγαίο και εμείς χεζομαστε πάνω μας.

    4. Εκαναν το αυτονόητο δλδ μπηκες στα συνορα μου σε καταριπτω κατι που οι δικοι μας δεν θελουν να το χωνεψουν οτι ετσι πρεπει να γίνεται με τους μογγολους με το αποτελεσμα να μπαινοβγαινουν ανενοχλητοι αφου καταλαβαν οτι ειμαστε κοτες λυράτες

    5. ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΤΙ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ F-22 ΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΦΕΝΤΟΝΟΦΥΣΟΚΑΛΑΜΑ

    6. Μου αρέσει που λέγανε ,ο Τραμπ είναι πολεμοχαρής θα κάνει πολέμους κλπ…..γελάει ο κόσμος ….και βλέπουμε ότι ο Μπάιντεν έχει μαλώσει και με τα δύο θηρία……ρωσια Κίνα….και είναι θέμα χρόνου ,(ίσως φέτος η του χρόνου )…να πάμε στον 3 παγκόσμιο πόλεμο . Το προφητικό βέβαια λέει ότι θα πάθει μια μεγάλη καταστροφη η Αμερική γεωλογικη ,και θα γίνει μερική . Τα σενάρια είναι μάλλον μέσω χάρπ;;; ….για το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα ……η το ακραίο σενάριο το γελοστοουν να σκάσει ..κλπ….

    7. καλαεκαναν.κατασκοπευτικο ηταν.Η δικια μας Κουλα τι κανει?θα χτυπησει κανα κατασκοπευτικο???

    8. Αμερικανοκινεζιές μπαλονάτες … Υπερπαραγωγή όχι αστεία!

    9. Και δως του δουλεμα! Θα συμφωνησω με τον Μπογια πολιτικων αποβρασματων! Η Κινα φτιαχτηκε ξεκαθαρα με αμερικλανικες επενδυσεις με τα μηνιατικα του λαου στα τριαντα δολαρια!

    10. Καλα κουμασια ειναι και οι σχιστοματηδες και τα αμερικλανακια.. οι σχιστοματηδες ουσιαστικα τα σχεδια των αμερικλανων εξυπηρετουν και παιζουν – α λα τουρκια – σε διπλο ταμπλο για να τα εχουν καλα και με τα Καμπάλια της ΧαβUSAς και με το Βλαδιμηρο. Στα κομματια και οι κινεζοι και οι αμερικλανοι.-

    11. Καποια στιγμη πρεπει τα δημοσιοκαφρακια; να καταλαβουν οτι το εβραιοσιωνιστικο κατασκευασμα που αποκαλειται Κινα ειναι το καθοριστικο προβλημα της ανθρωποτητας

    12. ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΟΥ 1960 ME TO U2 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ

    13. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.
      ΑΥΤΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΗΘΗ.

    14. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΨΩΦΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΕΕΕ…

    Comments are closed.