(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΜΕ ΑΙΜΑ ΒΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Αιματηρά επεισόδια σε διάφορα περιστατικά βίας σε όλη τη χώρα – Κρίσιμη δοκιμασία η σημερινή εκλογική αναμέτρηση για τον Ερντογάν – Στις κάλπες 57 εκατομμύρια Τούρκοι ψηφοφόροι


    Ένας πατέρας και ένας γιος τραυματίστηκαν θανάσιμα μετά από συμπλοκή μέσα σε εκλογικό κέντρο στην επαρχία Μαλάτια της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο DHA.

    Τα θύματα είναι ο Χασάν Ακτάς και ο Ιλίγιας Ακτάς και πυροβολήθηκαν μέσα στο σχολείο που λειτουργούσε ως εκλογικό κέντρο.

    Όπως αναφέρει το DHA το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί και ξεκίνησε με λεκτική διαμάχη αντίπαλων ομάδων η οποία εξελίχθηκε σε καβγά, με κάποιους να βγάζουν τα όπλα και τελικά να τραυματίζονται θανάσιμα οι δύο συγκεκριμένοι άνθρωποι.

    Η αστυνομία έκλεισε προληπτικά το κέντρο αλλά και μεγάλο μέρος της περιοχής, για την αποφυγή κλιμάκωσης της έντασης και προχώρησε στη σύλληψη του ατόμου που φέρεται να πυροβόλησε.

    Με πράσινο σακάκι πήγε να ψηφίσει ο Ερντογάν

    Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ψήφισε στις δημοτικές εκλογές σε ένα σχολείο στη συνοικία της Κωνσταντινούπολης Ουσκουντάρ.

    Η ψηφοφορία “διεξάγεται ομαλά, όπως πληροφορούμαι”, είπε στους δημοσιογράφους, χωρίς να αναφερθεί στο αιματηρό συμβάν.

    “Ελπίζω να κλείσουν οι κάλπες το απόγευμα με μια μεγάλη προσέλευση των ψηφοφόρων”, σχολίασε και χαρακτήρισε τις εκλογές “ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας”.

    Ο Ερντογάν πήγε να ψηφίσει φορώντας ένα πράσινο σακάκι και συνοδευόταν από την σύζυγό του Εμινέ, η οποία επίσης ψήφισε.

    Αργότερα εντός της ημέρας ο τούρκος πρόεδρος θα δώσει συνέντευξη Τύπου προτού αναχωρήσει για την Άγκυρα.

    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

    erdogan-2
    erdogan-3

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Παροτι τα χαλια και την καταντια που σαν λαος διαχρονικα εχετε περιπεσει,ερχεσθε με θρασος περισσο να δακτυλοδεικτειτε,κουτσαβακια.

    2. Δυστυχώς αυτούς έχουμε δίπλα μας…
      Ενώ ο Ελληνικός λαός καταδικάζει τις αντιδημοκρατικές πρακτικές, ο πρωθυπουργός παραδειγματίζεται.
      Όταν τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στα επεισόδια, ανοίγει ο δρόμος της νοθείας.

    3. δεν Υπάρχειπερπτωσηνα γίνει.και εδω κατι τετοιο με τους κογγολεζους.

    Comments are closed.