[ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ] ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ Ε.Ε ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!! ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ Ο ΣΕΡΒΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ – ΚΕΙΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ – ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    JKGLKJG

    Άγρια παρέμβαση Λαβρόφ κατά Δύσης-Τουλάχιστον 25 μέλη της νατοϊκής δύναμης KFOR και 52 Σέρβοι έχουν τραυματιστεί-Σε ετοιμότητα για πλήρη παρέμβαση ο σερβικός στρατός-Σφαγή στους δρόμους του Κοσσυφοπεδίου

    Σφαγή στους δρόμους του Κοσόβου, με τη βία να κορυφώνεται και τους τραυματίες από όλες τις πλευρές να αυξάνονται κατακόρυφα. Τουλάχιστον 25 μέλη της νατοϊκής ειρηνευτικής δύναμης KFOR έχουν τραυματιστεί στις συγκρούσεις στο Κόσοβο μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP). Στις εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα, φαίνονται μέλη της KFOR να κείτονται στο έδαφος, ενώ παρέμβαση κατά της Δύσης είχαμε και από τη Μόσχα.

     

    Ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε πως ο σερβικός στρατός έχει τεθεί σε θέσεις μάχης στην οριογραμμή, ουσιαστικά απέναντι από τις δυνάμεις της KFOR, μεταδίδουν σερβικές πηγές.

    «Οι Σέρβοι μας δεν ενοχλήθηκαν από την KFOR, αλλά από τις λεγόμενες ειδικές δυνάμεις του Κοσσυφοπεδίου Rosu. Ένα μέλος της Rosu έριξε πολλές σφαίρες και χτύπησε τον Σέρβο Ντράγκισα Γκαλζάκ στην πλάτη και στο χέρι. Υπήρχαν ελεύθεροι σκοπευτές σε πολλά σημεία, 52 Σέρβοι ήταν τραυματίες, στρατιώτες της KFOR χτύπησαν τους Σέρβους με γυμνά χέρια, ο πιο σοβαρά τραυματισμένος τράγκισα Γκαλζάκ τραυματίστηκε δύο φορές, τώρα βρίσκεται στην εντατική», δήλωσε ο Σέρβος πρόεδρος σε σχετική ενημέρωση.

    Πλάνα από την υποχώρηση των μαχητών της KFOR του ΝΑΤΟ στο Ζβετζάν έχουν διαρρεύσει στα κοινωνικά δίκτυα. Από την αρχή, οι δυτικοί ομιλούντες προσπάθησαν να κατηγορήσουν τους Σέρβους διαδηλωτές για την έναρξη της κλιμάκωσης, αν και χρονολογικά, η απείθεια του Κοσσυφοπεδίου κατέλαβε αρκετές πόλεις που κατοικούνταν από Σέρβους.

    «Η τρέχουσα κλιμάκωση στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια είναι ανησυχητική και μια μεγάλη εκρηκτική κατάσταση μπορεί να ξεσπάσει στην καρδιά της Ευρώπης», δήλωσε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

    «Μια μεγάλη εκρηκτική κατάσταση επικρατεί στην καρδιά της Ευρώπης, ακριβώς σε εκείνο το μέρος όπου το ΝΑΤΟ πραγματοποίησε επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας το 1999 παραβιάζοντας κάθε αρχή της Τελικής Πράξης του Ελσίνκι που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί καθώς και άλλα έγγραφα του ΟΑΣΕ. Η κατάσταση είναι ανησυχητική, αλλά η Δύση έχει ξεκινήσει μια πορεία ολοκληρωτικής υποταγής όλων εκείνων που με οποιονδήποτε τρόπο εκφράζουν τη δική τους γνώμη», είπε ο κορυφαίος διπλωμάτης.

    «Αυτό τονίζει για άλλη μια φορά ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο είναι γεωπολιτικού χαρακτήρα και απαιτεί μια γεωπολιτική λύση που θα διασφάλιζε, όσον αφορά την Ευρώπη, ίση και αδιαίρετη ασφάλεια για όλες τις χώρες, και που θα σήμαινε ότι κανένα μπλοκ, συμπεριλαμβανομένου του ΝΑΤΟ, έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει κυριαρχία σε αυτό το μέρος του πλανήτη», δήλωσε ο Λαβρόφ σύμφωνα με το TASS.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Δυστυχώς βλέπουμε ποιοι είναι οι άλλοι και ποιοι είμαστε εμείς…ραγιάδες

    2. Για αυτό στηρίχθηκε ο Μητσοτάκης από τους έξω με νύχια και με δόντια κάνοντας νοθεία. Είναι το καλύτερο πιόνι για όσα έχουν σχεδιάσει οι Νατοϊκοί.
      Ξαφνικά βλέπουμε αναταραχές στη μοναδική χώρα σύμμαχο της Ρωσίας που βρίσκεται εντός Ευρωπαϊκού εδάφους.

    3. Οι Σέρβοι δεν είναι πατριώτες . Οι Σέρβοι είναι εθνικιστές και δεν ξεχνούν τι τράβηξαν από το ΝΑΤΟ και την Δύση. Οι Σέρβοι ξέρουν να γίνουν τους εθνικιστές του πολιτικούς και όταν κάποιοι τους προδίδουν έχουν συγκεκριμένο τέλος όπως οι πρώην πρωθυπουργός τους. Οι Σέρβοι βγάζουν άνδρες όπως ο Αρκάν και ulemek. Και όχι σαν τον Αποστολάκη και τον Φλώρο . Οι Σέρβοι δεν κάνουν πίσω όταν πέφτουν κρότου λάμψης από τυρρανους . Τιμή και δόξα στην Σερβία και στην Ελληνική εθελοντική φρουρά που πολέμησε στο πλευρό των Σέρβων ορθοδόξων αδερφών.

    4. Κυρ Στεφανε… Πες μας κανα νεο για την Κουλα

    5. Πολυ σωστος οι σερβοι δεν παιζονται ειναι πατριωτες οχι σαν τους δικους μας καναπεδες ολοι τους θα καταληξουν λοατκι αυτοι νομιζω σε λιγο θα ειναι ικανοι να πουλησουν την ιδια την μανα τους. ρεεεεεεε ουυυυυυυσσσσστττττ

    6. ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    7. ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Η ΜΟΣΧΑ

    8. Οι Σέρβοι είναι μάγκες,εδώ έχουμε παρέλαση πούστιδων και δεν τρέχει μία.
      Μόνο για κανένα βόλεμα στο δημόσιο είναι οι κωλοτρυπίδες οι ψηφοφόροι.

    Comments are closed.