ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ «ΤΡΑΚΑΡΕ» Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ; ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΣΩΜΕΝΑ ΜΜΕ

    Κοινοποίηση:
    ΛΙΒΥΗ

    Δεν υπάρχει στρατιωτικός οργανισμός ή ομάδα που να μην παίρνει στα σοβαρά την αναφορά της δυνάμεως της.

    Είναι το Α και το Ω μετά τον όρκο και την αποστολή της.

    Εχθές το μεσημέρι, αναφέρθηκε σε δελτίο τύπου του ΓΕΕΘΑ πως το όχημα (λεωφορείο) στο οποίο επέβαιναν μέλη των Μονάδων Διοικήσεως Ειδικού Πολέμου είχε τρακάρισμα με αντιθέτως κινούμενο όχημα και οι τραυματίες νοσηλεύονται σε κοντινά νοσοκομεία.

    Βεβαίως, όταν το Επιτελείο αναγκάζεται να κάνει τέτοια ανακοίνωση, σημαίνει πως κανονικά έχει λάβει νωρίτερα αναφορά από τον διοικητή της επιχειρήσεως ο οποίος σαφώς θα είπε ΆΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Διότι η συνέχεια, και οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν λίγο αργότερα σε ξένα ΜΜΕ που είναι εκτός ελέγχου της λίστας Πέτσα και των ελλαδικών καναλαρχών έδειξαν ένα λεωφορείο που έχει χτυπηθεί από το πλάι και πάνω, με γωνία 45°, και έχει πάρει φωτιά και σαφώς ΔΕΝ χτυπήθηκε από “όχημα που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση” βεβαίως, αφού το μπροστινό τμήμα του λεωφορείου είναι άθικτο και όχημα πέριξ του λεωφορείου δεν υφίσταται.

    Η αναφορά λοιπόν που θα έλαβε το ΓΕΕΘΑ είναι πως “χτυπηθήκαμε από drone ή ρουκέτα και έχουμε νεκρούς και τραυματίες”, έως ότου ξεκαθαριστεί ΠΟΣΟΥΣ νεκρούς και τραυματίες είχαν, που είπαμε είναι το Α και το Ω για την εκτίμηση της κατάστασης και απόφαση συνέχισης ή λήξεως της αποστολής.

    Και κάπου εκεί, μερικοί γαλονάτοι στο ΓΕΕΘΑ που έχουν να δούνε πόλεμο από την τελευταία φορά που κρύφτηκαν πίσω από τον καναπέ να μην τους δείρει η γυναίκα τους με την παντόφλα, έπεσαν από το συννεφάκι τους και κατάλαβαν πως το να στείλεις την πιο επίλεκτη μονάδα σου, την οποία μονίμως έχεις ως Φιλιππινέζα να τρέχει από δω κι από κει να σου μαζεύει τα άπλυτα, και να την στείλεις σε ένα εχθρικό πεδίο με ασύμμετρες απειλές διαβρωμένο από δεδομένους εχθρούς, να κινηθεί με ένα απλό τοπικό λεωφορείο με βάρβαρο οδηγό που μόλις ξεκαβάλησε την καμήλα του, και χωρίς τακτική και στρατηγική κάλυψη της επιχείρησης, θεωρώντας πως οι Λίβυοι και οι φίλοι τους σε περιμένουν με τα βάγια στο χέρι να έρθεις σαν τον Ιησού στα Ιεροσόλυμα, ήταν μάλλον σπάνιου μεγέθους μαλακία.

    Βεβαία, ο ερασιτεχνισμός ξεκινάει στον ίδιο τον πυρήνα της επιχείρησης η οποία είναι ίσως η μόνη που έχει γίνει εκτός ομπρέλας προστασίας συμμάχων, είτε Αμερικανών είτε Γάλλων και δείχνει πως οι στρατιωτικοί μας εστάλησαν σαν να πηγαίνουν σχολική εκδρομή. Κάτι ακόμα που μαρτυρά ερασιτεχνισμό είναι η ίδια η έκφραση του Δελτίου Τύπου που δεν σχολίασε ΚΑΝΕΙΣ! “Σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματικές πηγές” αναφέρει….

    Δηλαδή έχεις επιχείρηση εν εξελίξει και δεν διατηρείς επιχειρησιακή επαφή με τους εμπλεκόμενους αλλά περιμένεις να μάθεις πληροφορίες από τους διπλωμάτες σου; Είμαστε στην εποχή που και το παιδί σου να στείλεις κατασκήνωση, ΠΡΙΝ φτάσει στον προορισμό του, έχεις μιλήσει μαζί του στο κινητό. Αλλά εδώ το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνει “σύμφωνα με πληροφορίες”… Τι είστε ρε μλκες!; το ΑΠΕ-ΜΠΕ είστε; ΕΣΕΙΣ (θα έπρεπε να) είστε οι κύριοι φορείς της πληροφορίας!

    Αλλά ξεβρακωθήκατε από ξένα Μέσα Ενημέρωσης, διότι δεν ήσασταν σε θέση να ελέγξετε και να περιορίσετε την ροή της πληροφορίας. Ο ίδιος ο Υπ. Υγείας της Λιβύης σας εξέθεσε αναφέροντας νεκρούς λίγο μετά το Δελτίο Τύπου σας.

    Υπό κανονικές συνθήκες, σήμερα θα έπρεπε να ξηλωθεί το μισό ΓΕΕΘΑ να πάνε να μαζεύουν μαργαρίτες, μπας και ανέβει κάνας Αξιωματικός από την μέση βαθμίδα να σφίξουν οι κώλοι. Μιλάμε για το μεγαλύτερο φιάσκο μετά την Κύπρο σε απώλειες ανδρών, καθ’ υπαιτιότητα του ιδίου του ΑΓΕΕΘΑ, τον οποίο αυτή τη στιγμή στα πετσωμένα μέσα του Ειδικού Τύπου έχουν πέσει και τον χαϊδεύουν όπως κάνουν συστηματικά εδώ και καιρό μετά από κάθε φιάσκο.

    Μέσα στο πρόσφατο διάστημα χάσαμε (από λίγες ώρες μέχρι πολλές μέρες) ολόκληρες στρατιωτικές βάσεις (Αλμυρός, Ελευσίνα, Στεφανοβίκειο) έχουμε μετατρέψει τον στρατό σε παραμάνα του κράτους για οποιαδήποτε ανάγκη και κρίση, έχουμε ξεφτιλίσει εξοπλισμούς και αποθέματα που “σπρώχνουμε” σε έναν χαμένο πόλεμο, χάσαμε αεροπόρους στο καθήκον και βεβαίως είχαμε και τα περιστατικά στον Έβρο όπου η άμυνα πιάστηκε στον ύπνο και μας έσωσε η τοξική αρρενωπότητα των ακριτων μας που πήγαν οργανωμένα και φρενάραν το κύμα πριν γίνει τσουνάμι, αλλά έχουμε και την περίπτωση Κούκλατζη Μητρετώδη που αποτελούν εθνικό όνειδος.

    Όλα αυτά υπό την επίβλεψη και ευθύνη του Φλώρου, τον οποίο κανακεύουν όλοι οι “ρεπόρτερ” του Ειδικού Τύπου, οι οποίοι εμφανώς παίρνουν “γραμμή” από την κυβέρνηση, η οποία αν ήταν εθνική, έπρεπε να τον έχει ξηλώσει από καιρό τώρα…

    Αλλά γιατί να τον ξηλώσει; που αλλού θα βρει τόσο βολικό αχυράνθρωπο στον στρατό, να κάθεται να τον παρακολουθούν και να έχει αποδείξει λόγω και έργω πως είναι έμπιστος; πού αλλού θα βρουν τέτοια ταύτιση σε στρατιωτικό, ώστε να έχει τον χειρισμό του Στρατού; πού αλλού θα βλέπαμε την σύζυγο του ΑΓΕΕΘΑ να συμπολιτεύεται με την κυβέρνηση; Η σχέση Φλώρου με Μητσοτάκη είναι ένας τέλειος “γάμος” συμφερόντων και αυτό έχει αντίκτυπο στις Ε.Δ.

    Είναι η τέταρτη φορά που θίγω το ζήτημα του απορρήτου. Ένα μέσο ασφαλείας για την προστασία της Άμυνας, έχει γίνει μέσο συγκάλυψης προβλημάτων και μειοδοσιών. Για την ιστορία θυμίζω πως ολόκληρη η Μεταπολίτευση εδραιώθηκε πάνω στην βεβαιότητα που προσέφερε το στρατιωτικό απόρρητο. Με βάση αυτό, ο τρισκατάρατος Αβέρωφ μάζεψε κάθε διαθέσιμη πληροφορία περί των πεπραγμένων της κυβέρνησής του και τα εξαφάνισε στον τάφο μνήμης που ονομάζεται “φάκελος Κύπρου”.

    Και για να επιστρέψουμε ξανά στο κυρίως θέμα, έχουμε το σακάτεμα μιας ομάδας επίλεκτων, που αποτελούν τους καλύτερους των καλύτερων μας, αυτούς που υποτίθεται τους φυλάς ως κόρην οφθαλμού, για την περίπτωση που ο εχθρός θα “πατήσει το κουμπί”, και δεν τους εκθέτεις σε κάθε χαζό κίνδυνο.

    Η Λιβύη έπρεπε να είναι υπόθεση του τακτικού Στρατού και όχι της Διοικήσεως Καταδρομών. Εφ’ όσον επιλέχθηκαν όμως, διότι φαίνεται πως ο Αρχηγός Φλώρος έχει και φετίχ με το σώμα αυτό, έπρεπε να έχουν πάει με ό,τι συνεπάγεται μια Διοίκηση Καταδρομών: τεθωρακισμένα οχήματα, συστήματα προστασίας, ιπτάμενα μέσα κλπ. Αλλά αυτά τα κάνουν σοβαρές χώρες, σαν αυτές που ανέφερα νωρίτερα, υπό τη σκιά των οποίων έχουμε συμμετάσχει στο παρελθόν σε παρόμοιες επιχειρήσεις. Εδώ, ετέθησαν σε κίνδυνο οι επίλεκτοι, και, κάτι ακόμα που δείχνει πως η χώρα μας έχει μείνει εξαιρετικά πίσω στις εξελίξεις, αυτοί οι επίλεκτοι είναι λίγοι, αφού όλοι οι υπόλοιποι που υπάγονται στην Διοίκηση Καταδρομών, είναι ανεκπαίδευτα παιδιά με λιανοτούφεκα που έχουν ρίξει 10 σφαίρες σε όλη τους την εκπαίδευση. Τη στιγμή που βλέπουμε πως σε ολοκληρωτικό πόλεμο, οι καταδρομείς πρέπει σε σχετικές επιχειρήσεις να εξαπολύονται κατά μεγάλες ομάδες και να έχουν και μεγάλες εφεδρείες.

    Από εχθές το απόγευμα στην Άγκυρα, στα κεντρικά του “Οχυρού” της ΜΙΤ στα γραφεία του Χακαν Φινταν, άνοιξαν σαμπάνιες. Αντιθέτως, εδώ έκλεισαν σπίτια, και εμείς παλεύουμε στην χώρα του “Υπαρκτού Μητσοτακισμού” να μάθουμε πληροφορίες από εξωτερικές πηγές για το τι πραγματικά έγινε. Η κατάσταση στην ενημέρωση είναι χειρότερη κι από την Βόρεια Κορέα, με την διαφορά πως εδώ έχει έναν μανδύα “δημοκρατικότητας”….

    Λυπάμαι ειλικρινά για τους θανόντες και εύχομαι δύναμη στις οικογένειές τους. Αν δεν φύγει αυτό το σύμπλεγμα εξουσίας, τα προσεχή χρόνια θα κλάψουμε όλοι μας με μαύρο δάκρυ.

    Σταμέλος Παπαβασιλείου

    380275897_222990550754374_5741606130395701275_n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Τι τροχαίο ατύχημα μας λένε ? το λεωφορείο φαίνεται χτυπημένο πολύ άσχημα. Μήπως είχε τροχαίο ατύχημα και τράκαρε με καμία αντιαρματική ρουκέτα ?

    2. Επίσης ευρώ Νιους έδειχνε το δράμα των Λιβυων και όχι των Ελλήνων ρε είχες γιατρούς χωρίς σύνορα υπάρχουν ακόμη κλπ Ελλάδα πάμε ποιο πέρα δεν φροντίδατε ποτέ να βγάλετε μια προσωπικότητα πέρα την Βαρδινογισννη δεν παρεδωσε ουθενα αυτή, αυτό ήταν πέθανε τελοιωσε ας ήταν και φτωχοί κλπ κλπ να την είχατε στα κυκλώματα προσωπικότητες πχ σαν την ,Κουλιανου πχ δεν έχουν μείνει και πολλές η την άλλη του Σύριζα το μοντέλο κλπ την ευρωβουλευτή Κουντουριώτη την κάνατε πολιτικό χωρίς να φροντίσετε να μπει σε άλλα κυκλώματα που πάτε χωρίς όπλα κλπ,,,μην κουνιέται για πουθενά πλέον σας τρώνε κλπ ξέρεις τη οργανώσεις υπάρχουν ούτε της βάζει το μυαλό σου πλέον κλπ ,που είναι η διεθνή σας προσωπικότητες να μιλήσουν για εσάς κλπ μόνο προγράμματα πολιτικής είστε κλπ κάνεις δεν σας βάζει σημασία πλέον αφού σας πουλάνε η συμμαχίες κλπ

    3. Σωστά φάνηκε από την αρχή ότι ήταν χτύπημα σε αυτόν τον δρόμο σαν κάμπο ήταν δυνατόν να τράκαρε το Λεωφορείο μαλλων από ντροουν τουρκικό ήταν

    4. Για τη μισθούρα όλα μια ζωή και να ξυπνάει το πρωί και να βάζει αυτή την αιματοβαμμένη στολή π έχει 4 αστέρια κρίμα ήσουνα και στα βατράχια πολύ κρίμα αυτή η χώρα θα αργήσει να κάνει κάθαρση

    5. Κε Σταμέλο Παπαβασιλείου, πολύ καιρό έχω να δω τέτοιο σχόλιο πλήρες συγκροτημένο μη αμφισβητήσιμο και “καλοδεμενο”. Την εκτίμηση μου και τις ευχαριστίες εκτιμώ όλων που είμαστε σ αυτή την σελίδα.

    6. Λέγεται ότι την τουρκική βάση στην Αλ Βατίγια πριν χρόνια την βομβάρδισαν Έλληνες πιλότοι.Τώρα οι Τουρκοι κάνουν αντίποινα.Ίσως.Ο Φλώρος ας κρεμάσει στην πλάτη κανα παράσημο ακόμα

    7. Κοίτα,η Ελλάδα δεν είχε ανάγκη την πλάτη Αμερικής ούτε Αιγύπτου μπορούσε να την κάνει μόνη την αποστολή κλπ αν μιλάμε για ιατροφαρμακευτικο υλικό απλά θα πηγενε στο αεροδρόμιο θα ξεφορτωνε θα έφευγε αν χρειάστηκε γιατρούς εδώ είναι τα τηλέφωνα μας ειδοποίησε κλπ σαν πρώτη φορά αυτό έπρεπε να κάνει την πορεία μέσα στην Αφρική δεν την ήξερε κλπ όταν δεν έχεις ανθρώπους μέσα μην πας κάτσε στο σπίτι του πρέσβη μέχρι να φύγεις κλπ.μην βγενεις έξω αν όμως πήγε όπλα την αποκλείετε να μην ήξερε Αμερική Ρωσία Κίνα Γαλλία κλπ οπότε την έβαλαν μπροστά σαν την μαφία η μικροί μπροστά και την πάτησε πρωτάρα δίνεις φεύγεις άλλη αποστολή αν ζητηθεί δεν έπρεπε να εμπιστευτούν συμμαχίες έχουν να κάνουν με φίλες ας πούμε ότι όλα ήταν όπλα κλπ ξέρεις πόσες φυλές θα πάρουν μερίδιο κλπ μέχρι να φθάσουν προορισμό ιατροφαρμσκευρικα το ίδιο κλπ άσε ξεφορτωσε φύγε με το χαμόγελο ούτε των ίδιο των πρέσβη δεν εμπιστεύεστε κλπ ο πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας τη να σου κάνει κύκλος γύρω από την εκκλησία κλπ ,,,έπρεπε να είχαν συνεννοηθεί και με πρόεδρο δημοσίου νοσοκομείου να τα εδειναν κλπ.ιατροφαρμακευτικο υλικό θα έρθουμε τάδε ώρα να είσαι εκεί κλπ

    8. Θα περασει κι αυτο οπως το ελικοπτερο των Ιμιων που επεσε μονο του.

    9. Μια ζωη ψευτες και δολοπλοκοι, ο ζαβος και η παρεα του.Ευτυχως υπαρχουν και αλλες πηγες πληροφορησης απο απο τα τσιρακια του γλυφτες της λισταςτου γιαουρτοΠετσα.

      1. Ρε Ρωσοδουλε/Ρωσολαγνε/Ρωσοβλακα την αλήθεια λέω.! Δεν ήταν επίλεκτοι όλοι αυτοί. Πως να κάνουμε δηλαδή.

        1. Και επειδή δεν ήταν επίλεκτοι λέμε ρε τρόμπα δεν ήταν Έλληνες?
          Δεν ήταν παιδιά της Ελλάδας?
          Κατσαπλια τρόμπα θα έρθει η ώρα σου!

          1. Είσαι εσύ ο αγράμματος! Διάβασες πουθενά να λέω ότι δεν είναι παιδιά της Ελλάδας. Η ότι δεν πρέπει να τους κλάψουμε. Απλά λέω την αλήθεια ότι δεν ήταν επίλεκτοι όπως γράφει ο άλλος ο άσχετος! Η δικιά σου ώρα να δεις πως έρχεται. Σας ξέρουμε όλους εναν προς εναν κάτι κοπριτες σαν εσένα.

    10. Εχθες που μας ανοιξε τα ματια το μακελειο με την ειδηση εγραψα που στελνετε τα παιδια μας στους τουρκοφιλους λιβυους λιγη ωρα μετα μαθαμε τα χαλια μας τα μαυρα αν δεν ξυπνησει η τριτη ταξη στην χωρα και δεν στησει γκιλοτινες δεν σωζομαστε αδερφια ασθανομαι εξευτελισμο και ονειδος σαν Ελληνας. Ο μητσοτακης εχει δυο εντολες να πουλησει αιγαιο και να καψει την ψυχη καθε Ελληνα. Το Ενα το εχει πετυχει.

    11. Να ξέρετε ότι η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι άκυρη όταν υπάρχει δημοκρατία κλπ δεν υφίσταται στα πολιτικά δικαστήρια και ιδικά στο λαό στους στρατιωτικους ναι κλπ μόνο σε περίπτωση χούντας τα πολιτικά δικαστήρια και Άρειο πάγος είναι υπό κατοχή αλλά όπως και να γίνει ο λαός κουμαντάρει παιχνίδι εδώ

    12. Με τι τράκαρε; Με καμήλα; Στη μέση της ερήμου, τόσο βόδια μας θεωρούν. Οι αποστολές μας μάραναν, δεν κοιτάμε τα χάλια μας τα μαύρα, να βοηθήσουμε την Λιβύη, την Ουκρανία, την Τουρκία και να καμαρώνουμε την καταστροφή μας. Ο εχθρός είναι μέσα σε αυτόν τον πόλεμο και μοιάζει στον Μίστερ Μπίν.

    13. Bayraktar την εκανε την δουλεια, ειναι γεματο Τουρκους η Λιβυη, και η Ανατολικη Λιβυη προπυργιο των Αιγυπτιων δεχεται συχνα επιθεσεις απο την Δυτικη Λιβυη προπυργιο των Τουρκων, η Ελλαδα της Κουλας γιατι μπλεκεται στις ιστοριες των Μουσλιμιων???

    14. Ας βγει να μιλήσει στο Μακ και στον Χίο συγγενείς τραυματιών και θυμάτων να λάμψει η αλήθεια να μάθουμε αν έγινε τροχαίο…Χαθήκανε Έλληνες που πήγαιναν για βοήθεια αύριο μπορεί να γίνεται πόλεμος θα λένε ψέματα τα πολιτικά καθάρματα και θα μας στέλνουν σε βέβαιο θάνατο!!!

    15. Και ακόμη δεν έχουμε πόλεμο…….Δυστυχώς έχουμε ένοπλες δυνάμεις με νοοτροπία δημοσίου υπάλληλου Ελικόπτερα πλημμυρισμένα,αποθήκες πυρομαχικών στο έλεος της φύσης;;;Τώρα θυσίες προσώπων από τα στελέχη των ενόπλων με ενέργειες πρωτοφανούς ερασιτεχνισμού Μήπως Στοχεύουν στο να κάμψουν το φρόνημα του λαού για να γίνει ενδοτικός σε κυριαρχικά δικαιώματα ;;

    16. Εγώ νομίζω ότι για αυτό το πρόβλημα φταίει η κλιματική αλλαγή και όχι ο Κούλης και οι Κούληδες συνεργάτες του.

    17. Άμεσα, επέμβαση του Ελληνικού Ναυτικού και Ειδικών Δυνάμεων στην Κυρειναικη, με ταυτόχρονη Ιταλική επέμβαση στη δυτική Λιβύη, προκειμένου να τεθεί η χώρα υπό Ευρωπαϊκό έλεγχο για να αποτραπούν οι μεταναστευτικές ροές.

    18. Μήπως η ελληνική αποστολή βρέθηκε εν μέσω διασταυρούμενων πυρών; Αυτοκτόνησε ρε πουστομασώνε Δένδια και συ κωλόγερε, ανώμαλε Φλώρε! Άχρηστοι, ανίκανοι, βλάκες, έστειλαν τους επίλεκτους στο στόμα του λύκου.

      1. Ποιοι επίλεκτοι ρε Ρωσοβλακα? Δεν ήταν ένοπλοι όλοι αυτοί. Νομίζεις ότι είναι ο Τσακ Νόρις με την Delta Force! Γιατροί και μηχανικοί του στρατού ήταν. Και 2 διερμηνείς.

      2. Μητσοτάκης, Δένδιας, φλώρος, και διευθυντής υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ. Αυτοί φταίνε. Μοιράζονται ίδιο μερίδιο ευθύνης. Ούτε ένας μετά τον Μητσοτάκη δεν έσπασε την αλυσίδα και να το μπλοκάρει.

    19. Πριν λίγες μέρες δολοφονήθηκαν 6 Τούρκοι στην Αρτέμιδα. ( Αλβανοί ή Ρουμάνοι είπαν ότι τους έφαγαν) . Σήμερα δολοφονήθηκαν 5 Έλληνες στην Λυβιη (σε τρακαρα ειπαν). Τυχαιο;
      Έλληνες σκότωσαν τους Τούρκους και Τούρκοι τους Έλληνες ως αντίποινα. Αυτό πιστεύω εγώ.

      1. Οι πρώτοι στη λούτσα εκτελέστηκαν από φανατικούς οπαδούς του κατμαν…και αυτοί ήταν από διεφθαρμενους μισθοφόρους του ταμπακη..αυτη είναι η άποψη μου…θα μας πει η πανια που ξέρει εκ των έσω την κόντρα ανάμεσα στα 2 στρατόπεδα..ιδωμεν όλα στο φως..η κλιματική αλλαγή είναι εδώ…παμε κι όπου βγει στην μπαταρία της Ευρώπης

    20. Όλοι οι πολεμικοί αναλυτές και εμπειρογνώμονες εδώ είστε μαζεμένοι;

    21. Ο μητσοτακης πάει για συγκυβέρνηση θέλουν να αφανίσουν τον ελληνισμό.δυστυχως οι νεκροί γίνανε φαινόμενο σε αυτή τη χώρα .ζούμε από θαύμα.φλωρε άκου ότι λέει το όνομα σου παραιτησου άχρηστε για τη μισθούρα είσαι.

    22. Φλώρε που είναι το άλλο φορτηγό που λέτε ότι συγκρούστηκε; Αυτό θυμίζει βομβιστική επίθεση, να μιλήσουν οι επιζώντες. Παραιτήσου ρε Φλώρε που η γυναίκα σου κατεβαίνει υποψήφια με τον Χαρδαλιά των εμβολίων και των λοκντάουν!

    23. Καταρχήν, επειδή οι κυβερνώντες δεν πρόκειται να μας πουν την αλήθεια για μία ακόμη φορά (βλέπε Ίμια, πτώση Ηλιάκη, ελικόπτερο στο Άγιο Όρος), οι συγγενείς των θυμάτων να ορίσουν δικό τους ιατριδικαστή, ο οποίος θα τους πει ακριβώς τα αίτια θανάτου!!Όσο για τους Έλληνες Αξιωματικούς, θα έπρεπε να αισθάνονται ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΜΌΝΟ!! Έλληνες Αξιωματικοί γυρνούν μέσα σε φέρετρα εν καιρό ειρήνης και δεν υπάρχει ένας αξιωματικός με καρύδια να πει τα πράγματα με το όνομά τους!!Εξαιρείται ο Αντιπλοίαρχος Ιωάννης Σαλιάρης, Κυβερνήτης της Φρεγάτας “ΛΉΜΝΟΣ”, ο οποίος έδειξε στους Τούρκους τί εστί βερίκοκο!!Ο ΜΟΝΟΣ Α Ξ Ι Ο Σ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΓΕΕΘΑ!!!

      1. Ο οποίος, λένε, έχει πάει ορτινατζα δίπλα στο Φλώρο. Άστο σου λέω, δεν υπάρχει σωτηρία

    24. Σε έφαγε Δένδια ο Κούλης γιατί έβγαλες τον ελληνικό στρατό έξω στην Θεσσαλία να σώσει ανθρώπινες ζωές και εξεθεσες το ανύπαρκτο κράτος. Σε λίγο θα φάει και την κα. Ασημακοπούλου γιατί πήγε στην κηδεία του Βασιλιά ! Όποιος δεν συριζοπασοκοποιειτε τιμωρείται! Ζήτω ο Βασιλιάς Ζήτω ο Παπαδόπουλος Ζήτω το Εθνος!

    25. ως συνηθως η φαντασια των χουνταιων οργιαζει:D

      1. Εσύ τράβα για γάμο ομοφύλων με κούλη, τσιπρα, κασελάκη,ανδρουλάκη και λοιπό ανθελληνικό τόξο. Και άσε τις αναλύσεις για φαντασίες, άκου τα τουρκοκάναλα των καναλαρχών.

    26. Είναι φοβερό!Αυτοί που έδωσαν τις εντολές και έστειλαν τους,στρατιωτικους σε μια τόσο επικίνδυνη και,δεν ξέρω,πόσο,αναγκαία και για ποιους λόγους αυτή η αποστολή, δεν έχουν ευθύνες? Μόνο διαταγές προς αναλώσιμα είδη είναι οι στρατιωτικοί μας? Πως γινεται ανωτεροι να διατασσουν απο τα γραφεια τους, εκ του,ασφαλους και να,στέλνουν ανθρώπους στη σφαγή χωρίς καμία συνέπεια για τις πράξεις τους? Θα ξηλωθει ποτέ κανένας από δαύτους? Είναι κράτος δικαίου αυτό? Τι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν να στέλνουν ανθρώπους στη,σφαγή γνωρίζοντας πως δεν τους αγγίζει κάνεις και δεν έχουν καμία συνέπεια για τις πραξεις
      τους?

    27. Το λεωφορείο σίγουρα χτυπήθηκε…δεν μπορεί σε έναν δρόμο με πέτρες να πηγαίνει με μεγάλη ταχύτητα….η ταχύτητα του λεωφορείου ήταν το πολύ με 30 έως 40 χιλιόμετρα…. είναι αδύνατο να πάθει τέτοια καταστροφή…ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑ αλλού τα ψέματα σας.Μαλακες νεοδημοκρατες τι ψηφισατε ρε..???

      1. Χίλιες φορές να γινόντουσαν εκλογές, 1001 θα ψηφίζαμε ΝΔ-Κυριάκο. Τράβα στην βάρκα σου τώρα.

        1. Εσύ 1001 να ψηφίζεις Κυριάκο αλλά αν 1 στις 1000 σου έρθει το κακό στην πόρτα σου τότε θα καταλάβεις τι μυαλό κουβαλουσες τόσα χρόνια. Πρόσεχε γιατί κουμάντο κάνει αυτός εκεί ψηλά κανείς άλλος.

    28. ,Φλώρο- κανάρινε τα γαλόνια σου να τα βάλεις εκεί που χέζεις. Ο λαός ζει με το φόβο ότι αν οι Τούρκοι κάνουν εισβολή σε 24 ώρες θα είναι στην Ακρόπολη. Ουστ ρε άχρηστοι στείλατε σε σχολική εκδρομή τους καταδρομείς. Τι στρατηγικός σχεδιασμός είναι αυτός ρε? Ξηλωμα και στρατοδικείο στη κανάρα να γίνει σπουργίτι ξεπουπουλιασμενο. ΟΥΣΤ .

    29. Τι ακριβώς κρύβουν; Αυτό που το βλέπει και ο τυφλός; Νομίζουν! Κάποτε μας είπαν ότι την σημαία την πήρε ο αέρας! Τι ακριβώς σας προβληματίζει; Είπαμε τέλος η Ελλάδα. Δεν φταίνε αυτοί μόνο όμως, που είναι ένας πατριώτης Παπαδόπουλος να αναλάβει την διακυβέρνηση;

      1. o αμερικανοκινητος “πατριωτης” που αφοπλισε τη Κυπρο? σωθηκαμε

    30. Στην μεση του πουθενα εγινε ατυχημα δηλαδη ενταξει πρεπει να εισαι χαζος για να το πιστεψεις.

    31. Το αυτοκίνητο των Λίβυων τώρα το κάνανε φορτηγό!!!! Και στο φορτηγό λέει είχε ο Λίβυος την οικογένειά του! Και που είναι το φορτηγό των Λίβυων που υποτίθεται κάηκε και αυτό; Στη Λιβύη των ισλαμιστικών οργανώσεων στείλανε Έλληνες στρατιωτικούς! Βγάλε την αλήθεια Στεφανάρα γίγαντα γιατί τα τσοντοκάναλα των προδοτών καναλαρχών καλύπτουν το έγκλημα!

    32. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι δεν μου αρέσει αυτό το δυστύχημα. Και μάλλον έχω δίκαιο.

    Comments are closed.