ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ: ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ, «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ 4Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ

    Σε σύσταση για τέταρτη δόση εμβολιασμού κατά του κοροναϊού προσανατολίζεται η εθνική επιτροπή εμβολιασμών της Ελλάδας, η οποία συνεδριάζει σήμερα. Συγκεκριμένα η σύσταση θα αφορά τους μεγαλύτερους ηλικιακά πολίτες που κινδυνεύουν περισσότερο με βαριά νόσηση. Αυτή είναι μία είδηση που πέρασε στα ψιλά των συστημικών μέσων.

    Ακόμα και η είδηση ότι η Ελλάδα έχει την μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον Μάρτιο (13,3% σύμφωνα με Eurostat και 16,3% σύμφωνα με ΕΛΣΤΑΤ) δεν μεταδόθηκε.

    Αλλά και για το θέμα του κορωνοϊού υπήρχαν εξελίξεις, οι οποίες προφανώς και δεν συνέφεραν την κυβέρνηση να μεταδοθεί. Την ώρα υπάρχουν Έλληνες υγειονομικοί που βρίσκονται επί επτά μήνες σε υποχρεωτική ανεργία και κάνουν εδώ και μέρες απεργία πείνας! Μάλιστα η μια λιποθύμησε, ενώ ένας άλλος χρειάστηκε ιατρική φροντίδα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης των υγειονομικών, καθώς τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα.

    Επίσης η Ελλάδα πλέον έχει την πρωτιά στην ΕΕ και σε θανάτους ανά εκατ. πληθυσμού με Covid-19, άρα πλέον ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να πανηγυρίζει ότι είμαστε οι «καλύτεροι» και ότι «είμαστε καλύτεροι από το Βέλγιο».

    Να σημειώσουμε τέλος ότι πριν λίγες ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος φέρεται να ετοιμάζεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι το «Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη». Με όλα αυτά και άλλα πολλά… δεν ασχολήθηκε κανείς!

    Την ίδια ώρα το ΔΝΤ ζήτησε «πάγωμα» μισθών-συντάξεων και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, επίσης μια είδηση που πέρασε στα ψιλά. Εδώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός μίλησε ανοιχτά για μια «κόλαση» που έρχεται. «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ποσοστά πληθωρισμού τα οποία δεν είχαμε ξαναδεί εδώ και 40 χρόνια», είπε ο Κ. Μητσοτάκης στην Κ. Σακελλαροπούλου και ζήτησε να υπάρξει προετοιμασία για μια περίοδο παρατεταμένης αβεβαιότητας και αστάθειας. Έναν πληθωρισμό που τον Μάρτιο έφτασε στο 8%!
    Και για όλα αυτά βεβαίως έχει ευθύνη η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς -εκτός των άλλων- έστειλε όπλα στο καθεστώς του Κιέβου, υπερψήφισε τις κυρώσεις στη Ρωσία, ενώ και την Πέμπτη αναμένεται να μιλήσει ο Β. Ζελένσκι στη Βουλή, όλα αυτά έχουν οδηγήσει στη μετατροπή της χώρας σε «μη φιλική» προς τη Ρωσία χώρα.
    Όσο για τη φτώχεια που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά; Έχουμε το πορτοφόλι του Αδώνιδος να βλέπουμε…

    Τέλος, μια πρόβλεψη που προκάλεσε σοκ στην άλλη μεριά του Ατλαντικού έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Sherri J. Tenpenny, η οποία είναι οστεοπαθητικός ιατρός και συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων. Η γιατρός μίλησε στο «The Alex Jones Show» και υποστήριξε ότι βλέπει το μέλλον της ανθρωπότητας υπό την κυριαρχία της ιατρικής τυραννίας.

    Δήλωσε μεταξύ άλλων:

    «Η μεγάλη μου ανησυχία τώρα είναι ότι θα απελευθερώσουν κάτι καινούργιο… Και πιστεύω ότι απειλούν για ιούς αιμορραγικού πυρετού. Έχουν καταλάβει τα μυαλά μας… Τώρα αυτό για το οποίο παλεύουμε είναι ο πόλεμος για τις ψυχές μας! Έτσι λειτουργεί η τυραννία»!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Αυτοι φταινε η οι ηλιθιοι που τους βγαζουν ;
      Πενηντα χρονια ο κοπρολαος ψηφιζει λαμογια,κλεφτες και απατεωνες.
      Και οταν τον γ μετα κλαιγεται σαν παρθενα.
      Μην ψηφιζετε τους μαφιοζους αμα δε θελετε να σας γ πανηλιθιοι.
      Αλλιως μην κλαιγεστε μετα,σας αξιζουν οτι παθετε.
      Τους ηλιθιους τους γ.

    2. Τα πραγματα ειναι απλα,αμα δε θελετε να σας γ τη ζωη,παψτε να ψηφιζετε απατεωνες και μαφιοζους.
      Αλλιως ειστε αξιοι της τυχης σας και σας αξιζει οτι και να παθετε.
      Η βλακεια πληρωνεται.

    3. Ραγιάδες γεννηθηκαμε ραγιάδες θα πεθάνουμε!!!!! Αυτοί είμαστε αυτοί μας αξίζουν!!!!! Θα μας πηδάνε και εμείς θα λέμε και ευχαριστώ.Ο νεοέλληνας δεν έχει πλέον κακκαλα!!!!! Είναι πισωγλεντης και Μαλακας!!!!! Ραγιαδοπηθηκος Μακακας.

    4. Οποιος μπαινει σε λιστα μαυρη….Μαυρο σκοταδι θα γευτει.Κοντος ψαλμος αλληλουια.Μια του κλεφτη ,δυο του κλεφτη τριτη και καταραμενη !

    5. Αυτοι τρωνε γλεντανε και τα βοδια πανε στην πεινα και στον αργο θανατο. Σας ρωτω ποιο γιδι,ποιο προβατο εχει μυαλο για να εχουν αυτοι; Αν ειχαν θα ειχαν πεταξει ολους αυτους.Τωρα με τον αργο θανατο ….. Εχετε γεια βρυσουλες λογγοι βουνα ραχουλες…. Μπεεεε !!!!

    6. Δεν φταίνε αυτοί…αυτοί την δουλειά τους κάνουν….ο κόσμος φταιει!!!!τέλος

    7. Τα λαμογια κατακλεβουν οσο μπορουν μεχρι να φυγουν. Θελουν εκτελεση ολοι τους. Αληταρια.

    8. Και μίζα μέχρι τέλους για πολιτικούς και ακαταδίωκτους.

    9. Τέτοιες κοπριες είχε χιλιετίες η χώρα να δει.

    10. Σιγουρα περνουν ποσοστα απο την καταναλωση που κανουν στις φαρμακοβιομηχανιες
      οι οποιες βγαλαν τρισεκατομμυρια η καθε μια.
      Σκεφτητε σε ποσα εκατομυρια και μιζες θα ανερχοντε τα ποσοστα τους εστω και αν περνουν το ενα τοις εκατο.
      Γιαυτο εχουν αληθορισει και παραφρονηση απο ταυπερογκαποσα που εισπρατουν.
      Λιγο τους ενδιαφερει αν πεθανουμε ολοι ,βασικο ειναι να μας εμβολιασουν και να θυσαυρισουν αυτοι.
      Μηπως υπαρχει κανενας φραγμος στην πλεονεξια τους ,η οποια θα σταματησει οταν πεθανουν.
      Και ετσι ας μην ελπιζουμε τιποτε καλο απ αυτους,που δεν τους εφτασαν αυτα που ηραν απο το ξεπουλημα του Αιγαιου των νησιων και της Μακεδονιας και τις μπιζνες απο το λαθρομεταναστευτικο
      αφου ειστε τυφλοι και δεν τα βλεπουμε ολα αυτα και κοιμωστε ησυχοι.

    11. Μα δεν τους νοιάζει να λύσουν τα προβλήματα του λαού,μας μισούνε.Μόνο μπόλια προωθούνε για να κονομήσουν χοντρά

    12. Παρακολουθούν και καταδιώκουν τον Ελληνικό λαό η εξέγερση με όπλα θα γίνει σύντομα.

      1. Και ποιος θα κανει την ενοπλη εξεγερση,τα Χαπατα που κυκλοφορανε με τα φιμωτρα στο δρομο σαν τα ζωαδια η ο Ραγιαδολαος που τον δουλεβουν χοντρα και μασαει το Σανο κανονικα ;
        Οπως εκανε και το 2010 με τα μνημονια,που τα καταπιε ολα σαν καλο ζωαδι ;
        Πολλες ταινιες επιστημονικης φαντασιας βλεπεις,να τις κοψεις γιατι σε χαλανε…

    13. Τους νοιάζει να δουλέψουν το καλοκαίρι τα νησιά μόνο…. Για την ηπειρωτική Ελλάδα στα παπαρια τους….

    14. Τί 8% πληθωρισμο; Τουλάχιστον 50% έως 100%. Μόνο τα τρόφιμα είναι γύρω στο 10%.
      Ποιά κοπρόσκυλα κάνουν αυτες τις μετρήσεις;

    15. Αυτό το ανώμαλο δίποδο, έχει παραληρηματική αίσθηση μεγαλείου και μια πεποίθηση πως οι ζωές μας του ανήκουν ,ως επικυρίαρχος.
      ΟΧΙ μαυριδερό γαμψομυτικο κοράκι. Δεν σου οφείλω τίποτα και δεν είμαι σκλάβος σου. Χορευεις γιατί βρηκες γόνιμο έδαφος από μικρόψυχους, φοβικούς, εκ γεννετής ελαττωματικούς.
      Δεν τελείωσε ακόμα. Το πας αργα και βασανιστηκά για να μην γίνει επανάσταση και αιματοκύλισμα. Όποτε βλέπεις θυμό, ανασυντάσσεσε και υπαναχωρείς για να ξαναχτυπήσεις.
      Δεν ειμαστε όλοι ετσι όμως. Και θα το δεις στην πορεια.

    16. ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ , ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ !!!

    17. ΤΟΥΣ ΦΛΟΜΩΣΕ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ SOROS …ΜΕ ΨΕΥΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ….ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ…ΨΟΦΑ ΚΟΥΛΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ….ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ

    18. SCHWAB…ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ …ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΔΙΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ…..ΑΔΩΝΗ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΜΕ ΤΑ 50 ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΥΡΝΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕ. .ΚΟΥΛΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ….

    19. Παλι παιζουν με τα στοιχεια η στατιστικες αρχες πειτε την αληθεια ο πληθωρισμος ειναι 13% – 14% χειροτερευει η κατασταση καθε μηνα… γινονται αερας τα λεφτα δεν προλαβαινεις….

    20. Το ΔΝΤ εχει το δικαιωμα και μας δινει συμβουλες και κανονες για τα δημοσιονομικα, μας κουναει το δακτυλο την ωρα που ο κ.πρωθυπουργος λεει οτι τακτοποιησαμε το “επαισχυντο” χρεος !
      Κυρ Μητσοτακη δεν μας τα λες καλα και κανε μας και μια αναλυση του συνολικου χρεους που εφτασες τη χωρα! Εγω απο επικοινωνιακα επιδοματακια δανεικα σταλινισκε δεν γνωριζω! Ξερω οτι 1+1=2 !
      Ενας νεοδημοκρατης!

    21. Λέτε τωρα που τελειώνει η θητεία του και τους έκανε τη δουλειά να τον στείλουν;;
      Πάντως εγώ πολύ θα ήθελα να είναι αληθινή η είδηση.

    22. πια ανεργια ? ο μηταρακης θα φερει και αλλους 150,000 πακιστανομπαγκλαντεσιανους για να εργαστουν και στον τουρισμο.

    23. ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΖΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΔΙΑ

    24. Άπό τό βλέμμα καί μόνο ξέρεις ότι έχεις νά κάνης μέ παρανοικό-γκαντεμόσαβρο….!!!!!
      ΑΠΟΡΩ….. ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΑΒΟ…..!!!!!

    25. Ο Κουλης Μητσοτακης πρεπει να καταρευσει, προκειται για ανδρικελο του Μπουρλα και των φαρμακευτικων, εαν υπαρχει πολιτικα τον Σεπτεμβριο θα εχουμε 4η δοση και επαναφορα οποιων μετρων καταργησει τωρα (η καταργηση δεν γινεται για εμας αλλα για τους τουριστες γιατι εχει πεσει χοντρο κραξιμο σε τουριστικα sites). Κανεις δεν πρεπει να ψηφησει Κουλη οποιοσδηποτε και εαν ερθει μετα απο αυτον δεν μπορει να ειναι χειροτερος, δυστυχως πιασαμε πατο.

    26. Οι μαλακίες στην κάλπη πληρώνονται

      1. Γι αυτό καταντήσαμε να μας κυβερνούν προδότες από το 1974 και μετά.

        Οι προδότες εκτελούνται, δεν καταψηφίζονται στις εκλογές.

    27. ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ…ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ…

      1. Σωστός! Για να το πω πιο απλά, νεοέλληνες για τον πο@τσο καβάλα!!!!!!! Πο@τσα και κουδούνα μέχρι να παγώσει η κόλαση… Salam Walekum ραγιάδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    Comments are closed.