ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΦΙΑΣΚΟ ΓΙΑ ΤΟ “ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ” ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΠΑΡΕΛΥΣΕ ΞΑΝΑ Η ΧΩΡΑ – ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ

    Κοινοποίηση:
    e2b338401a62d536300756530e23a92e_XL

    Με πέντε πόντους χιόνι στα βόρεια «ορεινά» προάστια της Αθήνας, ελαφρές χιονοπτώσεις στα ορεινά και άφθονο χιόνι σε… Φλώρινα, Κόνιτσα κλπ. δηλαδή σε περιοχές όπου θα ήταν «ανώμαλο» να μην χιονίσει αυτή την εποχή, η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στα όρια της καταστροφής.

    Οι μεν μετεωρολόγοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τραβήξουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, αφού οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στις ερχόμενες εκλογές, οι δε κρατικές αρχές με εντολές της κυβέρνησης προσπαθεί να δείξει ότι η κυβέρνηση είναι «έτοιμη».

    Όμως η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» δεν διαφέρει σε τίποτα από κακοκαιρίες περασμένων ετών και δεκαετιών και σίγουρα δεν συγκρίνεται με τις καταστάσεις του 2021 και 2022 όταν χιόνισε… κανονικά και διαλύθηκε η χώρα.

    Προληπτικά πάντως και καλά κάνουν, λαμβάνονται μέτρα από την Τροχαία σε ορισμένους δρόμους για να μην υπάρξουν ατυχήματα, κυρίως λόγω των σφοδρών ανέμων και του παγετού:

    Διεκόπη η κυκλοφορία κίνηση στην παλαιά Εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).
    Επιπλέον, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων/μέσων
    Από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από τη 2η χ.θ. της περιφερειακής οδού από Χαλκίδα προς ε.ο. Σχηματαρίου-Χαλκίδας/ αυτοκινητόδρομο Α-11 (Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας)
    Από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της ε.ο. Σχηματαρίου-Χαλκίδας/ αυτοκινητόδρομος Α-11
    Από Χαλκίδα προς Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από την 1η χ.θ. της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας-Θηβών (διασταύρωση Δροσιάς )
    Από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας-Θηβών
    Στη Νέα Εθνική Οδός Σχηματαρίου Χαλκίδας από 0,000χ/θ έως 11,000χ/θ.
    Να σημειώσουμε ότι πουθενά αλλού με εξαίρεση ορισμένες περιοχές της βόρειας Αττικής δεν υπάρχει κάτι το… έκτακτο!

    Εκτός αν είναι έκτακτο το ότι χιονίζει στην Πάρνηθα (καταφύγιο Μπάφι), την Πεντέλη και στον Υμηττό κι έχει 20 πόντους χιόνι, ενώ στις κορφές του Παρνασσού έχει 30 πόντους!

    Φυσικά και ανεξάρτητα με το αν φυσάει, χιονίζει ή έχει ζέστη, το σύστημα υποδομών της χώρας (ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ) έχει καταρρεύσει: Διακοπές ρεύματος στο Γραμματικό, το Καλέντζι, τον Μαραθώνα, τα Μέγαρα, τα Βίλια, την Οινόη, καθώς και σε περιοχές στην Εύβοια και την Σκόπελο.

    Κι έπεται συνέχεια.

    Στην Εύβοια στην Κοινότητα Μίστρου στη θέση Μαυρόπουλο έχει καταρρεύσει το δίκτυο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα το χωριό να έχει μείνει χωρίς ρεύμα.

    «Το σταυρό τους να κάνουν» που είναι ζωντανοί…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Αχ Κουλα Κουλα με το….επιτελειο σου! Εχεις καταλαβει οτι βρισκομαστε στο 2023 κι οτι τα προβληματα δεν λυνονται με meetings και καφεδιες αλλα με εργα στη πραξη? Κανα αλατακι στους δρομους, κανα εκχιονιστικο κατι τελος παντων! Παντα μεταθετεις τις ευθυνες στους πολιτες για να καλυπτεις τις ανυπαρκτες κρατικες υποδομες! Και που να μας τη πεσει το κολληταρι σου ο Ερντοκλαν το παλληκαρι μια νυχτα με φεγγαρι?

    2. Το σύστημα υποδομών της χώρας (ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ) μόνο να καταληστεύει τον φορολογούμενο ΄Ελληνα πολίτη γνωρίζει καλά, με την παρότρυνση της εκάστοτε κυβέρνησης,φυσικά … Το να υπογειοποιήσουν τα καλώδια και να παύσει το πρόβλημα, από κανενός φωστήρα το μυαλό δεν έχει περάσει, τόσα χρόνια τώρα … Αλλά, το κόστος της υπογειοποίησης τσούζει τις τσέπες τους … Οι τσουχτερές αυξήσεις του ρεύματος, με παράλληλη ζημία της τσέπης των πολιτών, είναι πιό βολικές γι΄αυτούς … Οπότε, “όλα καλά” γι΄αυτούς και όλα χειρότερα για τον Λαό …
      Ουυυυυυυυυυυυυυυστ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ρεμπεσκέδες, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΊΤΕΣ …

    3. Κανουν την χωρα μπαχαλο οι καλιανοι και ο εισαγγελατος

    Comments are closed.