ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ASTRAZENECA! ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ “ΣΚΟΤΩΣΕ” 63ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ

    Κοινοποίηση:
    εμβολιο AstraZeneca

    Νεκρή είναι η 63χρονη που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Μυτιλήνης εδώ και περίπου ένα μήνα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η γυναίκα είχε υποστεί θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής.

    Την ίδια ώρα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», πρόκειται για το μόνο επεισόδιο στη χώρα μας που αποδίδεται επισήμως στον εμβολιασμό και έχει αναφερθεί και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων μέσω του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου και της Εθνικής Επιτροπή Εμβολιασμών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Κύριε Χίο σας προτρέπω να ξεκινήσετε ρεπορτάζ για το υποτιθέμενο “άνοιγμα” των εμβολίων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες,γεγονός που φυσικά ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ καθώς το μοναδικό διαθέσιμο είναι της ΑΣΤΡΑ ΖΕΝΕΚΑ!Είναι ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

    2. Το εμβόλιο της Astra Zeneca εχει τα περισσότερα θύματα και ίσως δεν πρέπει να το παίρνουν καθόλου οι γυναίκες Τα άλλα εμβόλια ειναι σχεδόν ακίνδυνα αλλά ο κόσμος θα πρέπει προληπτικά να παίρνει αντιπηκτικά φάρμακα ή εστω Ασπιρίνες πριν εμβολιαστεί

    3. Δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες είναι εντελώς αποβλακωμένοι από την προπαγάνδα των ΜΜΕ αλλά και από τους διάφορους κράχτες που προωθούν τα εμβόλια και την ψευτοπανδημία….

    4. Παρατηρώ ότι βγαίνουν στη δημοσιότητα περιστατικά που αφορούν Astra Zeneca ως επί το πλείστον και λίγα από Johnson & Johnson δηλαδή τα “παλιάς τεχνολογίας” με τροποποιημένους ιούς. Μήπως αυτό γίνεται εσκεμμένα για να οδηγηθεί ο κόσμος με έμμεσο τρόπο στα mRNA εμβόλια??

    5. Την ώρα που ο ένας μετά τον άλλο, Έλληνες εμβολιασμένοι, αφήνουν τον μάταιο ετούτο κόσμο μετά την χρήση του πειραματικού ζουμιού που θέλουν υποχρεωτικά να μας μπήξουν, οι διάφοροι ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΔΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ κάνουν ΑΛΗΘΙΝΟ Ή ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ και μετά το διαφημίζουν με αναρτήσεις τους στα social media, σαν το προϊόν που γεμίζει τους τραπεζιτικούς λογαριασμούς τους….
      Έτσι πριν λίγες μέρες έγινε μεγάλος ντόρος με τα γραφόμενα της κυρίας Ακρίτα (που αναγκάστηκε στο τέλος να ζητήσει συγνώμη) για το ΨΕΥΤΙΚΟ (όπως έλεγε) ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΓΙΟΥ.
      Επειδή όμως εγώ σαν «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ»… αφόδευσα επάνω μου, που σε απλά Ελληνικά σημαίνει ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΗΘΙΝΟ Ή ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. (κατά την άποψη της κυρίας Ακρίτα) γιατί αυτό που δεν ανέχεται Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ (δηλαδή η λογική του «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ») είναι πως δεν μπορεί ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ που με χρέωσε εκατομμύρια για τους ξεραμένους φοίνικες και τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΓΕΛΟ, να γράφει σε ανάρτηση του στα social media σαν ΝΤΙΛΕΡ ΤΗΣ ASTRA ZENECA: «Ήρθε επιτέλους και η δική μου σειρά και νιώθω ευγνώμων. AstraZeneca χωρίς δισταγμό. Μην κάθεστε, μην το σκέφτεστε. Περάσαμε πολλά, σκληρά και αφύσικα. Το γοργόν και χάριν έχει»
      Φυσικά όλα αυτά δεν τα είδα στον ύπνο μου αλλά τα διάβασα στο προφίλ του στο facebook και για αυτό διάβασε τα και εσύ ΓΑΛΑΖΙΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟ και μάθε τα πάντα για την «ΝΤΟΡΟΓΙΟ Telemarketing» και μετά μου λες αν ξέρεις, πόσο θα στοιχίσουν στην τσέπη του Αθηναίου οι λίγες αυτές γραμμές της διαφημιστικής ανάρτησης!
      Και για να μην ξεχνιόμαστε ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ! ! !
      ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ; ; ;
      https://www.facebook.com/photo?fbid=10158937886026999&set=a.10152216735646999
      β. τεζάρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    6. Τρεχτε ζωα να εμβολιαστιτε να πατε διακοπες. Τρεχτε μη χασετε.. Ευτιχως που τα εμβολια εχουν ενα πολυ καλο προνομιο.. Ν ξεβρωμισει καπως η ελλαδα απο τους ηλιθιους και τους νεοδημοκρατες… ψοφος να σας πιασει οσοι κανετε εμβολια

    7. Εδώ πεθαίνουν κάθε μέρα από τα εμβόλια συλλυπητήρια στους οικείους της αλλά κάθε μέρα υπάρχουν θάνατοι από τα εμβόλια δεν είναι η μονη

    8. Καταλάβατε η ξευτιλισμενοι ελληνική κυβέρνηση που τα κονομουν από τον βρωμοJohnson τι εγκλήματα κάνει Αντί να το αποσύρουν οι ρεμπεσκεδες το δίνουν στο κόσμο για τη κονομα Και τι τώρα τι να κάνουν οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας ποιον να μηνύσουν ποιον να σακατεψουν
      Ντροπή ρε ψωριασμένε γίδια

    9. Ακομα καθεστε και βεπετε Τουρκικα σηριαλ ?? Δεν το ξερετε οτι σας κυβερνουν τσιρακια της Γερμανιας?

    10. Βρείτε τους στην επιτροπή στείλτε βρισίδια δεν καταλαβαίνουν αλλιώς

    11. Ο κορονοιος σκοτώνει ανθρώπους υπεργηρους με σοβαρά προβλήματα υγείας, το εμβόλιο σκοτώνει τους υγιείς.

    12. Κρίμα, Συλλυπητήρια στους συγγενείς.

      “πρόκειται για το ΜΌΝΟ επεισόδιο στη χώρα μας που αποδίδεται επισήμως στον εμβολιασμό και έχει αναφερθεί και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων”

      1) Αν δεν πέθαινε η γυναίκα δεν θα το ανάφεραν καθόλου.(όπως και πολλά άλλα περιστατικά)
      2) Ένα μήνα που χαροπαλευε η γυναίκα στο νοσοκομείο αναφέρθηκε σαν παρενέργεια, επεξε σε κανένα κανάλι το θέμα?
      3)Νοιάστηκε κάποιος από τους μη ψεκασμενους τι περνούσε η γυναίκα ένα μήνα τώρα στο νοσοκομείο?
      4) Αυτοί που λένε τους υπόλοιπους Ανευθύνους έχουν ασχοληθεί να μας δείξουν πόσα τέτοια περιστατικά υπάρχουν στα νοσοκομεία της χώρας και αν έχουν καταγραφεί ή τους ενδιαφέρει μόνο η μια πλευρά?
      5) Έχει γεμίσει ο τόπος περιστατικα θρόμβωσεων που εμπλέκεται το Astrazeneka , (καταγράφηκε μόνο 1!)
      Έκανε κάποιος βουλευτής που ενδιαφέρεται για την υγεία μας ερώτηση στην Βουλή ποιες εξετάσεις αίματος πρέπει να γίνονται ώστε όταν υπάρχει πιθανότητα θρόμβωσης να αλλάξει το εμβόλιο της Astrazeneka?

      Φανταστείτε παρενέργειες που θα εμφανιστούν μετά Από καιρό αν τις συνδέσουν & ποσό μάλλον αν τις αναφέρουν επίσημα!!!

      Τέτοια υποκρισία και σε τόσο μεγάλη διάσταση δεν την περίμεναν ούτε αυτοί που πουλάνε τα εμβόλια!

      Share this

    13. Να ξεκαθαρίσουμε ότι και τα άλλα εμβολια έχουν σοβαρές παρενέργειες έως θάνατο!!! Μην μπερδεύεστε ότι μόνο το astra έχει, είναι κι αυτό ένα κόλπο να προωθήσουν τα άλλα!!!!

    14. Μπράβο στη Νέα Δημοκρατία συνεχίστε έτσι ΛαμόγιΑ !!!

    15. Το χειρότερο είναι ότι προτρέπουν εγκυμονούσες και θηλάζουσες να κάνουν το εμβόλιο και μάλιστα το mrna. Είναι εγκληματίες. Μου προκαλούν οργή.

    16. Κάθε μέρα πεθαίνει και από ένας. Ένας τουλάχιστον μας λένε, ποιος ξέρει πόσοι άλλοι είναι. Τώρα να τους λυπηθούμε αυτούς? Γιατί αν κάποιος οδηγεί μοτοσυκλέτα και πέσει και χτυπήσει θα τον λυπηθείς. Αν όμως κάνει σούζες και χτυπήσει ή σκοτωθεί τότε δεν θα τον λυπηθεί κανείς. Και μη μασάτε από τις απειλές τους. Κανέναν δεν μπορούν να υποχρεώσουν να εμβολιαστεί αν δεν το θέλει. Πηγαίνετε διαβάστε τον νόμο 2361/2021 που θεσπίστηκε στο Συμβούλιο της Ευρώπης να το δείτε.

    17. Που να αρχίσουν και τα αυτοάνοσα
      όταν τα αλλοιωμένα κύτταρα των μπολιασμένων θα καταστρέφουν τα υγιή,
      εκεί θα δικαιωθεί το ακαταδίωκτο των ευρωμπουκωμένων μπιστημόνων…

    18. Άλλο ένα θύμα. Τι άλλο πρέπει να δείτε για να καταλάβετε ότι ο κόσμος δεν είναι μόνο νούμερα και πιθανότητες ?

    Comments are closed.