ΑΛΛΗ ΜΙΑ “ΕΠΙΤΥΧΙΑ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! H ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ…ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ – “ΛΟΥΚΕΤΟ” ΚΑΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ – ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ελήφθη η απόφαση να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για νέα αποτυχία της κυβέρνησης τα μέτρα απαγόρευσης της οποίας δεν καταφέρνουν να φέρουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

     

    Ο ιός δεν μπορεί να περιοριστεί παρά τα μέτρα απαγόρευσης.

    Μάλιστα, σε σχολείο της Δυτικής Αττικής, οι δάσκαλοι έδωσαν στα παιδιά των β’ τεύχη των βιβλιών κάποιων μαθημάτων λέγοντας στους γονείς ότι από Δευτέρα θα είναι κλειστά τα σχολεία.

    Οι ειδικοί ζητούν να παραμείνουν ανοιχτές οι δομές ειδικής αγωγής, όπως και στο πρώτο lockdown – Κλείνουν και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί – Αύριο οι ανακοινώσεις

    Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων για κλείσιμο των δημοτικών σχολείων είχε γίνει στις αρχές της εβδομάδας και αφορούσε τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο η εξάπλωση της πανδημίας αλλάζει τα δεδομένα, αφού στην «κόκκινη ζώνη» έχουν μπει και μπαίνουν ολοένα και περισσότερες περιοχές, πράγμα που αποτυπώνεται στα 3.319 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες και τα 3.038 σήμερα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. τελικά τα παιδιά είχαν δίκιο που έκαναν καταλήψεις και τους έριχναν χημικά. να βγει τώρα η αφορισμένη μαζί με τον άλλο τον αρχι-αφορισμένο και να ζητήσει συγνώμη από τα παιδιά και τον λαό ολόκληρο γιατί είναι άχρηστοι. τσάμπα έβαλαν και τα μικρά παιδάκια μάσκα. μακάρι να την φοράτε εσείς για το υπόλοιπο της ζωής σας κυρία αφορισμένη και να κολλήσει πάνω σας σαν του Ηρακλή τον μανδύα.

    2. Αυτή την ψήφισαν οι Έλληνες και βρίσκετε σε αυτή τη θέση;;

    3. Έχει προγναθισμο κι αυτό τη κάνει πολύ σέξι.

    4. Και πως θα δουλεψουν οι γονεις αυτών των παιδιών ρε ρεμάλια ?Γιατι υπαρχουν και κάποιοι που δεν ειναι στο δημόσιο και δουλεύουν ακομα και δεν μπορουν να παρουν άδεια γιατι θα απολυθούν.

    5. Λέει ο τσάτσος της γερμανιας στις μυστικές συνοδους που κάνουν. Είδατε πως τους ξεφτιλιζω? Ότι θέλω τους κάνω. Τους έχω κάτω υπό πλήρη καθεστώς εγκλεισμού. Είδατε κάποιον να αντιδρά? Με μόλις 20εκ. στα μμε την έκανα την δουλίτσα. Για αυτό στην Αργεντινή εάν διαβάσετε σχετικά, όταν έγινε η εξέγερση του λαού η πρώτη κίνηση ήταν να μπαίνουν στα μμε και να τους πετανε από τα παράθυρα. Το λάθος του τραμπ αυτό είναι. Που δεν έδωσε σημασία στα μμε και δεν τους πολέμησε όπως τον πολεμούν αυτοί. Τι ήταν για τον τραμπ? Μια εντολή και θα έβλεπες μετά τα σκουλικια εάν θα τον ξαναπολεμουσαν.

    6. Εδω τα λεγαμε στο site 15 ημερες πεσαμε εξω γιατι κλεινουν μετα απο 2 μηνες επισης να πουμε οτι δεν υπαρχει ακορντεον θα ανοιγουμε και θα κλεινουμε γιατι τοτε οταν ανοιξεις θα τριπλασιαστουν τα κρουσματα οταν υπαρχει φωτια πρεπει να την σβησεις εντελος… για αυτο τρεχουν να κανουν τεστ τον πλυθησμο μπας και τους βρουν ολους μαζι και κανουμε χριστουγεννα αλλα δεν προλαβαινουν τωρα.

      Ειναι μια αλυσιδα αυτο επρεπε απο το καλοκαιρι απο τον αυγουστο να παρουμε μετρα…. οταν μπηκε ο ιος μεσα στην πιο επικινδυνη μορφη του και εγινε τεραστια διασπορα.

      Ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλος αντιδρα σε 5 ημερες αλλος 15 ημερες και αλλος σε 20 ημερες αυτο εχει σχεση και με το ποσοστο τον μικροβιων που περνει ο καθενας που εχει κολλησει εαν το ξεραμε ολα αυτα θα ειχε τελειωσει η πανδημια… για αυτο και κανενας δεν μπορει να πει αν η καραντινα θελει 10 ημερες η 3 μηνες.

    7. Καλά θα κάνει…. στο δικό μας δημοτικό έχουμε αρκετά κρούσματα από παιδιά!!!
      Καλύτερα τηλεκπαίδευση

      1. Καθόλου καλά δε κάνει. Η τηλεκπαιδευση δεν αντικαθιστά τη δια ζώσης διδασκαλία. Ένα παιδάκι που πάει παιδικό που είναι σε φάση κοινωνικοποιησης ξέρεις πόσο κακό του κάνει να κάτσει σπίτι. Τι τηλεκπαιδευση να κάνεις σε ένα τέτοιο παιδί; είμαστε σοβαροί; αλλά όσο υπάρχουν γονείς που λένε να κάτσουν σπίτι κ να φοβούνται τόσο θα οργιάζει ο κουλης δυστυχώς, είμαστε άξιοι της μοιρας μας.

      2. Να κάνει rapid test το υπόλοιπο σχολείο και να συνεχιστούν τα μαθήματα.Ασχετη

    8. Στεφανε στην περιοχή μου τα πάμε αρκετά καλά επιδημιολογικά γιατί να κλείσουν τα σχολεία;Τι μόρφωση θα πάρουν τα παιδιά μου.

      1. Μόρφωση; Από το σχολείο; Δε νομίζω αδελφε

        1. Μην λες αδελφέ. Αυτά τα λένε οι μουσουλμάνοι. Μείνε στο παλιό κλασικό “φιλε”

        2. Δεν ντρέπονται λίγο τα μέτρα τους ήταν μόνο μάσκες απέτυχαν.Να φέρουν τα 6εκ από τις μάσκες πίσω.

    9. Η Υπουργος και οι Πανασχετοι “Ειδικοι” αφηνουν ανοιχτα τα Ειδικα Σχολεια!
      Σχολεια με παιδια ειδικων αναγκων που δεν αντιλαμβανονται ή δε μπορουν να εφαρμοσουν μετρα υγειινης(πλυσιμο χεριων, μασκα, αποστασεις)!
      Αν οντως ειναι Κορωνοιος και οχι Κοροιδοιος, μαλλον θελουν την εξοντωση των παιδιων αυτων και των συγγενων τους!

    10. Αυτοί δεν μας έλεγαν ότι δεν κολλάει στα σχολεία; Ρε μπεεεε ρε γιδιά.

    11. Άγνωστη πριν το καθεστώς την εδραιώση ως υπουργό, ανίκανη προερχόμενη από το έργο “Οι άθλιοι” του Ουγκώ, ποιές οι “περγαμηνές της” και η συμμετοχή της στην λέσχη μπίλντεμπεργκ, μια ειδική στο σωφρονισμό κατάδικων δεν θα μπορούσε παρά να συμπεριφερθεί στα παιδιά μας σαν να ήταν τρόφιμοι φυλακών και βέβαια να αποτύχει στο έργο της. Της εύχομαι στον πολιτικό αγύριστο μαζί με τους άλλους συντρόφους της του καθεστώτως.

    12. Τι σκατοφατσα είναι αυτή ρε πουστη μου που τούς βρήκατε ρε ιδια και τούς ψηφίσατε.

    13. Εμφάνισαν νέο φρούτο σήμερα, μια λοιμωξιολογο λέει που κανείς δεν καταλάβαινε τι έλεγε. Αυτή ούτε να μιλήσει δεν ήξερε. Ο καιος δε είναι καλό, να φοαμε μάσκα, να καταμε απόσταση, να τηουμε τα μέτα!!! Ρε τι τραβάμε…

      1. Ενώ εσύ που μιλάς καθαρά και τα λες ωραία τα ελληνικά σου και κάθεσαι και σχολιάζεις στο makeleio.gr έχεις τελειώσει ιατρική.Ντουβάρι!

      2. Ποιος την ήξερε και την ψήφισε κιόλας για να βγει και βουλευτής; πείτε μου εναν

        1. ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΠΑΡΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣ.. Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΡΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ..

    14. Γιατί δε φέρνουν αποτέλεσμα; Θα είχαμε 10αδες χιλιάδες μολυσμένους, χαζός είσαι;

    Comments are closed.