“ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ” ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ – ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    samos-prosfyges-domi

    Αυτά που γίνεται πλέον στα νησιά, στις υποδομές των λαθρομεταναστών, με εξεγέρσεις υπέρ παλαιστινίων και τα γνωστά «Αλλάχου Άκμπαρ»,  προκαλούν τρόμο και φόβο, όσο συνεχίζεται η πόλεμος στη Γάζα.

    Δεν είναι τυχαίο πως μετά από τη Σάμο, εξέγερση είχαμε και στην δομή της Λέρου, με την Αστυνομία να προσπαθεί να απομονώσει αυτούς που ξεκίνησαν τα επεισόδια, όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί εσαεί…

    Την ίδια ώρα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, υπάρχει ραγδαία αύξηση στις μεταναστευτικές ροές που έχουν ως αποτέλεσμα μία σημαντική πίεση στις δομές φιλοξενίας στα νησιά θέτοντας τις ελληνικές αρχές σε επιφυλακή καθώς εάν αυτές «ξεχειλίσουν», θα ξεχειλίσει και η οργή στις τοπικές κοινωνίες. Πλέον η διαχείριση της κατάστασης αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη, αφού βάσει των διαθέσιμων στοιχείων οι ροές για τον  Σεπτέμβριο του 2023 παρουσίασαν αύξηση 433% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2022.

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι δομές να έχουν φτάσει στα όριά τους. Από τις 33 δομές που έχει πλέον η χώρα, ορισμένες από αυτές βρίσκονται στα νησιά, κυρίως του Βορείου Αιγαίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, στα μέσα του Οκτωβρίου, στη ΒΙ.ΑΛ. της Χίου που βάσει απόφασης του Σ.τ.Ε. πρέπει να έχει ανώτερη χωρητικότητα τα 1.014 άτομα, διαμένουν 1.024 άτομα ενώ συνολικά στο νησί 1.034 πρόσφυγες και μετανάστες. Το μεγαλύτερο
    φορτίο σηκώνει η Λέσβος με περίπου 4.600 άτομα, ακολουθεί η Σάμος με 4.050 (επίσημη δυναμικότητα 3.000), η Κως με 3.400 (επίσημη δυναμικότητα 2.140), η Λέρος με 2.800 άτομα (επίσημη δυναμικότητα 1700).

    Αντίστοιχα για τα νησιά έχει ξεπεραστεί το ψυχολογικό όριο των 10.000 διαμενόντων μεταναστών που υπήρχε την περίοδο 2021 – 2023, αφού πλέον αυτοί ξεπερνούν τις 16.000. Αντίστοιχα συνολικά σε όλη τη χώρα οι διαμένοντες σε δομές ξεπερνούν τους 30.000. Σίγουρα οι αριθμοί είναι τριπλάσιοι απ’ όσους δίνονται επίσημα.

    Οργίασαν τα ΜΜΕ στο Ισραήλ: Μητσοτάκης – Νετανιάχου φορτώνουν τους εκτοπισμένους Παλαιστίνιους στην Ελλάδα

    Πολύ περίεργα πράγματα… ΜΜΕ του Ισραήλ γράφουν για συμφωνία Μητσοτάκη – Νετανιάχου ώστε να μεταφερθούν με πλοία στην Ελλάδα οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι από τη Λωρίδα της Γάζας όπου επίκειται η ισραηλινή εισβολή! Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας Calcalist, που αποκάλυψε και έγγραφο για τη μεταφορά των κατοίκων. Αν και το έγγραφο αυτό θεωρείται επίσημο έχοντας την σφραγίδα του υπουργείου Πληροφοριών, δεν αποτελεί το επίσημο κυβερνητικό σχέδιο. Μάλιστα, υπάρχει η περίπτωση αυτές οι προτάσεις να μην υιοθετηθούν από την κυβέρνηση, ήδη έχει καταγραφεί σε διπλωματικό επίπεδο, η έντονη αντίδραση του προέδρου της Αιγύπτου.

    Παρότι το Ισραήλ δεν έχει μια επίσημη θέση για μαζικό εκτοπισμό των Παλαιστινίων από τη Γάζα, εντούτοις δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο τρόπος που σχεδιάζεται η χερσαία στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στη Γάζα θα προκαλέσει ένα μαζικό κύμα φυγής Παλαιστινίων.

    Το έγγραφο εξετάζει τρεις εναλλακτικές λύσεις για την μεταπολεμική εποχή, αλλά η κύρια πρόταση, που «θα φέρει θετικά και μακροπρόθεσμα στρατηγικά αποτελέσματα» είναι η μεταφορά των Παλαιστινίων στο Σινά.

    Η κίνηση περιλαμβάνει τρία στάδια:

    α) Την τοποθέτηση σκηνών στο Σινά νοτιοδυτικά της Λωρίδας της Γάζας

    β) Τη δημιουργία ενός ανθρωπιστικού διαδρόμου για τη βοήθεια των κατοίκων

    γ) Τη κατασκευή πόλεων στο βόρειο Σινά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Δυστυχώς ο Έλληνας πρέπει να πάθει για να μάθει…Ελπιζω να μην μάθουμε με τον άσχημο τρόπο και να ξυπνήσουμε κάποτε.

    2. Απλά πράγματα.

      Αμεση μεταφορά σε δομές σε ειδικά νησάκια όπως η Φαλκονέρα.

      Μακριά από τον κοινωνικό ιστό.

      Υπάρχουν τέτοια ερημα μικρονησια οπου σε συνεργασία με την Frontex… θα ανακουφίσουν τους ευάλωτους… χωρίς επαφή και προβλήματα με τους γηγενείς.

      Μέχρι οι στραβόμυαλοι να σκεφτούν να λυσουν το θεμα

    3. Μια μέρα θα εξεγερθούν και θα σφάζουν και θα έχουν μαζί τους τους ανθέλληνες αναρχοάπλυτους που μισούνε την Ελλάδα.Αλλά καλά να πάθουμε αφού το 80% του λαού,ψηφίζει δημοσκατικό τόξο που είναι υπέρ των λάθρο

    4. Έχετε μαζέψει ολοι την ασια και αφρικη και τουσ ταιζουν … πισω ρε τι δουλεια εχουν ολοι αυτοι εδω τοσα χρονια ? Αυτή η εξάγουν ανθρώπους κι εμείς εισάγουμε ?πατε καλα ?
      απέλαση κι αλλαγή νόμων να τελειώνουμε … Αρκετά έχετε οικονομήσει εις βάρος ανθρώπων βρωμιάρηδες λες και δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζεται αλλά βλέπεις κοιμάται ο κόσμος όρθιος πάνω από το iPhone
      τα λεφτα ειναι πολλαααααααααα κοπριτεσ ε?
      πατε να απόσταθεροποιήσετε και την Ελλάδα κοπρόσκυλα για να την διαμελίσεται όπως έχετε σχεδιάσει μπαστάρδια

    5. Αφού οι επιτήδειοι κονομανε και στα νησιά. Μεγάλη μπίζνα. Όπως όταν μπήκαν οι πρώτοι ξένοι και δούλευαν στα χωράφια για ένα πιάτο φαΐ και κονομαγαν τα αφεντικά. Μετά ξεψαρωσαν και αυτοί. Αφού τους θέλουν γιατί έχουν κέρδος, γίνεται να τους διώξουν; Αφήστε λοιπόν τα παραμύθια να τα λέτε στα μικρά παιδιά όχι σε νοήμονες.

    6. Δεν πειράζει, θα μας δώσει βοήθεια ο χριστιανός πούτιν, ο φίλος του isis καντίροφ, ο φίλος του ερντογάν, μην τους φοβάστε τους λαθροϊσλάμηδες στην Ελλάδα, το κακό Ισραήλ να φοβάστε.

    7. Γιαυτο ηρθαν και ερχοντε ακομη και τορα για να καψουν να θυσουν και να απωλεσιυν.
      Γιαυτο τους μπαζουν μεσα ο Τσππρας και ο Μητσοτακης για να μας αφανισουν.
      Περαστικα μας

    8. Επίσης: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ Δήμαρχε Χαλανδρίου πάρτο ΑΛΛΙΩΣ

    9. Διωξτε τους όλους αλλα τι να πεις αφου τα πολιτικά τομάρια πήραν χρηματα γι’αυτό

    10. Όλα τα εν λόγο νησιά έδωσαν στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση την πρωτιά στο κυβερνών κόμμα, άρα σημαίνει ότι συμφωνούν με την πολιτική του, γιατί μας ζαλίζουν τα μέζεα λοιπόν ? Να λουστούν τις επιλογές τους.

    11. Βαζουνε τα μεμετια στις χωρες μας γ@@ τα σπιτια τους προδοτες πολιτικαντηδες

    12. Τα επόμενα νησιά που θα παραδώσει η Ελλάδα στους Τούρκους , σε συμφωνία Κούλη και Ντόρας είναι η Λέσβος, Χίος, Ρόδος. Οι λαθρομετανάστες πάνω σε αυτά τα νησιά, προβλέπεται να φθάσουν του 200 με 300 χιλ.
      Επειδή δεν θα τους περιποιούμαστε επαρκώς (τζάμπα φαΐ, ντύσιμο, περίθαλψη, στέγαση…… ) ο Ερντογάν θα σπεύσει να διορθώσει την απανθρωπιά προς τους ομοεθνείς του εισβάλοντας ΞΥΠΝΑΤΕ.

    13. Nα τους πάνε στο Μαξιμου να σφάξουν εκει θρεφταρια που εχει πολλά

    14. Η επανασταση τους δεν θα αργησει,θα ειναι μαζικη και θα εισαι εσυ υπαιτιος Νεοελληναρά μου με το τι ψηφιζες τοσα χρονια…….

    15. το αντιχριστο τερας κτηνος ο ψευδομεσσιας του ισραηλ θα πεσει με Την Δευτερα Παρουσια Του Χριστου μας που θα ερθει να μας λυτρωσει απο τα τερατα του σατανα που καταλαβαν τη γη!!!!! μην ακολουθησετε τον αντιχριστο!!!! πολεμηστε το σατανικο κατεστημενο που τον προσκυναει και οσες αμαρτιες και αν εχετε θα πατε στον παραδεισο διπλα στον Αληθινο Μεσσια Τον Χριστο μας….

    16. Στέφανε..η..οποίος έγραψε το άρθρο αυτό..Κως..όχι..δε υφίσταται ο αριθμός των 3400 που σας έδωσαν και γράψατε.. είναι σαφώς μεγαλύτερος.. και όλοι το ξέρουμε..όλοι εδώ το βλέπουμε…οι βάρκες έρχονται επί 24ωρου βάσεως..χτες γυρνώντας στο σπίτι μου βρήκα καμμία 30ρια και βάλε νεοαφιχθέντες.. μάλιστα μου έκαναν σήμα να σταματήσω.. κάλεσα το τμήμα να ενημερώσω .είπαν ότι είναι ενήμεροι.. προχτές βρήκε η αδερφή μου άλλους 30 και ξαναενημερωσε.. ήταν η μέρα με τους 160 νεοαφιχθέντες..αυτή η δουλειά γίνεται συνεχώς.. χρόνια έχουμε που φωνάζουμε βοήθεια στη ενδοχώρα.. και η ειρωνεία…η ίδια η ενδοχώρα πράττει το έγκλημα εις βάρος των νησιών..το έγκλημα είναι προμελετημένο .. έχουν ήδη καθαρίσει τόν χώρο δίπλα στο χοτ σποτ για να γίνει η επέκταση.. μείναμε όσοι μείναμε να μιλάμε Ελληνικά και να βλέπουμε το έγκλημα να συνεχίζεται..

    17. οταν το ισλαμικο κρατος υποστηριζομενο και απο το ισραηλ κατεσφαζε και βασανιζε και θανατωνε μακαβρια τους ελληνορθοδοξους της συριας και του ιρακ, οι εβραιοι γελουσαν γλεντουσαν και γιορταζαν!!!!!! τωρα που σφαζουν και τους ιδιους οι μουσουλμανοι δεν τους αρεσει ομως!!!!! γιατι ειναι ζωα και οι μεν και οι δε!!!! ακολουθοι του αντιχριστου ολοι τους που κανουν τα εσχατα για να φερουν μετα τον ψευδοσωτηρα τους να μας σψσει απο ολα αυτα!!!!! τερατα Της Αποκαλυψης και εβραιοι και μουσουλμανοι!!!!!

    18. Σφαξιμο την κουλα και ολους τους αλλους κολαουζους για να γλητωσουμε μονο αυτο μας σωζει απο αυτους τους ανθελληνες προδοτες.

    Comments are closed.