ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΝΕΣ – ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Lightyears-kissing-scene

    Αναγνώστης του “Μακελειό” εξέφρασε μέσω καταγγελίας του, τις ανησυχίες του για το μέλλον της κοινωνίας μας!

    Διαβάστε αναλυτικά:

    “Πρώτη φορά γράφω, και ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου για την νέα ταινία της Disney “LIGHTYEAR”. Είχα την ατυχία να πάω να τη δω με τον 9χρονο γιο μου. Η ταινία γενικά δεν είναι καλή σεναριακά, θα την έλεγα πολύ βαρετή. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι η Ντίσνευ πλέον αποφάσισε να παρουσιάσει ως φυσιολογικό μία γυναίκα να είναι ερωτευμένη με μία άλλη γυναίκα και η μία να μένει έγκυος!

    Το παιδί με βομβάρδισε με ερωτήσεις στο φινάλε της ταινίας, και εγώ έπρεπε να εξηγήσω γιατί μία γυναίκα παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα, πως έκαναν παιδί κτλ.

    Ναι, οκ, είμαι συντηρητικούρα, παλαιομοδίτης, πέστε ότι θέλετε, αλλά ρε Στέφανε, μας βομβαρδίζει όλη μέρα η τηλεόραση με τέτοιες εικόνες, γιατί θα πρέπει να τις βλέπουμε και σε παιδικές ταινίες; Τόσο πολύ αλλάξαν τα πράγματα, αντιστράφηκαν οι ρόλοι; Για ποιο λόγο βάζεις ρε ντίσνευ τέτοιες εικόνες στις ταινίες;

    Για να πάνε οι λεσβίες με τα παιδιά τους και να απολαύσουν το έργο; Τουλάχιστον ας υπάρχει κάπου μία προειδοποίηση, να μην πάμε εμείς οι “συντηρητικοι” να δούμε αυτό το έκτρωμα. Κοινοποίησέ το Στέφανε, να ξέρει ο κόσμος τι τον περιμένει αν αποφασίσει να δει αυτό το χάλι”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Όπως πάει το θέμα εάν δλδ συνεχίσουν να χρηματοδοτούν τέτοιες διαστροφικες τακτικές,σε μερικά χρόνια 10-20 άντε 30 οι μόνοι άντρες βαρβατοι και καρπεροι(!)που θα μεινουν θα είναι οι μουσουλμανοι.
      Το ερωτημα που γεννιέται είναι το εξής,για ποιο λόγο οι παγκοσμιοποιητες θέλουν αυτή τη θρησκεία και αυτή τη φυλη.

    2. Όλο το Χόλιγουντ ανήκει στη μασονία επομένως και η Ντίσνεϊ, στη θέση του κυρίου με το που έβλεπα τι παίζει η ταινία θα έπαιρνα το παιδί και θα έφευγα και επειδή ζούμε σε άσχημους καιρούς πριν πάμε θέατρο/κινηματογράφο και πετάξουμε και τα λεφτά μας ας ενημερωθούμε περί τίνος πρόκειται, γιατί χρησιμοποιούν τις τέχνες/ψυχαγωγία για να περνάνε μηνύματα παντού

    3. Η σχετικη προπαγανδα, εχει ξεκινησει απο χρονια! Μεσω των παιδικων ταινιων, κανουν λογο και για την ΝΤΠ! Οπως και μεσω, των σχολικων βιβλιων! Και δυστυχως οι γονεις, εχουν πληρη αγνοια!

    4. Δυστυχώς αλλάξανε πολύ τα πράγματα. Μόνο άρνηση για να χάνουν χρήματα ισως τους πονέσει αν και δεν ξέρω πόσο.

    5. τα σκουπίδια τα έχουν βάλει εδώ και χρόνια τώρα στην τηλεόραση και στα πρωινάδικα η κάθε κουρουμπασηβουρδουμπάση γαρδούμπαση έμπαινε στο σπίτι μας στα παιδιά μας κάθε μέρα στα πρωινάδικα.εμφυσήσει στα στα παιδιά τις αξίες τις πατροπαράδοτες αξίες θρησκεία πατρίδα οικογένεια μπαμπάς-μαμα

    6. Όταν στον πλανήτη κάνουν κουμάντο οι ανώμαλοι τι ομαλό περιμένεις ?

    7. Ξυπνα νεοελληνα αντιδρασε,τα εχουν ισωπεδωσει ολα,πουστεψε η κοινωνια μας!!!!

    8. Και εγω ειδα την ταινια με τις κορες μου .ειναι 4 και 6. Οταν με την σύζυγο πηραμε γραμμη τι παει να γινει στις επιμαχες σκηνες κλείναμε τα ματια των παιδιών η τους λεγαμε να δουν καπου αλλου .επρεπε να υπαρχει προειδοποίηση για ομοφυλοφιλία στο περιεχομενο.αμα το ήξερα απλα δεν θα πήγαινα τη οικογενεια μου να δει την ανώμαλη ταινια τους.

    9. Βρε αδελφέ, ήταν ανάγκη να πας το παιδί πριν κάνεις έρευνα, στα σκουπίδια που πλασάρουν;
      Από την άλλη πλευρά, τα μικρά παιδιά θατα διδάσκονται στα σχολεία…
      Μεγάλο το πρόβλημα, όπου πρέπει να βρούμε και την λύση του…

    10. Επίσης η παιδική σειρά ‘battle kitty’’ έχει gay χαρακτήρες όπου φλερτάρουν μεταξύ τούς.

    11. Είναι φανερή νεοταξίτικη ταινεία πίσω από τήν οποία κρύβεται ό Σόρος καί τό κονσίλιό του πού θέλει νά διαλύσει τίς παραδοσιακές οικογένειες.Εκτός αυτού ή κυβέρνηση τής κούλας δειχνει τήν διεφθαρμένη κατεύθυνση μέ υπουργούς παντρεμένους μέ άντρες.Απο τό κεφάλι βρωμάει τό ψάρι.
      Γιάννης Λάκων

    12. Η ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ…ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ

    13. Τα προγράμματα της Disney σε τηλεόραση & Netflix/Disney+ που δίνει στα παιδιά του να δουν μόνα τους, τα έχει δει ο ίδιος;

      Η Disney είναι η αιχμή του δόρατος της woke προπαγάνδας πλέον, και όσον αφορά την ανωμαλία των σοδομιστών (ΛΟΑΤΚΙ) και όσον αφορά την πλύση εγκεφάλου του CRT που είναι ο ρατσισμός ενάντια στους λευκούς στην βάση.

      Και καλά θα κάνει να αρχίσει να κοιτά τα βιβλία του σχολείου των παιδιών του, κυρίως της αριθμητικής, που έχουν ξεκινήσει την CRT πλύση εγκεφάλου από τα βιβλία της Γ Δημοτικού. Και αυτό γίνεται σε όλες της δυτικές χώρες από το βιβλίο της αριθμητικής που ξεκινούν.

      Γι αυτό βλέπουμε Αμερική & Αγγλία ο κόσμος να επιλέγει homeschooling με σωστά προγράμματα/βιβλία και όχι να τα στέλνει στα σχολεία που είναι πλέον οι γιάφκες του νεοκομουνισμού.

    14. Τα πιστά μποτς της ΝΤΠ ακολουθούν την αντζεντουλα τους… Η κοινωνία μας έχει γίνει σκ@τα! Αυτός ο κόσμος πρέπει να καταστραφεί! Κιμ πάτα το ή πες στον Πούτιν να αμολησει τα πυρηνικά!!! 😔🧐

    15. μια πολυεθνική είναι και η Disney το κέρδος μόνο σκέφτεται και απο που θα τα αρπάξει

    16. Η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο ντροπή και μόνο ντροπη

    17. Βρίσκονται σε πανικό , τρέχουν ότι ανωμαλία υπάρχει αλλά δρν6θα καταφέρουν τίποτα. Έφτασαν κοντά, νοιώθουν πως νίκησαν αλλά στο τέλος θα διαψεύστουν. Ένα μάτσο παιδοφιλοι παιδεραστές και ανωμαλοι οι υποστηρικτές του Γκρειτ ρεσετ.

    18. Αν τα παιδιά μας τα προστατεύσουμε εμείς οι ίδιοι ο γονείς, καμία ταινία δεν θα τους επιβάλει την ανωμαλία …

      1. ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ…. ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΣΟΥ………..
        ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ… Κ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ…..

      2. Πρώτη μ@λακία που έκανες παιδί τέτοια εποχή. Τι νομίζεις, ότι η άποψή σου μετράει στο παιδί σου περισσότερο από αυτή της κ@λοπαρέας του στο σχολείο ή του influencer στο youtube?
        ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    19. Να κανεις πρωτα μια ερευνα πριν πας με το παιδι να δειτε το οτιδήποτε. Βασικα δεν πρεπει πλεον να υπαρχει τηλεοραση στο σπιτι με τοσα σκουπίδια που βαζουν.

    Comments are closed.