“ΑΛΗΤΕΣ, ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ”. ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΒΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΣΠΑΡΤΑ. ΟΥΤΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ. ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    14

    Ραγίζουν καρδιές τα λόγια ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στην Μαυρολίμνη. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη με την φωτιά που κατέκαψε τα πάντα στο πέρασμά της από την Κορινθία και την Δυτική Αττική.
    Το σπίτι τους, το οποίο είχαν φτιάξει πριν από τρεις ημέρες έγινε στάχτη! Μιλώντας σε πόρταλ σε κατάσταση σοκ περιέγραψαν όλα όσα έγιναν μέχρι την στιγμή που επέστρεψαν και αντίκρυσαν μόνο αποκαΐδια.

    «Ήρθε η αστυνομία το βράδυ και μας απομάκρυνε και μας είπε να πάμε στο Αλεποχώρι και τελικά καταλήξαμε στα Μέγαρα. Μείναμε όλο το βράδυ στο αυτοκίνητο στο γήπεδο της πόλης και περιμέναμε να ξημερώσει. Σήμερα το πρωί γυρίσαμε με τα πόδια και είδαμε το σπίτι μας καμένο! Το σπίτι μας που το είχαμε φτιάξει πριν από 3 μέρες. Κάηκαν τα πάντα: Το σαλόνι, η κουζίνα όλα έπεσαν!»


    11 12 13 14 15

    fotia-5-600x400 fotia-6-600x400 fotia-7-600x400 fotia-8-600x400 fotia-9-600x400 fotia-10-600x400 fotia-11-600x400

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Η Ελλάδα είναι η μητέρα όλων μας και εμείς βλέπουμε να την στραγγαλίζουν,να την καίνε,να την βασανίζουν μπροστά στα μάτια μας και εμείς ενώ καθόμαστε απέναντι σε μια καρέκλα σαν να βλέπουμε ταινία δεν σηκωνόμαστε αλλά γέρνουμε το κεφάλι δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να δούμε ποιος το κάνει για να το πούμε αργότερα στα μικρά μας αδερφάκια που κλαίνε λίγο πιο πίσω.καποτε πρέπει να την λυπηθούμε εμείς και να μην περιμένετε απτους άλλους να το κάνουν.

    2. Είπαμε…. ΟΣΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΌΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΛΕΟΝ… ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ…

    3. Κλείστε τους ηλίθιους κομματικούς κολογερους στα σπίτια και πάρτε τους τα κλειδιά..καίνε κλαδιά μετά από την συγκίνηση ελιάς που τα είχαν παρατημένα κοντά σε δασικές εκτάσεις και να οι πυρκαγιές..ένα ενδεχόμενο είναι αυτό…το δεύτερο ενδεχόμενο τίτλοι γκρίζοι λύκοι η λαθροκανιβαλλοι να καίνε δάση σε συνενόηση με την τουρκική ΜΙΤ. Τρίτο σενάριο Αλβανοί μισάνθρωποι καίνε περιουσίες Ελλήνων που τους δίνουν ψωμί και τρώνε και τελευταίοι και καλύτεροι το βρωμοσκυλα κομμάτοσκυλα της Βουλής που έχουν φτιάξει έναν ανωχυρωτο κρατικό μηχανισμό που δεν αποδίδει σε τίποτα αντίθετα έχει κοστίσει τις ζωές σε χιλιάδες Έλληνες…και οι ραγιάδες που ενώ έχουν πάθει τόσα δεινά τόσα χρόνια δεν έχουν λιντσάρει κανέναν πολιτικό αντίθετα κάθεται απαθής να κλαίει την μοίρα του και οι πολιτικοί να τον γλεντανε.

    4. Για την φύση και τα ζωάκια που χάθηκαν μέσα στις φλόγες για όλα αυτά που καταστρέφει ο άνθρωπος-κτήνος….?Τίποτα?Μόνο για τα σπίτια και τις βίλες?Δεν μπορώ να κλάψω για το δεύτερο πάρα μόνο για το πρώτο.

    5. Λοιπον οι τυποι που φωναζουν οτι καηκαν τα σπιτια τους δεν φορανε μασκα, επισης SMS εχουν στειλει; Λοιπον επειδη καηκε το σπιτι τους δεν θα μας γεμισουν ολους κοροιδοιο, να κανουν υποχρεωτικα το εμβολιο και αναλαβει αμεσως ερευνα ο αρμοδιος εισαγγελεας..

    6. Καίνε την γη μας στα ηπειρωτικά, καταστρέφουν τις ελιές μας στα νησιά για να εποικίσουν την Ελλάδα. Αλήτες…..

    7. Το μπροστα του βουνου προ 3 ετων
      το πισω του βουνου τωρα
      Σπιτακια δεν εχει δασος δεν εχει …ε….δεν το νοικιαζουμε για 10 ευρω το μηνα στους σκατογερμανους να βγαλουν το βωξιτη…..λεω εγω
      Τα λαμογια μας καταντησαν χειροτερα απο κολομβια…….
      Κοπροσκυλα πουκημενα τομαρια
      Αχρηστοι…

    8. Ο εισαγγελέας να συλλάβει το μ@λ@κα πού είχε τη φαεινή ιδέα να κάψει τα κλαδιά από τις ελιές Μάιο μήνα και κοντά σε δασική έκταση.
      Και στό Μάτι η φωτιά κάπως έτσι ξεκίνησε με αποτέλεσμα να καούνε 100 άνθρωποι,δυστυχώς η βλακεία και η ηλιθιότητα μερικών είναι επικύνδυνη.

      1. ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙς ΠΩς ΑΣΧΕΤΟς ΤΥΧΑΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΑ ΕΚΕΙ ???????????? ΡΕ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ~!!!! ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ !!!!!!!!

        1. Έχεις δίκιο πανέξυπνε ψαγμένε εσύ,μάλλον οι νεφελίμ την έβαλαν

          1. Ναι ρε καρμίρη λογικά δεν μπήκε επίτηδες η φωτιά γιαυτό 3 μέρες αφού ξεκίνησε υπέγραψε η ΠτΔ να γεμίσει με ανεμογεννήτριες το μέρος.

            Δεν είναι έτοιμο και στημένο όχι καθόλου. Καρμίρη.

      2. ΠΟΊΟΣ ΕΊΣΑΙ ΡΕ ΤΡΟΛΑΚΙ?????
        .
        ΟΙ ΦΩΤΙΈΣ ΑΥΤΕΣ ΜΠΉΚΑΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΈΚΑΨΑΝ ΤΟ ΜΆΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΎΒΟΙΑ…
        ΣΕ ΛΊΓΑ ΧΡΌΝΙΑ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΎ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ.
        ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ.
        ΞΎΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕ
        ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΚΑΙ ΔΡΌΜΟ….
        ΧΛΕΧΛΈ….

      3. “”…….. η βλακεία και η ηλιθιότητα μερικών είναι επικύνδυνη.”” Moνο μερικων;;;;;; Ολοκληρη ελαδα εκει

    9. Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα δεν υπολογίζουν τίποτε και κανεναν. Δεν το ξέρουνε οι υπεύθυνοι του κρατους???? Ας τους ψαξουν να τους βρουν.Αλλά τι να πιασουν, τα τσιρακια τους.Κρατος και συμφέροντα πάνε μαζι.Αφού δεν υπάρχει ούτε δικαιοσύνη σε αυτη τη χώρα πλέον τι άλλο να περιμένει ο λαός αυτός???? Τα πάντα διαλύθηκαν.Κριμα. Όποιος νέος άνθρωπος μπορεί, να σηκωθεί και να φύγει.Να εξαφανιστεί χωρίς να ξανακοιταξει πίσω του. Δεν αξίζει τον κόπο!!! Αυτός ο τόπος δεν έχει μέλλον έτσι όπως τον κατάντησαν τα τσογλανια οι πολιτικάντηδες τόσα χρόνια.

    10. Η φωτογραφια με το παλικαρι στο καμενο ντουβαρι ειναι συγκλονιστικη.

      Αυτο ειναι το παρακρατος της Ν.Δ
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΞΑΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ

    11. ΟΙ ΚΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

    12. Ναι!!!!
      Αλλά ό κάτω απ τα καμμένα το υοέδαφος έχει βωξίτη!! Χρονια τώρα περιμένουν οι γερμανοί να τον αρπάξουν!!
      Βουίζει η περιοχή, όλοι οι κατοικοι το γνωριζουν…

    13. Μπρος στους πολιτικούς τι ήταν ο Ιμπραήμ. 50 χρόνια κυβερνούν πολιτικοί, θέλετε το αποτέλεσμα? Εξαθλίωση, αποβιομηχανοποιηση, μισθοί πείνας, κοινωνικός μεσαίωνας, προδοσία της Μακεδονίας, εκρηκτικές διαστάσεις της εγκληματικοτητας, δυαληση της ενεργειακής αυτονομίας της χώρας, εποικισμος νησιών και πόλεων από εισβολείς, παράδοση εθνικής κυριαρχίας στους ξένους, υποθηκευση εθνικής περιουσίας και τόσα και τόσα δεινά που έφεραν οι πολιτικοί στην πατρίδα μας. Τώρα καίνε τα πάντα, ακόμη και την γη που έχει απομείνει. Τέλος θα ήθελα να κρατήσετε τούτο. Στις περιοχές που κάποιος… κακός χωρικος εβαλε φωτιά να κάψει ξερά χόρτα(!! !!) όπως και στον χώρο του πρώην στρατοπαιδου Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη όπου τυχαία ξέσπασε προχθές και εκεί πυρκαγιά, θα φτιαχτούν οι μεγαλύτεροι εποικισμοι της χώρας. Δεν κυβερνούν Έλληνες αλλά προδότες και δοσιλογοι που έχουν παραδώσει από καιρό την χώρα στους ξένους έναντι αδράς αμοιβής τους.

    14. Πευκα.. αναπτήρας και παρανάλωμα.. βάλε και τους ηλίθιους που πάντα βρίσκουν την μέρα να κάψουν τα χόρτα, επίσης απ ότι ξέρω, να το ψάξει ο Πορδοψαλτε που ούρλιαζε ότι γιατί δεν ασφαλίζουμε τα σπίτια, σε πευκοδάσος δεν σε ασφαλίζει καμία ασφαλιστική.. Ίσως κάνω λάθος, αλλά ψάξτε το… Τα δάση στην Ελλάδα πρέπει να τα κάψουν… Έτσι δείχνει.. κάθε χρόνο και χειρότερα…

    15. Όχι Ευρωπαίοι δεν είμαστε, αλλά απλούστατα το χειρότερο κωλοχώρι της Ευρώπης.
      Η Ελλάδα, ο πιο ευλογημένος τόπος της Γης, έχει καταντήσει το χειρότερο χωριό της Ευρώπης.
      Τα τελευταία 40 χρόνια, έχουν εκτελέσει κανέναν εμπρηστή;;
      Έχει χαρτογραφηθεί ολόκληρη η χώρα για Πυροπροστασία;;
      Το κάθε βλαμμένο γίνεται Πρωθυπουργός.
      Ο κάθε αλήτης Γενικός Γραμματέας Πολιτικής “Προστασίας”.
      Όλες οι Κυβερνήσεις δρουν με ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μέτρα.
      Τι θα γίνει παιδιά;;
      Κανένας σοβαρός σε κανέναν τομέα υπάρχει;
      Πολιτικός, Γιατρός, Εισαγγελέας, Οικονομολόγος ΣΩΣΤΟΣ…

      1. Επειδή φύγαμε από τον Θεό, ο κόσμος έχει τυφλωθεί και ως βόδια ψηφίζουν συνεχώς ανεπάγγελτα άθεα αφορεσμένα κοπρόσκυλα, και πάλι μετά ψηφίζουν (με την βοήθεια της Singular) διαφορετικά αλλά στην ουσία ίδια και χειρότερα κοπρόσκυλα… και συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα : μειώσεις μισθών, εγκλήματα και δολοφονίες Ελλήνων , λαθροκανίβαλοι φουλ και γενικά αλητεία και βρωμιά !!!!
        και τα βόδια ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ !!!

      2. Για την ελλαδα δεν υπαρχει σωτηρια ή λυση στα προβληματα. Πρωτα θα βγει ο ηλιος απο την δυση και μετα θα γινει κρατος με πολιτες.

    16. δώστε καθυστερούμενα στους δικαστικούς!!!!
      Οπως έγραψε το Μακελειό πηραν τον Γενάρη αλλα εχουν περάσει 5 μήνες …δώστε και αλλα

    17. ΚΥΠ αλλοδαπών σε περιοχή φιλέτο μυρίζομαι

    18. ….ποιος εισαγγελεας αραγε???….χαχαχα!!!.. ας γελασω!!!….Σε μια ομερτα και κλικα ολοι δρουν με τον νομο της σιωπης!!!…μην τα ξαναλεμε!!!

    19. Εισαγγελέας ;;;; Το άλλο με τον Τοτό ;;;;. Αμα πεις (έστω χρησιμοποιώντας λογικά επιχειρήματα) κάτι εναντίον των εμβολίων ή του ιού ή αν πεις κάτι εναντίον της διαστροφής της ομοφυλοφιλίας ή εναντίον της λαθρομετανάστευσης και γενικά αν έχεις προσωπική άποψη διαφορετική από αυτή της “πολιτικής ορθοτητάς” την οποία καταθέτεις τότε θα δεις εισαγγελέα. Να πετάγεται σα να τον δάγκωσε οχιά.

    20. εγώ νιώθω ασφαλής που είναι η Χρυσή Αυγή στην φυλακή…..

    21. Ευτυχως που δεν πεθαναν απο κορονοιο.με τη φωτια θα ασχοληθουμε τωρα;;;;;;🔥🔥🔥🔥💥💥💥💥💥💥

    22. Πριν κάποια χρόνια ο μεγαρικος λαός έδωσε μάχη να μην γίνουν τα ορυχεία βωξίτη στα Γεράνεια. Το 2018 καταστραφηκε το μισό δάσος-κινετα- και τώρα το άλλο μισό. Ψαξτο

        1. 90 χρονων ο γερος που ειχε φαεινη ιδεα να καψει ξεροκλαδα βραδυ με δυνατο αερα!!!

          1. ΞΎΠΝΑ ΧΑΪΒΆΝΙ…..
            ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΒΑΖΕ ΦΩΤΙΆ ΜΕ ΤΈΤΟΙΟΝ ΑΈΡΑ.
            ΜΌΝΟΝ ΟΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ…..
            ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ????
            ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΜΆΤΙΑ ΜΟΥ.
            ΆΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΟΥ…..
            ΤΡΟΛΑΚΙ

    Comments are closed.