«ΑΛΕΞΗΣ» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ «ΚΥΡΙΑΚΟΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΓΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ 2 ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ;»

    Κοινοποίηση:
    1581764470050blob

    Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

    Πριν λίγες ημέρες είδαμε και ακούσαμε την τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Γιούνκερ (πρώην προέδρου της Κομισιόν) και για άλλη μία φορά  επιβεβαιώσαμε ότι οι διαχρονικοί Μακελάρηδες της Ευρώπης και του κόσμου όλου οι Γερμαναράδες μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    Χωρίς περιστροφές και ψηλά γράμματα ο κ. Γιούνκερ δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι σύγχρονοι απόγονοι του παράφρονα Χίτλερ ήθελαν και θέλουν να μας τιμωρήσουν για παραδειγματισμό και εκφοβισμό όλων των υπολοίπων λαών της γηραιάς μας Ηπείρου. Όπως είναι γνωστό η πατρίδα μας εδώ και 10 χρόνια δέχτηκε και δέχεται μια ανηλεή επίθεση από αυτούς τους υπανθρώπους οι οποίοι με την βοήθεια των δικών μας ξεπουλημένων πολιτικάντηδων έφεραν την πατρίδα και τον λαό μας στην σημερινή τραγική κατάσταση.

    Τώρα που οι Βρετανοί αποχώρησαν από την Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη οι σύγχρονοι Ες Ες είναι σίγουρο ότι θα εντείνουν τις προσπάθειές τους να επιβάλλουν ακόμη περισσότερο τις ιδέες και τον μεγαλοϊδεατισμό τους σε όλη την Ευρώπη αφού θεωρούν ότι ως Αρία φυλή υπερτερούν όλων μας.

    Οι δημιουργοί και υπαίτιοι δύο καταστροφικών παγκοσμίων πολέμων στυγνοί και αδίστακτοι και για άλλη μία φορά κολλητάρια των άλλων «άσπονδων» φίλων μας των Τούρκων σχεδιάζουν μαζί την υποδούλωση και την συρρίκνωση της Πατρίδας μας.
    Φαίνεται δεν μας συγχωρούν το ΟΧΙ του 1940 το οποίο τους καθυστέρησε να επιτεθούν στην Ρωσία με αποτέλεσμα να τους βρει ο χειμώνας και να ηττηθούν και τώρα προσπαθούν με την συνεργασία όπως είπα των Τούρκων να μας μιξάρουν με χιλιάδες λαθρομουσουλμάνους με απώτερο σκοπό αυτοί να αποκτήσουν φθηνά εργατικά χέρια για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους και οι Τούρκοι να υφαρπάξουν την Γη, αλλά και τα ενεργειακά μας αποθέματα.

    Τελικά μήπως ο «Αλέξης» Μητσοτάκης και ο «Κυριάκος» Τσίπρας όπως εύστοχα τους αποκαλούν πολλοί είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος αφού δείχνουν να άγονται, να φέρονται και να υλοποιούν τις διαταγές τις κ. Μέρκελ ως προς τα Οικονομικά, το Προσφυγικό αλλά και τα Εξωτερικά μας θέματα  με τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς και τους Αλβανούς;

    Στον κ. Τσίπρα επέβαλλαν να υλοποιήσει την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών την οποία οι Σκοπιανοί παραβιάζουν τώρα καθημερινά και στον τωρινό πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης επιβάλλουν να αποδεχτεί τον εποικισμό της πατρίδας μας από τους χιλιάδες ΛαθροΜουσουλμάνους των οποίων οι ορδές υπερκαλύπτουν σε ποσοστό σχεδόν στο 1000% τους πραγματικούς έχοντες ανάγκη Πρόσφυγες.
    Αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης (ο οποίος μιλάει άπταιστα Γερμανικά) δεν έχει να πει τίποτα στην κ. Μέρκελ η οποία υπακούοντας στον κ. Ερντογάν τον αποκλείει για 2η φορά από την διεθνή διάσκεψη για την Λιβύη?

    Γιατί άραγε η τωρινή κυβέρνηση δεν τολμά να προχωρήσει σε ανακήρυξη ΑΟΖ με τις όμορες χώρες της Μεσογείου και αφήνει να εμπεδωθεί και να σταθεροποιηθεί στην Παγκόσμια Κοινότητα η παράνομη συμφωνία για το θέμα αυτό της Τουρκίας με την Λιβύη?
    Γιατί τα κυβερνητικά στελέχη αλλά και η αδερφή του πρωθυπουργού ομιλούν για προσφυγή στην Χάγη για θέματα τα οποία είναι ξεκάθαρα από διεθνείς συμφωνίες και συμβάσεις;
    Αν τελικά αποταθούμε εκεί εμείς θα διεκδικήσουμε κάποια πράγματα ή θα αφήσουμε τους Τουρκαλάδες να αξιώσουν να μας πάρουν κάποια ή και όλα από τα δικά μας?
    Φίλες/οι πολλά τα ερωτήματα αλλά αόριστες για να μη πω μηδαμινές οι απαντήσεις μιας και όπως προανέφερα η κυβέρνηση του «Αλέξη» Μητσοτάκη και η αντιπολίτευση του «Κυριάκου» Τσίπρα δείχνουν ότι ίσως κατόπι επιθυμίας του Βερολίνου να τις δούμε σύντομα είς σάρκα μίαν προκειμένου οι διαχρονικοί σφαγείς του Ελληνισμού δηλ. οι Τούρκοι και οι Γερμανοί να υλοποιήσουν τα σχέδια τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. νεοελληνα χρησιμε ηλιθιε ψηφοφορε,θελεις να ψηφιζεις πασοκοτσυριζα και νουδουλα μια ζωη εεεε?θελεις να εχεις εξασφαλισμενοι την θεση σου στο δημοσιο εεε? η θελεις να βολευτεις στο δημοσιο εεεε? ε τοτε παρε καμποσα εκατομμυρια ισλαμορκ που τους εφερες με τον ψηφο σου ,και παρε ακρωτηριασμο της πατριδας σου,αν βεβαια πιστευεις στην πατριδα,και φαει καμποσες μαλαπερδες εσεις και οι γυναικες και κορες σας,ειναι καημενοι τα λαθρορκ,ηρθαν για επενδυσεις

    2. Γιατί τα βάζουμε με τους Γερμανούς, τους Τούρκους ακομα ακομα και με τους ……δικους μας……πολιτικους;;; Ολοι αυτοι την δουλεια τους κανουν. Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε;;; Ο δολοφόνος παντα φταίει και ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για εναν φόνο, μονο ομως στην περιπτωςη που το θύμα δεν ΗΞΕΡΕ, δεν μπορούσε να αμυνθεί η να κανει κάτι τελος παντων που θα έσωζε την ζωή του. Απο την στιγμη ομως που το θύμα ξέρει ποιος ειναι ο θύτης, γνωρίζει πολυ καλα τις προθέσεις του και μπορει να κανει κατι για να αμυνθεί, αλλα ΔΕΝ το κανει, ε, τοτε ΔΕΝ φταίει ο θύτης, αλλα το θύμα.
      Οποτε σταματήστε να κλαίγεστε και κοιτάξτε τι θα κανουμε για να αμυνθούμε. Εχουμε πολεμο, αυτο ειναι το μονο σίγουρο. Και οποιος σου επιτίθεται η μπαίνει στην μέση, σε καιρο πολέμου, τον τελειώνεις πριν σε τελειώσει. Απλα τα πραγματα. Αν βλέπαμε οπλα παλι στα χερια των Γερμανών η των λαθρο, δεν θα αμυνομασταν;;; Δεν θα καθόμασταν να μας σκοτώσουν. Επειδη ομως δεν βλεπουμε οπλα, νομίζουμε πως δεν μας εχουν κυρηξει τον πολεμο;;; Ε ρε ζουδια, ξυπνήστε. Σε πολεμο βρισκομαστε ρεεεε!!!

    3. Παγκοσμιοποιημένη οικονομία θα μας κάνουνε όχι οι Γερμανοί μόνο είναι και άλλα κράτη.
      Οι μετανάστες παίρνουν δικαιώματα οι Έλληνες του εξωτερικού είναι κορόιδα που έφυγαν.
      Ψάχνω 10+ χρόνια για εργασία πτυχιούχος 3οβάθμιας εκπαίδευσης.
      Τα δοκίμασα όλα τα κόμματα και τούς ψήφισα τούς πρωθυπουργούς τής συμφοράς.
      Θα με πείτε ρατσιστή εσείς που έχετε βολευτεί όπως τα golden boys της ΔΕΗ και τους δημοσίους κοπρίτες με επιδόματα και παροχές.
      Οι Αγανακτισμένοι του 2010 πού είναι ;

    4. Το κουμουνιστικο καθεστως που κυβερναει την Ελλαδα αποτελειται απο ολα τα κομματα του δημοκρατικου τοξου(κκε.νουδου,συριζα κιναλ,βαρουφακης) απο τα κομματα εξαπτερυγα που στηριζουν (ΧΑ,Βελοπουλος ) και την παραταξη αναρχοκουμουνιστων Αντιφα.Η ΧΑ – Βελοπουλος και Αντιφα ειναι τα τσομπανοσκυλα του συστηματος καθως ποτε δεν προκειται η μαζα να ταψηφισει απλα φοβιζουν τον μεσο αστο για να παει στο μαντρι που ειναι το Δημοκρατικο τοξο.
      Η λυση ειναι ενας με αντικουμουνιστικες ιδεες και ρατσιστικες αλλα με την πραοτητα και ευγενεια θα λειτουργηση σαν δουρειος ιππος να παρει μαζι του την μαζα και να διωξουμε ολη την βρωμα απο την Ελλαδα

      1. Δυστυχως αυτοι δεν φευγουνε εκτος αν γινει κατι παρομοιο με την Μικρασιατικη Καταστροφη και πανε για το Γουδι ή για το σπιτι του Βολταιρου…Δεν τους ειδες που μολις μυριστηκανε χρημα με τις ΜΚΟ ανοιξανε οικογενειακες επιχειτησεις και βαλανε και τα παιδια τους μεσα

    5. Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος.
      Η παγκοσμιοποίηση γίνεται καθεστώς αν καταλάβατε.
      Ρατσιστής δεν είμαι δεν υποστηρίζω καμία πλευρά ούτε την ιστοσελίδα εδώ είμαι απλός αναγνώστης που ψήφιζα όλα τα κόμματα για να δω τι θα κάνει ο εκάστοτε πρωθυπουργός της συμφοράς.
      Οι βολεμένοι κοπρίτες εισοδηματίες καλά κρατούν , και η Γερμανία είναι 1η σε πληθυσμό Τούρκων και 2η σε Αλβανών προσφύγων και νομιμοποιούν ασύστολα η κυβερνώντες δηλαδή εγώ είμαι το κορόιδο που αναζητώ εργασία τόσα χρόνια άνεργος και απόφοιτος Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ;

    6. Την βέρμαχτ δεν την νίκησε ο “στρατηγός” χειμώνας οπως θέλουν να λένε μερικοί.Αλλα ο περήφανος και γενναίος Ρωσικός λαός και ιδιος ο απλός Ρώσος στρατιώτης.Οι Ρώσοι είχαν τις πιο βαριές απώλειες απο όλους μιλάμε για 25 ΜΥΡΙΑ νεκρούς!!!

      1. όταν ο γερμανικός στρατός παρέλαυνε στη Ρωσία, το σχέδιο ήταν άτακτη και γρήγορη υποχώρηση του κόκκινου στρατού, ώστε η γραμμές των Γερμανών να καταστούν μεγάλες και ο ανεφοδιασμός τους αδύνατος. Ταυτόχρονα οσο οπισθοχωρούσαν, άφηναν πίσω τους γυναίκες και αγρότες να καθυστερήσουν τη γερμανική μηχανή…οποιος από αυτούς τους άμαχους προσπαθούσε να υποχωρήσει, εκτελείτο κατευθείαν από τον κόκκινο στρατό ! Άρα τα 24 από τα 25 εκατ. νεκρούς πιθανότατα ήταν από το Κόμμα !!

      2. Μην υποτιμούμε ρόλο Ρώσων αλλά οι απανθρωπες καιρικές συνθήκες συνέβαλλαν τα μέγιστα στην ήττα τους. Διάβασε κάνα βιβλιο

        1. Κανένα βιβλίο. Δεν είπε κανείς οτι δεν τους δυσκόλεψε ο χειμώνας. Εγώ είπα οτι πολέμησαν γενναία και οι Ρώσοι και δεν νίκησαν μονο λόγω χειμώνα.Και όχι δεν είμαι ΚΚΕ Σταλινοφασιστας!!!

    7. “”””Ενδεικτική κατάταξη της Ελλάδας σε υπο-δείκτες:
      World Bank «Επίδραση της φορολογίας στην κινητοποίηση επενδύσεων»: 137η σε 137 χώρες, έναντι ευρωπαϊκού διάμεσου που είναι η 79η θέση.
      World Bank «Διοικητικά βάρη»: 130η σε 137 χώρες, έναντι ευρωπαϊκού διάμεσου που είναι η 98η θέση.
      World Bank «Δυνατότητα χώρας να προσελκύει ταλέντα»: 133η σε 137 χώρες, έναντι Ευρωπαϊκού διάμεσου που είναι η 68η θέση.””””

      Ο Κουλης μας ελεγε οτι θα φερει επενδυσεις..Τις μονες επενδυσεις που ειδαμε ηταν με τον Τασουλα να ποζαρει μπροστα στο ηλεκτρικο αυτοκινητο στο προαυλιο της Βουλης.
      Χειροτεροι απο τους προηγουμενους..Η ΤESLA οπως εγραψε το μακελειο πηγε Βουλγαρια.
      Βαλανε εναν πλασιε βιβλιων, γυρολογο κομματων να φερει επενδυσεις.
      Μονο η ΜΚΟ ειναι καλες οικογενειακες επενδυσεις ….Ετσι δεν ειναι Κουλη;;;;;;

    8. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

    9. Δε φταίνε οι υπάλληλοι πολιτικοί, μια χούφτα είναι το 60%που τους έβαλε στη βουλή να έχει άραγε ευθύνες? Φάτε σκατα τωρα

    Comments are closed.