ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΣΟΛΕΝΤΑΡ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ: “ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ”

    Κοινοποίηση:
    ουκρανικος

    Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις οχυρές θέσεις των Ουκρανών στο ελεγχόμενο από αυτούς τμήμα του Σολεντάρ είδε το φως της δημοσιότητας και σε αυτό Ουκρανοί στρατιώτες προειδοποιούν τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι ότι θα επιβιώσουν, όχι για τη νίκη της Ουκρανίας αλλά για να έρθουν και να κρεμάσουν αυτόν και το επιτελείο του!

    Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Πού είναι οι ενισχύσεις; Μόνο εμείς βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολη κατάσταση και λέτε πως οι Ουκρανοί στρατιώτες δεν χρειάζονται τίποτε; Να θυμάστε αυτό. Θα επιβιώσουμε αλλά όχι για την ουκρανική νίκη αλλά για να σας κρεμάσουμε @δ@ρφ@ς, στην πλατεία Μαϊντάν στο Κίεβο.

    Να προσεύχεστε να σας βρουν πρώτοι οι Ρώσοι γιατί μπορεί τότε να μείνετε ζωντανοί σε κάποια φυλακή»!

    Οι Ουκρανοί φαίνονται πολύ ταλαιπωρημένοι, κρυώνουν και δεν διαθέτουν τα απαραίτητα για να επιβιώσουν στην σύγκρουση με τους Ρώσους που έχουν πάρει το πάνω χέρι τον τελευταίο μήνα.

    Σε ότι αφορά το Σολεντάρ θεωρείται από όλους ζήτημα ακόμα και ωρών να καταληφθεί από τους Ρώσους.

    https://twitter.com/Ramses_Xrd/status/1600968657718239235?s=20&t=uPvTsNfEFmN1hL_Lan7XMA

    Οι Ρώσοι έχουν καταλάβει δεσπόζουσες θέσεις βόρεια της πόλης και το ρωσικό Πυροβολικό εκμηδενίζει όλες τις ουκρανικές επιθέσεις και τις όποιες ενισχύσεις όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Καλά σας πιστεψαμε πάλι. Αν αυτοί οι Ουκρανοι στρατιώτες είναι κατά του Ζελενσκι τότε γιατί πολεμανε τους Ρώσους μεθυστακες? Γιατί δεν παραδίδονται αμέσως στον στρατό των αλκοολικων? Ακόμη και να υποθέσουμε ότι δεν θέλουν τον Ζελενσκι σίγουρα δεν θέλουν και τους Ρώσους εισβολείς! Ούτε φυσικά και τον κοντό δικτάτορα και πρωην Καγκεμπιτη!

    2. Δε πιστευω πως θα προλαβει να την κοπανησει ο ναζι ζελενσκι.Το τελος του κανταφι θαχει τοσο αυτος οσο και οι περι αυτον.Πουτιν κρεμαλα σε ολα αυτα τα ναζιστοειδη εκτος και αν προλαβουν οι ουκρανοι.

    3. Προς γνώση και συμμόρφωση. Αν έχουμε πόλεμο με την Τουρκία, πρώτα καθαρίζουμε τους προδότες και μετά πάμε να πολεμήσουμε.

    4. Όλοι μαζί παίζουν κ ο Πούτιν ο κρυφομασονοεβραιος,παίζουν στο παιχνίδι της μείωσης της ανθρωποτητας.
      Ειναι δυνατόν oι πέντε-δεκα Νεοταξιτες που κυβερνούν τον κοσμο,να θελουν να το φάνε κ να μη μπορούν?
      Για σκεφτείτε……

    5. μόνο ο μιζοκούλης και τα άλλα πτνακια της ΝΤΠ στηρίζουν ακόμα το πρεζάκι τον κωμικό

    6. Ο/Η Άνθρωπος της Χρονιάς» για τους Financial Times ο Ζελένσκι λέει:

      Και όμως :
      Στον 44χρονο Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απένειμαν οι Financial Times τον τίτλο για τον «Άνθρωπο της Χρονιάς» για το 2022. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο πρώην κωμικός ηθοποιός και νυν πολιτικός έχει κερδίσει μια θέση στην ιστορία για εξαιρετική επίδειξη ηγεσίας και σθένους.

    7. Έτσι είναι ο πόλεμος ηλίθιοι…ακόμα και να τον κερδίσεις ,οι συνέπειες παραμένουν για πάντα. Είτε στα μικρά παιδιά είτε στους βετεράνους. Αυτοί που ξεκινάνε τους πολέμους ,τους αξίζει μια σφαίρα στον κρόταφο. Και αυτοί οι δημοσιογράφοι που πληρώνονται από τις πρεσβείες,θέλουν γ@μησι….

    8. Ποιο το μιζαδορικο ανδρεικελο που κατεστρεψε τη χωρα του ενω μπορουσε εστω με τις τελευταιες προειδοποιησεις των Ρωσων να σταματησει τη γενοκτονια στο Ντονμπας? ! Κακη του ωρα και συντομα γιατι κι οι Αμερκλανοι θα τον αδειασουνε συντομα που δεν βγηκε το παιγνιδι τους! Κουλαρα συνεχα ρε το πολεμο με τη…. Ρωσια! Το αλλο με το τοτο το μαθες επιτελους επιδοματακια φορομπηχτη ?

    Comments are closed.