ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOOR1 – ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    noor1

    Μεγαλώνει η λίστα των θανάτων ανθρώπων που σχετίζονται με την πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor1 στην Ελλάδα.

    Όπως αναφέρει το blog “dikografies”, ο Έλληνας επιχειρηματίας Βασίλης Γεωργιάδης, που ζούσε στο Ντουμπάι και προσπαθούσε από το 2018, να έρθει σε επαφή με τις ελληνικές δικαστικές αρχές, για να δώσει πληροφορίες και στοιχεία για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς κρατικών αξιωματούχων, που συνδεόταν με την υπόθεση του Noor One, βρέθηκε νεκρός.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νεκρός είναι και ο σκύλος του, με τον οποίο διέμενε σε διαμέρισμα στο Ντουμπάι.

    Ο Βασίλης Γεωργιάδης ζούσε σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας, καθώς του είχε απαγορευτεί η έξοδος από τα Αραβικά Εμιράτα, γιά οικονομική αντιδικία και δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με πηγές των “Δικογραφιών”, δικοί του άνθρωποι, με τους οποίους μιλούσε συχνά, τον αναζήτησαν στο τηλέφωνο, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, χωρίς να πάρουν απάντηση.

    Συγγενικά του πρόσωπα ενημερώθηκαν από την Πρεσβεία ότι, βρέθηκε ένα πτώμα στο διαμέρισμα του, από τον σεκιουριτά της πολυκατοικίας.

    Η αιτία θανάτου του παραμένει άγνωστη, καθώς κατά περίεργο λόγο, εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου του, στις 3 Σεπτεμβρίου, χωρίς να γίνει αναγνώριση στο πτώμα του και χωρίς επίσης να γίνει νεκροψία και νεκροτομή.

    Το συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι, η σωρός του παραμένει ακόμη στα Εμιράτα, καθώς δεν την έχουν παραλάβει οι οικείου του, ενώ είναι άγνωστο, πού βρίσκονται τα προσωπικά του είδη, μεταξύ των οποίων πολύτιμες σημειώσεις και δύο λαπ τοπ…

    Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης, έδωσε δύο μεγάλες συνεντεύξεις στη “Δίκη του Open” και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης, όπως την εμπλοκή δέκα ακόμη προσώπων, μεταξύ των οποίων και δύο παραγόντων του ποδοσφαίρου, που παραμένουν ασύλληπτα.

    Ο Βασίλης Γεωργιάδης είχε καταθέσει το Σεπτέμβριο του 2020 στον ανακριτή Πετρόπουλο, ο οποίος είχε στείλει ερωτηματολόγιο στην ελληνική πρεσβεία στο Ντουμπάι, αποκαλύπτοντας την εμπλοκή προσώπων, που παραμένουν ασύλληπτα.

    Ο ανακριτής Πετρόπουλος, όπως είναι γνωστό, στη συνέχεια έκλεισε την υπόθεση με τυπικές κλήσεις, ενώ έχει μετατεθεί στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. και το ελληνικό κράτος του έστειλε εμπλεκόμενο πρόσωπο να τον ανακρίνει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του στη συνέντευξη. Όσο για τη δημοσιογράφο που δήθεν της έκλεψαν τα πειστήρια, είναι φανερό ότι σήκωσε λευκή σημαία και δήλωσε ότι δεν έχει πια στοιχεία, για να σώσει τη ζωή της.

    2. ο τελευταιος της υποθεσης θα παει απο το πολυ φαγητο..ολοι οι υπολοιποι απο ακατανομαστους τροπους

    3. απέδρασε από ΜΕΘ covid; Δεν εξηγείται αλλιώς..

    4. Kαι φυσικα γαργαρα το θεμα απο τα “μεγαλα” καναλια στα βραδυνα δελτια

    5. ποιος να το εκανε? ποιος να ξερει?
      κανεις?
      Καποιος να ξυπνησει το δημοσιο υπαλληλο – εισαγγελεα
      Κοιμαται, ξυπνιος ειναι, πληρωνεται απο το φορολογουμενο

    6. Στην φυλακή όλοι οι δικαστές κλπ που φρεναραν την υπόθεση. Φαίνεται ότι υπάρχει δόλος

    7. Αυτοί δεν πιάνονται. Μόνο τα μαλακισμενα πιάνουν που την είδαν εσκομπαρ. Οι άλλοι προχωράνε. Και από τότε ποιος ξέρει ποσα κοντέινερ έχουν φέρει ακόμα.

    8. Οι ίδιες οι εισαγγελικές αρχές ενημερώνουν τους νονούς και εκείνοι αναλαμβάνουν τα περαιτέρω.

    9. Εντάξει για κάποιο λόγο των σκότωσαν δεν μπορώ να καταλάβω το τελευταίο καιρό γιατί στους φόνους που κάνουν εμπλέκουν και νεκρούς σκύλους κάτι σημαίνει αυτό που πρέπει να ψαχτεί σε αρχαίες θρησκείες για να καταλάβουμε τουλάχιστον τους δολοφόνους,,ίσως είναι αδελφότητα

    10. Όλοι μας θέλουμε να ξαναζήσουμε σαν άνθρωποι, αλλά είναι όνειρο απατηλό πια !!!!!
      Ίσως αργότερα σας στέλνω κωδικοποιημένα μηνύματα όταν πάψει η ανωνυμία. ΧΑ!!ΧΑ!!ΧΑ!!
      Όπως επί χούντας !! «Με ένα όνειρο τρελό όνειρο απατηλό ξεκινήσαμε κι οι δυο μας μα στου δρόμου τα μισά σβήσαν τ’ άστρα τα χρυσά ξαφνικά από τον ουρανό μας». Αυτό υποτίθεται ήταν αντιστασιακό, μεταφορικο τραγούδι με στοίχους που παρεμπεμπαν στη δήθεν χαμένη ελευθερία που τους πήρε η χούντα.
      Ενώ τώρα εεεεεε;;;;;;;;; Έχουμε Δημ(ι)οκρατία!!!
      Πόσοι από αυτούς που βρίζουν τη χούντα, οι δήθεν απελευθερωτές που έφαγαν με χρυσά σκεύη μετά την μεταπολίτευση, θα χόρευαν τσάμικο και καλαματιανό ταυτόχρονα άμα ζούσαμε τώρα όπως στη Χούντα;;;
      Αυτό που ζούμε τώρα, δεν είναι χούντα!!
      Είναι παγκόσμιο HOLOCAUST επενδεδυμένο με δημοκρατικό περιτύλιγμα “σοκολάτας υγείας”.

    11. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ο ΜΕΓΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

    12. καλά ακόμα υπάρχουν μάρτυρες ζωντανοί? έχασα τη μπάλα νομίζω είναι ο 10ος βασικός μάρτυρας στη σειρά που ‘πεθαίνει’.

    13. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΙΖΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΝΑΡΚΟΒΑΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΩΠΙΝ ΠΑΡΑΓΚΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ. ΚΑΡΦΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
      ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ. Η ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    14. Η συνομωσια της σιωπης! Βουλωνουμε στοματα για ηρωινη και λαθρεμποριο πετρελαιων !
      Α ρε κουμπαρε εκανες το σοι μεγαλο και τρανο! Αξιος διαχειριστης!

    15. Α ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΝΕΕ ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ……………….

    16. Σε λιγο θα σκοτωνουν και οποιον αναφερει τη λεξη Νoor1

    Comments are closed.