ΑΚΑΡ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: “ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΖΕΣ»! ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ORUC REIS ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ – Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Η Άγκυρα έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια  το χθεσινό μήνυμα των ηγετών της Ευρωμεσογειακής Συνόδου γιατί απλά μπορεί! – Τι αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας


    Σε επικοινωνιακή αντεπίθεση πέρασε η Τουρκία
    Σε ανάρτησή του στο twitter το τουρκικό υπουργείο Άμυνας σημειώνει ότι «τα ερευνητικά πλοία Ορούτς Ρέις και Μπαρμπαρός, τα οποία συνεχίζουν τις σεισμικές δραστηριότητες έρευνας και γεώτρησης στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο, και τα τρυπάνια Γιαβούζ και Φατίχ, εξακολουθούν να συνοδεύονται και να προστατεύονται από τις ναυτικές δυνάμεις μας».

     

    Νέες ακραίες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας για την Ελλάδα.

    “Για να πέσει η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αρκεί να σωπάσουν κάποιοι. Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα. Απλά να σωπάσουν. Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας όπως έχει γίνει και στο παρελθόν θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χουλουσί Ακάρ και συνέστησε στην Ελλάδα να σωπάσει “για να μην γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων”.

    H Άγκυρα έθεσε πέντε όρους στην Ελλάδα για να δεχθεί να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων βάσει των όσων δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι, σχετικά με τη χθεσινή κοινή δήλωση των «7» στην Κορσική.

     

    Πέντε όρους, οι οποίοι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν στο σύνολό τους, έστω και αν η κυβέρνηση «συζητά» τους όρους 4 και 5.
    1. Να απομακρυνθούν οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις της από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

    2. Να αποστρατικοποιήσει η Ελλάδα το Καστελόριζο (Μεγίστη), την Ρω και την Στρογγύλη

    3. Nα θέσει τέρμα στην καταπίεση της «τουρκικής μειονότητας» της Δυτικής Θράκης

    4. Να αποσύρει τα πολεμικά της πλοία της που «απειλούν» το ερευνητικό Oruc Reis

    5.  Να υποστηρίξει την πρωτοβουλία του ΝΑΤΟ για διαπραγματεύσεις

    Δηλαδή να καθίσουμε να μας τον “ακουμπήσουν”. Άλλο που δεν θέλει η “Κούλα”!!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Ακαρ όπως σε κόβω για κάνα δύο χαστούκια το πολύ εισαι !!!!!! Ρε σάλτα πηδηξου παρέα με το σουλτάνο σου. Τσουρέκια ε τσουρέκια.

    2. Αποθρασυνθηκαν τοσο πολυ, που βαζουν και ορους, διοτι βλεπουν τις υποτακτικες και ενδοτικες και δουλικες νεροκοτες που κυβερνουν την χωρα να παρακαλουν τους γραφειοκρατες της ΕΕ και τους φιλοτουρκους Γερμανους να βαλουν κυρωσεις στην Τουρκια, λες και αν γινει αυτο θα αλλαξει κατι!!!!!!!!!! Τιποτα δεν θα αλλαξει με τις κυρωσεις!!!!!!! Απλα επρεπε απο την αρχη να δοσουν στον Τουρκο να καταλαβει οτι αν αγκιξει Ελληνικα κυριαρχικα δικαιωματα θα παταχθει αμειλικτα!!!!!!!! Αυτο δεν εγινε, δειξαν φοβο οι πολιτικαντηδες με το να εχουν το Oruc Reis τοσες μερες να αλωνιζει μεσα στην Ελληνικη υφαλοκρηπιδα και αυτοι να το κοιτουν απραγοι δυστυχως!!!!!!!!!

    3. ΠΟΤ@Ν@Σ ΓΙΕ ΑΚΑΡ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ,ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΠΟ@ΤΣ@ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.

    4. οι τουρκοι ειδαν οτι το να λενε βρισιες και μεγαλα λογια σε βαρος μας πιανει και εχει απηχηση και στο εσωτερικο ακροατηριο τους και στην πολιτικη ηγεσια της ελλαδας, για αυτο , ολοι λενε οτι τους κατεβει.. και πολλες παπαριες … επιτηδες για να τρομαξουν τον μητσοτακη και το εχουν καταφερει,,,,,, εμεις αγανακτουμε.., αλλα οι πολιτικοι μας κωφευουν …, ουτε καν απαντουν στους μογγολους εστω και με την γλωσσα της διπλωματιας…, και αυτο οι τουρκοι το παιρνουν σαν υποχωητικοτητα και αλλο τοσο αποθρασυνονται, αν ομως ο μητστκης εκανε την συμφωνια με την γαλλια , δλδ 20 ραφαλ + ανταλλακτικα + πυραυλους + 4 – 6 φρεγaτες belhara, τωρα το ντε γκολ θα ηταν εδω και τα μεμετια θα ραψει το στοματακι τους., ο γαλλος για να ερθει εδω θελει να πουλησει 2 και πανω belhara, ο μητστκης θελει να παρει απο αλλου φρεγατες ομως κανενας αλλος δεν δινει στρατιωτικη συνδρομη.., αρα αυτη η αναποφασιστικιτητα του βλαπτει σοβαρα τα εθνικα μας συμφεροντα…, αντι να εκμεταλευτουμε την αντιπαλοτητα μακρον – ερντογαν και να την υποδαυλισουμε ακομα περεισοοτερο εμεις με τον τροπο μας προσπαθουμε να καταλαγιασουμε την κατασταση….

    5. Αυτή η τραβεστί θέλει λουτσο στο στόμα. Το ισλαμ είναι η θρησκεία των κοπρολαγνων υπανθρωπων.

    6. ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΑΛΥΒΑ ΣΟΥ ΜΟΓΓΟΛΕ.ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ;ΥΓ ΟΛΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    7. Ακαρ σε γαμαω μονος μου και σε κατουραω στη μαπα… Δε θα σε χυσω… Θα σε κατουρησω γιατι εμεις το σπερμα μας το δινουμε εκει που γασταρουμε, οχι εκει αηδιάζουμε… Καταραμένοι…

    8. Τα πραγματα ειναι απλα.
      Οι Τουρκοι βρησκουν και τα κανουν αυτα…γιατι ο Μητσοτακης εδειξε αδυναμια.
      Οταν “ζητιανευεις” βοηθεια απο ΕΕ και σε βλεπει ο Τουρκος…ηθελεστα και παθεστα.

    9. Δυστυχως μας δουλευουν ΟΛΟΙ!Οι …συμμαχοι και ΟΛΟΙ οι μεγαλοι σε συνεννοηση!! με τον Χαλιφη που απειλει χοντρα,θελουν απλα να μας παρουν τα δις για να μας πουλησουν αεροπλανα,φρεγατες και οτι πουλιεται…
      Τοσο απλα!

    10. Στο Καστελόριζο αν πας την πουτσ@ μου θα φας.
      Μείνε σπίτι. Μεινε ασφαλής.

    11. Ποιούς όρους συζητάει η “κυβέρνηση”; Από πού κι ως πού;;;

    12. Αφού βγάλει το σκασμό, να ξαναβάλει τις προτάσεις του στον κ@λο του, απ’ όπου τις έβγαλε…

    13. Ρε, άντε μου στο διάολο που σε καρτερεί!!! Να βγάλεις εσύ το σκασμό άμεσα μούλε, και για “μεζέ” δε σε βλέπω, γιατί δεν τρώγεσαι σίχαμα…

    14. Κάνετε μάγκες με κάτι αντάρτες εδώ και κει !!!! Αν σας βάλουμε μπροστά στην Άγκυρα θα σταματήσετε το τρέξιμο !!!!

    15. βούτυρο στο ψωμί της Ελληνικής Διπλωματίας. Ολοταχώς να γίνει νόμιμος στόχος για όλες τις χώρες της Δύσης. Υπομονή και έρχεται η λύση στο τουρκικό ζήτημα

    16. Αυτά όχι στους Έλληνες… Στους κυβερνώντες, οι οποίοι εκπροσωπούν τον εαυτό τους, όχι εμάς…. Άφησαν να μας πιάνει στο στόμα του ο κάθε ακαρ…

    17. Κύριε Ακαρ. Αν ήξερες γράμματα θα γνώριζες ότι η λέξη μεζές δεν είναι τουρκική αλλά περσική. Εσεις με τους Περσες δεν είχατε επαφη όταν εμεις πολεμούσαμε μεταξύ μας. Εσεις τότε βρισκόσασταν σε κάποια βάθη της Ανατολης. Ο μεζές είναι μια μπουκιά φαγητού που συνοδεύει κάποιο ποτό, συνήθως αλκοολούχο. Εσείς οι Τούρκοι από που και ως που μπορείτε να ξέρετε τον μεζέ; Το μόνο φαγητό που γνωρίζατε μέχρι να έρθετε σε επαφή με τον πολιτισμένο κόσμο, είναι το ταρτάρ. Ωμό κρέας κομμένο (λιωμένο) σε μικρά κομμάτια, και αυτό επειδή βάζατε κρέας ωμό κάτω από την σέλα του αλόγου σας όταν ερχόσασταν να κατακτήσετε και να καταστρέψετε τον πολιτισμένο κόσμο. Ωμό κρέας από ζώο που δεν σκοτώθηκε από τον ίδιο, τρώει ο λύκος, μάλλον γι αυτό ονομάστηκε έτσι η τουρκική οργάνωση. Ώμο κρέας τρώει το λιοντάρι όταν σκοτώνει το ίδιο το θήραμα του. Τέτοια λιοντάρια σκότωνε με τα χέρια του ο Ηρακλης. Όλα τα «μεζεδιλίκια» που τρώτε σήμερα τα ξέρετε από τους Έλληνες της Σμύρνης, της Κωνσταντινούπολης, των Αράβων, των Περσων.
      Οπότε λοιπόν κύριε Ακαρ σταματά να μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις.
      Εκτός και αν θέλεις να τα μάθεις. Αλλά όλα τα μαθήματα πληρώνονται.

    18. το άξιο απορίας είναι ότι υπάρχουν αρκετοί που τα βλέπουν όλα ρόδινα…σε προκαλούν και μόνο που λένε ότι ο Κούλης όλα τα κάνει όπως είχε υποσχεθεί….είναι οι πιο μεγάλοι άνθρωποι που εκτός από την τηλεοραση δεν έχουν άλλο μέσο ενημέρωσης…είναι εκείνοι που τον θεωρούν σωτήρα…..

    19. Ρε τραβα ρε Καραγκιόζη. Πόλεμος πατήρ πάντων.

    20. Να βγάλουμε το σκασμό? Όλοι οι ήρωες του 21 ήταν αθυρόστομοι και σας ξέσκισαν με πολύ μικρότερες δυνάμεις κόντρα στις πιθανότητες. Δε βγάλανε το σκασμό δεν υπακούσανε αλλά σας γ@μησαν. Και πιο παλιά λίγο βορειότερα κάποιος πολύ ζόρικος και σκληρός ηγέτης σας κωλοτρύπιαζε και σας σούβλιζε σαν αρνιά πριν σας αφήσει να ψυχορραγείτε πάνω στα παλούκια. Τέτοιο τέλος θέλετε όμως γιατί μυαλό δε βάλατε.

    21. και ο μειοδοτης κουλης Μητσοτάκης με το μπαμπά τον αρχαιοκαπηλο τι απάντησε στον Τούρκο στρατηγό?

    22. Γρήγορα να πάρουμε τα Rafale και τις Belhara αφού είναι ετοιμοπαράδοτα γιατί σίγουρα θα μας χρειαστούν.Οσον αφορά τον Ακάρ θα έχει κακό τέλος και μάλιστα από αυτούς που απειλεί και βρίζει.Γελά καλά όποιος γελά τελευταίος.

    23. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ….. ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ! ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΤΑΡΑ ΕΧΕΙ….! ΦΕΥΓΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ!!!

    24. Ακαρρρ μην λες τετοια πράγματα!θα σε κίρρωσουμεεεε..α ρε καημενη πατριδα τι τραβας με τους αναξιους που σε κυβερνούν!

    25. Μην υποτιμάς τον Έλληνα Τούρκε….. έπρεπε να είχαμε άλλη ηγεσία και τότε θα σου έλεγα εγώ…. μας δένουν τα χέρια, όμως κάποτε θα λυθούν και τότε ……

    26. Από το 1967 έως το 1973 στο τιμόνι της Ελλάδος ήταν πρόεδρος με παπάρια μεγάλα.. Οι Τούρκοι δεν έκαναν τίποτα γιατί ήξεραν καλά τι θά πάθουν…!!! Από το 1974 μέχρι και σήμερα στο τιμόνι της Ελλάδος βρίσκονται παπάρια πολιτικοί για αυτό και οι Τούρκοι κάνουν ότι γουστάρουν.

    27. Βολεύονται για αρχή με το τρίτο το μακρύτερο???…

    28. Ρε στείλτε τους υπάνθρωπος στο διάολο που έχουν γλώσσα τα υποαναπτυκτα σκουπίδια…οι απόγονοι της μαλάκια..να μιλανε;Τώρα είναι η ώρα να τους πάρουμε τα πάντα…Σκατα στον τάφο του Κεμάλ.

    29. Σκεφτείτε να ήταν πρόεδρος ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και να έκαναν μαγκιές οι Τούρκοι η να του παρεμπόδιζαν το ελικόπτερο αν πήγαινε στο καστελοριζο Αλοιμονο τους από ότι ξέρουμε ποτέ δεν έκαναν οι Τούρκοι παρενοχλήσεις η πτήσεις παράνομες όσο ήταν στην εξουσία τον έτρεμαν από το 1967 έως τον Οκτώβρη του 1973

      1. Ασε μας ρε φίλε .Που πήραν τη μισή Κύπρο κι έχετε μούτρα και μιλάτε ακόμη όλα τα ορφανά του Παττακού…

        1. Κώστας Κώστας, την μισή Κύπρο, την πήρανε το ΄74, με κάτι “εθνάρχες” στην εξουσία … Μάθε τα ιστορικά γεγονότα όπως συνέβησαν … όχι όπως βολεύονται οι ιδεοληψίες σου … Ο Παπαδόπουλος, από το ΄73 βρισκόταν σε κατ΄οίκον περιορισμό, ουδεμίαν σχέσιν έχων με την εξουσία … Κάτι άλλα κ@λόπαιδα βρίσκονταν στην εξουσία, που, μετά τα τραγικά γεγονότα της Κύπρου, όχι απλά παρέμειναν στις θέσεις τους, αλλά προήχθησαν και αναβαθμίστηκαν από τους “εθνάρχες” (προφανέστατα λόγω των αντεθνικών & προδοτικών υπηρεσιών που τους προσέφεραν), χωρίς ποτέ να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν …

        2. Μάθε πρώτα ποιός παρέδωσε ,πρόδωσε την Κύπρο ανιστόρητε και μετά να μιλάς. “Η Κύπρος κείται μακράν ? μήπως σου λέει κάτι?Αντε διάβασε και ενημερώσου από το πόρισμα ΤΣΕΒΑ του εισαγγελέα εκείνης της εποχής.Βρήκαμε την καραμέλα τον Παπαδόπουλο!!!

        3. Πια ορφανά του Παττακού ήμουν 7 χρόνων Βλάκα
          Τη Κύπρο την τακτοποίησαν οι ύπουλοι Άγγλοι αυτοί όπως και τώρα ευθύνονται με τις παραβιάσεις της Τουρκίας σαν εγγυήτρια δύναμη έπρεπε να τους απομακρύνουν
          Επίσης οι Βρετανοί εμποδίζουν ΑΟΖ Ελλάδας Κύπρου λόγω Τουρκίας Δεν φταίει για την Κύπρο ο Δημήτρης Ιωαννιδης

        4. κωστας κωστας οτι σας πασαρουν οι ψευτοδημοκρατες του κ@λου το πιστευετε σου τα λενε και οι παρακατω να ξερεις οτι ειχαν λυσσαξει τοτε τα πολιτικα σκουπιδια γιατι ειχαν χασει την μασα βλεπε οπως τρωνε σημερα τα παντα και ειναι ολοι τους ατομα αστρατευτα γιατι πολυ απλα ηταν κοτουλες στα νιατα τους οπως και τωρα τωρα οσον αφορα τον παπαδοπουλο αυτον τον ξηλωσαν γιατι ηθελε να πουλησει σε δραχμες το πετρελαιο και αυτο οι λεγομενοι φιλοι οι αμερικανοι – ο θεος να τους κανει φιλους – αυτο δεν το ηθελαν και μετα βαλανε τον αλλο σε συνεργασια με την επιθεωρηση την θεατρικη του δηθεν πολυτεχνειου και ηρθαν τα υπολοιπα μην χαβετε οτι παραμυθι σας λενε ηταν πατριωτες οι ανθρωποι οχι δουλοι οπως σημερα

          1. Όχι συναισθηματισμοί,αν και είναι εκτός θέματος.Ανεξάρτητα από ιδεολογίες,η Κύπρος δόθηκε από τους συνταγματαρχαίους είτε Παπαδόπουλο και λοιπούς,είτε από το κάθαρμα τον Ιωαννίδη. Δικάστηκαν, καταδικάστηκαν δίκαια από ελληνικό δικαστήριο.Γλύτωσαν την εκτέλεση λόγω του Καραμανλή”Όταν λέμε ισόβια,εννοούμε ισόβια”,ενώ θα μπορούσαν να έχουν την τύχη των έξι στου Γουδή. Αν ήταν ικανός και έτοιμος ο Ιωαννίδης γιά πόλεμο,γιατί δεν του πέτυχε η επιστράτευση και ψάχνανε γιά ρουχισμό και γιά υποδήματα οι κληρωτοί;Όχι πόλεμο θα έκανε,ούτε να τους ντύσει δεν πρόλαβε κι ενώ υπήρχε παλμός και ηθικό σε όλους που ευτυχώς ζουν ακόμα και μπορούν να πούν τι συνέβηκε τότε.
            Η αλήθεια είναι ότι όλοι τους ήταν δούλοι στο ΝΑΤΟ εκείνη την εποχή.Αν ήταν πατριώτες όπως λέτε,γιατί όλη αυτή η δουλική στάση(Σεπτεμβριανά 1955,Έξωση των Κωνσταντινοπουλιτών του 1964).Ο Γεώργιος Παπανδρέου και ο Καραμανλής,καταδίκασαν το σχέδιο Άτσεσον το 1962 επειδή ήταν μαξιμαλιστές,αλλά πατριώτες.ενώ οι συνταγματαρχαίοι είχαν ορκιστεί πίστη στο ΝΑΤΟ και την αστερόεσσα. Ευτυχώς, ξεφύγαμε από εκείνη την εποχή.
            ΑΚΑΡεο,πήγαινε αλλού να βρομίσεις με τις βρομιές σου.Θα σε καθαρίσουμε αμέσως.

    30. Προσεχε τουρκε γιατι παρα πολλοι πνιγηκαν οταν τους εκατσε ο μεζες στο λαιμο

    31. Κουλα μ’ακους… Πολύ κ@λοπαιδο ο Τούρκος!

    Comments are closed.