ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜAKELEIO.GR ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΛΑΘΡΙΣΤΑΝ – ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ! ΟΙ ΛΑΘΡΟ “ΑΡΜΕΓΟΥΝ” ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑ ΑΤΜ, ΧΤΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΝ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    katadromiki

    7000 οι κάτοικοι – 8000 οι λαθραίοι!

    Τα όσα περιγράφει ο ρεπόρτερ Νίκος Τσιαμτσίκας που βρίσκεται σε αποστολή του ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Σάμο είναι δύσκολο να τα χωνέψει ακόμα και ο χειρότερος Ανθέλληνας.

    Πέρα από κάθε έλεγχο λειτουργεί πλέον το «χωριό» από πανάθλιες παράγκες που αποτελεί στην ουσία την επέκταση του οργανωμένου χοτ σπότ για πρόσφυγες και μετανάστες από 70 χώρες στο Βαθύ της Σάμου.

    Οι κάτοικοι σοκαρισμένοι ζούν ένας προς έναν με τους λαθρο-εισβολείς από την Τουρκία, καθώς είναι 7000 οι ίδιοι και 8000 όσοι μένουν στις «φαβέλες» και τους βλέπουν να περιφέρονται άσκοπα στην πόλη και να αρπάζουν ότι μπορούν, καρέκλες, ακόμη και ολόκληρες πόρτες για να στήσουν τις παράγκες τους μέσα στο δάσος.

    Δεκάδες ΜΚΟ έχουν στήσει τα «μαγαζάκια τους» στο Βαθύ, αλλά ότι και να κάνουν, δεν είναι αρκετό έτσι ώστε να ζήσουν εδώ μια καλύτερη ζωή από εκείνη από την οποία θέλησαν να ξεφύγουν. Αντί να έρθουν να ζήσουν το όνειρο τους στην Ευρώπη, ζούν έναν ακόμη χειρότερο εφιάλτη στο «Πακιστάν» που μετέφεραν μαζί τους κι έστησαν πρόχειρα σ’ ολόκληρο λόφο στο Βαθύ. Το «χωριό – κολαστήριο» της Σάμου κοντεύει να φτάσει σε μέγεθος το Βαθύ.

    Τα ΑΤΜ των τραπεζών ωστόσο, έχουν πάρει φωτιά καθώς από τις 24 του μήνα χορηγούνται επιδόματα σε όλους, χρήματα , καθαρά τα οποία δεν πέφτουν στην τοπική οικονομία καθώς, οι λαθραίοι προτιμούν να ψωνίζουν από «δικά» τους καταστήματα, δηλαδή οπωροπωλεία που έχουν στήσει οι ίδιοι.

    Όλοι θέλουν να φύγουν, αλλά αυτό δε γίνεται, ούτε όταν επιχειρούν ν… αυτοκτονήσουν πέφτοντας στη θάλασσα.
    Οι ροές από την Τουρκία συνεχίζονται κανονικά, το οργανωμένο χοτ σπότ έχει ξεχειλίσει, συχνά γίνονται ξεσηκωμοί και φασαρίες από τις φατρίες για τον έλεγχο της ζωής μέσα σε αυτό, ενώ απ έξω έχει στηθεί ένα αλισβερίσι πώλησης ή ενοικίασης των παραγκών από παλιότερους σε νεότερους «επισκέπτες». Το Βαθύ, θυμίζει περισσότερο χωριό της Αφρικής, παρά, χωριό Ελληνικού νησιού στο Αιγαίο.

    Δείτε τα βίντεο και τις εικόνες:

    1 ok

    2 ok

    3 ok

    4 ok

    5 ok

    6 ok

    samos_3

    samos_1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Αφιερωμένο για τον ,rpαφ που μάλλον ήθελε να γράψει φραπές αλλά μπερδεύτηκε,! που αμφιβάλει εαν εχω σχεση με τα ουκ.απαντηση,,,,: διάγω σε αποστρατεία δηλαδή λαμβάνω σύνταξη από το 2008 λογωουκ……ενμερει συνεισφέρει κ αυτός στο να έχω μια καλή διαβίωση..! Τον ευχαριστώ κ του εύχομαι καλές γιορτές!!!!!

    2. Και εδώ στην Σπάρτη καταγωγή του Στέφανου τα ΑΤΜ δεν έχουν λεφτά.γιατι.αυτοι.οι.προσφυγες τα παίρνουν.Τωρα θα τα πάνε και σχολειο

    3. Είναι ο εποικισμός τού πολυπολιτισμικού τού Κούλη τού Γουρλομάτη.Έτσι τήν θέλουν τήν Ελλά-
      δα οί φίλοι του καί συγγενείς του οί εβραίοι.
      Γιάννης Λάκων

    4. ΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑ;;;;

      ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ.
      ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ

      ΡΕ ΠΟΛΕΜΟΣ !

    5. ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΩΡΕ? ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !

    6. Κωλοχανείο κάνατε την Πατρίδα μας ρε κοπρόσκυλα ….

    7. Μια επέλαση Μοίρας Καταδρομών είναι όλοι τους!!! Μετά θα ισωσουν τα πράγματα εκεί.πιστεψτε με το έχω δει το έργο κ αλλου………….

      1. Σιγα εσυ στρατοκαυλε του πληκτρολογιου ,με τιτλο ΟΥΚ…ουτε από απ εξω δεν εχεις περασει κακομοιρη.

    8. Καλά πλάκα μας κάνει το ρεπορτάζ; δεν έχουν λέει πρόσβαση στην εκπαίδευση τα προσφυγοπουλα, παρακάτω λέει ήρθαν εδώ να ζήσουν καλύτερη ζωή… Για να καταλάβω… Τώρα ο δημοσιογράφος του μακελειου είναι με εμάς η με τους εχθρούς; τι να δουλέψουν λέτε ρε. Να αρχίσουν να γίνονται μόνιμοι; να ξεκουμπιστουν όπως ειναι

    9. Πεντε μηνες μετα το θανατο του αποστρατου συζηγου μου ουτε ασχοληθηκαν να μου βγαλουν συνταξη για τους λαθραιους υπαρχει μεριμνα για μας οχι Περασατε καλα ελπιζω στο βουνο κυριε Μητσοτακη Καλα Χριστουγεννα και καλη φωτιση

    10. Πετάξτε πρώτα στη θάλασσα τα κουμούνια με δεξιές τσέπες των ΜΚΟ που μασάνε με 100 μασέλες.
      Ειδικά αυτούς που δασκαλεύουν τα ισλαμοπιθίκια να πετάξουν τα χαρτιά τους για να δηλώσουν Σύριοι.
      Επίσης τσιπάρετε όλα τα ισλαμοζώα με τσιπάκια σκύλων για να ταυτοποιούνται πιο εύκολα,

    11. ΗΡΘΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

      1. Γιατί, οι “πρόσφυγες” δεν έχουν χεράκια να εργαστούν και θα τους τα δίνουμε τσάμπα;
        Να τρώνε μόνο αν παράγουν κάτι, αλλιώς στην πείνα όλοι. Διαφορετικά να τρώνε ψητούς ΜΚΟ.

    12. Εσύ σε ποιούς ΒΛΑΚΕΣ ανήκεις?
      Στο 2,9% που ψήφισε ΧΑ και ο παστούν αρχηγός της τους αποκάλεσε ΒΛΑΚΕΣ?
      Ή στους ΒΛΑΚΕΣ του 3,7% που έφυγαν από την ΧΑ και βάλανε τον Φελόπουλο στην Βουλή για να γελά και το παρδαλό κατσίκι??

      1. Το σχόλιο-ερώτηση πήγαινε στον “καναπεδάτο τρόμπα”

        1. Καλα φαε κανα τουρκικο παστουρμα γιουσουφακι και ασε τις αμπεεελοφιλοσοφιες για αλλους.

          1. Μιλάνε και τα γιουσουφάκια του ψυριζα που επί 5 χρόνια ήταν μούγκα στην στρούγκα με 1,5εκ. λάθρο!
            Άραξε τώρα στο καφενείο τεμπελχανά γιατί δεν πρόκειται να ξαναδείς Βουλή και πιες στα τσίπουρα τα 200ευρώ του ΚΕΑ!!

        2. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΒΛΑΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ…ΙΔΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…ΗΛΙΘΙΕ

    13. εξαρχειωτης και φασισταρας ειναι το ιδιο…

    14. Σκουξτε φασισταρια ,ανθρωποι είναι και αυτοι ρε σκατοψυχοι εσεις εισαστε χειρότεροι από αυτους τους φτωχοδιαβολους ρε πατριδεμποροι!

      1. Άντε πνίξου ρε παλιογαμημενε συριζολαγνε ανθέλληνα του κερατά
        Κανείς δεν τους κάλεσε ρε γαμημένο κοπρόσκυλο σκατοαναρχα της πούτσας
        Εγώ θα στηρίζω τον Έλληνα ρε παλιοκαθικαρα που του κάηκε το σπίτι και ενώ εσύ μπασταρδε μένεις στο πουτανοσπιτο σου με την βρωμιάρα την μάνα σου άλλοι δικοί μας δεν έχουν που να μείνουν και τι να φάνε από τους πουτάνας γιους τους ομοίους σου παλιοπουτανοπεδο.
        Ποιοι είναι άνθρωποι ρε μαλάκα
        Αυτοί που ήρθαν παράνομα κοπρόσκυλανε σαν εσάς απαιτούν σε ξένη χώρα τους παρέχονται συγκροτήματα και τσάμπα επιδόματα και χρηματικά ποσά κάθε μέρα. Εγώ θα ντρεπόμουνα στην θέση τους αλλά αυτοί είναι ελεινοι και εσείς καθίκια και ανθέλληνες. Ναι ρε μαλάκα μπασταρδε αγαπάμε την γη μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν ξένο και προδότη να μας τη προσβάλει.
        Περιθωριακά καθίκια τελειώνετε ο λαός σας έχει καταλάβει πια και δεν υπάρχει σωτηρία για σας

      2. Στη Μακρόνησο λέμε…. σκουπίδια αριστεροί…. Καμμένα μυαλά… Πατσαβούρες Εξαρχιώτικες….

      3. πουστη αριστερε μακρονησο και βασανιστηρια οπως τον πατερα σου

      4. Καρανίκα εσύ ;; Πάρ’ τους σπίτι σου ρε, να γράφουν τρολλιές από τα υπόγεια της κουμουνδούρου για 0,60 € το σχόλιο…..

      5. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΘΗΜΕΝΡΙΝΑ ΝΑΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΡΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟ ΒΙΑΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟ ΜΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ ΕΚΕΙ, ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ, ΔΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΔΕΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ

    15. Δεν μπορούν να πάνε , λέει , σχολείο τα μικρά των νεγροειδων…. πφφφφφφ!
      Όσο θέλουν οι γυφτοι τα σχολεία άλλο τόσο τα θέλουν και λάθρο μουσουλμάνοι , ίδια ράτσα είναι… Εξ’ αλλου με νομο της κυβέρνησης των κομμουνιστών , με το θα εγγραφεί ένας πίθηκος στο σχολείο παίρνει και την ιθαγένεια… και θα πρέπει εμείς να στεναχωριόμαστε που δεν πάνε σχολείο , κατά το επιεικέστατο άρθρο…
      Με μερικές οβίδες και μερικά καλασνικοφ λύνεται το πρόβλημα με αυτά τα σκουπίδια .

      1. Αι χεσου ρε ,εσυ εισαι χειρότερος απ αυτους λιγδιασμενο φασιστομουτρο!

        1. Παρά τις ξυλιές με το βούρδουλα που σας έριξαν οι χωροφύλακες, εσύ μυαλό δεν έβαλες. Υπομονή, το στειλιάρι δεν παθαίνει τίποτα, για την κεφάλα σου αμφιβάλλω ……

      2. ουγκανο παρταλι αυτά τα νεγροειδή που λες είναι πολύ καλυτερα σαν ανθρωποι από κατι ορθια διποδα γουρούνια σαν και του λογου σου, επειδή εμεινες αγραμματος και αμόρφωτος ,ουτε καν στο γυμνασιο δεν πηγες θα πρεπει να μεινουν και αυτά τα παιδακια ετσι; όχι να πανε σχολειο να μορφωθουν να γινουν σωστοι ανθρωποι ,μην ξεχνας ότι εφυγαν απ της χωρες τους γιατι τους σκοτωναν και τους κυνηγουσαν κατι ουγκανικα φασιστικα γουρούνια σαν και εσενα!

    16. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΕΣ,,,, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΥΑΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΤΟΥΖΟΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ , ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΠΑΛΑΜΑΡΙΑ…

      ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΗΣΙ ΑΛΛΑ 3.ΟΟΟ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣΑΜΙΩΤΑΚΙΑ…ΧΑΧΑΧΑ
      ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ…ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΧΑΧΑ…ΒΟΔΙΑΑΑΑΑΑΑ

      ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΝΟΜΠΕΛ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ…ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ,,,

    17. Κοίτα χαρούλες… τις ίδιες θα έχουν άραγε και οι άστεγοι απ το μάτι και αυτοί που τους πήρε το σπίτι η βρωμοκυβέρνηση και αυτοί που το φαγητό τους ποτίστηκε με οξύ και χλωρίνη προχτές;;;;;

      Ρατσιστές των Ελλήνων στην ίδια τους την χώρα: τελιώνει η διαμονή σας εδώ
      Δεν ανήκετε σ’ αυτήν εδώ την γη.
      ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ

    18. Αποτελέσματα Εθνικών εκλογών Σάμου:
      29,1% ψυριζα + 14,5% ΚΚΕ + 6,9% πασοκ + 2,8% Μπαρούφας + 2% τρελοΖωή + 0,9% τρελοΒασίλης + 0,6% ΑΚΕΛ + 0,5% ΚΚΕμ-λ + 0,4% ανταρCIA + 0,3% Δραχμαζάνης + 0,2% μ-λΚΚΕ,
      σύνολο 58,2% Αριστερά!
      Στην Ρωσία και στην Κίνα να γινόντουσαν τώρα εκλογές, ούτε τα μισά ποσοστά δεν θα έβγαζε η Αριστερά στις γενέτειρες του Κομμουνισμού!!!

      1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΣ…
        ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΡΥ ΜΕ 34% ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΕΡΑΛΟΙΦΟΠΟΥΛΟ Μς 3.5%

        Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΩΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?

        1. Έχεις (εν μέρει) δίκιο:
          ξέχασα τα εθνοκουμούνια της ΧΑ (συν 3,5% στο 58,2%), ούτως άλλως το πρόγραμμα διακυβέρνησης των αβγών είναι ολόϊδιο, copy-paste, της τρελοΖωής και του Δραχμαζάνη!

          1. ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ.

            ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΣ Ο ΚΕΡΑΛΟΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΣ, ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ .. ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΧΡΥΨΑΡΑ ΤΟΩ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΛΟ ΣΑΝΟ..

            ΠΟΥ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟ-ΣΥΡΙΖΟ-ΝΟΥΔΟΥΛΟ-ΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…

            ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΊΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΙΑ ΤΟΥ 97% ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΕΣ ΤΟΥΣ… ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ…Ο ΠΙΟ ΕΥΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΓΙΔΙΩΝ

      2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΚΕΣ-ΛΑ-ΜΕΝΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

    Comments are closed.