ΑΙΣΧΡΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ… “ΕΓΚΡΙΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ”! Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΥΡΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ – Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ “ΠΝΙΓΕΙ” ΟΣΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ

    Κοινοποίηση:
    DVSDVSDVSD

    Πρωτοφανή επίθεση κατά της ΑΔΑΕ εξαπέλυσε υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, από του βήματος της Βουλής, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για τον προϋπολογισμό.

    Αφορμή για την επίθεση οι αποκαλύψεις του ευρωπαϊκού μέσου Euroactive ότι η ΕΥΠ παρακολούθησε τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου και τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο.

    «Οι ανεξάρτητες αρχές δεν είναι κράτος εν κράτει» είπε, στηλιτεύοντας με αυτόν τον τρόπο το γεγονός ότι η Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών εκπλήρωσε το συνταγματικό της καθήκον, προβαίνοντας σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στη Cosmote προκειμένου να εξακριβώσει την παρακολούθηση των Γιώργου Κύρτσου και Τάσου Τέλλογλου από την ΕΥΠ.

    Μιλώντας κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, ο υπουργός υπερηφανεύτηκε για τη θεσμική προσήλωση και αντιμετώπιση της κυβέρνησης στη διαδικασία επιλογής της ηγεσίας της Δικαιοσύνης. «Όλες (οι επιλογές) έγιναν με σεβασμό στην επετηρίδα. Όχι με “βουτιές”…» σχολίασε δηκτικά.

    Και πρόσθεσε απαντώντας στις αιχμές του Ευκλείδη Τσακαλώτου: «Επειδή μου λέτε για την ΑΔΑΕ, ναι, να πράξει το έργο της. Όμως, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε μια συντεταγμένη Πολιτεία κ. Τσακαλώτε. Το γνωρίζετε καλά γιατί έχετε θητεύσει στο εξωτερικό».

    Τόνισε δε ότι «οι ανεξάρτητες Αρχές δεν είναι κράτος εν κράτει» και συνέχισε λέγοντας: «Η Βουλή νομοθετεί, η κυβέρνηση εφαρμόζει, η ανεξάρτητη Αρχή ελέγχει και η Δικαιοσύνη κρίνει και ερμηνεύει τους νόμους. Κανείς δεν μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί τιμητής του συνάγματος όταν υπάρχει συντεταγμένη Πολιτεία που κατανέμει τους συνταγματικούς ρόλους».

    Αίσθηση προκάλεσε ότι παρά τα «καρφιά» κατά της Αρχής, ο κ. Γεραπετρίτης ισχυρίστηκε πως «πράγματι, σήμερα, η Δικαιοσύνη και οι ανεξάρτητες αρχές λειτουργούν πάρα πολύ καλύτερα».

    Εν συνεχεία, φαίνεται να του ξέφυγε η άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει «δεύτερη φορά», γεγονός που -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- δεν θα αποτελέσει και την καλύτερη εξέλιξη για τη Δικαιοσύνη και τις Αρχές. Γι΄ αυτό και έσπευσε να διευκρινίσει: «Ευτυχώς, αυτός ο τόπος έχει νωπές αυτές τις εντυπώσεις και δεν θα αντέξει αυτή τη δεύτερη φορά, ούτε θα την επιλέξει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Σε λίγο θα πάρει τον πουλο κι αυτός κι όλοι οι μαφιόζοι του Μαξίμου που πλούτισαν με τις απευθείας αναθέσεις.
      Θα έρθουν αλλα εντεταλμενα μασονικά απορρίμματα να ολοκληρώσουν την προδοσία πρώτα της πατρίδας και μετά του Ελληνικού λαού.
      Κι ο υπερήφανος Ελληνικός λαός θα τους ψαναψηφισει γιατί επιτέλους κάποιος πρέπει να κυβερνήσει και αν δεν πάει θα βγει αυτός που προηγείται.
      Αυτή είναι η δικαιολογία πιπίλα που αναπαράγουν οι εγκαστριμυθοι ψηφοφόροι.
      Λες και υπάρχει διαφορά πολιτικής και ιδεολογιας ανάμεσα στον πρώτο ή στον δεύτερο ή και στις ουρές που έχουν ως απο-κόμματα για να τις χρησιμοποιούν ως τσόντες όταν η αυτοδυναμία τους χωλαινει ακόμα και με τη νοθεια της Singular Logic.

    2. αυτουνου η γυναίκα Αλεξάνδρα Γουρζή – βρωμάει εβραιλα το επώνυμο – θέλει να ανοίξει εβραϊκή υπερδομη για λαθροπαιδοπουλα στην ΧΊΟ. Κ. ΓΙΑΥΤΌ ΈΓΙΝΑΝ Κ. ΤΑ ΧΤΥΠΉΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΚΙΒΩΤΟΎ………
      ΨΆΞΤΕ ΤΟ. γυναίκα πολιτικού να κάνει εβραϊκή…… αυτήν σκέφτηκα λόγω επωνύμου.
      επισης είναι 1.κορη του αντιπροέδρου γεκτερνα 2. είναι δικηγόρος στο νομικό τμ της ΡΑΕ .3.συζυγος πολιτικου γεραπετριτη με το θεοσκοτεινο κρανιο κ. τις κατάμαυρες τρύπες για ματιά. πόσο αίμα πίνει αυτός; ΟΠΌΤΕ η κατασκευή υπερδομης θα φάει δις τα υπόλοιπα.
      πάντως αυτό εξετάστε το.

    3. Τι σκατόφατσα γερμανοναζιστική είναι αυτή!

    4. Γεραπετριτης,συνταγματολογος!!!Το τσιρακι της ΤΕΡΝΑ, που μαζι με τη γυναικα του κανουν τις κομπινουλες για τον πεθερο,συνταγματολογος.Μηπως εννοει για την πλατεια Συνταγματος,γιατι οτι εχει πει μεχρι τωρα και ψεμματα ειναι και αλητειες,και μαλακιες.Τουλαχιστον ο Βενιζελος και την πουστια του την περιβαλλει με συνταγματικα επιχειρηματα[αμα σου αραδιαζει πεντακοσια αρθρα,ειναι σωστη η δουλεια,αμα λεει γενικολογιες,μουφα]Τελικα αυτος ο Ραμμος,πολυ τσαμπουκαλεμενος.Τους το εχει κοψει το αυγολεμονο.

    5. Δεν υπάρχουν μη προσκυνημένοι στο Κυνοβουλιο.

    6. Παραφράζοντας τον Βίσμαρκ, συνταγματολόγοι τρεις κ εχάθη η πατρίς.
      Οι έτεροι δύο ο χοιρόμορφος Βαγγέλας Βενιζέλος και ο πάντοτε ενεός Προκόπης Παυλόπουλος, μόλις εκλεγείς ακαδημαϊκός.

    7. Ξεφτυσε κι αυτος ! Ουτε τους τιτλους του σεβεται πια ουτε τιποτα για χαρη της Κουλαρας ΑΕ!

    8. Ποιος; Αυτός που πέταξε την κοτσάνα για τα 6 ναυτικά μίλια και ότι του τούρκικο ερευνητικό το «έφερε ο αέρας» δυτικά,,;

    9. Αυτες οι υπηρεσιες δεν λειτουργουν με 100 κονε υπαλληλους. Θελει 10000 υπαλληλους μη πεινασμενου ματι μη εξαρτημενους απκ το χρημα μη φτωχοπεινασμενους ωστε να ελεγχουν το πολυ 100000 καξ να τους ξεταμπανιαζουν. Να τους παιρνουν κ το βρακι το χεσμενο

    10. ο πεθερός παιρνει τα έργα και αυτος πουλάει τρελλα στην βουλη…
      αμα δεν υπαρχει δικαιοσυνη τα πράγματα πανε προς το πολυ χειρότερο

    Comments are closed.