ΑΙΣΧΡΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ! ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ!!! ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ… ΑΡΣΗ ΜΕΤΡΩΝ – ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΌΛΑ.. ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

    Κοινοποίηση:
    estiasi-koronoios

    Ο ορισμός του… κυβερνητικού μπάχαλου επικρατεί στη χώρα τα τελευταία δύο χρόνια. Αποτυχημένη -εκ του αποτελέσματος- η διαχείριση της πανδημίας, καλοκαιρινή πύρινη λαίλαπα κατέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι Εύβοια και Αττική, και τώρα η μεγάλη ταλαιπωρία με διακοπές ρεύματος και κλειστούς δρόμους λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

    Μέσα σε όλες αυτές τις καταστάσεις, η διαχείριση της πανδημίας συνεχίζει να είναι λανθασμένη. Ενδεικτικός είναι ο αριθμός των θυμάτων για τον Ιανουάριο του 2022, ο οποίος είναι ο χειρότερος της τελευταίας διετίας του κορωνοϊού! Την ίδια ώρα και με αυτές τις εκτός πραγματικότητας συνθήκες στο μέτωπο της πανδημίας, η κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις που εν τέλει δεν μπορεί με τις πράξεις της να υποστηρίξει, όπως και οικονομικά.

    Λόγω χιονιά πάμε σε… χαλάρωση μέτρων;

    Πολλοί αναρωτιούνται τις τελευταίες ημέρες, εάν η απόφαση του κυβερνητικού επιτελείου να χαλαρώσει τους περιορισμούς στην εστίαση είχε να κάνει με όσα διαδραματίστηκαν λόγω κακοκαιρίας. Μήπως όλη αυτή η οργή του κόσμου λόγω των διακοπών της ηλεκτροδότησης και της ατέλειωτης ταλαιπωρίας σε κεντρικούς οδικούς άξονες, οδήγησε την κυβέρνηση σε μια τέτοια απόφαση καθώς το κύμα θυμού δεν άφηνε πολλά περιθώρια;

    Άρση μέτρων έχουμε από αύριο, Δευτέρα 31/1 όμως μια σημαντική λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά σε αυτό το ΦΕΚ. Η ισχύς του είναι έως 7 Φεβρουαρίου, γιατί τότε τα μέτρα θα αλλάξουν και πάλι, ειδικά για το πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα βγαίνει άκυρο για όσους δεν έκαναν την τρίτη δόση, αλλά και για τα γήπεδα, όπου αναμένεται να αυξηθεί η πληρότητα. Αν θα επιστρέψουν οι όρθιοι στη διασκέδαση δεν είναι ξεκάθαρο.

    Τι ισχύει από αύριο, Δευτέρα 31/1

    επανέρχεται η μουσική στους χώρους εστίασης και διασκέδασης
    επανέρχεται το πλήρες ωράριο
    παραμένει η καθήμενη διασκέδαση
    το μέτρο όσο αφορά στην πληρότητα των γηπέδων παραμένει ως έχει, αλλά θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα

    Τι αλλάζει στα πιστοποιητικά εμβολιασμού από 7η Φλεβάρη

    Την ίδια ώρα, αλλάζει και το πλαίσιο των πιστοποιητικών εμβολιασμού από την 7η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με έχει ανακοινώσει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, εμβολιασμένοι θα θεωρούνται οι πολίτες που έχουν κάνει και την ενισχυτική-τρίτη δόση του εμβολίου, το μέγιστο επτά μήνες μετά την προηγούμενη.

    Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως όσοι δεν κάνουν την τρίτη δόση εντός των επτά μηνών, θα «κόβονται» από το πιστοποιητικό εμβολιασμού και θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να χάνουν τα προνόμια που έχουν για τους κλειστούς χώρους, όπως αυτούς της εστίασης και της ψυχαγωγίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Τιποτα δεν καταλαβατε ? Τα τραπεζωματα του Μπουρλα απο τον κουλη ηταν για την προμηθεια υποχρεωτικων πειραματόζωων. Πουλησε στην κυριολεξια τους Ελληνες για πειραματα ο παρλιαΚουλης. Αν δεν τους παρουμε τα μετρα θα συνεχισουν να περνουν τα δικα μας.

    2. Αλλάζουμε level γι’αυτό….όποιος κατάλαβε,κατάλαβε….

    3. Σαν να αρχισε να γκρεμίζεται το αφήγημα τους η τελειώνουν τα εμβολια ;μάλλιν ξεπούλησαν και τώρα πανε να μας το φέρουν ήπια και με το μαλακό

    4. Τρεχατε εμβολιασμενα ανοητα οντα και απο Σεπτεμβριο δαγκωτο κουλη.

    5. Το πρώτο που δεν ξέρουν είναι ότι ότι το λατομείου Βοξιτι υπόγεια πως αυτό δεν το ξέρω και εγώ βγενει στην επαρχία Μασσα βόρεια Ιταλία,,,,2 οι δρόμοι που πρέπει να φύγουν και να γίνουν πάλι ποτάμι με μεγάλο βάθος είναι η Μεγάλου Αλεξάνδρου ο περιφερειακό όλος,,που ήταν ρέμα μεγάλο και το μπάζωμα η φιλανθη ο δρόμος Αγίας Αικατερίνη όχι όλος μέχρι αρχή μεγάλου Αλεξάνδρου και ο δρόμος ο κεντρικός που βγάζει θέατρο από τα βενζινάδικα μετά πίσω από το νεκροταφείο ας δούνε αυτοί που θα το ρίξουν διότι κατεβενει Μάγουλα εκεί ας μιλήσουν οι παλαιοί ότι θυμούνται οι γέροι αρβανιτες ,,,όχι ξένοι επισεις στο τελοιωμα περιφερειακό πέφτει πίσω από εργοστάσια μπαζομενα όλα βγενει στην Πυρκαλ η διυλιστήρια εκεί ας δούνε που θα το ρίξουν για θάλασσα εθνική οδός σινικια Παπακώστα άλλο έργο και κομμάτι πρέπει να περάσει από από Αττική οδό κλπ το ρέμα Αγίας Αικατερίνης είναι όπως παλαιά όταν μπενει στο σχέδιο μπαλωμένο όλα και εκεί βλέπουν κλπ μιλάμε για ποτάμια ρεμματα μεγάλα η φλέβες άλλο μια φλέβα φτάνει και μέχρι λίγο ποιο κάτω από των Ταξιάρχη αλλά αν κάνουν μεγάλα ποτάμια ανοιχτά ίσως τα ξεπεράσουν αν περνει γέφυρες δεν θα έχουν πρόβλημα

    6. Στα 100 κρούσματα την ημέρα κλείνουμε και στα 20000 ανοίγουμε. Προ εμβολίων 5000 νεκροί από COVID,με εμβόλια 18000 νεκροί. Αυτή είναι η ψευδοεπιστήμη τους.

    7. Νεοελληνες,ο πιο μ@λακας λαος στον πλανητη.
      Συνεχιστε ετσι,ζωαδια,απο τον εναν απατεωνα στον αλλο.
      Καλα σας κανουν και σας γ@μ@νε,ξερουνε ποσο ζωαδια εισαστε…

    8. Μαλακίες για ψηφοφόρους Μητσοτάκη. Έτσι λοιπόν: Μητσοτάκη ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!

    9. Αντε και τον πουλον πως λενε και στο Ποντο! Ο καντηλαναφτης ακουει? Χιονια καιρο που ουτε για ψωμακι δεν ξεμυταγαμε 15000, 20000 κρουσματα! Αντε ρε και στο διαβολο με τα παραμυθια σας! Κλανωτακη κλεισε ρε κι αλλα νοσοκομεια να το δεσεις το γλυκο!

    10. Ρε παιδια ολη τη βδομαδα σχεδον ηταν κλειστα τα φαρμακεια, τα διαγνωστικα αντε 3-4 μερες. Ποτε κανανε ολα αυτα τα χιλιαδες τεστ? Που τα εκαναν? Παει το δουλεμα συννεφο? Η ειχαν backup κρουσματων απο την προηγουμενη εβδομαδα ?

    11. έχει κρούσματα….μπεεεε……κρούσματα…..μπεεεε….μίζες…..μπεεεε….από εμβόλια μάσκε και τεστ….μπεεε…..μίζες μόνο για την Κούλα….μπεεεε….κρούσματα….μπεεεε….

    Comments are closed.