ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Κ@@@@ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖ-ΕΡΤ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ert stayros exo

    Αυτή την ΕΡΤ πληρώνουμε υποχρεωτικά όλοι μας, βλέπουμε δεν βλέπουμε, για να παρακολουθούμε τέτοια αίσχη.

    stayros mesa

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Το ιδιο διχαζονται και οι μετανάστες όταν βλέπουν Τζαμί ή μονο ο σταυρος τους το δημιουργεί αυτό;

    2. Οι μουσουλμάνοι και οι εβραίοι πρέπει να αφανιστούν ανελέητα.

    3. Που θα πάει,κάποια στιγμή θα το ξανακλεισουν το “τσιμπουρι” που πίνει δεκαετίες ολόκληρες το αίμα του ελληνικού λαού.Ειλικρινά θα χαρώ όταν όλο αυτό το κηφηναριο θα μείνει χωρίς δουλειά και θα εκλιπαρει για λυπηση.Κανένας οικτος δε θα υπάρξει για όλους αυτούς τους αργομισθους ,ανθελληνες,εθνομηδενιστες που βγαζουνε χρυσά μεροκαματα προπαγανδιζοντας υπέρ των λαθρολαγνων αφεντικων τους.

    4. ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.

    5. Εδώ στο Ηράκλειο στην πλατεία “Ελευθερίας” είναι ήδη στημένες οι κρεμάλες……

    6. Δεν ειναι καθολου διχαστικο ηλιθιοι της συριζερτ αυτοι οι αλλοθρησκοι ηρθαν εδω δεν τους καλεσαμε εμεις δεν θα αλλαξουν και την θρησκεια μας οφειλουν οι βρωμυλοι να σεβονται τα ηθη και εθιμα μας οπως σεβαστηκαμε εμεις την θρησκεια τους οταν πηγεμε στις χωρες τους (νομιμα ομως οχι με βαρκες λαθρεα ) και μην μου πιπιλισει κανεις οτι ηρθαν απο εμπολεμη ζωνη γιατι αυτοι που εμειναν εκει πεθαναν? Απλα λιποτακτες ειναι η τζιχαντιστες και περιμενουν το συνθημα

    7. Ο αρχιεπισκοπος συροζωνυμος που βόσκει;

    8. Ολα αυτα μας προκαλουν ιερη αγανακτηση.
      Ο ποροφητης Σιμεων κρατωντας το θειο βρεφος στην αγκαλια του προφητευσε.Ουτος κειται εις πτωσιν και αναστασιν πολλων.
      Τι ειπε ομως ο Χριστος,ο ιδρυτης της πιστεως μας, για τον εαυτο του.Δεν ηρθα να βαλλω ειρηνη ,αλλα μαχαιρα.
      Ο Χριστος διχαζει οχι μονον την ιστορια της ανθρωποτητος σε προ και μετα Χριστον, αλλα και ολο το ανθρωπινο γενος.Σ ατους που αγαπουν τον Χριστο και τον εγκωλπονοντε και σ αυτους που αγαπουν τα παθη τους και τον διαβολο και ειναι εχθροι του Χριστου και του Σταυρου.
      Οι εχθροι του Χριστου και του Σταυρου εχουν αυξηθει στα εσχατα χρονια που ζουμε και ορμουν με λυσα και μανια εναντιον την ορθοδοξου πιστεως μας ειτε με ηπιο τροπο ,μεσω του οικουμενισμου και της πανθρησκειας ,ειτε με βιαιο τροπο μεσω της κρατικης ηγεσιας με νομοθεσια αντιχριστων νομων,συμφωνο συμβιωσις ,αντιρατσιστικος νομος,πληθος νομων υπερ των ομοφυλοφιλων ,υιοθεσιας τεκνων απο ομοφυλοφιλους,επιβαλλουν νομους τους οποιους μισει ο Θεος,διοτι ο Θεος ειναι εχθρος της αμαρτιας,
      Ο Χριστος θυσιασε τη ζωη του επανω στο Σταυρο για τη σωτηρια ολοκληρου του ανθρωπινου γενους,ο Σταυρος ειναι συμβολο απειρου αγαπης για τον ανθρωπο,ο Σταυρος κατελυσε την εχθρα που υπηρχε μεταξυ Θεου και ανθρωπων ,λογω της αμαρτιας ,ξεπλυνοντας τις αμαρτιες ολου του κοσμου με το αγιο αιμα Του ,που ερευσε ποταμιδων επανω στον Σταυρο.
      Δυστυχως υπηρχαν, θα υπαρχουν και υπαρχουν ακομη και σημερα ανθρωποι ,που ειναι εχθροι του Χριστου και του Σταυρου ,που κρεμιζουν τον Σταυρο και τις Εκκλησιες Του ,για να μην πληγωσουν, λενε, το θρησκευτικο αισθημα των αλλοθρησκων και διακινδυνεψουν τις φιλικες σχεσεις τους ,βαζουν την αγαπη προς τους ανθρωπους πανω απο την αγαπη του Θεου,που ειναι η υψιστη αγαπη, που μενει εις τους αιωνες,οταν δεν υπαρχει αγαπη προς τον Θεο,απο την οποια απορεουν ολες οι αγαπες ,η αγαπη προς τους σωνανθρωπους ,η φιλους , ειναι καλπικη ,με υστεροβουλιες και κερδοσκοπικη.
      Ω της υποκρισιας,να βλεπεις τον συνανθρωπο σου να πορευεται στο πυρ της κολασεως και αντι να τον προειδοποιησεις και να τον νουθετησεις να τον αφηνεις μεσα στο βαθυ σκοταδι της πλανη του να κατρακυλα μεσα στο αιωνιο πυρ.
      Στις πονηρες μερες που ζουμε ,πρεπει να κρατησουμε και να αγωνιστουμε για την απαξ τοις αγιοις παραδοθησα πιστι,αν μας καλεσει ο Χριστος και μεχρι θυσιας,διοτι Αυτος Πρωτος θυσιαστηκε για μας.
      Να μην αφησουμε τους εχθρους Του να καταστρεψουν την πιστι μας ,ειτε ειναι θρησκευτικοι ,ειτε ειναι πολιτικοι ηγετες ειτε ειναι οποιοδηποτε αλλοι εχθροι.

    9. η νότια βαλκανική δημοκρατία είναι πολυπολιτισμική.

    10. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΤΣΠΟΤΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΛΛΑ ΑΚΡΑΙΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ…ΑΚΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΥΠΟΔΙΚΟΙ, ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΙΣ …φυσικα για ξεκαρφωμα χωνουμε μεσα και καμια 50αρια γυναικοπαιδα…..ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%…ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣ Κ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ…ΓΑΛΗΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ, ΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΣ ΜΗΠΩΣ Κ ΣΟΥ ΤΗ ΠΑΡΟΥΝ?

    11. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΎΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΙΌ ΙΕΡΌ ΜΑΣ ΣΎΜΒΟΛΟ, ΤΟΝ ΙΕΡΌ ΣΤΑΥΡΌ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΜΑΣ. ΤΏΡΑ ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΈΝΑ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ.

    12. Τα βοθροκάλανα και τα οι διαδικτιακοί βόθροι όπως ο μη εξαιρετέος φίλος μας εδω:
      https://www.news247.gr/koinonia/mytilini-sto-aytoforo-32-gia-to-xanastisimo-toy-dichastikoy-stayroy.6699291.html
      … αποκαλούν το σταυρό ‘διχαστικό’ γιατί επειδή δε τον θέλουν οι λαθρομετανάστες εκνευρίζονται.
      Πάντως ένα είναι σίγουρο: οι 153 προδότες δε θα είναι όλοι στην επόμενη βουλή, που σημαίνει δε θα έχουν κλούβες πλέον όπου πηγαίνουν. Και εάν μια εθνική κυβέρνηση αναλάβει τη διακυβέρνηση αυτής της χώρας όλοι αυτοί θα καταλήξουν σε υπόγειες φυλακές για πάντα. Πολλά κακά.

    13. ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ! ΑΚΟΥ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

    14. ΤΟ ΚΑΝΆΛΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΊΝΑΙ? ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ.

    15. Σε λίγους μήνες που θα στηθούν κρεμάλες δεν θα είναι καθόλου διχαστικές…

      1. Μαζί σου αλλά ποιος θα τις στήσει τις κρεμάλες ?
        Η Ν.Δούλα ?

    16. ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΗΣΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΙΩΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ ΚΥΦΗΝΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΕΡΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ……. ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ……ΜΙΣΟΥΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ….. ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ……….ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ…..ΟΤΑΝ…….

    17. Διχαστικός ο σταυρός βρε αντίχριστοι; Όχι θα βάλουμε τις μπούργκες και τα τζαμιά επειδή ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Προυπήρχε άλλωστε, αλλά ακόμα και να μην υπήρχε ο γηγενής λαός αποφασίζει και όχι οι εισβολείς ακάλεστοι και το γαμωκόμμα του Σύριζα που ψόφησε όπως θα ψοφήσει και η Ερτ. Αρκετά φάγανε απο τον Έλληνα φορολογούμενο, να γυρίσουν στα σπίτια τους, δεν τους βλέπουμε, δεν τους θέλουμε, δεν τους αξίζει να έχουν δουλειά. Να πάρουν τους Ταλιμπάν στο σπίτι τους και να τους παραδώσουν τις κόρες τους για ξεχαρμάνιασμα γιατί έμμεσα αυτό μας λένε, καθίστε να σας πηδήξουν οι εισβολείς και μάλιστα σε θέματα πίστης, δηλαδή απαράβατα και αδιαπραγματευτά!

    Comments are closed.