ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ – ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ 6 ΑΜΟΥΣΤΑΚΩΝ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ – ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ… “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ” ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ;;; ΤΟ makeleio.gr ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    mixalis-xrysoxoidis-31-1-24

    Με μία καταφανέστατη “εντολή άνωθεν” από χθες διαπιστώνουμε μία οργανωμένη εκστρατεία στοχοποίησης 6 αστυνομικών από την ίδια την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και εμμέσως από την πολιτική ηγεσία υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για να αποφύγουν την κριτική και τη λήθη για τα δικά τους εγκληματικά λάθη που οδήγησαν σε μία δολοφονία ΜΠΡΟΣΤΑ σε αστυνομικό τμήμα. Όχημα αυτής της εκστρατείας η κατά τα άλλα αξιόλογη και αξιοπρεπέστατη εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου που γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και αποδίδει ευθύνες στους εμπλεκόμενους αστυνομικούς ενώ η ΕΔΕ είναι σε εξέλιξη. Είναι αυτονόητο ότι υπήρξαν λάθος χειρισμοί. Τόσο από τους αστυνομικούς του Τμήματος όσο και από αυτόν τον ανεκδιήγητο τηλεφωνητή του “100” που με προκλητικά βαριεστημένο και κυνικό τρόπο, εξυπηρέτησε (υποτίθεται) την Κυριακή.

    Χθες το βράδυ η κ. Δημογλίδου στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNEWS τόνισε ξεκάθαρα ότι δεν είναι αποδεκτός ο τρόπος που εξυπηρετήθηκε η 28χρονη την ώρα που λίγα μέτρα παραπέρα περίμενε ο φονιάς με το μαχαίρι στο χέρι. Σήμερα το πρωί, λέει ότι υπήρχαν περιπολίες σε κοντινή απόσταση που θα μπορούσαν να μεταφέρουν την κοπέλα στο σπίτι της με ασφάλεια ή ακόμα και να προσαγάγουν τον μετέπειτα δράστη. Όλα αυτά, πριν καν τελειώσει η τυπική ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη.Επίσης, δεν περίμεναν καν να ολοκληρωθεί και ξήλωσαν κόσμο.

    Αυτοί οι αστυνομικοί θα λογοδοτήσουν και έτσι πρέπει. Η κ. Δημογλίδου όμως, όπως και ο υπουργός Χρυσοχοΐδης, δεν τολμούν να αναφερθούν στην ουσία των ευθυνών και το χειρότερο είναι ότι οι δημοσιογραφάρες των καναλιών δεν θέτουν καν τα “καυτά” ερωτήματα:

    1) Ποιος έβαλε αμούστακα παιδάκια σε αστυνομικά τμήματα χωρίς την εποπτεία ενός έμπειρου αξιωματικού έστω;

    2) Ποιος υποτίθεται έπρεπε να εκπαιδεύσει τους ένστολους στον χειρισμό περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας;

    3) Ποιος εγγυήθηκε ότι οι ελεγχόμενοι έχουν επαρκή εκπαίδευση;

    4) Ποιος έβαλε σκοπιά έναν σεσημασμένο που κρύφτηκε στο κουβούκλιο του επειδή φοβήθηκε να κάνει χρήση του όπλου του;

    5) Ποιος τοποθέτησε στην Άμεση Δράση ένα παιδάκι που το έπαιζε Κάλαχαν και να προσβάλει τον πολίτη που καλεί το “100” για να ζητήσει ΑΜΕΣΗ βοήθεια;

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ο υπασπιστής του στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, επί ΓΑΠ-ΠΑΣΟΚ εφονεύθη στο διπλανό δωμάτιο από παγιδευμένο φάκελο, που είχαν στείλει κομμουνιστές.

    2. Και που τους ξήλωσε τί έγινε;Θα τους πάνε κάπου αλλού και θα κάνουν τα ίδια.Αστυνομία του λώκου.Αλλά και τα τανάκια που μπλέκουν με τον κάθε μακάκα,τί να πω,άντε γεια ρε βλήματα

    3. Στέφανε διαβασα τα ερωτήματα σου στο άρθρο,και γραφεις κάπου “να εκανε χρήση του υπηρεσιακού οπλου του ;;
      Μα πως ;;ηδη αλλοι αστυνομικοί εκαναν χρήση οπλου και τρέχουν στα δικαστήρια
      ΥΓ:Αυτό το ρεμάλι άν ήθελε μπορούσε κάλλιστα να μαχαίρωνε ολο το ΑΤ !!Το έχετε σκεφτεί αυτό ;;

    4. Κ. Χιο μια χαρά είναι κ τα 700 ευρω οταν σαν αργομισθος γραφειοκρατης, καθεσαι σε ενα γραφείο, χτυπάς εναν υπολογιστή για να πας τα χαρτια στην εισαγγελία και να απαλλαγείς ή αράζεις σε ενα καφε κ περιμενεις να περασει η ωρα της βαρδιας σου αδιαφορώντας για την εξυπηρέτηση της προστασιας του πολίτη και του νομικής κάλυψης

    5. Από πού ήξερε ο φρουρός γιατι μπαινοβγαινε η κοπελλα στο Αστυνομικό Τμημα ώστε να την προφυλαξει όταν ξαναβγήκε ; Τον ειδοποίησε η αξιωματικός Υπηρεσίας σχετικά ;

    6. Οι μπάτσοι είναι ρεντίκολα της κοινωνίας, δεκτό, αλλά δεν φταίνε όταν η κάθε τανίτσα μπλέκει με αληταράδες πρεζάκηδες. Οκ, δεν θα την χτυπούσε εκείνη την μέρα αν είχαν πάει μαζί της σπίτι, θα την χτυπούσε μια άλλη μέρα. Ήταν αποφασισμένος άλλωστε. Και; Όχι ότι δικαιολογώ τα μπασκίνια, άχρηστα τομάρια είναι, αλλά έχουν και οι χαζογκόμενες μεγάλη ευθύνη σε πολλά. Από αύριο θα αρχίσει η κάθε μία ινσταγκραμοξεβρακωτούλα να καλεί και να λέει ότι την παρακολουθεί τάχαμου ο γκόμενος. Δεν είναι ταξί η δημόσια υπηρεσία. Ας σοβαρευτούμε λίγο με τα γαμήσια της κάθε μίας. Δεν ξέρουν τι κάνουν οι μικρές σήμερα, γλωσσούδες, ζιβιτούδες, μαγκιά και βόλτες με αλητήριους. Λύστε τα μόνες σας, η αστυνομία δεν είναι για προξενιά και για τσάι και για κουβεντούλα. Σφαλιάρα και κούρεμα και μέσα σπίτι θέλουν μερικές καριολίτσες, μπας και στρώσουν. Σε καμία βέβαια περίπτωση δεν δικαιολογώ αυτό που έγινε με τον κάγκουρα και με τους χωροφυλάκους.

      1. Κύλησε ο τεντζερης και βρήκε το καπάκι ήταν κι αυτή Τίγκα στα τατουάζ και σίγουρα στο κόλπο με τα ναρκωτικά κι αυτή. Για αυτό δεν ξεκολαγε από πάνω του αν και 5 χρόνια την πλάκωνε στο ξύλο.Ουτε μήνυση του κάνε.Παλι γυρναγε κοντά του ,μην χάσει το θησαυρό. Αρα?

    7. Αυτός ο κοπριάς είναι χειρότερος και από τον Θεοδωρικάκο, μεγάλες πετυχεσιές ο Κούλης.

    8. Ο Μιχαλάκης θέλει πολύ γιαούρτι να πάρει το μαλλί του το φυσικό του χρώμα, μεγάλο σούργελο.

    9. Είμαστε μια χώρα που οι κάτοικοί της είναι έρμαια της τύχης τους. Θα φέρει κι’άλλους αστυνομικούς,λέει. Πού θα τους ξετρυπώσει; θα ειίναι ανάλογα εκπαιδευμένοι;στο παζάρι θα τους βρεί; Οι περισσότεροι δεν θα είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, άπειροι και θα τους ρίξει στην αρένα. Οι συνάδελφοί τους, στο εξωτερικό τους βλέπεις να είναι έμπειροι, με περισσότερα προσόντα(μόρφωση, ευστροφία καλά γυμνασμένοι). και άν κινδυνεύουν προλαβαίνουν αστραπιαία και ρίχνουν πρώτοι στο ψαχνό. Οι δικοί μας φοβούνται και τον ίσκιο τους. Μιχαλάκη, άσε τα παχιά λόγια και μη μας το παίζεις τραγωδός.Α, και μάζεψε και μερικούς τεμπελχανάδες, που που κάνουν τον υπηρέτη στους πολιτικούς , η και τον επιβήτορα ενίοτε. Τι όχι; Αυτά είναι δημοσιευμένα και διαβασμένα..

    10. Χαλαρωστε, θα περασει κι αυτο και θα το εχετε ξεχασει σε μια εβδομαδα και θ ασχολειτε με νεα δρωμενα…αυτη το σαπιο ψευτορωμαιικο δεν αλλαζει με κουβεντες…

    11. Ο Μιχάλης επί χρόνια πηδούσε την Αλεξία….. Αδερφή της Κούλας από την ίδια μάνα και άλλον πατέρα…..Τι περιμένατε….;;;;

    12. ΧΡΥΣΟΣΚΑΤΙΔΗΣ ΜΕ 4 ΓΑΜΟΥΣ Κ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΕΡΑ ΤΟ Μητσοτάκη ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΙΒΑΖ, GREEK MAFIA κ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.

    13. Τιμωρούνται οι αστυνομικοί επειδή μια γκόμενα είχε μπλέξει για χρόνια με έναν αληταρά εγκληματία πρεζάκια και αρνιόταν να του κάνει μήνυση και όταν του έκανε τις απέσυρε και τα ξανάφτιαχνε μαζί του….. Μια ολόκληρη μητριαρχική σαπιοκοινωνία αρνείται να πει στις γυναίκες: “ΦΤΑΙΤΕ! ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΗΠΙΑ ΠΙΑ!”

    14. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Δυστυχώς οι νοοτροπίες καλλιεργούνται από ψηλά. Αλλά δεν είναι αμοιροι ευθυνών και οι από κάτω. Πως γίνεται σε ένα τμήμα να βλέπεις διαφορετικές νοοτροπίες και συμπεριφορές μεταξύ αστυνομικών. Να υπάρχουν παράλληλα οι ικανοί και οι άχρηστοι.

    15. Επίτηδες βάζει άπειρα παιδάκια για να γίνουν βορά στους σεσημασμένους.

    16. Ένας άχρηστος στην κυριολεξία υπουργός, γλείφτης της εκάστοτε εξουσίας είναι ο τύπος αυτός….

    Comments are closed.