ΑΙΣΧΟΣ ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ; – ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΤΩΡΑ !!! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    106744958_201689261150324_1531389168448491859_n

    Όχι, δεν είναι εικόνες από κράτος της Νοτιοδυτικής ή της κεντρικής Ασίας. Είναι από πλατεία της Αθήνας. Αυτή την εικόνα παρουσιάζει αυτές τις μέρες η πλατεία Βικτωρίας.

    Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αποσυμφόρησης των νησιών για την οποία επαίρεται ο κύριος Μηταράκης. Αυτοί που “λιάζονται” κατά την κ. Χριστοδουλοπούλου, οι φερόμενοι και ως “επενδυτές”, αυξάνονται ολοένα και περισσότερο στο κέντρο της Αθήνας.

    Αύριο μεθαύριο, όλοι αυτοί θα ξεσηκωθούν θέλοντας στέγη, δουλειά και ίσα ή και περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες και σίγουρα αυτή όπως και η προηγούμενη Κυβέρνηση θα τους τα δώσουν. Έρχονται οι πλειστηριασμοί ακόμα και πρώτης κατοικίας και όλοι αυτοί θα μπούνε στα σπίτια μας. Η αλλοίωση αλλά και η αντικατάσταση του πληθυσμού της Χώρας είναι θέμα χρόνου. Η ισλαμοποίηση είναι προ των πυλών.

    Το μόνο που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση είναι ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ.. Αλλά ποιος;

    106537941_1497948943717648_5512667642701202968_n 106723356_1163989193977595_4396720970338918644_n 106744958_201689261150324_1531389168448491859_n 106957971_1189753141376347_2182182812812113319_n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Τί ρέστα ζητάτε από τό Μηταράκι.Είναι ο μέγιστος βλάξ τής Ελλάδας.Διανοτικά καθυστερημένος καί με σωματική παρεμπόδιση (Κοντοστούπης) παίζει τόν ρόλο πού έχει αναλάβει από τόν Γουρλοκούλη.Ο Κούλης έχει υπογράψει,έχει δώσει λόγω στά αφεντικά του Σόρος κλπ.ότι θά δεχτεί όλους τούς βάρβαρους εισβολείς καί θά τούς κάνει έλληνες πολίτες.Επειδή δέν ξέρουν πώς θά τούς τακτοποιήσουν κάνουν πειράματα είς βάρος τού ελληνικού λαού.Φτιάχνουν χοτ-σπότ τώρα τά λένε κέντρα υποδοχής,μετακινούν τούς λάθρους στή ζούλα σέ όλες
      τίς περιοχές τής Ελλάδας.Αλλάζουν τά ονόματα.Πρόσφυγες,μετανάστες,κατατρεγμένοι κλπ.Κοροιδεύουν τόν κόσμο.Ο Κούλης ο μουτζουρός έβαλε τό βλακόμουτρο τό Μηταράκι νά κάνει τή βρωμοδουλειά αλλά τά κάνει λόγω ανικανότητας θάλασσα.
      Γιάννης Λάκων

    2. Σε περιμένω να ‘ρθεις και πάλι μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη…

    3. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

      1. Αληθεια μονο αυτή; ο λαγος; το λιακο; ουδεις άλλος; τι πλακα που εχετε ολοι σας μωρε!!!

    4. Ξευτιλισμενοι Συριζαιοι με γραβατες, ηδη καταφερατε να ξεπερασετε σε Ανθελληνισμο τους Συριζαιους χωρις γραβατες!!!!!!! Που ειναι ρε αθλιοι οι απελασεις που θα κανατε και οι κλειστες δομες και….πρασινα αλογα;;;;;;; Παραμυθιασατε τον κοσμο και σας ψηφισε, καλα να παθουν, και τωρα σφυριζετε…….πετεινους και κουβαλατε τους λαθροεποικους απο τα νησια και τους αμολατε μεσα στην Αθηνα, για να γινει δησκολη η ζωη των Ελληνων πολιτων!!!!!!! Στον αγυριστο Ανθελληνες, απελαστε τους λαθρο οσο ειναι καιρος!!!!!!!!!

    5. Γυφταριό και σκουπιδαριό. Θα έρθουν και οι τουρίστες και θα νομίζουν ότι βρίσκονται στο μπαγκλαντες όχι στην αθήνα. Αποκαρδιωτικές εικόνες. Αφού δεν έχουν τα άντερα να βουλιάξουν βάρκες πρέπει τουλάχιστον να κόψουν κάθε χρηματική βοηθεια και επίδομα έτσι ώστε να μην έχουν κίνητρο να έρχονται εδώ. Αν έχουν τη βούληση μπορούν να πάρουν μέτρα αλλιώς θα δούνε τον κασιδιάρη στο 20%.

      1. Μπου αχαχαχα ο κασιδιαρης 20% λεει χαχαχα…

    6. οι νεοελληνες παίρνουν αυτο που τους αξίζει, αλλωστε συνταγματικο τοξο ψηφιζουν

      θελέστα κ παθέστα λοιπόν

      λαθροκούλη γερά ,εποίκισε κι άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο χαχαχα

    7. ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΥΤΑΡΑΚΗΣ..ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ…ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
      ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΗΡΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ?
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ…ΑΠΟ ΤΟ 90 ΤΟ ΛΕΓΑΝΕΚΑΠΟΙΟΙ…ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ 90 ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΛΑΘΡΟ…ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ..ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ..ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..ΜΑ ΔΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΔ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ…ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΚΤΛ ΔΕ ΜΙΛΩ ΚΑΝ…ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    8. Όλοι εσείς που κάθεστε και γράφετε όλα αυτά…τι καταφέρνετε; και στην τελική τι σας νοιάζει; είστε Αθηναίοι;
      Είδατε ποτέ κανέναν ή μια ομάδα ανθρώπων να μπούνε την ώρα της συνέλευσης του δημου και να τα κάνουν όλα λίμπα; να βουτήξουν τον δήμαρχο; να γίνει κάτι; όχι βέβαια…..απ τη στιγμή που δεν ενδιαφέρει τους ίδιους τους δημότες και μαγαζάτορες….δεν χρειάζεται εσείς να σκατε για αυτούς…
      Διαφορετικα όλο και κάτι θα χε γίνει ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις..

      1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ …ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ .,,ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ Κ.Λ.Π

    9. Κανένα αίσχος. Είναι καλό να υπάρχει ζωή, οικογένειες, μικρά παιδιά, ξανά στο κέντρο. ΟΚ είναι μελαμψοί και μουσουλμάνοι, αλλά τι να κάνουμε αφού οι νεοέλληνες και οι νεοελληνίδες δε κάνουν παιδιά και περιμένουν σε 20-30 χρόνια οι συντάξεις τους να πέφτουν από τον ουρανό, έτσι χωρίς νέους εργαζόμενους και εισφορές, τι να κάνουμε; Ο νεοέλληνας θέλει και καταστρέφεται, δε του φταίει κανείς μετανάστης. Ίσα ίσα αυτοί οι άνθρωποι, ειδικά οι γυναίκες και τα παιδάκια, αξίζουν περισσότερο την Ελλάδα από το μέσο νεοέλληνα και τη μέση νεοελληνίδα. Τουλάχιστον αυτοί λένε κι ένα ευχαριστώ στον Αλλάχ που και που, λένε και καμιά προσευχή, ντύνονται και λίγο πιο σεμνά, δε κάνουν εκτρώσεις, δε βλαστημάνε κλπ κλπ. Δηλαδή είναι πιο αρεστοί στον Θεό από ό,τι εμείς που την έχουμε δει Ευρωπαίοι. Για αυτό άλλωστε ο Θεός φροντίζει να κληρονομήσουν αυτή τη χώρα.

      Για να σας το κάνω πιο λιανά, αν εσείς ήσασταν 100 χρονών και είχατε απογόνους που σας μισούσαν, σας έβριζαν όλη μέρα, ήταν άχρηστοι, ανώμαλοι, κακιασμένοι, δολοφονούσανε τα παιδιά τους στη κοιλιά της μάνας τους κλπ κλπ, δε θα τους αποκληρώνατε και θα δίνατε τη κληρονομιά σας σε ορφανοτροφεία; Ε το ίδιο κάνει και ο Θεός, σας αποκλήρωσε και δίνει την Ελλάδα στους ξένους.

      1. Να πω ότι λέτε κάτι λάθος ψέματα θα πω τώρα η κάθε οικογένεια έχει και από ένα γκέι η μια λεσβία…εγω όντας ζήσει σε μουσουλμανικά έθνη μακράν καλύτερα από αυτό το χάλι

      2. Mesmerized times now that life has finally caught up with the mentally crippled greek.

      3. Τρελό Κουνέλι αν δεν είσαι τρελός, είσαι ενας προδότης των Ελλήνων της λευκής φυλής αλλά και του πλανήτη Γής που θα βουλιάξει και θα καταστραφεί απο τον ανθρώπινο υπερπληθυσμό.
        Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη απο αλλόφυλους και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες εισβολείς,αντιθέτως όσο αυτοί μπαίνουν και μένουν στην Ελλάδα τόσο οι νέοι Έλληνες θα φευγουν.

      4. Tελικα εσυ εισαι μεγαλος προδοτης!Ολοι αυτοι ρε χαμενε ειναι δουρειος ιππος των τουρκων , οταν θα παρουν την εντολη δεν θα τους αναγνωριζεις θα μετατραπουν σε κτηνη! Αλλα ξεχασα και εσυ τους τουρκους περιμενεις με τουρλ…μενο πισινο αχαχαχαχαχα. ΟΥουου να μου χαθεις για ακομα μια φορα κοπριτη. Να φανταστω οτι πρεπει να εισαι και καλος χριστιανος τοσο καλος που καθε φορα τα μυνηματα σου δειχνουν και το ποσο ανθελληνας εισαι. Και αυτη τη φορα μας λες οτι αυτοι αξιζουν περισσοτερο την ελλαδα , την χωρα που εχουν ματωσει γενιες και γενιες ελληνων !Και ξανα φτου σου ρε!!! Ευχομαι να ερθει μια μερα που και αυτοι αλλα και κατι τουρκοσποροι σαν και εσενα να σας σφαζουν σαν τα αρνια !Χριστιανε του “κ@λου”

      5. Πρώτον δεν είναι μετανάστες , είναι ΛΑΘΡΟ μετανάστες , είδες κανέναν Έλληνα οικονομικό μετανάστη να μένει σε παγκάκι να μην έχει δουλειά και να παίρνει επίδομα 400-500 ευρό το μήνα ; Και όσο για αυτά που λες για τους νεοέλληνες ποιος φταίει για την διαπαιδαγώγηση τους ; αυτοί ; Μάλλον οι παλαιότερες γενιές δεν κάναν καλά την δουλειά τους γιατί ήταν απασχολημένοι στα μπουζούκια και στις έξω – συζηγικές σχέσεις . Ένας μετανάστης δεν εισβάλει παράνομα σε μια χώρα και έπειτα απαιτεί τα δικαιώματα του σαν να είναι νόμιμος πολίτης αυτής , μάλλον τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου .

      6. Αντε να πνιξεις κανενα κουνελι με τους λαθρο.

    10. Ανοιχτα συνορα και πολυπολιτισμο ψηφισατε ραγιαδες,φατε τωρα ολα τα πιθηκια της αφρικης και της ασιας.
      Και αυτο ειναι μονο η αρχη,ακομη δεν εχετε δει τιποτα.
      Το επομενο σταδιο ειναι να σας παρουν τα σπιτια και να βαλουν μεσα αυτους,συνεχιστε τον υπνο και σε λιγο θα το δειτε να γινεται.Γαλαζιο σφυριζα θελατε,φατε τον.

    11. Moνο ο Ηλιας Κασιδιαρης μπορει να ξεβρωμισει τη χωρα ολοι οι αλλοι τα εχουν πιασει απο τον Σωρρος και τους Νεοταξιτες για να εφαρμοσουν το σχεδιο Καλλεργη.
      Αλλα θελατε το γαλαζιο Σφυριζα,τη ΝΔ,ωραια φατε τωρα ολα τα ισλαμοπιθηκια στη μαπα και περαστικα σας.
      Οταν σας τα λεγανε προεκλογικα ητανε ακροδεξιοι και φασιστες.

      1. Ναι μόνο ο Ηλίας ο σκουρόχρωμος με την σβάστικα στο μπράτσο

        1. έμαθα ότι η μάνα σου γράφτηκε στο κόμμα του «σκουρόχρωμου με την σβάστικα στο μπράτσο» και πληρώνει και μηνιαία συνδρομή, ξεφτίλα άπλυτε της φάπας και της ξάπλας.

        2. Δεν πιστευω να ζηλευεις ?
          Για το χρωμα…πανε Πακισταν…να στρωσεις…
          Για τη σβασικα….κανε και συ μια…
          Ειδαλλως, στην πλατεια βικτωριας…με τους αφγανους παρεα….
          Γκε..γκε…?

    12. ΠΟΙΟΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΡΕ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΑ. ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑ; ΑΡΘΡΟ Γ.Τ.Π.

    13. Τους είπε ο τούρκος να κάνουν λίγη υπομονή. Σε λιγάκι τα σπίτια των μαλακοραγιαδων θα είναι δικά τους…. Η νέα πατρίδα τους είναι εδώ. Γιατί… τι νομίζετε ότι περιμένουν στα πάρκα , την ελεημοσύνη μας… ;;;;;;; Το ντου της Τουρκίας περιμένουν φυσικά.

    14. Ότι ψηφίσατε πήρατε , η’ μάλλον δεν τα πήρατε όλα ακόμα .Θα τα έχετε παρει όλα όταν θα σας σέρνουν έξω από τα σπίτια σας …. Δεν το πιστεύετε ε;

    15. Τι ποιος;
      Μονο ο Ηλιας Κασιδιαρης μπορει να ξεβρωμισει τη χωρα κανεις αλλος,ολοι οι υπολοιποι τα εχουν πιασει απ’το Σωρρος για να εφαρμοσουν το σχεδιο Goudenhove-Kallergi.

    16. Ελληνας να μην κατσει δλδ σε ενα παγκακι ε
      μονο λαθρο
      πουσταρια του κερατα

    17. ΜΗΤΑΡΑΚΗ …ΑΠΕΤΥΧΕΣ …..ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ….ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ….?ΣΡΗΝ ΧΙΟ ΠΑΣ ΤΩΕΑ??ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΕΙΜΕΝΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΔΟ??…..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..

    Comments are closed.