“ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ” ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ – ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΛΕΓΕΤΑΙ – ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ – ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    US_election2020_postB2

    Δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να επιλέξουν ανάμεσα στον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ και τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν

    Τί δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

    Ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων για τον Ντόναλντ Τραμπ στις έντεκα αμφίρροπες πολιτείες, γνωστές και ως «πολιτείες κλειδιά» που θα κρίνουν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

    Όπως και το 2016 οι δημοσκόποι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές έδιναν τεράστια διαφορά υπέρ της Κλίντον και μία μέρα πριν τις εκλογές έβγαλαν πως το αποτέλεσμα θα κριθεί «στον πόντο», ώστε μετά να μπορούν υποστηρίζουν πως δεν έπεσαν έξω, το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τις διψήφιες διαφορές που είχε ο Τζο Μπάιντεν να έχουν «εξανεμισθεί»

    Αυτό άλλωστε υποστήριξε χθες και ο Ντόναλντ Τραμπ στην τελευταία του ομιλία, πως δηλαδή οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές υπέρ του Τζο Μπάιντεν ώστε να αποθαρρύνουν τους ψηφοφόρους του.

    Αναλυτικά οι δημοσκοπήσεις που έγιναν Κυριακή & Δευτέρα στις πιο κρίσιμες πολιτείες σύμφωνα με το RealClearPolitics:

    Στη Φλόριντα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 49% για τον Τραμπ και 47% για τον Μπάιντεν

    Στην Πενσυλβάνια οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 49% για τον Τραμπ και 48% για τον Μπάιντεν

    Στη Βόρεια Καρολίνα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 47,8% για τον Τραμπ και 47,6% για τον Μπάιντεν

    Στο Οχάιο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 47% για τον Τραμπ και 47% για τον Μπάιντεν

    Στη Τζόρτζια οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 48% για τον Τραμπ και 46% για τον Μπάιντεν

    Στην Άιοβα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 48% για τον Τραμπ και 46% για τον Μπάιντεν

    Στην Αριζόνα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 48% για τον Τραμπ και 48% για τον Μπάιντεν

    Στο Τέξας οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 51% για τον Τραμπ και 47% για τον Μπάιντεν

    Στο Μίσιγκαν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 43% για τον Τραμπ και 50% για τον Μπάιντεν

    Στο Ουισκόνσιν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 42% για τον Τραμπ και 50% για τον Μπάιντεν

    Στη Νεβάδα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 49% για τον Τραμπ και 48% για τον Μπάιντεν

    Πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί ψήφισαν εκ των προτέρων

    Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες είχαν ήδη ψηφίσει εκ των προτέρων για τις προεδρικές εκλογές, προτού καν να ανοίξουν οι κάλπες σήμερα, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη καταμέτρηση του US Elections Project του Πανεπιστημίου της Φλόριντας.

    Τα ψηφοδέλτια που στάλθηκαν ταχυδρομικά ή κατατέθηκαν αυτοπροσώπως από τους ψηφοφόρους τις προηγούμενες ημέρες αντιστοιχούν στο 72% του συνολικού αριθμού των ανθρώπων που ψήφισαν στις εκλογές του 2016.

    Η πρώιμη ψήφος φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ, λόγω της πανδημίας της Covid-19. Οι περισσότεροι αναλυτές θεωρούν ότι λόγω της τάσης αυτής, είναι πιθανόν η συμμετοχή φέτος να σπάσει ρεκόρ όλων των εποχών.

    Οι πρώτες δηλώσεις Τραμπ για την μεγάλη μάχη: Θα κερδίσω τις εκλογές

    H Μελάνια Τραμπ ψήφισε στο Palm Beach της Φλόριντα

    Το “βαθύ κράτος”¨της Αμερικής ετοιμάζετια για πόλεμο

    Το Facebook και το Twitter θα προχωρούν σε λογοκρισία το βράδυ των εκλογών για όσους χρήστες «τολμήσουν» να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα πριν τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ ή διαφωνήσουν με αυτά, κάτι που εντείνει τους φόβους πως συστημικά ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα θα «κλέψουν» τις εκλογές για λογαριασμό του «εκλεκτού» τους Τζο Μπάιντεν.

    Το Facebook ανακοίνωσε ότι θα προσθέτει μια ετικέτα σε μορφή επισήμανσης σε οποιαδήποτε ανάρτηση από έναν υποψήφιο ή μια εκστρατεία που προσπαθεί να ανακοινώσει τη νίκη πριν από τα τελικά αποτελέσματα. Αυτές οι ετικέτες θα κατευθύνουν τους χρήστες να δουν τα επίσημα αποτελέσματα από συστημικούς ειδησεογραφικούς ομίλους όπως το… CNN!

    Επιπλέον, το Facebook έχει δημιουργήσει ένα κέντρο πληροφοριών ψηφοφορίας που θα παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα (θα τα ανακοινώνει με λίγα λόγια), ενώ η εταιρεία δήλωσε ότι θα «κατεβάζει» οποιοδήποτε περιεχόμενο επιδιώκει «να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών».
    Το Twitter έχει επίσης δηλώσει ότι θα «κατεβάζει» tweets που ισχυρίζονται οτιδήποτε με το τελικό αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.

    Όπως όλα δείχνουν και με δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος των ψήφων είναι επιστολικές, οι οποίες  ίσως κάνουν μέρες να μετρηθούν, δεν αποκλείεται τα συστημικά ΜΜΕ μαζί με τα κοινωνικά δίκτυα να βγάλουν δικό τους νικητή εκλογών άσχετα με τα αποτελέσματα.

    Μένει να δούμε τι θα συμβεί καθώς οι επόμενες ώρες για όλο τον πλανήτη και για την χώρα μας είναι πολύ κρίσιμές.

    ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – LIVE ΧΑΡΤΗΣ Exit Polls και Αποτελεσμάτων! Τραμπ ή Μπάιντεν, ποιος προηγείται; Δείτε εδώ

    Μάλλον θα αργήσουν τα αποτελέσματα..

    Ο κορονοϊός αλλάζει τα πράγματα, καθώς αν και στο παρελθόν, πολλοί νικητές σε αντίστοιχες αναμετρήσεις προέκυπταν από νωρίς την βραδιά της εκλογικής αναμέτρησης, η αυξημένη επιστολική ψήφος λόγω της πανδημίας, αναμένεται να καθυστερήσει την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στις Αμερικανικές Εκλογές 2020.

    Σύμφωνα με ανάλυση των New York Times, που απευθύνθηκε στους υπεύθυνους των εκλογικών κέντρων σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ, ένας σημαντικός αριθμός εκλογικών αναμετρήσεων ίσως παραμείνει αβέβαιος, ακόμη και ημέρες μετά το βράδυ των εκλογών.

    Μόλις 9 από τις 52 πολιτείες των ΗΠΑ υπολογίζουν να έχουν καταμετρημένο το 98% των ψήφων έως το μεσημέρι της επομένης των αμερικανικών εκλογών 2020. Αντίστοιχα, 22 πολιτείες επιτρέπουν την καταμέτρηση ψηφοδελτίων που φέρουν σφραγίδα ταχυδρομείου ακόμη και μετά την ημέρα των εκλογών.

     

    Δείτε LIVE τι συμβαίνει στις ΗΠΑ από την οπτική γωνία μεγάλων διεθνών δικτύων:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Χυδαίος και επικίνδυνος ο Τραμπ! Διχάζει τον αμερικάνικο λαό με τα καμώματά του. Στο 89 του αγώνα λέει σφύριξέ το! Ραμολί και μυαλό γιαουρτάκι ο Μπάιντεν! Όποιος και να βγει φέξε μου και γλίστρησα. Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα…

        1. Ετσι σωστα τα ειπες. Ο Biden και να βγη υα τον κυβερνα η συμμορια Clinton και το ιδιο με την Harris που θα τον αντικαταστηση γιατι ειναι αρρωστος.

    2. Ας ελπισουμε ολοι να επανεκλεγη ο Προεδρος Trump. Αυτο θα ειναι οχι μονο για το καλο των ΗΠΑ αλλα και ολου του πλανητη. Μην ξεχναμε που για 4 χρονια οι ΗΠΑ δεν ξεκινησανε πολεμο. Αν εκλεγη ο Sleepy Joe ουσιαστικα θα κυβερνα η μαφια των Clinton και ακομα το χειρωτερο αν δεν βγαλη την τετραετια ο Biden τοτε θα εχουμε Προεδρο την Kamala Harris. Αυτο θα σημαινη το τελος των ΗΠΑ οπως το ξεραμε. Καλη τυχη Donald Trump που σε πολεμησανε αλυπητα ολα τα διεθνη πολιτικοοικονομικα λαμογια….απο τον Gates μεχρι τον σατανα μισελκηνα Soros…το 666

    3. ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΤΡΑΜΠ.

    4. ΧΑΛΑΡΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

      ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΕΤΟΤΑΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

      ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΖΟ ΜΑΣ, ΔΙΚΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ!

      ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

      1. Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν κατά τα φαινόμενα την προεδρία όμως μοιάζει να είναι εκείνοι οι ηττημένοι. Όταν υπόσχεσαι επί τέσσερα χρόνια ότι θα σαρώσεις, όταν τα ΜΜΕ και οι δημοσκόποι σού κάνουν πρωτοφανή αβάντα και τελικά ο πρόεδρός σου κρέμεται από 7.000 ψήφους στη Νεβάδα, πόσο νικητής μπορείς να αισθανθείς;

        Αντίθετα, οι Ρεπουμπλικανοί υπό πρωτοφανείς συνθήκες (πανδημία και ύφεση), διεκδίκησαν την προεδρία ώς το τέλος, διατήρησαν τον έλεγχο της Γερουσίας, κέρδισαν (!) δέκα έδρες στη Βουλή (πράγμα που κανείς δεν περίμενε), και εκατομμύρια νέες ψήφους από τις μειονότητες. Ενώ οι αντίπαλοί τους είναι ένα σκορποχώρι, μια ευκαιριακή συμμαχία εντελώς αντίρροπων δυνάμεων, το κόμμα του Τραμπ είναι χαλυβδωμένο. Στην αντιπολίτευση θα έχει την ευκαιρία να ανασυγκροτηθεί. Ήδη το 2022 μάλιστα μπορεί να ανακτήσει την πλειοψηφία και στη Βουλή. Και το 2024, όλα δείχνουν ότι (ένας) Τραμπ θα κατέβει με σύνθημα να πάρει πίσω την προεδρική θητεία που ”του έκλεψαν”.

    5. Μια ζωή πρόβατα είμαστε που περιμένουμε ένα τσοπάνη για να μας σώσει Τραμπ, Πουτιν, Τσιπρας, Κουλης ενώ εμείς θα συνεχίζουμε να πίνουμε τον φραπέ η το φρεντο μας ξάπλα στον καναπέ η ίντερνετ. Εντωμεταξύ η πατρίδα θα χάνεται από τους προδότες και τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που μας κουβαλούν.

    6. Βλέπω στα σχόλια μερικούς τσιφτετελληναραδες να ειρωνευονται τους Αμερικάνους και τον Τραμπ. Ρε φραπεδιαρηδες κοιτάξτε τα χάλια σας με τους Τσιπροκουληδες που ψηφίζετε και αφήστε τον Τραμπ που κάνει το καλύτερο για τις ΗΠΑ. Και το τείχος έφτιαξε στα σύνορα με το Μεξικό και η την οικονομία έχει φτιάξει γενικά είναι πατριώτης και κάνει το καλύτερο για την Αμερική. Ακόμη και τα “Αμερικανάκια” που λένε ειρωνικά μερικοί ξύπνησαν!!! Εμείς οι “ξύπνιοι” του Ελλάδισταν να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε που θα μας φορέσει μασκουλα το Κουλης ακόμη και στον ύπνο μας.

    7. Ο ενας 74 ετων, ο αλλος 77.
      Νεοτατα παλληκαρακια και οι δυο…ετοιμοι να γραφτουν στα λυκοπουλα!

    8. εαν εκλεγει ο τραμπ ετοιμαστειτε για πολεμο με τους τουρκους

      1. ενω αν εβγαινε ο Μπαιντεν θα πιναμε τσικουδιες μαζι με τους Τουρκους..

    9. Δεν με ενδιαφέρει ποιος, με ενδιαφέρουν οι πουλημενοι δημοσιογράφοι που πουλούσαν παραμύθια σε όλο τον πλανήτη..το ίδιο συμβαίνει και εδώ με τον υποτακτικό Κούλη.. ψεύτικες δημοσκοπήσεις για παραπλάνηση μη ψεκασμενων.. γιατί μην ξεχνάτε οι ψεκασμενοι έχουν άποψη, τους υπόλοιπους θέλουν να κοροϊδεύουν, αυτούς τους έξυπνους που τους λένε οι υπόλοιποι τι να κάνουν και τί να πιστέψουν.. φάτε για άλλη μια φορά σανό μέχρι να σας έρθει να κάνετε εμετό..που θα πάει θα ξυπνήσουν και άλλοι σιγά σιγά.. ανοίξτε τα ματάκια σας πρόβατα, στην χώρα προτεκτοράτο έχετε αργήσει..

    10. Οι δημοσκοπήσεις τών πληρωμένων από τις κυβερνήσεις μμ εξαπατήσεις πήγαν κουβά για άλλη μια φορά… ξυπνήστε πρόβατα και δείτε γιατί συμβαίνει αυτό παντού..με πρώτη την Ελλάδα που βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή..ζωαααα

    11. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

    12. ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΗΣ
      Ο ΔΙΑΒΟΛΟ-ΦΕΡΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

    13. η βαθιά Αμερικη ΝΕΒΑΔΑ, ΧΙΟΥΣΤΟΝ, ΑΡΙΖΟΝΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΑΜΕΡΙΚΉ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΥΣ ΚΑΟΥΜΠΟΙΔΕΣ ΜΕ 50 ΟΠΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! δεν υπαρχει περίπτωση να επιτρέψουν να βγει εκλέκτορας μη ρεπουμπλικανος εκει!

      τωρα κατι CHICAGO, SEATTLE, NEW YORK θα βγαλουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ!

    14. Ο Τραμπ έχει κρατήσει όλες τις υποσχέσεις του. Δηλαδή όχι άλλους ανουσιους πολέμους τύπου Ιράκ να σκοτώνονται χωρίς λόγο οι Αμερικανοί στρατιώτες. Όπως είδαμε δεν ξεκίνησε κανένα πόλεμο. Μετά τείχος στα σύνορα με το Μεξικό για να μην μπουκάρουν όλοι αυτοί οι Λατίνοι Λαθρο. Η οικονομία των ΗΠΑ πριν τον Κινεζοιο πετούσε και τώρα πάλι ανακάμπτει. Έχει κάνει τόσα πολλά που δεν χωράνε εδώ. Οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι έχουν ξυπνήσει και είναι πατριώτες. Εμείς οι “έξυπνοι” που κοιμόμαστε όρθιοι να δούμε πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε και θα ξεφύγουμε από τους Τσιπροκουληδες!!! God bless you Mister President you are the Best!!!

    15. πάρα πολύ κρίσιμες οι εκλογές αυτές πρώτα για την ύπαρξη η όχι των ΗΠΑ και ύστερα για τον υπόλοιπο κόσμο κυρίως για χώρες αποικίες σαν την Πατρίδα μας.

      1. Και οι δυό είναι σκατά, αλλά όχι τα ίδια. Δυστυχώς, για τα Ελληνικά Δίκαια είναι και οι δύο πολύ επικίνδυνοι και με αποδείξεις…

    16. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ “primary model”? ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 25 ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΙΣ 25 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΟΙ 23 ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟ 2008 ΕΔΙΝΕ 67%.

      ΤΟ 2016 ΕΔΙΝΕ 85% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ .

      ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ 91% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

    17. Αυτά τα καθάρματα Γκέιτς και Σόρος παίζουν το τελευταίο τους χαρτί με τον Τραμπ απέναντι τους. Ευκαιρία είναι οι Αμερικάνοι πολίτες να τους στείλουν στον διάολο πατέρα τους.

    18. Αν βγει ο τραμπ έχει καλός αν όχι από αύριο πάρτε τα βουνά!

      1. Ελα ρε γιαννη, γιατί; Μπορείς να δώσεις μια εξήγηση λογική και οχι βασισμένη σε ανοησίες;

        Γύφτικη πληρωμένη ρώσικη προπαγάνδα. Σας βαρεθήκαμε ρεεεε

        1. ΡΕ ΣΤΟΚΕ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ.
          ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΑ ΚΑΙ…ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΔΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟΟ! ΣΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. ΓΚΕΓΚΕ;;;;

        2. Ρε συνομωσιολόγε ψεκασμένε. Ρώσους ανακάλυψες; Έχεις καταλάβει τι σημαίνει ανοικτά σύνορα; Τελείωσαμε. Δεν βλέπεις τι γίνεται στην Ευρώπη;

    Comments are closed.