“ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΣΑΝ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΣΑΝ ΜΟΝΑΧΟΣ”. ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ, ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ , ΟΙ “ΣΠΙΟΥΝΟΙ” ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ “ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ”. ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΞ’ ΕΠΑΦΗΣ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

    Κοινοποίηση:
    xios-xrysoxoidis

    Η σιωπή είναι χρυσός μόνο όταν ετοιμάζεται κάτι μεγάλο, διαφορετικά είναι συνενοχή όχι όμως σαν τις άλλες, εκείνες τις γνωστές και συνηθισμένες σκοπιμότητες με τις … ανεξιχνίαστες δολοφονίες «αρχινονών» της Αθηναϊκής νύχτας, που για να τις «σκεπάσουν» με χώμα τάφου, τις απέδιδαν πάντα στον ανελέητο πόλεμο της αλληλοεξόντωσης που συνέφερε και συμφέρει πολλούς …

    Έδωσαν προβιά «πληροφοριοδότη» στον αρχιδολοφόνο

    Επί χρόνια, βοούσε και βοά η πρωτεύουσα, πως όλα [δεν] βαίνουν ομαλώς, αφού η πλάστιγκα του θανάτου έγερνε πάντα με μαθηματική ακρίβεια προς τους αντιπάλους και ευνοούσε μεγαλοκακοποιούς, κοινούς δολοφόνους όπως ο Δημήτρης Καπετανάκης-Καπές, που με την προβιά του «πληροφοριοδότη» μπαινόβγαινε απ’ το υπόγειο ασανσέρ της ΓΑΔΑ στην Ασφάλεια Αττικής και «πάχαινε» τα συρτάρια επίορκων αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής. Του αρκούσε, να μένει αυτός στο απυρόβλητο και έτσι ξέκαναν μπαμπέσικα, τους «ορκισμένους εχθρούς» τους όπως ο Βασίλης Στεφανάκος, ο Άρης Λακιώτης και τ’ άλλα παιδιά, της ομάδας του επονομαζόμενου «Σούμο», που για έμβλημά της είχε το «Παλατάκι» του Χαϊδαρίου.

    Οι προνύμφες του παρακράτους με τα ματωμένα χέρια

    Το θέμα όμως διαφέρει και πάει αλλού όταν οι «διώκτες του εγκλήματος» με την εκκωφαντική σιωπή τους, κάνουν γαργάρα και την έρευνα για την παρ’ ολίγον δολοφονία ενός δημοσιογράφου που σιχαίνεται και δεν έχει «αφεντικά». Και απλά αναζητεί τις μολυσμένες προνύμφες της πολιτικής εξουσίας [άλλοτε και του παρακράτους] που τρώνε τα σωθηκά των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

    Έλα Καπέ στον «επιτελάρχη» Γρ. Δημητριάδη

    Πριν την δολοφονία του στα Βριλλήσια ο διαβόητος Καπές, πήρε την κάπα του και πέρασε το κατώφλι του μεγάρου Μαξίμου, όπου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ που δεν διαψεύστηκαν είχε ραντεβού με τον αγαπημένο ανιψιό του πρωθυπουργού, τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Και απ’ ότι γνωρίζουμε ο διευθυντής του Μητσοτάκη δεν είχε αποκτήσει ποτέ τον τίτλο του «Δον», οπότε τι δουλειά είχε να συνδιαλέγεται με τον αρχιδολοφόνο και μάλιστα πριν το ματωμένο συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Στέφανου Χίου; Μια ενέδρα που στήθηκε και αυτή στα Βριλλήσια, επιστρέφοντας νύχτα και μετά την δουλειά του στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο δημοσιογράφος. Και οποία σύμπτωση, όταν ο Στέφανος Χίος μίλησε ανοιχτά και επίμονα για την «εμπλοκή» Καπέ-Δημητριάδη, τότε ο πρώτος της …αθέατης παρέας, ένα αδιάφορο απομεσήμερο κλήθηκε να κατέβει κάτω απ’ το σπίτι του για να συναντήσει τις άλλες δολοφονημένες ψυχές που έπαιρνε με την συμμορία του εδώ και 25 χρόνια, χωρίς ο ίδιος να έχει μια γρατσουνιά!

    Γυάλιζε ο σχιστομάτης «ΕΚΑΜίτης»

    Ο άγνωστος [;] μέχρι σήμερα εκτελεστής, κινήθηκε όπως ένας γνήσιος και εκπαιδευμένος ΕΚΑΜίτης, πλησίαζε το παράθυρο του αυτοκινήτου που πήγαινε να παρκάρει ο Στέφανος, κινούμενος στα νύχια, αθόρυβος σαν φίδι και ταπεινός σαν Μοναχός … Το ότι επέζησε ο δημοσιογράφος μας, όταν ξημέρωνε η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα, δεν ήταν απλά μια συγκυρία. Το ματωμένο πιστόλι με τα κοντά στρατιωτικά άρβυλα, δεν «γάζωσε», προκαταβολικά  το στόχο του με σφαίρες, πριν βρεθεί κατά πρόσωπο μαζί του, καθώς αυτός είναι ένας απαράβατος κανόνας στην εκπαίδευση της ΕΚΑΜ για να μην εξοντωθεί σε συνθήκες «εικονικής πραγματικότητας» λάθος άνθρωπος.Και το κυριότερο, τούτος ο δολοφόνος έστρεψε την κάνη του πιστολιού του και πυροβόλησε κατ’ ευθείαν στο κεφάλι, με την πρώτη εννιάρα βολίδα να καταλήγει ξυστά στο λαιμό και την καρωτίδα του Στέφανου, ενώ αμέσως μετά έριξε αστραπιαία στο στήθος, χιλιοστά από την καρδιά, πετυχαίνοντας αυτή τη φορά το στόχο του καθώς αυτό το τραύμα ήταν διαμπερές με αποτέλεσμα η βολίδα να βγει από την πλάτη του δημοσιογράφου μας, που από πραγματικό θαύμα δεν κατέληξε!  Η διατριτικότητα και από τις δυο βολίδες ήταν τέτοια που με πορεία από το ανοιχτό τζάμι του οδηγού, διαπέρασαν ακόμη και την λαμαρίνα της πόρτας του συνοδηγού, με εμφανέστατα ορατές τις δυο «κουμπότρυπες».

    Ο αστυνόμος «υποβολέας» ενός παρ’ ολίγον φόνου

    Ο εκτελεστής όμως δεν είχε για μέντορά του μόνο τον Καπέ, διέθετε και «υποβολέα», γνωστό αστυνόμο μη παραγωγικής σχολής που εντάσεται σ’ αυτό που ονομάζεται «μυστική ομπρέλα» η οποία και καλείται να υπερασπίζεται τον ένοικο του Μαξίμου, από ξένους και ντόπιους εισβολείς. Μόνο που εκείνος αν και δεν έχει καριέρα μπροστά του, έχει πάρει τόσο σοβαρά τον ρόλο του, που συμφώνησε να «στρατολογήσει» εκπαιδευμένο συνάδελφο και «μαθητή» του και έτσι όλοι μαζί να βγάλουν απ’ τη μέση τον Χίο που τους ενοχλεί … Και σ’αυτό συμφώνησε και ο Καπές αφού ο «σχιστομάτης» με την κουκούλα, ήταν και το δικό του «παιδί» για τις δουλειές τις δικές του …

    Ο εκτελεστής μόλις αποβιβάστηκε από την μοτοσυκλέτα του συνεργού του, κινήθηκε σαν σίφουνας για να ακολουθήσει και να φθάσει το αυτοκίνητο του Στέφανου, πριν προλάβει να μπει στο πάρκινγκ του σπιτιού του. Και με το «100αρι» που διένυσε κοντοστάθηκε ανοίγοντας διαγώνια τα πόδια του και άρχισε να ρίχνει βολή κατά βολή, αλλά όχι όπως οι πληρωμένοι δολοφόνοι του υποκόσμου, που «ραντίζουν» το στόχο με σφαίρες, νωρίτερα πριν τον κοιτάξουν κατάματα … Υποσυνείδητα, ο στρατολογημένος οπλοφόρος, λειτούργησε όπως ακριβώς και στην αστυνομική εκπαίδευση της ΕΚΑΜ. Ο δε σωματότυπός του και το τροχάδην του, δεν θύμιζε επ’ ουδενί την εικόνα «φουσκωτού-μπράβου».

    Τα καλά «πόστα» του υποβολέα

    Ο κύριος αστυνόμος μάλιστα ο «υποβολέας», έχει αποχωρήσει από την ΕΚΑΜ, και πλεόν υπηρετεί στην «γαλάζια» ΕΥΠ, αποσπασμένος και κινούμενος με «ελευθέρας» και για τις ανάγκες του Μ.Μ [μεγάρου Μαξίμου].  Ο κύριος αστυνόμος, ήταν το αγαπημένο παιδί του απόστρατου ΕΚΑΜίτη Σπύρου Παπαχρήστου, που τον αναπλήρωνε στη φύλαξη της οικογένειας Λάτση και ειδικά του Πάρι Κασιδόκωστα. Μετά την δολοφονία Παπαχρήστου όμως  απομακρύνθηκε άρον, άρον από την Κηφισιά και άρχισε πλέον να διαγράφει την δική του πορεία στο «μαύρο» σκοτάδι.

    … Μιλημένος και ο «Μέγας» Δημητρακόπουλος

    Και μέσα σ’ όλα αυτά να ‘σου και ο «συνήθης ύποπτος» ως συναλλασόμενος μ’ τους αρμούς της [κάθε] εξουσίας, αυτός ο ένας, ο μέγας ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Μόλις 36 ώρες, πριν πάνε να σκοτώσουν τον Στέφανο του ζήτησε συνάντηση στην Πεντέλη και για να του κλείσει το στόμα και να σταματήσει τις αποκαλύψεις από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, του πρότεινε χρηματισμό, με τροφοδότη μεγαλοεπιχειρηματία της χώρας. Ο Στέφανος αρνήθηκε την συναλλαγή και ώρες μετά βρέθηκε στην μπούκα πληρωμένου εκτελεστή, που ευτυχώς στάθηκε … άτυχος!

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ολοι τους και μετα η Ελλας κανει τη δικη της επανεκκινηση

    2. Μέχρι τώρα ξέραμε τους σπόνσορες των καναλιών, τώρα έχουμε και τους σπόνσορες των κυβερνητικών γραφείων που δίνουν εντολές για εκτελέσεις

    3. Εάν πέσει το καθεστώς των μιζαδορων των λαμογιων και των παιδοφίλων θα αποδειχθεί όπως όλα δείχνουν πως έχουμε εκατοντάδες δολοφονίες ανθρώπων που αντιστέκονται στην σαπίλα τους.

    4. ΣΤΕΦΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΩΣ ΔΗΚΙΓΟΡΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΦΘΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΠΑΡΑΙΑ ΜΕ ΤΩΝ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΔ !!

    5. Εισαι παλικαρι.. θα μπορουσα να κανω μια τεραστια αναλυση αλλα δεν την κανω γιατι οσοι μιλαμε την ιδια γλωσσσα -την γλωσσα της αληθινης ηθικης δικαιοσυνης καταλαβαινομαστε . Τα πραγματα τωρα μετα απο 8 μηνες πηραν τον δρομο τους και οι ενοχοι θα πληρωσουν και θα πληρωσουν πολυ περισσοτερο απο οτι οι ιδιοι περιμεναν! Στο μεταξυ το διαθνες πλεον σκανδαλο της παιδεραστιας θα τους σπρωξει ολους πολλα σκαλια παρακατω και θα σε δικαιωσει πολλαπλα για την υπομονη σου να περιμενεις την πιο καταλληλη στιγμη!

    6. Το ότι δεν πέθανες Στέφανε δεν ηταν τύχη, o Αγιορείτης είπε σε κάποιο πνευματοπαίδι του παιδί μου δεν υπάρχει τύχη, τυχη είναι το ψευδονημο του Θεού οταν δεν θελει να φαίνεται η υπογραφη του.Σε έσωσε διότι εχεις πολυ δουλειά να κάνεις ακόμη,να ξεσκεπάσεις πολυ σαπίλα.

    7. Ποιος μας κυβερνάει άραγε, αυτά που περιγράφονται είναι μέθοδοι του Pamplo Escobar !

    Comments are closed.