ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 33ΧΡΟΝΗ ΛΕΣΒΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ!

    Κοινοποίηση:
    teaser22-6

    • Χυδαία απόπειρα «αθώωσης» της παιδεράστριας από το «πιράνχας» της τηλεόρασης, ενώπιον του δικηγόρου της

    Απίστευτο σοκ τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ

    1.indd

    Η αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο. Η 33χρονη γυναίκα που φέρεται ότι την απήγαγε κατηγορείται όχι μόνο για απαγωγή ανηλίκου αλλά και για ασέλγεια εις βάρος της, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν δείχνουν πως το άτυχο κορίτσι είχε πιει ναρκωτικές ουσίες. Η 33χρονη κατηγορούμενη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την φυλακή

    Αηδία και σιχαμάρα για την σχέση της Τατιάνας Στεφανίδου με την 33χρονη λέσβια που βίασε την μικρή Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη.

    Διαβάστε όλη την αλήθεια ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Μηπως η εχιδνα γουσταρει τις ανωμαλιες που εκανε η εγκληματιας?

    2. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν φυλακή εδώ και καιρό το τσοκαρο. Αλλά μας έχει φάει η δημοκρατία, η θολοκουλτουρα και ο πολυπολιτισμος. Της χρειαζοτανε μια βόλτα από τις Φυλακές της Λιουμπλανκα και μετά ένας δροσερός περίπατος στο Μουνσμαρκ, να καταλήξει σε ορυχείο να φτυαριζει θειάφι.

    3. Αυτο το φιδι δεν φοβαται τον Θεο
      δεν ειδε τι εγινε με τα Σοδομαα και Γομορα
      και υποστηριζει την ανωμαλη
      πρεπει να πεσει φωτια στο κεφαλη της να το καταλαβει
      η νομιζει με τις πλαστικες παρομορφωσεις στα μουτρα της και το χρημα της θα
      αποφυγει την τιμωρια.
      Απορω ποσο ηλιθιοι ειμαστε
      που πληρωνουμε ολα αυτα τα εκτρωματα των ΜΜΕ
      να μας επιβαλλουν την ανωμαλια τους.
      Γιαυτο θα πεσει οργη του Θεου

    4. Επειδή το είδα, είναι πραγματικά απαράδεκτο να είναι σε ένα πάνελ ενας υποστηρικτης μιας εμετικης παιδοφιλης .. και να βγάζουν μουγκα ολοι! Κάναν τις πάπιες για να μην τους φύγει το κελεπουρι καλεσμένος κ τον προσβάλουν.. σεβασμος κ γλυψιμο ως προς τι;;;!
      Έλεος να κοροϊδεύει αυτός ο δικηγόρος το μυαλό του Έλληνα πολίτη λέγοντας τις απαράδεκτες δικαιολογίες για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα της παιδοφιλης!!!

    5. Τον ψευτογιατρό τον βγάλανε επίσημα στην τηλεόραση την φάτσα και το όνομα (έχει και αυτός παιδιά), τους υπόλοιπους παιδόφιλους επίσης, γιατί προστατεύουν αυτό το τέρας; Υπάρχει μαλάκας που να έχει εμπιστοσύνη στην σάπια ελληνική δικαιοσύνη; Μπουρλότο θέλουν όλοι τους! Η Σκατιάνα θέλει να πουλήσει, έπεσε η ακροαματικότητα της και ήξερε πως θα την ανέβαζε στο ζενίθ φιλοξενώντας την φωνή της έχιδνας. Δεν χρειάζεται να την καταδικάσουν οι διεφθαρμένοι, χεσμένους τους έχουμε, την καταδίκασε ήδη ο ελληνικός λαός και αν ποτέ την αφήσουνε θα φάει το ξύλο της αρκούδας.

    Comments are closed.