ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜ@ΛΗ 33ΧΡΟΝΗ! ΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ – ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ

    Κοινοποίηση:
    AMRKE

    Ένα «μαύρο» σημειωματάριο βρέθηκε στο σπίτι της 33χρονης «κοκκινομάλλας» που απήγαγε την Μαρκέλλα από την Τούμπα Θεσσαλονίκης και αναμένεται να ρίξει «φως» στο μυστήριο.

    Σοκάρουν τα στοιχεία που γίνονται γνωστά για την 33χρονη που συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε ότι «της αρέσουν τα ανήλικα παιδιά». Αποκαλυπτικά είναι όσα αναφέρει στην κατάθεση της η μικρή Μαρκέλλα, την οποία κρατούσε για σχεδόν δύο μέρες η 33χρονη, χορηγώντας της και ναρκωτικές ουσίες σε διαμέρισμα στην περιοχή της Σοφούλη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

    Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο καθώς για πρώτη φορά ένα 10χρονο παιδί ζει τον απόλυτο εφιάλτη, όταν μια γυναίκα το αρπάζει, το μεταφέρει σπίτι της, το ντύνει, το βάφει, του δίνει ναρκωτικές ουσίες, με σκοπό να κάμψει τις αντιστάσεις του και το φωτογραφίζει, αφού πρώτα ασελγεί πάνω του.

    Οι Αρχές εξετάζουν το οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης, τις αρρωστημένες προτιμήσεις μίας 33χρονης γυναίκας καθώς και το ενδεχόμενο ενός κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

    Το σημειωματάριο της 33χρονης

    «Φως» στο μυστήριο της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας, δίνει ένα μαύρο σημειωματάριο που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 33χρονης στην Καλαμαριά, σύμφωνα με πληροφορίες τον τηλεοπτικό σταθμό ”star”.

    Μέσα σε αυτό έγραφε τη λέξη Μαρκέλλα, ενώ σε ένα δεύτερο ροζ τετράδιο το δρομολόγιο που ακολουθήσε μετά την απαγωγή: Αντωνίου Τούσα – μάρκετ Discount – μονοκατοικία -πιάτσα ταξί – Παπαναστασίου – πάρκο.

    Οι αστυνομικοί έχουν πεισθεί ότι σχεδίαζε καιρό την αρπαγή του παιδιού και πλέον το ερώτημα είναι ένα: εάν έδρασε μόνη της ή είναι μέλος κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

    Η οικονομική άνεση της 33χρονης

    Οι αρχές βρήκαν πάνω της 7.070 ευρώ, ενώ στα βίντεο από τις παρακολουθήσεις διαπίστωσαν ότι ξόδευε αλόγιστα χρήματα.

    Τα ρούχα της ήταν επώνυμα και ακριβά και είχε πάνω της κάρτες από δύο τράπεζες. Ο αδερφός του κοριτσιού έχει σοκαριστεί μπροστά στις ραγδαίες αποκαλύψεις.

    Τι αποκάλυψε η Μαρκέλλα στις αρχές

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή Μαρκέλλα φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς τα εξής: «Είδα τη φωτογραφία μου στην τηλεόραση και ότι με αναζητούν. Η γυναίκα που με κρατούσε εκνευρίστηκε. Αυτή ειναι η Ε… που μαζί με τον Α… και την κόρη τους Γ… ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία που ζούσαμε με τους γονείς μου παλιά στην Τούμπα. Την είδα να ετοιμάζει βαλίτσα για να φύγει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ου μωρή ανώμαλη σούργελο βλήμα μικρό κοριτσάκι 10 ετών του κατέστρεψες την ψυχή του.Θάψτε την ζωντανή την παλιο καριόλα.Και αν δεν είχε επέμβει το χαμόγελο του παιδιού τώρα δεν θα ήταν σίγουρο αν ζούσε το μωρό με αυτή την τρελή για δέσιμο.Δόξα το Θεό το άφησε τουλάχιστον η πόρνη του κερατά.

    2. Μάλλον έχουμε κύκλωμα και βλέπουμε και κάτι που μοιάζει με κουκούλωμα απο τα ΜΜΕ. Ήδη δυο ανώμαλες τηλεοπτικές πάνε να τα μπαλώσουν.

    3. Αυτο με τις χειρογραφες της σημειωσεις και καλα που βρεθηκαν πολυ μούφα. αποκλειεται να ισχύει γιατι ειναι ηδη γνωστο οτι εδω εφτασε στο σημειο να καταστρεψει τον υπολογιστη της …

    4. Ονοματεοωνυμο θα μαθουμε;;
      Της βιτριολιστριας το ονομα παιζει παντου ενω αυτου εδω του παιδοφιλου φρικιου το κρυβουν και το προστατευουν
      καλα. Αυτοι ειμαστε.

    5. Κάτω τα χέρια από την Ελληνίδα. Δεν ήταν παιδεραστία αλλά αρχαιοελληνικο τελετουργικό ρε ανθέλληνες αντιφα

      1. Αν και η συγκεκριμένη είναι ελληνοποιημένη φυσικά και θα βρεθούν και απειροελάχιστοι Έλληνες να τα κάνουν αυτά. Ειδικά αυτοί που ψηφίζουν αριστερά και έχουν ροπή προς την ομοφυλοφιλία. Ούτε και αυτοί είναι Έλληνες συνειδησιακά αλλά τέλος πάντων. Παιδέρες ίσον νεοφιλελές ή αναρχοκομμουνιστής.
        Η διαφορά είναι πως η παιδεραστία στην Ελλάδα διώκεται ενώ στους λατρεμένους επιβήτορες σας είναι νομιμη και ευλογημένη απο τη θρησκεία τους.

      2. Οι εκ των Ολυμπίων καταγόμενοι ΕΛ-ΛΗΝΕΣ προπομποί του Ιησού Χριστού δεν ήταν βρωμιάρηδες για να ναρκώνουν ανυπεράσπιστα παιδάκια και να ασελγούν πανω τους .
        Αυτά ηταν Κρόνιες πρακτικές και τελετουργικά που εξασκούν μεχρι σήμερα στα σκοτεινά και βρώμικα αντίχριστα κυκλώματα των αριστερόστροφων διεθνιστικών “ελίτ”.
        Αφήστε αυτή την καραμέλα, δεν πιάνει πλέον.

    6. Ο τσίμπλας τους παιδόφιλους τους πέρασε με νόμο ως ψυχικά ασθενείς οπότε φθηνα θα την βγάλει…. θα κάνει και κανένα μεροκάματο και παλι έξω θα είναι !!!
      Δώστε όνομα !!!!

    7. Ομολόγησε η ίδια με μεγσλη ευκολια οτι είναι παιδοφιλη;Υπάρχει περίπτωση να ανήκει σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και απαγωγής μικρών πσιδιων με σκοπό την σεξουαλική κακοποίηση; Τότε γιατί κρύβουν το όνομα κσι το πρόσωπο τηε;Γιατί μας λένε ηλίθιες πληροφορίες ότι τάχα μου υπάρχει ημερολόγιο που αναφέρουν λεπτομέρειες με το κοριτσακι;Δεν είναι η ίδια που λένε ότι κατέστρεψε το τηλέφωνο της γιατί πιθανώς εκεί είχε καταγράψει εικονες του πσιδιου;προς τι λοιπον κσι η καταγραφή τους σε κσποιο χαρτι;,μήπως το ημερολόγιο είναι ένα πελατολόγιο με ονομστα και ποσα;

    8. Τα σημειωματάρια είναι ένα καλό κόλπο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά , να υπάρχει κάτι πειστικό πίσω που θα ενισχύσει την υπεράσπιση της και θα οδηγεί και καλά κατά λαθος στην σωστή κατεύθυνση που θέλουν να οδηγήσουν τους αστυνομικούς. Δεν τσιμπάει κάνεις με τα πολυπερπατημενα στενάκια πια

    Comments are closed.