ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΜΕ 107 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ – ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ap04

    (Νεότερη εξέλιξη)

    Τουλάχιστον ένας επιβάτης επέζησε μετά την συντριβή του αεροσκάφους των Διεθνών Πακιστανικών Αερογραμμών (PIA) με περίπου 100 επιβαίνοντες νωρίτερα σήμερα σε μια κατοικημένη περιοχή του Καράτσι λίγο πριν από το αεροδρόμιο της πόλης, ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.

    Οι έρευνες μήπως υπάρχει και άλλος επιβάτης που επέζησε συνεχίζονται..

    Τουλάχιστον ένας επιβάτης επέζησε μετά τη συντριβή αεροσκάφους των Διεθνών Πακιστανικών Αερογραμμών (PIA) σήμερα σε μια κατοικημένη περιοχή του Καράτσι στο Πακιστάν, όπως δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.

    Πρόκειται για έναν CEO τράπεζας, ονόματι Ζαφάρ Μαχμούντ, ο οποίος επέζησε ως εκ θαύματος, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της επαρχιακής κυβέρνησης Αμπντούρ Ρασίντ Κάνα.

    Νωρίτερα, ο δήμαρχος του Καράτσι είχε δηλώσει πως «θεωρούμε πως δεν υπάρχουν επιζώντες».

    Οπως μεταδίδει η Daily Mail, εκτός από τον τραπεζίτη άλλα δύο άτομα φέρεται να έχουν ανασυρθεί ζωντανά μέσα από τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

    Ενας κυβερνητικός αξιωματούχος του Πακιστάν, εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ανέφερε ότι ως εκ θαύματος ανασύρθηκαν ζωντανοί επιβεβαιωμένα δύο άτομα: Ο CEO της τράπεζας και ένα ακόμη άτομο, ονόματι Mohd Zubair.
    Ανάμεσα στα θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος φέρεται να είναι και η Ζάρα Αμπίντ,ανερχόμενο αστέρι της πασαρέλας. Την είδηση έκανε γνωστή στο twitter η σχεδιάστρια μόδας Khadijah Shah: «Η βιομηχανία της μόδας θρηνεί για την Zara Abid, καθώς βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο. Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, μια σπουδαία επαγγελματίας. Μακάρι η ψυχή της να αναπαυτεί».
    1

    Ο πιλότος στο Πακιστάν είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου
    Το αεροσκάφος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα flightradar24.com, ήταν ένα 15ετίας A320, το οποίο είχε αναχωρήσει από την Λαχώρη στο ανατολικό Πακιστάν και είχε προορισμό το Καράτσι στα νότια της χώρας λίγο αφού η χώρα ξεκίνησε εκ νέου τις πτήσεις εσωτερικού στον απόηχο της πανδημίας του κορωνοϊού.
    Mayday εξέπεμψε ο πιλότος -«Εχασα τους κινητήρες»
    Ο πιλότος της πτήσης PK 8303 έστειλε σήμα κινδύνου στον πύργο ελέγχου ότι το αεροπλάνο υπέστη απώλεια ισχύος και στους δύο κινητήρες του, κατά την δεύτερη προσπάθειά του να το προσγειώσει, σύμφωνα με ηχογραφημένη συνομιλία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα παρακολούθησης πτήσεων liveatc.net.

    (Προηγούμενη ενημέρωση)

    Αεροπορική τραγωδία συγκλονίζει το Πακιστάν, όπου σήμερα συνετρίβη λίγο πριν την προσγείωσή του, στο Καράτσι, αεροσκάφος των Πακιστανικών Αερογραμμών με 107 επιβαίνοντες.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από τη Λαχόρη προς το Καράτσι και εμφάνισε κάποια βλάβη, πιθανώς στο σύστημα προσγείωσης.

    Χάθηκε από τα ραντάρ λίγο πριν την προσγείωσή του κι ενώ ο κυβερνήτης είχε προλάβει να ενημερώσει τον πύργο ελέγχου πως αντιμετώπιζε πρόβλημα.

    Στο σημείο της συντριβής έχει φτάσει η δύναμη ταχείας επέμβασης του πακιστανικού στρατού και πολιτοφυλακές για να συνδράμουν τις δυνάμεις της πολιτικής προστασίας.

    Το αεροσκάφος κατέπεσε σε σπίτια και η πορεία του προς την συντριβή αποτυπώθηκε στις καταστροφές και τα συντρίμμια που άφησε πίσω του, με κομμάτια του να φλέγονται σε αυλές και δίπλα σε αυτοκίνητα.

    ap01

    ap03

    ap02

    ap04

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Χαιρετίσματα στις παρθένες που σας περιμένουν, άντε και καλά πιλάφια.

    2. Χαιρετισματα στις παρθενες που σας περιμενουν, αντε και καλα πιλαφια

    Comments are closed.