ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΟΧΙ. “ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ” ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    Κοινοποίηση:
    adonis_

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης τα είπε με τα μέλη του κόμματος και υποστήριξε ότι οι οικονομολόγοι μετράνε λάθος. Έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα λέει ο υπουργός και τονίζει ότι όλα βαίνουν καλώς στην οικονομία. Οι τσέπες του κόσμου βέβαια, προς το παρόν άλλα λένε…

    “Σχεδιάζεται να ανακοινωθούν και άλλα προγράμματα ανάλογα με την Golden Visa, τα οποία θα ενισχύσουν την αγορά ακινήτων με στόχο την αναγέννησή της” ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο πέμπτο “ΟΝΝΕΔ Talk”.

    Ο υπουργός είπε ότι η μείωση των φόρων, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης θα πρέπει να γίνει λελογισμένα, ενώ για την αγορά ακινήτων ανέφερε πως θα περάσει μεν δυσκολίες, αλλά υποστήριξε ότι όσοι δεν τρομάξουν και δεν πουλήσουν φθηνά, ή όσοι αγοράσουν τώρα, θα είναι κερδισμένοι.

    Αναφερόμενος στην Golden Visa, είπε ότι έχει ξεκινήσει πάλι να παίρνει μπροστά, «τώρα που οι Κινέζοι έφυγαν από τη δική τους καραντίνα».

    Για το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που αναμένεται και το οποίο με μόχλευση θα φθάσει τα 7 δισ. ευρώ, ανέφερε πως έχει σταλεί ήδη η πρόσκληση προς τις τράπεζες και εκτίμησε ότι θα ξεκινήσει στις 26 με 27 Μαΐου. Στις 20 Μαΐου αναμένεται να ανοίξει και πάλι το ΤΕΠΙΧ ΙΙ, το οποίο στις έξι πρώτες ημέρες που παρέμεινε ανοικτό, συγκέντρωσε αιτήματα ύψους 5,5 δισ. ευρώ. Το ΤΕΠΙΧ ΙΙ , όπως είπε, διαθέτει “κουμπαρά” 1,3 δισ. ευρώ, ενώ πρόσθεσε ότι το ποσό το οποίο θα διπλασιαστεί.

    Ο Γεωργιάδης ανέφερε πως δεν είναι βέβαιη η πρόβλεψη που κάνουν οι οικονομολόγοι για το ύψος της ύφεσης στην Ελλάδα, γιατί όπως είπε “αυτό που παραβλέπουν όλοι οι οικονομολόγοι, είναι ότι στο πλαίσιο αυτής της νέας κατάστασης, το rebranding που έκανε η Ελλάδα την φέρνει σε πολύ καλύτερη θέση αφετηρίας” και συνέχισε: “Πιστεύω ότι οι οικονομικοί αναλυτές δεν έχουν υπολογίσει σωστά, γιατί πάνε με βάση οικονομικά μοντέλα περασμένων ετών και πάνε αναλογικά στις χώρες, και για αυτό πιστεύω ότι θα κάνουμε θετική έκπληξη και θα πάμε καλύτερα απ’ ότι νομίζουμε”.

    Για την εστίαση, επανέλαβε ότι είναι ενδεχόμενο να επαναλειτουργήσει νωρίτερα από την 1η Ιουνίου, ενώ σημείωσε ότι ο σχεδιασμός που γίνεται, είναι τα καταστήματα να λειτουργήσουν στο 80% της χωρητικότητας, μέσω και της αξιοποίησης μέρους του εσωτερικού χώρου τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Eμ βεβαια δεν σας αρεσε ο Τσιπρας που εδωσε 13συνταξη και αυξησε τον υποκατωτατο μισθο
      και τα εργατικα δικαιωματα.

      Ψηφισε η μεσαια ταξη τους εκπροσωπους των offshore και των νανογιλεκων.

    2. Εγω προτεινω τη μεθοδο Καλλιγουλα για τα δημοσια εσοδα. Υποχρεωσε ο μεγαλος τους συγκλητικους να φερουν τις γυναικες τους, τις οποιες εξεδιδε και εβαζε τα λεφτα στο ταμειο !!!!

    3. Πουτανςα γιος,μια σφαίρα ο μουλος,αμόρφωτε Έλληνα τι ψηφηζεις

    4. Ο αιώνιος φοιτητής φιλοσοφικής που δεν μπορούσε να περάσει ούτε μάθημα στο πανεπιστήμιο ξέρει καλύτερα από τους οικονομολόγους γιατί αυτό που δεν υπολογίζουν είναι ότι οι τράπεζες θα αρπάξουν και θα ξεπουλήσουν ότι ελληνικό σπίτι υπάρχει στους Κινέζους που θέλουν πρόσβαση σε ευρωπαϊκά διαβατήρια και σε μεγαλοκαρχαρίες βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων. Ο από την πολιτική νεόπλουτος, που μέχρι τα 40 πουλούσε ξύστρες και γομολάστιχες στην τρώγλη το βιβλιοπωλείο που είχε διορθώνει τους οικονομολόγους που δεν έχουν υπολογίσει ότι ετοιμάζει δάνεια με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου που θα μοιραστούν στους ολιγάρχες και θα ξεπληρώσει ως συνήθως ο λαουτζίκος μέσω του επόμενου μνημονίου.

    5. Αντί Να φροντίσουν να παράγουν Οι έλληνες τίποτα ώστε Ώστε να Γίνουν εξαγωγές και να φτιάξει το ισοζύγιο, Ο Μπουμπούκος Θέλει να φέρει χρήμα στην Ελλάδα ξεπουλώντας τα σπίτια Και όχι μόνο των ελλήνων σε κινέζους και Βορειοευρωπαίους . Ωραία ανάπτυξη

    6. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
      ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

      ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ….ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ

    7. ο χειροτερος εχθρος του Ελληνα ειναι ο νεο Ελληνας

    8. ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΊΌ . ΑΛΛΑ: Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του σε τουρκική εφημερίδα, πως η Άγκυρα προχωράει τις διαδικασίες τεμαχισμού και αδειοδότησης των θαλασσο-τεμαχίων στο πλαίσιο του τουρκο-λιβυκού μνημονίου και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε έρευνες, ο χωρισμός των τεμαχίων θα ολοκληρωθεί και θα αναρτηθεί σε 90 ημέρες, δηλαδή στο τέλος του καλοκαιριού.
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ

    9. 5ο μνημόνιο 12δις και πρέπει να πάνε σε εκλογές πριν αυτό φανεί ξεκάθαρα στον πολύ κοσμάκη που θέλει να βλέπει αισιόδοξα το μέλλον. Παρότι ο Κούλης εποικιζρι και καταστρέφει ο,τι έχει απομείνει στην Ελλάδα, τα εκατομμύρια που χώνει στα κανάλια του κρατάνε ένα προφίλ φλογερού πατριώτη και επιτυχημένου. Για άλλη μια δορά ο ραγιάς θα ψηφίσει λανθασμένα, δηλαδή δημοκρατικό τόξο αντι για Χρυσή Αυγή.

      1. Να μην ψηφίσετε τίποτα. Όλα τα κόμματα είναι λαμογια.

      2. ΔΕν είναι όλα λάθος.
        Ο ραγιάς ψηφίζει προδότες και αντίΧριστους γιατί έχει μέσα του την προδοσία από αρχαιοτάτων χρόνων.
        Ψάξε να δεις πόσοι Έλληνες πολεμούσαν κατά του Μέγα Αλεξάνδρου στο πλευρό των Περσών και όχι μόνο…
        Τιμούμε τους τους λίγους ήρωες που συνήθως σώζουν το έθνος ενώ οι πλειοψηφία ψηφίζουν με βάση μόνο το προσωπικό συμφέρον και τίποτε άλλο.

    Comments are closed.