ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! 11ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ – ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    σχολειο

    Μια 11χρονη μαθήτρια πήγε στο σχολείο με κουζινομάχαιρο με σκοπό να σκοτώσει τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες πριν την παρέλαση , σύμφωνα με πληροφορίες.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega  ένας μικρός μαθητής ενημέρωσε το δάσκαλο του ότι η συμμαθήτριά του είχε φέρει στο σχολείο μαχαίρι. Μόλις ο δάσκαλος κοίταξε στην τσάντα του παιδιού διαπίστωσε ότι όντως υπήρχε ένα μαχαίρι και μάλιστα κουζινομάχαιρο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι γονείς και η παιδοψυχολόγος του σχολείου, ενώ το κορίτσι φαίνεται να είπε μέσα στην τάξη ότι είχε σκοπό να σκοτώσει τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες της παρέλασης.


    Η μητέρα του κοριτσιού υποστήριξε ότι πρόκειται για παρεξήγηση και στην πραγματικότητα ήταν ένα αστείο μεταξύ του παιδιού και δύο συμμαθητριών της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Κάτι πεζει εκεί εμένα η κόρη μου στο δημοτικό κάνει να βγάλει τα βιβλία σπίτι και πέφτει μια μεγάλη σαρανταποδαρουσα 20 πόντους περίπου δεν μπόρεσα να πω αν την έφερε από σχολείο ή μπήκε από το σπίτι λόγο αγρών εδώ,,,, δεν νομίζω ότι το παιδί πήγε με κουζίνα μαχαίρι και εάν πήγε ίσως δέχτηκε απειλή υπάρχει βία στα σχολια μεγάλη όχι τώρα ανέκαθεν δρουν σημερινές πρόσεχε η σημερινές εάν δεν είναι ελληνικές συμμορίες είναι αλβανικής που βάζουν τα ελληνόπουλα να τσακωθούν να σκοτωθούν και μετά το παίζουν προστασία διασπανε της παρέες ,, η μουσουλμάνοι ανάλογα το ποσοστό δεν εμπλέκονται σε γεγονότα έχουν δικιά τους παρέα εάν όμως είναι μεμονωμένα τότε μόνο με Έλληνες τους δέχονται με αλβανούς δεν κάνουν μιλάω πάντα για εδώ

    2. Η 11ΧΡΟΝΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ… ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ….. ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΔΕ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ…. ΔΗΛ ΑΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ?…. ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ ΟΧΙ ΑΠΛΟ ΣΤΙΛΕΤΟ….. ΣΙΚΑΓΟ ΓΙΝΑΜΕ

    3. ιδου η καταντια ο ισλαμοφασισμος αειλει ανοιχτα

    4. Ό,τι και να ήθελε η μικρή, πηγάζει από το οικογενειακό της περιβάλλον και από αυτά που εκεί λέγονται και ακούει.

    5. Οι λαθρομεταναστες να τρων και να πινουν τζαμπα και
      επιβαλλοντας στους Ελληνες σε υπαρξιακα προβληματα να μην εχουν ουτε και τα προς το ζειν.
      ωστε τα δικα μας παιδια να δουλευουν μερα νυχτα και να σκοτωνοντε στην ασφαλτογια ενα κοματι ψωμη
      Εδω μας κατηντησε η ξενομανης, ανθελληνικη και Ελληνοφαγος κηβερνηση

    6. Γινόμαστε Αμερική σιγά σιγά, βλέπω..Αντε να πάρουμε και το νόμο στα χέρια μας, αφού κυβέρνηση ,του πρώτου κώλου ,αποφασίζει η αστυνομία να παίζει αμπάριζα με τα κατακάθια , ελληνικά και εισαγόμενα και να τ’ αφήνει μετά ελεύθερα.Οπότε, μόνοι μας επιτέλους θα ξεβρωμίσουμε τον τόπο , όπως πάει.

    Comments are closed.