ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ Γ@ΦΤΩΝ – ΜΠ@@ΡΔ@ΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ “ΑΡΙΣΤΟΙ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ «ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

    Στο έλεος των Ρομά βρίσκεται η χώρα, καθώς τέσσερις διαρρήκτες που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Νέο Φάληρο, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη, απείλησαν τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν ότι θα τους κάψουν ζωντανούς!
    Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί οδήγησαν τους στο αστυνομικό τμήμα στα Καμίνια και οι συλληφθέντες τους απείλησαν ότι «θα τους κάψουν ζωντανούς».
    Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις Ρομά προσπάθησαν να εισβάλλουν σε σπίτι σε κεντρικό δρόμο του Νέου Φαλήρου. Στο σημείο είχαν φτάσει με ένα κόκκινο αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε ο συνεργός τους.

    Όταν έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία, οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες που βρισκόταν στο μπαλκόνι προσπάθησαν να ξεφύγουν, όμως ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ τους ακινητοποίησαν.
    Στην περιοχή έφτασε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης με τον συνεργό των τριών διαρρηκτών να προσπαθεί να ξεφύγει. Αλλά ο οδηγός του περιπολικού εγκλώβισε το κόκκινο αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές και άλλα που ήταν σε σταθμευμένα στην περιοχή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις Ρομά έχουν απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις κατά το παρελθόν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Που είναι οι ήρωες αστυνομικοί τώρα; Ποιος θα κάνει την δουλειά τους;; Οι οδηγοί ταλαιπωρούνται στους δρόμους που είναι η άχρηστοι;;; Τώρα κρύφτηκαν δεν είναι ούτε φορολογούμενοι ούτε παιδιά για να βγάλουν το άχτι τους!!!

    2. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ PURGE 6 GYPSY ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΧΧΧΑ

    3. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΤΣΑΤΣΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΑΚΙ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΗΔΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ.

    4. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΘΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΗΚΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…………..

    5. Τον Ιούνιο του 2017 γύφτοι σκότωσαν τον μικρό 11χρονο Μάριο σε σχολική γιορτή αποφοίτησης στο Μενίδι
      Τον Δεκέμβριο του 2019 γύφτοι σκότωσαν (πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο) 73χρονη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους.
      Τον Δεκέμβριο του 2020 δύο ανήλικα γυφτάκια (αγόρι και κορίτσι) σκότωσαν μέσα στο σπίτι του 87χρονο για να του πάρουν 200 ευρώ. Η 45χρονη γιαγιά τους φύλαγε τσίλιες
      Οι πονηρόγυφτοι χρησιμοποιούν τα ανήλικα παιδιά τους για να σκοτώνουν και να κλέβουν γιατί ξέρουν ότι τα ανήλικα δεν θα μπουν φυλακή.
      Μιλάμε για εγκληματική φάρα υπανθρώπων που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή.
      Ως εκ τούτου χρειάζεται άμεση εφαρμογή του νόμου οφθαλμός αντί οφθαλμού με τα εξής μέτρα:
      1) Απαγόρευση πρόσβασης γύφτων σε μέσα μαζικής μεταφοράς και σε δημόσια νοσοκομεία.
      2) Κατάργηση επιδοτήσεων.
      3) Αν γύφτος εισβάλει σε σπίτι (ανεξαρτήτως ηλικίας) να επιτρέπεται η εκτέλεσή του από τον νοικοκύρη χωρίς καμία νομική συνέπεια.
      4) Για κάθε κλοπή ή καταστροφή δημόσιων αγαθών από γύφτους (μετασχηματιστές ΔΕΗ, χάλκινες προτομές, δρόμοι κλπ), ποινή 10ετούς κάθειρξης με έκτιση της ποινής σε καταγκαστικά έργα όπως οδοποιία.
      Αυτά για αρχή και έπεται συνέχεια…..!!!!!!

    6. Μας εχουν κατακλεψι και οχι μονο εχουν και το ακαταλογιστο

    7. Ψηφίζοντας ΝΔ νόμισαν οτι θα γινει κάθαρση. Χειρότερη και απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μανδύα Ελληνισμού, η ΝΔ έχει και καλύπτεται πάντα πολύ καλά

    8. Θα κάνω δύο παραδοχές :

      1) Τα δικαιώματα των νομοταγών, πρέπει να υπερτερούν των δικαιωμάτων των παρανομούντων, όταν τα δικαιώματα αυτά συγκρούονται.

      2) Η παρανομία των γκέτο και των καταυλισμών, δεν είναι τρόπος ζωής, ούτε ιδιαιτερότητα, που θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και σε καμία περίπτωση δε μπορεί να είναι δικαίωμα.

      Κατά τα λοιπά, αν η παρέα μου κάνει κατάληψη στο δρόμο, με το έτσι θέλω, στην καλύτερη περίπτωση, θα έρθουν οι αστυνομικοί με τα μπλε μπλουζάκια και στη χειρότερη, τα ΜΑΤ θα μας ξυλοφορτώσουν. Αν κάψω λάστιχα, πέρα από τη μόλυνση του περιβάλλοντος, καταστρέφω την άσφαλτο, την οποία (κάποια στιγμή) θα την αποκαταστήσουν, μέσω διοδίων και τελών κυκλοφορίας, τα συνήθη φορολογικά υποζύγια.

      Επομένως, σύμφωνα με τις (1) και (2) παραδοχές, γιατί δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας υπηρεσίας και με μια ξεκάθαρη, ρητή και σαφή εντολή, να καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία ; Ή είναι πολλά τα ψηφαλάκια ;

      Άρα, η μη ύπαρξη των (1) και (2) παραδοχών, μας οδηγεί αβίαστα στο ότι : “η ατιμωρησία, φέρνει την ασυδοσία”.

      Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    9. Θα το λέω συνεχώς ότι δεν είναι τυχαίο που παρανομούν, αφού πρόκειται για κακοποιά στοιχεία στην πλειονότητά τους. Έτσι τους δασκάλεψαν οι παλαιότεροί τους και δεν διαφαίνεται βελτίωση της συμπεριφοράς τους σε βάθος χρόνου. Ειναι άοκνοι, άεργοι, φυγόπονοι και δεν θέλουν να γίνονται υπάλληλοι, δεν θέλουν να μπουν στην δούλεψε κανενός. Γιατί δεν πάνε να εργασθούν στην καθαριότητα των Δήμων ή να πάνε ναύτες σε πλοίο ή να καθαρίζουν σκάλες και πολυκατοικίες; Όχι, βέβαια. Αφού το κράτος τους δίνει επιδόματα και τους χαίδεύει τα αυτιά, παίρνοντας τα ψηφαλάκια, χαζοί είναι να εργασθούν; Μου θυμίζει το ρητό μιας Αγγλίδας συγγραφέως της Τζέιν :Όστεν: “Υπάρχουν άνθρωποι που όσο περισσότερα κάνεις γι’ αυτούς, τόσο λιγότερα κάνουν για τον εαυτό τους”. Και ερωτώ: Γιατί δεν διώκονται οι γύφτοι ως εγκληματική οργάνωση με όλα αυτά που έχουν κάνει (δολοφονίες, ληστείες, κλοπές, εμπόριο ναρκωτικών, λαθρεμπόριο, απαγωγές, ταραχές, φθορές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, παράνομη οπλοφορία & οπλοχρησία, παράνομη οδήγηση; δεν σπουδάζουν τα παιδιά τους την λεγομένη “υποχρεωτική” εκπαίδευση κλπ); Εάν δεν είναι αυτοί εγκληματική οργάνωση, τότε ο όρος έχει χάσει τη σημασία του ή χρησιμοποιείται με δόλο.

    10. ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;

    11. Οι ανθρωποι ειναι χαζοι και αγραμματοι και το μυαλο τους τοσο τους κοβει και αυτα κανουν.
      Απ την αλλη δεν εχουμε αστυνομια και γενικα δεν εχουμε και τπτ σωστο σ αυτη τη χωρα της 🍌 ιας

    12. Συνελληνες προσεξτε πολυ μα παρα πολυ τους γ@φιτους που διαλαλουν οτι¨’ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ταρατσες κλπ κλ ΜΠΑΝΑΡΕΣ οπως λενε αντι μπανιερες κλπ κλπ.βολιδοσκοπουν ενω οδηγουν με το ντατσουν τις επιδοξες οικιες που ειναι υποψηφιες για εισβολη τη δεδομενη ανυποπτη στιγμη και μετα σε κανουν ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ.
      Μη τους βαζετε στα σπιτια σας ουτε στην αυλη

    13. επιτελους καποιοι κανουν κατι να μπει επιτελους στοπ στην αριστεια……. αι σιχτιρ βδελυγματα.

    14. Πω πω ξυλο που εχουν να φανε στην υπογα!
      Για αλαγη σασί τουε βλεπω.

    Comments are closed.