“ΑΔΕΙΑΣΜΑ” ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ – ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ “ΧΕΡΙ” – “ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗ” ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ..

    Κοινοποίηση:
    tsipras-pappas-696x457

    «Ο καθένας μας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί για λάθη, παραλείψεις ή αστοχίες. Όχι απλά για να πάμε παρακάτω. Αλλά για να μην τα επαναλάβουμε», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «οφείλουμε όλοι και κυρίως τα στελέχη πρώτης γραμμής να προσέχουμε κάθε μας πράξη και κάθε μας λέξη», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του, πριν λίγο στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο ίδιος ο Ν. Παππάς έσπευσε να δηλώσει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για «λάθη ύφους και ουσίας, έδωσαν αφορμή για επιθέσεις εναντίον μας» όπως είπε. Είπε μάλιστα ότι κάνει την αυτοκριτική του «για σημεία της παρανόμως κτηθείσας συνομιλίας που είδαν το φως της δημοσιότητας. Είναι προφανές ότι όσα ειπώθηκαν δεν είχαν να κάνουν με τις αυθεντικές πεποιθήσεις μου, αλλά ειπώθηκαν απέναντι σε έναν άνθρωπο σε παραλήρημα που προσπαθούσα να καθησυχάσω»

    Παρά του ότι κύκλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του βουλευτή, σίγουρα αναμένονται εξελίξεις αφού το ζήτημα με όλες του τις προεκτάσεις θα “σέρνεται” για αρκετό καιρό στην πολιτική ζωή της Χώρας αλλά και στα δημοσιογραφικά γραφεία…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΡΕ ΠΑΠΠΑ-ΡΑ ΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ?ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ Α/ΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΛΟΙΩΔΗ ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    2. Θλιβερό σαν επιλογή να έχουμε μόνο μετσξυ ενος Τσίπρα και ενός Μητσοτάκη,άξιοι της μοίρας μας λοιπόν και θα λουστουμε τις επιλογές μας

    3. Σκοτωνουν και την μανα τους για να σωσουν το τομαρι τους!!! Ουστουυυυυυυυ ξεφτιλεεεεεεεεεεεες

    4. Χθες ειπατε ότι τον στηριζε και κραζατε ,τωρα εκανε το σωστο και εσεις τον κραζετε,σας εχω νεα λοιπον ο Αλεξης σας αρεσει η όχι θα ξαναγινει προθυπουργος μετα τον Κουλη και παλι.

      1. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ; ΕΔΩ ΜΠΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ;;;; ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.

        1. Σκασε ρε γελοιε νου δουλε , δεν είναι θεμα προπαγάνδας ανοητε είναι θεμα πραγματικότητας , δεν φταιω εγω αυτές είναι οι επιλογες μεχρι στιγμης ,κουκια μετρημένα είναι ρε βλακακο η ο Κουλης η ο Τσιπρας . Εσυ εχεις θεο ρε κουραδα; αφου δεν τηρεις της εντολες του μην το παιζεις θρησκος πατριώτης μονο τον ευατο σου κοροιδευεις .

          1. ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ; ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΙΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ. ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΤΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ε ΡΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕ.

      2. Βάλε, ρε παιδί μου, κατιτίς παραπάνω… δεν βγαίνει ο λογαριασμός με το χιλιάρικο μόνο…

      3. Ο Τσίπρας σου θα φάει πολύ λιντσάρισμα κάθαρμα της κοινωνίας και όλοι όσοι τον υποστηρίζετε ύστερα από όλα όσα έχει κάνει

    Comments are closed.