ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ. ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΛΑΚΑ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Ή ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΖΑΚΟ ΠΟΥ “ΚΑΘΑΡΙΖΕ” ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    kazakos3

    Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας ένας Αφγανός λαθρομετανάστης (εκτός εάν είναι νόμιμος, οπότε να μας βάλουν να του ζητήσουμε συγγνώμη αφού μας επιδείξει-πάντα- τα ψεύτικα χαρτιά του, που του έδωσαν όταν μπούκαρε στη χώρα, εκτός εάν έχει περάσει ή επίκειται να περάσει από επιτροπή ασύλου , οπότε πιθανόν να μην περάσει ποτέ, εκτός εάν καταλήξει στη Μόρια και από εκεί στο Κιλκίς).

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος, δέχθηκε επίθεση με αεροβόλο όπλο στο κέντρο της Αθήνας όταν περπατούσε κοντά στην ΑΣΟΕΕ, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στο οποίο έχουν κάνει κατάληψη αναρχοκομμουνιστές μαζί με κάτι άλλα σαπρόφυτα από τη Ν ιγηρία, παραβατικούς εγκληματίες που πουλάνε λαθραία τσιγάρα, μέσα από τα κάγκελα και είναι λαθρέμποροι- εκτός των άλλων- απομιμητικών προιόντων , εκτός εάν είναι και έμποροι ναρκωτικών.

    Συγκεκριμένα, ένα μηχανάκι- ισχυρίζεται ο Αφγανός λαθραίος- πέρασε από μπροστά του με δύο επιβαίνοντες, και ο ένας από αυτούς τον πυροβόλησε με αεροβόλο, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο και στο χέρι. Πάντως τα τραύματα του εισβολέα, είναι όπως πληροφορηθήκαμε, επιπόλαια.

    Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

    Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο τινά: Ή κάποιοι θέλησαν να κάνουν πλάκα με το φλόμπερ ή έχουμε να κάνουμε με καθ’ έξιν κυνηγούς λαθραίων που θα ξαναχτυπήσουν κι αυτό δεν είναι από τα καλύτερα σενάρια, ειδικά σε μια τέτοια περιοχή. Γιατί, δεν είναι ώρα για προβοκάτσιες.

    kazakos

    Πάντως ανάλογες επιθέσεις, έχουν γίνει και στο παρελθόν. Η πιο ακραία περίπτωση αυτή του Παντελή Καζάκου ο οποίος  πυροβολούσε όποιον μετανάστη έβρισκε μπροστά του. 2 νεκροί και 7 τραυματίες στο κέντρο της Αθήνας, ήταν ο απολογισμός εκείνη τη νύχτα του Οκτώβρη 1999.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ο Κούλης ασχολείται με τα Εξάρχεια… Οι αράπηδες ασχολούνται κανονικά με την πρέζα και το παρεμπόριο στην ΑΣΟΕΕ που θα καθάριζε ο Κούλης μόλις καταργήσει το παν. άσυλο… χαχαχαχα

    2. δηλαδη σε λιγο αρχιζει η εξεταστικη,ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΧΟΤΕΤΟΙΟΙ στην σχολη? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ

    3. Μάλλον ήταν κανένα nurf γιατί διαφορετικά θα του έλειπε το πρόσωπο. Ακόμα και αεροβόλο μπορεί να σου κάνει σοβαρή ζημιά.

    4. Μα τι κυνηγοί λαθραίων …… κάθε μέρα σφάζονται μεταξύ τους οι νεγροειδεις , ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ παραβατικών , πιθανότατα εμπόρων ναρκωτικιων

    5. Αυτος εχει φατσα υπουργου , μπορει να την βολεψει για τρεις γεννεες εν Ελλαδι της σημερον σκατοασιατικοκατασταση.

    Comments are closed.