ΑΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Στην Αλβανία εκτός από κάνναβη ανθεί και το μίσος κατα των Ελλήνων. Ναρκωτικά είναι τα μόνα που παράγει η Αλβανία.

    Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένα έτος από την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική Αστυνομία ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Αλβανοί εθνικιστές καλούν μέσω των κοινωνικών δικτύων σε κινητοποιήσεις στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

    «Οι Έλληνες εξτρεμιστές επισκέπτονται την Αλβανία στις 26 Οκτωβρίου για να τιμήσουν την επέτειο του Έλληνα εξτρεμιστή Κατσίφα.

    Σας προσκαλούμε και σας ενημερώνουμε όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί αυτήν την ημέρα για να μπλοκάρουμε τα σύνορα στην Κακαβιά και θέλουν να έρθουν μαζί μας στις 26 Οκτωβρίου. Θα διαμαρτυρηθούμε και προσκαλούμε κάθε πατριώτη. Να εμποδίσουμε τους Έλληνες εξτρεμιστές να εισέλθουν στην Αλβανία», γράφουν στα κοινωνικά δίκτυα.

    «Οι Έλληνες ετοιμάζονται για τις 26 του μήνα, η Κακαβιά θα γεμίσει με Έλληνες εξτρεμιστές», γράφει ένα άλλο σύνθημα.

    Χορταίνουν την πείνα τους με χασίς

    Η Αλβανία είναι μια χώρα ντροπή για την Ευρώπη.

    Ο λαός της, φτωχός και εξαθλιωμένος, είτε την εγκαταλείπει τρέχοντας, να δουλέψει στο εξωτερικό μετανάστης, είτε καταλήγει στο έγκλημα.

    Εξαιτίας αυτής της Αλβανίας δεν προχωρά η διεύρυνση της ΕΕ στα Δυτ. Βαλκάνια.

    Πράκτορες της Τουρκίας στρέφουν τον αλβανικό λαό ενάντια στους Έλληνες και το πολιτικό σύστημα το επιτρέπει, διότι βολεύεται οι Αλβανοί να ασχολούνται με φανταστικούς εξωτερικούς εχθρούς και όχι με τους πραγματικούς, δηλαδή τους πολιτικούς τους που ευθύνονται για τη φτώχεια τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Μπράβο στον μακρόν για το βέτο στην Αλβανία και στα Σκόπια …καήκαμε αν περιμέναμε από τον χαζοχαρουμενο τον Μητσοτάκη να πατήσει πόδι σε αυτές τις δύο χώρες που χορτασανε ψωμάκι από τα χέρια του ελληνικού λαού να ασκήσει πρώτος βέτο..

    2. ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΝΑ
      ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ , ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΗΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕΜΑΛΙΑ,
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ , ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ή ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ
      Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ & ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ , ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΝΑ
      ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΙΙ ΣΙΧΤΗΡ ΖΩΑ ΕΕΕ ΖΩΑ.

    3. Και τους εχουμε εδω και ζουνε απο την χωρα μας………………..και σταιλνουνε και φραγγα αφορολογητα χωρις ιχνος δασμου στιν μπουρδελοχωρα τους

    4. ΕΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ

    5. πιο ταπεινωμένος και από πατημένη κατσαρίδα……έρχεται ο Ερντογάν να κανονίσει τα νεοραγιάδικα κομμουνιστο-γραικικά κωλιά….

    6. Αυτη την χωρα με τα χασισια και την εγκληματικοτητα υποστηριζουν οι εδω πολιτικαντηδες να μπει στην ΕΕ!!!!!!!! Για τετοια ξευτιλα μηλαμε !!!!!! Και δεν ανοιγουν το στομα τους να πουν στους Αλβανους, οτι αν θα σταματησετε να μιλατε για Τσαμουρια και πρασινα αλογα και παψετε το προγκρομ εις βαρος της Ελληνικης μειονοτητας, τοτε θα σας υποστηριξουμε!!!!!!!!! Τιποτα απο ολα αυτα!!!!!!!! Απλα υποστηριζουν οι πολιτικαντηδες, οπως και για τα Σκοπια και την Τουρκια, χωρις ανταλαγματα , για τοσο μ@κακες μιλαμε, να τους χαιρομαστε!!!!!!!!!

    7. Οι Έλληνες στην Ελλάδα και οι Αλβανοί στην Αλβανια

    8. ΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΑΛΒΑΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΤΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ !!!!! ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ !!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!

    9. ΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΑΛΒΑΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΤΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ !!!!! ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ !!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ !!!!

    10. Μισό τσιγάρο πόλεμος είναι…κουνιούνται με τις πλάτες της CIA,ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΛΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ..

      η Αγία Τριας,ο καθενας για τους σκοπους του..

    Comments are closed.