ΑΓΡΙΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ. “ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    mareva

    Η Έλενα Ακρίτα επικρίνει τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι μετά από ανάρτηση της συζύγου του πρωθυπουργού με το hashtag #καμιαανοχη.

    Η ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκάλεσε την “έκρηξη” της Έλενας Ακρίτα που την κατηγόρησε ότι χρησιμοποιεί το φύλο της για να καλύπτει τις «οικονομικές ατασθαλίες».

    Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη σε ανάρτησή της στο Τwitter με το hashtag #καμιαανοχη, υποστήριξε τα εξής:

    Η ανάρτηση αυτή ήταν κόκκινο πανί για την Έλενα Ακρίτα που της απάντησε εμμέσως με άλλη ανάρτηση κάνοντας λόγο για μεγάλη ντροπή και για εργαλειοποίηση του φεμινιστικού κινήματος από πλευράς Μαρέβας Γκραμπόφσκι προκειμένου να «κρυφτεί από πίσω του».

    “Το #καμιαανοχή τη μάρανε. Πόσο μεγάλη ντροπή να εργαλειοποιείς το φεμινιστικό κίνημα για να κρυφτείς πίσω του. Πόσο μεγάλη ντροπή για τις αδελφες σου (😉 που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για τα δικαιώματα των γυναικών. Πόσο μεγάλη ντροπή για όλα τα θύματα της έμφυλης βίας, του σεξισμού, της μισαλλοδοξίας και της ρητορικής μίσους.
    Ναι γλυκούλα, όπως τα λέτε σάς καταδιώκουν επειδή είστε γυναίκα, για το Πόθεν Εσχες έχετε να μας πείτε κατιτίς; Γιατί είναι ό,τι πιο αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες” εγραψε χαρακτηριστικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Άντε μωρη βάλε κάνα δάχτυλο στον μπινε σου να τον ισιωσεις.

    2. Η κολονεζα έκανε μεγάλο κωλο και χεζη τον κόσμο όλο. Έγινε κ’ αυτή κάποια.

    3. Πολωνεζες οι μεγαλύτερες τανεσπου της ευρωπης με διαφοραααααα…..

    4. Σε λίγο θα παψει να ισχύει και το ποινικό δίκαιο στις γυναίκες, κατά τ άλλα θέλουν ισοτητα

    5. Να σου πω τώρα…..λέει και κάτι αλλά πράγματα η Ακρίτα.Περι Ελληνικής σημαίας και έχθρας κατά των αμπολιαστων.
      Δεν τα ανεβάζεις όμως, μήπως συμφωνείς με αυτά;;;;;

    6. Ρε ντενεκε ξεγανωτε … δηλαδή μας λες ότι η επίσημη Κούλα είναι ανεμβολιαστη..? Αρε φτωχε Έλληνα ως πότε θα πιθηκιζεις…

    7. Πάλι αυτή η καταθλιπτικιά άπορη κορασίς με τα σπίτια στο Λονδίνο;
      Ακόμα παίρνει την σύνταξη του μπαμπάκα;

    8. Δύο γα’ι’δάρο ( ρες ) μάλωναν σε ξένο αχυρώνα !

    9. Δεν έδειξε την ίδια συμπόνια για τα ανήλικα του “κολλητού” παιδεραστή, ούτε για το θύματα του Γαμίκλα τον Φιλλι(τρυ)πίδη. Το ίδια ισχύει και για τα βοθροκάναλα..

      Ούξω κοπρόσκυλα!

    10. greekcorruption.dk

      όλα τα άπλυτα της μαρεβα εκεί είναι

    11. Ας μη μιλάν οι αρνητές για διχασμό γιατί τον διχασμό τον προκαλούν οι ίδιοι. Με αυτούς τους ανθρώπους βρισκόμαστε απέναντι. Είναι εχθροί μας, τέλος. Κι αφήστε κάτω την ελληνική σημαία, δεν την πήρατε προίκα απ’ τον παππού σας. Το σύμβολο της πατρίδας ανήκει σε όλους μας.Αυτα δηλωσε η Ακριτα για οσους λενε οχι στο εμβολιο

    12. Ερχεται νεα μεταλλαξη….Τσιπρακουλης και ΣυριζαΝΔ. Απο αυτη την κοινοβουλευτικη μεταλλαξη θα νοσησουν ολοι και η Μερκελ θα βαραει το ντεφι.

    13. Το θέμα είναι πάντως πως η Ελλάδα δεν έχει πρωθυπουργό. Ο Μητσοτάκης έχει αφήσει στην άκρη την πρωθυπουργικη ιδιότητα και ασχολείται ως ντίλερ γερμανικής πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας. Πρέπει να έχει πάρει τρέλα λεφτά ο τύπος από τους γερμανους και την φαιζερ. Μεγάλη κονόμα ο κουλης.

    14. Η δικαιοσύνη και τα φίδια δαγκώνουν τους ξυπόλυτος. Όχι δικό μου νότιο Αμερικανού συγγραφεα

    15. Λες να βγει κι η μαννα της να μας την πει;Μηπως να ψαξουμε τη σχεση με την ντιορ και τι ωφελη ειχε απο το τσιμεντωμα στην Ακροπολη;[για αυτο το ρεζιλικι και την ΥΒΡΙ του Δεσποτικου,καμια μεγαλεξαντρινη κουφαλα δεν ξεσηκωθηκε]Μηπως να βρουμε το ονομα του αρουραιου στο Υπ.Οικονομικων που εχει καταχωνιασει το ΕΣΠΑ της ellinair που βολευει εναν κολλητο χρηματοδοτη;Και επειδη τη δικια μου μαννα δεν την στοχοποιησε κανεις κατσε με τα τσουβαλακια που φοραει η Τσιμεντωνη,η αργομισθη τσουλουφω και η συμπεθερα.Σουβλερογατσουλο.

    16. ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ LGBTQ-ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ…ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΗΓΜΕΝΗ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΩΡΑ

    17. Τι ανάγκη έχει.
      160 βουλευτές της νουδούλας , 10 του πασοκ και άλλοι καμιά 15αριά από δω και από κει στο βρακί της.
      Δικαστικοί του χεριού της.
      7 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και αυτά στο βρακί της.
      Όλος ο κρατικός μηχανισμός στα πόδια της.
      Άρα ότι θέλει γράφει και λογαριασμό δε δίνει.

    18. Εδω ο κοσμος χάνεται και το ……χτενιζεται.Η βλαχαρα η Πολονεζα και η δηθεν αριστερη που βγαζει λεφτα απο αυτο.Εχουν καταπατηθει δικαιωματα και ειναι αγκαλιτσα σε αυτο αριστεροι και νεοδημοκρατες

    19. Άρπαξε την ευκαιρία η μαρεβα να κάνει τον ρήτορα να μαζέψει υποστηρικτές, άσε μας καημένη που μας μιλάς και για ελευθερία υποκρίτρια

    20. Η Μαρέβα κ ο Κούλης έχουν βραχιόλι εντοπισμού στο πόδι από το FBI

    21. Μόλις καταθέσαμε μήνυση 23 άτομα κατά της κυβέρνησης. Ξυπνάτε και πραξτε

    22. Το βιβλιο στο βαθος CAI – OUO …….. πιο ειναι;; δεν φαινεται ολος ο τιτλος…..

    23. Μεγάλη μαλακία είπε η Κούλαινα, δεν είμαστε όλες γυναίκες πρωθυπουργών που μας πολεμάνε οι “άνανδροι” λόγω φύλου. Για τα κλεμμένα την πολεμάνε όλοι και έχουν και δίκιο όπως η Ακρίτα. Πρέπει να μας θεωρούνε παντελώς καθυστερημένους. Επίσης αυτή δεν αντιπροσωπεύει το γυναικείο φύλο, καμία σχέση με την εργαζόμενη μητέρα που εκβιάζεται συνεχώς για να εμβολιαστεί και να πάρει ψίχουλα με αυτήν που τρώει με χρυσά κουτάλια. Αγχώθηκες μαρή Μαρέβα ποτέ για το πώς θα επιβιώσεις εσύ και τα παιδιά σου; Έκανες ποτέ το σκατό σου παξιμάδι; Πέσε στην θάλασσα εκεί στην Τήνο και κράτα την αναπνοή σου μέχρι να σκάσεις να ησυχάσουμε!

    24. Βλαχάρα Μαρέβα το παίζει επιχειρηματίας…
      Φορολογικές υποχρεώσεις όπως όλοι μας.
      Καμία ανοχή στις κομπίνες.

    25. σε μια χώρα που η δικαιοσυνη κοιμάται και ξυπνάει μονο για να εισπράξει καθυστερούμενα εχουν ξευτυλιστεί όλα και πάει ολοταχώς για το βάθος τους βοθρου

    Comments are closed.