ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ! ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΜΑΤ! «ΠΑΝΙΚΟΣ» ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Άναψαν τα αίματα και πάλι στο ΟΑΚΑ, παρά τη λιγοστή παρουσία ανθρώπων στις κερκίδες.

    Λίγο μετά το πρώτο τέταρτο, επικράτησε ένταση στα επίσημα (στο κέντρο για την ακρίβεια και σχετικά κοντά στο μπουθ που κάθεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης) του γηπέδου και σε κάποιο σημείο ξέφυγε η κατάσταση, καθώς έπεσε ξύλο ανάμεσα στον κόσμο που ήταν εκεί και στα ΜΑΤ.

    Τα επεισόδια διήρκεσαν για λίγο και ο αγώνας συνεχίστηκε.

    Νωρίτερα, οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στα επίσημα έβρισαν και έφτυσαν δημοσιογράφους με αποτέλεσμα να μπει στο διαχωριστικό διμοιρία των ΜΑΤ.

    Στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για τα οποία είχαν θέση οι προσκλήσεις της ΕΠΟ, βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες, έβρισαν και έφτυσαν κάποιους δημοσιογράφους.

    Η ένταση σταμάτησε όταν μια διμοιρία των ΜΑΤ έκατσε ανάμεσά τους.

    Τι λένε από την Cosmote για το περιστατικό
    Αναστάτωση και… απορίες σε πολλούς χρήστες των social media προκάλεσε η εικόνα που εμφανίστηκε στις οθόνες τους κατά τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από την Cosmote.

    Για λίγα δευτερόλεπτα, η εικόνα από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διακόπηκε και στους οθόνες εμφανίστηκε ένας μαυροφορεμένος άντρας, με καπέλο και καλυμμένο το πρόσωπο, που απηύθυνε ένα απειλητικό μήνυμα.

    Συγκεκριμένα, σε στιλ… Anonymous, ο άντρας ακούστηκε να λέει ότι, σε ένα μήνα από τώρα, οι υπεύθυνοι («αυτοί που φταίνε») θα τιμωρηθούν και πως ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα από σήμερα!

    Έπειτα από επικοινωνία με το κανάλι, επρόκειτο για το «teaser» σειράς, που μεταδόθηκε εκ παραδρομής.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Με τέτοια νεολαία η Ελλαδα δεν εχει σωτηρία. Για τις βρωμο ομάδες τους αλληλοσκοτώνονται. Για την πατριδα η κατι αλλο που εχει άμεση σχέση με την ιδια την ζωή τους, σημασία δεν δινουν. Τετοια ζωα τα κατάντησαν τα παιδια μας. Κρίμα.

    2. Παιδιά περάστε και από τα εξάρχεια μία βολτούλα πριν φύγετε

      1. πέρασαν κ έφαγαν….. ουουου… για πολύ ξύλο λέμε.

    3. Σιγα τρομοκρατες τους κανατε τους ΟΑΟΚΤΖΗΔΕΣ μαθετε ν χανετε κιολας

    4. ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Comments are closed.