ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΡΓΗΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    Κοινοποίηση:
    εξ

    Λαϊκή οργή. Μόνον έτσι μπορεί να περιγραφεί το κύμα αγανάκτησης και σχολίων στο προφίλ του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε πως αυτός είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή το πανελλήνιο, λέγοντας στην Αστυνομία πως ο ίδιος σκότωσε πάνω σε καυγά την 20χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του.

    Χιλιάδες χρήστες στο Instagram κατέκλυσαν το προφίλ του και συγκεκριμένα την τελευταία φωτογραφία που ο ίδιος είχε ανεβάσει, αμέσως μετά την δολοφονία της. Ήταν μία χαρούμενη φωτογραφία από τον γάμο τους με την λεζάντα «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου». Τότε, όλοι μιλούσαν για μία τρυφερή ανάρτηση μετά τον χαμό της συζύγου του.

    Χαρακτηριστικό του κύματος λαϊκής οργής είναι πως μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, τα σχόλια είχαν φτάσε περίπου τα 4.500 ενώ το πρωί της Παρασκευής έχουν ξεπεράσει τα 22.500!

    1 2 3 4 5 6 6ο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Εδω συντελειται στην ελληνικη κοινωνια γενοκτονια και τωρα επιασε μερικους και μερικες η ευαισθησια. Η μητερα που αφησε τρια ορφανα μετα τον εμβολιασμο και τοσες γυναικες βιασμενες ή ηλικιωμενοι σκοτωμενοι απο αλλοδαπους διαρρηκτες δεν ηταν ανθρωποι; Ουαι υποκριτες και φαρισαιοι

      1. Σε καταλαβαίνω,η όλη εξέλιξη σου χάλασε τη μανέστρα,το αφήγημα που είχες φτιάξει στο νοσηρό μυαλό σου περί κακών αλλοδαπών κα καλών γηγενών.Αλλά-δυστυχώς-δεν είμαστε ο επί γης περιούσιος λαός του Θεού…

      1. Ναί ναί!!! Είναι ο πλέον κατάλληλος γιά να του “πιλοτάρει” πρώτα το εργαλείο και μετά να του το “πνίξει”!!!

    2. Ο Μπάμπης ήταν ο κλασικός “always a winner”. Προφανώς πήρε την νεαρή κοπέλα και νόμιζε πως θα την έχει του χεριού του ακριβώς επειδή ήταν μικρή. Αυτή σίγουρα ήταν πολύ νέα ακόμα και πιθανόν είχε άλλα όνειρα έχοντας παντρευτεί ένα άτομο με στολή (πολλές γυναίκες πέφτουν θύματα των στολών και των γαλονιών). Όπως και να έχει ο always a winner Μπάμπης δεν σήκωνε τέτοια προσβολή, δηλαδή να τον παρατήσει γυναίκα, και πήρε “την κατάσταση στα χέρια του”! Κρίμα το κορίτσι, σχεδόν παιδί και η ίδια, κρίμα και το μωράκι που θα μεγαλώσει χωρίς μητέρα και με πατέρα εγκληματία (που σίγουρα δεν θα τον ξαναδεί)!

      1. Εγω σου λεω οτι ο alway winner, σε 5 χρονια απο σημερα – αν δε τον φανε, θα εχει 10 σακια 10κιλα με επιστολες απο θαυμαστριες.

    3. Να σαπίσει το σκουπίδι εκει που του αξίζει ! Ισόβια σου αξίζουν για να μη πω εκτέλεση ! Σίχαμα της κοινωνίας ,,να σε χαίρονται οι γονείς σου μορφονιέ της πλάκας, κοκκινοτρίχη !

    4. Δες δολοφόνος Δουρης !!!
      κρεμαστικε μόνος του στο κελλι του!!!

    5. Να σαπίσει στη φυλακή το κτήνος ,σκουπίδι την έφαγες τη κοπέλα πρεζακια

    Comments are closed.