ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ: «ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ» – ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΒΒΒΒΒ

    Οι φανατικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωστοί και ως «Θύρα 4» πραγματοποίησαν πορεία  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκφράζοντας την αντίδρασή τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την είσοδο στα γήπεδα και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών από την κυβέρνηση.

    Με αφετηρία την πλατεία Βαρδαρίου, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την πορεία τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό το γήπεδο της Τούμπας.

    Oι οπαδοί του ΠΑΟΚ διατρανώνουν την αντίδρασή τους ενάντια στις διακρίσεις και τους διαχωρισμούς της κυβέρνησης για το εμβόλιο .

    Oι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μάλιστα έχουν ανακοινώσει την αποχή τους από το γήπεδο της Τούμπας και για αυτό τον λόγο η Θύρα 4 θα παραμείνει κλειστή στην αναμέτρηση με την Μποέμιαν.

    Μάλιστα ανάρτησαν και πανό το οποίο γράφει: «Κοινωνική αποστασιοποίηση, αυτο-απομόνωση. Αρνούμαστε και αντιστεκόμαστε ενάντια στις επιβαλλόμενες διακρίσεις…», αναφερόμενοι -βεβαίως- στις διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και μη.

    Βέβαια, ακούστηκαν και πολύ πιο βαριά συνθήματα προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού τα οποία δεν μπορούμε να αναφέρουμε.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. ΜΠΑΟΧΤΖΗΔΕΣ ρεμπεσκεδες μην μιλάτε με την προδοσία Τσίπρα Κοτζιά τι κάνατε μούγκα με εντολή μαφιο Ρώσου Εντάξει τώρα που ο γερμανοτσολιας Μητσοτάκης διατάζεται από τον βρωμο κοιλαρα του Πειραιά μιλάτε Τώρα δεν πιάνει ο λόγος σας όμως

      1. οι ΠΑΟΚτσήδες ήταν οι μόνοι οργανωμένοι οπαδοί που διαδήλωναν κατά της προδοσίας της Μακεδονίας. Και σήκωναν και πανώ σε διεθνή παιχνίδια. Όλοι θέλουν την ψήφο τους αλλά αυτοί δεν ξεπουλιούνται

    2. Αν βέβαια αυριο με κάποιο τρόπο τους δώσει το πρωτάθλημα θα τον ψηφίσουν όλοι τους. Δεν παει να έκαψε την μισή Ελλάδα. Δυστυχώς τόσο μυαλό έχουν αυτοί που ψηφίζουν, γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.

    3. Μήπως έρθουν Ρώσοι μήπως ελληνοαμερικανοι μήπως Ισπανοί μήπως ΛΑ οι Γερμανοί εδώ και 5 χρόνια τραβήχτηκαν νοτια Αφρική σε δικά τους εδάφη ο πλούτος ,,,,,,,,,,,,,,αλληλεγγύης σε 2 με 3 εκατομ ευρώ το στρέμμα δύσκολο να κάνω χωρια η οικια που έχει μέσα

    4. NA ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ. ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ. ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΤΕΛΟΣ. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΗ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕ. ΒΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.

    5. Στόχος των ανθελλήνων πολιτικών είναι να μας διχάζουν με κόμματα και ομάδες. Ας ελπίσουμε ότι ξυπνήσαμε. Μην πατήσει κανένας στα γήπεδα, μην υποκύψουμε στον εκβιασμό τους γιατί μας θεωρούν πρόβατα. Μπράβο και στον δημήτρη γιαννακόπουλο που βγαίνει και τα χώνει. Αλαφούζο, εξαφανίσου και εσύ και ο πρωτοσάλτε. Έστω και με λίγους εμβολιασμένους στο γήπεδο, ούτε απέξω δεν θα περνάς. Γιατί είχαμε στραβώσει με την ομηρία της ομάδας, αλλά τώρα στραβώσαμε διπλά που τα βρήκες με τον μαρινάκη για χάρη του κούλη. Τον μαρινάκη που τον έλεγες εγκληματική οργάνωση αλαφούζο και τώρα ξέχασες την εγκληματική οργάνωση όπως ο άδωνις τις πρέσπες!

    6. Τσουναμι οργής!!! ΌΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό… Ανοίχτε τα γήπεδα για όλους!!! ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΥΓΕΊΑ ΧΩΡΊΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ…

    7. Ξύπνησαν και οι μπουγατσομαχοι αλλά όταν ψήφιζαν Κούλη πανηγύριζαν

      1. Τράβα να κάνεις την τρίτη δόση του εμβολίου του κούλη και άσε τις ειρωνείες. Αυτοί που ψήφισαν τους εξαπάτησε. Μίλαγε για απελάσεις αλλοδαπών και αυτός έκανε χοτ σποτ παντού. Μίλαγε για ιδιωτική πρωτοβουλία και κατέστρεψε τους πάντες με τον κοροιδοιό, πλην δημοσίων υπαλλήλων που πληρώνονταν και δεν πατάγανε οι περισσότεροι. Μπράβο στα παόκια από έναν που δεν είναι παόκι.

    8. Μπράβο μάγκες όλοι οι οπαδοί κόντρα στους νεοταξιτες πάμε γερά και τους φάγαμε.

    9. Μπραβο αδερφια ΠΑΟΚια!!!! Μακαρι και ο ΟΦΗ μαζι σας.
      Αμ δεν τον βλεπω ομως να φευγει πουστης, εχει διαταγες και θα τις εκτελεσει και μαζι κι εμας και το μελλον των παιδιων μας.

    10. Γιαννακόπουλος με @ρχιδι@, Παοκτζηδες με @ρχιδι@. Μπράβο σας, είστε μάγκες, Έλληνες, και τσαμπουκαδες. Μην κολωσετε. Μια Σπίθα χρειάζεται να γίνει το μπαμ, και την έχετε.

      1. γιατί ήταν ξηγημένοι. Μετά ήρθε ο κοσκωτάς και γίνανε κότες τους συστήματος. Άντε ξυπνάτε, ρε

    11. ΑΠΟ ΕΝΑΝ “ΓΑΒΡΟ”..ΜΠΡΑΒΟ “ΠΑΟΚΑΡΕΣ”!!! ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!!! ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜ—–!!!!!!!!!!!!!!!!!

    12. Αν θελανε οι παρακρατικοι μπαχαλακηδες ας προσπαθουσαν να διαλυσουν την πορεια για να μην περασει το μηνυμα..

    13. Μπράβο στον ΠΑΟΚ όλοι μαζί σάς αδέλφια να φύγουν τα λαμογια που θέλουν να μάς κάνουν πιθηκια. Την καλημέρα μου από ΑΓΡΊΝΙΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΑΖΊ…

    14. ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..

    15. Μακάρι να δούμε όλους τους φιλάθλους ενωμένοι μαζί κατά της άθλιας αυτής κυβέρνησης και όχι να σκοτωνονται με αλυσίδες και καδρονια σε αερογέφυρες και σκοτάδια.

    16. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΟΚΙΑ. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ 4 ΚΑΙ 4Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΣΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.

    17. Μπράβο στους οπαδούς – φίλαθλους του ΠΑΟΚ , από ένα Αρειανό μακάρι να κάνουν το ίδιο και οι οπαδοί των άλλων ομάδων και στην τελική να ενωθούν , αφού δεν το κάνει ο κόσμος καλά κάνουν , προσωπικά δεν κάνω το εμβόλιο που να χτυπιέται σαν το χταπόδι κάτω ο γουρλομάτις και δεν πρόκειται να πάω στο γήπεδο.

    18. Ο Παοκ δεν είναι δικό σου μαγαζάκι, αντε γ@@@ου μ@λακα Μητσοτάκη!! Έτσι φώναζαν κάποιοι κύριοι στην Θεσσαλονίκη. Επίσης έλεγαν πως ο μητσοτακης είναι πράκτορας των Γερμανών με σκοπό την προώθηση των γερμανικων συμφερόντων στην Ελλάδα. Επίσης έλεγαν πως χρωστάει πολλά λεφτά στις τράπεζες και πως κάνει ευνοϊκές ρυθμίσεις στους τραπεζίτες με σκοπό να μην πληρώνει αυτά πού χρωστάει. Έτσι έλεγαν τουλάχιστον, που να ξέρουμε.

    19. Κατάντια και αποτυχία του πολιτικού κατεστημένου, φτάσαμε πλέον η έκφραση της ελεύθερης γνώμης να περνά μέσα από οργανωμένες ενώσεις φιλάθλων.

    20. Απ’ τη Βόρεια Ελλάδα θα πάρει τον πούλο το γίδι.

    21. Το ξήλωμα αυτής της σάπιας κυβέρνησης θα ξεκινήσει από εκεί.
      Είμαι Παναθηναικός είμαι μαζί τους.Μακάρι οι Παναθηναικοί , οι Ολυμπιακοί , οι ΑΕΚτζήδες οι Αρειανοί και όλοι οι φίλαθλοι να ενωθούν και να αγωνιστούν όλοι μαζί. Κανένας με κάρτα στο γήπεδο.

    Comments are closed.