ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΠΕΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! “ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ! ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΦΣΑΪΝΤ… ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@Μ@ΘΟΥΝ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Capture

    Ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στο OPEN, ξέσπασε κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη με βαριές εκφράσεις, μετά την ανακοίνωσή του περί περιττωμάτων!

    “Βαγγέλη, είσαι ο μεγαλύτερος κοπρίτης” είπε σε ζωντανή μετάδοση, παγώνοντας το πάνελ και όλη την Ελλάδα.

    Και συνέχισε: “Είναι ντροπή να κλαίει για ένα οφσάιντ… Είναι δυνατόν να κάθεται και να κάνει τέτοιες δηλώσεις; Για τον Βόλο των 2 εκ. ευρώ όταν ο Ολυμπιακός κοστίζει 20 εκ. ευρώ; Δεν ντρέπεται”.

    Όταν ο δημοσιογράφος προσπάθησε να τον “κόψει”, εκείνος επανήλθε: “Θα σας πω και κάτι άλλο. Ξέρετε τι εννοεί ο Μαρινάκης όταν λέει ότι πρέπει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο; Ο Ολυμπιακός να κερδίζει και οι άλλοι να πάνε να γ@μ@θούν”!

    Στην ερώτηση δε για το εάν έχει μετανιώσει που ήταν δίπλα στον ισχυρό άνδρα των ερυθρολεύκων, εκείνος είπε τα εξής: “Δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έχω κάνει. Όμως, την γνωριμία του με τον Μαρινάκη την πλήρωσα με φυλακή!”…

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ο κοκαλης να δωσει τα 11 εκατομυρια του κοσκωτα στο κρατος.ο μαρινακης να ξοφλησει τις τραπεζες που δανεισαν το γαβρο για το γηπεδο.Αν δεν τα δωσουν να τα κατασχεσει το ΤΑΙΠΕΔ για πουλημα.αρκετα με τους τζαμπατζηδες γαβρους που εχουν παραπονο που τους αδικει το συστημα .αντε τρακαδοροι κρατοδιαιτοι

    2. Τσακώνονται τα ζώα για να τα κονομάνε άλλοι. Το ποδόσφαιρο είναι ειδωλολατρικό έθιμο, καταραμένο. Το μόνο που προσφέρει είναι να εκτονώνονται οι εν δυνάμει δολοφόνοι.

    3. Σύντομα ερασιτεχνικό ο βόλος η Ξάνθη κ στη β ο μπαοκ λίγη υπομονή.

    4. ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ!!!!!!! μεχρι εγω σας κατάλαβα.

    5. Oλοι οι Επιχηρηματιες ανηκουν στο συστημα δεν υπαρχουν καλοι και κακοι.Εχουν προσκυνησει την ταξη των Σταυρωτων του Ιησου.Οσοι απο εμας δεν ειμαστε μπασταρδοι θα πρεπει με καθαρο μυαλο να αποστασιοποιηθουμε.Μπασταρδος ειναι οποιος εχει τουρκικο και αλλο αιμα μπασταρδων διποδων περαν της λευκης φυλης

      1. Τι λες ρε μαλακα κου κλου κλαν; παλι ναρκωτικα και ψυχοφάρμακα πηρες πρωινιατικα;

        1. Στην πατριδα σου Σουλειμαν.Ουτε οι ομαδες ουτε οι θρησκειες ουτε οι πολιτικες κατευθυνσεις μας χωριζουν .Οι ανθρωπινη φυλη απο την μια και οι μπασταρδοι και τα διποδα απο την αλλη

    6. Μπέος για επόμενος πρόεδρος ΕΠΟ… χοχοχο!

    7. Μπέος για επόμενος πρόεδρος ΕΠΟ…

    8. παστίλιες για τον πόνο του γάβρου… χοχοχο!!!

    9. Ο ΜΠΕΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ , ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΜΕ Ο ΠΑΟΚ, Η ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ!
      Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ.

      1. Για την εγκληματικη ,τον Νοορ,της απειλες/καψιματα φουρνων και ξυλοδαρμοι διαιτητων δεν μας λες ομως;;
        Τι επενδυσεις κανει ο Χοντρος στην Ελλαδα και σε ποιους Ελληνες δινει δουλεια;;
        Κατι Πακιστανικα καρτοτηλεφωνα που κυκλοφορουν ξερεις ποιανου ειναι;;;
        Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;;

      2. Δηλαδη ο Μαρινακης είναι καθαρος ετσι; ουδε μια σχεση εχει με εμποριο ναρκωτικών,οπλων κτλ; Μαλακα ελληνα αλλα τοσα μνημονια και τροικες αξίζεις και παλι μυαλο δεν θα βαλεις…..καθεστε ρε κρετινοι και τσακωνεστε για της προεδραρες σας και της υπερομαδαρες σας και 5 ευρω στην τσεπη δεν εχετε για να πατε για καφε με μια γκομενα….αυτά σας αξιζουν ρε εισαστε μεσα στην μιζερια και την φτωχια και να σας δουλευουν οι εκάστοτε απατεωνες!!!

    10. ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΝΙΟΤΕ.
      ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

      1. O Mπέος ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, αγαπητή μου…
        Δυστυχώς…

        1. Ενώ ο ΦΑΤΑΟΥΛ δεν ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, αγαπητή μου…
          Ευτυχώς…

    11. Στο τέλος θα δικαιωθεί ο Κόκαλης ο οποίος με τον τρόπο του ήλεγχε τόσο τους παράγοντες όσο και τις περισσότερες ομάδες ενώ ετούτος με την απαράδεκτη συμπεριφορά του κατάφερε να τους έχει όλους εναντίον του.

    12. Αστον ρε βλακα ηλιθιε ζωον δημοσιογραφε της πλακας να μιλησει τον ανθρωπο οπως γουσταρει…. Φοβασαι μη θιχτει η κοινη γνωμη με τις βρισιες?? Ποσο στοκος δημοσιογραφος εισαι ρε…. Μη σου θιξουν τους καραβοκυρηδες του Noor και τους παρατρεχαμενους χοντρομαφιοζους που μπουκαρουν σε γηπεδα και αποδητηρια??

    Comments are closed.