ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ: «ΑΠΡΕΠΕΙΑ» – ΟΙ “ΑΡΙΣΤΟΙ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ 110 Π.Μ.!

    Κοινοποίηση:
    202105011914531977

    Τελικά η “οργάνωση” στα κυβερνητικά κλιμάκια πρέπει να μην έχει προηγούμενο ή εκτός και αν σκοπός ήταν απλά να ευτελιστεί ακόμα περισσότερο η διαδικασία έλευσης του Αγίου Φωτός.

    Έτσι μετά την υποδοχή χωρίς τιμές (λες και θα κολλούσε κορωνοϊό στο χαλί) “ξέχασαν” να μοιράσουν όπως γίνεται το Άγιο Φως στην Λάρισα!

    Η πρωτοφανής κίνηση αυτή είχε την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.Ιερωνύμου καθώς φέτος η Λάρισα αποφασίστηκε να παρακαμφθεί από τις πόλεις που τελικώς έλαβαν το Άγιο Φως. «Τους συγχωρούμε, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί», είπε.


    Αν και προ ημερών είχε γίνει γνωστό πως το Αναστάσιμο Φως θα μεταφερθεί με ειδική πτήση από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα και στη συνέχεια με άλλες πτήσεις θα διανεμηθεί σε δέκα πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και η Λάρισα, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

    Μάλιστα, η βεβαιότητα για την έλευσή του ήταν τέτοια μέχρι πριν από λίγο, που αρκετοί τοπικοί αξιωματούχοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης για να το υποδεχθούν.

    Επί ματαίω όμως…

    Νωρίτερα ήδη είχε δοθεί η “κατεύθυνση” για τα νέα ήθη όταν όπως είχε ανακοινωθεί, η υποδοχή του Αγίου Φωτός δεν έγινε με τιμές αρχηγού κράτους, δεν χρησιμοποιήθηκαν τα γνωστά κόκκινα χαλιά, γιατί ως γνωστόν ο κορωνοϊός έχει προτίμηση στα χαλιά και δη στα κόκκινα, ούτε και υπήρχαν μεικτά αγήματα και μπάντες, γιατί επισης είναι   γνωστό ότι  ο κορωνοϊός μεταδίδεται δια της…  μουσικής για αυτό άλλωστε το λόγο έχουν κόψει και τη μουσική από την εστίαση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ἐλαβε και ο ελεγκτὴς των μηνυμάτων αναπτήρα…..

    2. Καθερεση τωρα ιερωνυμου αθηνων ειρηναιου ηρακλειου κρητης

    3. ΚΑΘΕΡΕΣΗ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

    4. Αμεση καθερεση των αρχιεπισκοπων ιερωνυμου αθηνων και ειρηναιου ηρακλειου κρητης εκαναντξν λειτουργεια του πασχα μαζι με τους εβραιους το απαγορευει ρητα η ιερα πρωτη συνοδος και η τιμωρια ειναι ΚΑΘΕΡΕΣΗ

    5. Οι κρετίνοι της εξουσίας, απεφάσισαν -για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά- ότι το ΄Αγιο Φως, “δεν άξιζε” αξιοπρεπούς υποδοχής και απόδοσης τιμών … Ισχυρίσθηκαν ότι η έλευση του Αγίου Φωτός, θα γίνει με “ταπεινότητα” εν μέσω “πανδημίας” (;;;) …
      Για τους εαυτούς τους, όμως, δεν ίσχυσε το ίδιο, στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών … Εκεί, αποδόθηκαν όλες οι προβλεπόμενες τιμές στις κακάσχημες αρχοντομουτσουνάρες τους …
      Αλγεινή πρόκληση του κοινού, περί δικαίου, αισθήματος …
      ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ … Πόσο πιό χαμηλά, πχιά (!!!) …

    6. Οι ραγιάδες οι έλληνες πήγαν σα στρατιωτάκια στις 9 για ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΆ ΣΙΩΠΗΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΙς 12, KAI OXI MERIKOI ΣΑ ΒΛΑΚΕΣ, Ο ΒΗΧΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    7. Σιγά ρε ορθόδοξοι εβραίοι.. Κάντε ρα εμβολιακια που σας παροτρύνει ο ανώτατος σας άρχοντας-τράγος.ουστ ρε εγώ στο Δια-πατέρα των Ελλήνων πιστεύω κ σε κανέναν άλλο εβραίο.αντε ρε ξεβρακωθηκατε μόνοι σας

    8. ουτε ενας να αναβαλει την ανασταση και το απολυτο καραγκιοζιλικι με αλλαγη ωρας και χωρις το αγιο φως…..λες και στις 9 ηταν ολα καλα αλλα στη 12 θα θεριζε ο κολοιος……..υποτακτικοι κηφηνες τραγογεροι ξεφτιλες…..

      1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ..ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ? ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΕΑ ΓΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΝΑΤΕ ΠΙΣΤΟΙ

    9. Και ις ανώτερα, να χαίρεστε τον αρχιεπίσκοποσας, να ακούτε τις διαταγές, αντε και του χρόνου να σας πει να κάνετε ανάσταση στις 6 το απόγευμα,

    10. Αγιο Φως το θαυμα της Αναστασεως vs “Cool” is Μητσο Τακης ο εντελοδοχος εκτελεστης της Ελληνικης δουλοκρατιας

    Comments are closed.