ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ – 15 ΚΑΙ 17 ΕΤΩΝ ΑΔΕΡΦΙΑ

    Κοινοποίηση:
    Capture (1)

    Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ

    Δυο αδέρφια οι δράστες της βίαιης επίθεσης στον σταθμάρχη στο Μετρό. Είναι Έλληνες και ταυτοποίηθηκαν από τα αποτυπώματα στο βαγόνι και από τις κάμερες ασφαλείας.

    Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στον σταθμάρχη στο Μετρό το βράδυ της Παρασκευής. Οι ανήλικοι δράστες είναι Έλληνες και ταυτοποιήθηκαν από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο βαγόνι αλλά και από κουτάκια αναψυκτικών, όπως και από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το συμβάν.

    Τα δυο αδέρφια 15 και 17 ετών προσήχθησαν στην ασφάλεια αττικής. Σχηματίστηκε δικογραφία και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ανηλίκων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε ένα ακόμη άτομο, – ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ-, το οποίο φέρεται να τους βοήθησε να κρυφτούν. Λίγη ώρα μετά την ταυτοποίησή του, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ειδικός φρουρός είναι υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος.

    Αξίζει να υπογραμμίσουμε ό,τι η ομάδα που έφτασε σε λίγες ώρες στην εξιχνίαση της υπόθεσης και δρομολόγησε τη σύλληψη των δύο δραστών, είναι η ίδια ομάδα των αξιωματικών που έλυσε τον γρίφο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Με την καραντίνα περνώ δύσκολα έχω να μαμησω 72 μέρες. Φέρτε τα και τα δύο να δουν τι θα πάθουν πριν πάνε Σ. Φ. Α. Σχολή φωτομοντελων Αυλώνα. Φέρτε τα λίγες μέρες και θα δείτε να κλωτσάνε ο ένας τον άλλον για να την πάρει πρώτος ΦΕΡΤΕΤΑ.

    2. Ας ξεκαθαρίσουμε λίγα πράγματα.

      Έχουμε μπερδέψει τις έννοιες (σκόπιμα) του ημεδαπού, αλλοδαπού, ομοεθνή, εμιγκρέ, μετανάστη, ιθαγένεια, υπηκοότητα κ.λπ.
      Σε πολλά ρεπορτάζ αναφέρεται πονηρά οι δύο ανήλικοι ημεδαποί.
      Το ότι κάποιος γεννήθηκε εδώ δεν τον κάνει Έλληνα. Επίσης, ο έχων ελληνική υπηκοότητα πάλι δεν το εξασφαλίζει. Έχει καταργηθεί η λέξη “ιθαγενείς”, για διάφορους λόγους που δεν αξίζει να επεκταθω εδω. Παρόλα αυτά μας εκφράζει καλύτερα εμάς τους Έλληνες.

      Ίσως ακομα και μεταφορικά είμαστε ιθαγενείς στη χώρα μας. Που τους πουλάνε πολύχρωμες χάντρες και καθρεφτακια Μητσωτοι και Χαρδαλιαδες. Που τους πηδ@νε ξενοι, όπως οι Άγγλοι τους Αβορίγινες, οι Γάλλοι τους και Μάο Μάο και οι Ισπανοί τους Ινδιάνους.

      Ομόνοια, ψάχνεις να βρεις Έλληνα εδώ και 20 χρόνια. Το πιο πιθανό αν μάθει κανείς τα ονόματά τους, να είναι μάλλον Μουσταφά, ή Αλί, Γκεόργκι, Μπεχαρ, Αρντί, Ιβάν, Αλεξέι, Νικολάι, Μοχάμεντ κλπ. Ενδεχομένως να είναι κι Ελληνικά τσογλανια. Από αυτά που κοπριτιζουν στους δρόμους, ακούγοντας τραπ λες και είναι αφρικανακια, με τα κουρεμένα κεφαλάκια αφήνοντας μονο ένα κοτσάκι, τατουάζ να μην διαφέρουμε από βαρυποινιτες φυλακισμένους του Γκουαντάναμο, ξυρισμένο φρύδι, χαλκάδες, ρούχα με τον γκαβαλο στο γόνατο και γενικώς μια εικόνα να έχεις απέναντι σου ένα έφηβο παιδί και αντί να βλέπεις αθωότητα, να σε κάνει να σιχαίνεσαι το ανθρώπινο είδος.

      Από εκεί και πέρα, τα μέσα μαζικής αποβλακωσης την αλητεία, ασχέτως φυλής, σκόπιμα την πέρασαν, να ακούγεται “Οι Έλληνες, αρνητές μάσκας” για τη γνωστή προπαγανδα.

      Για τα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει σταθμάρχης. Ο σταθμάρχης έχει δικαίωμα να επιβάλει κάποιος να φοράει μάσκα. Μήπως ήταν σεκιουριτας? Γιατί δεν κάλεσε αστυνομία αν ήθελε? Η πράξη είναι καταδικαστέα αλλά σηκώνει κουβέντα.

      Επειδή δεν υπάρχουν ποινές πόσο μάλλον σε ανηλικα, θα βρεθεί επίσης κάποιος Κούγιας να κάνει το άσπρο μαυρο, κλπ. Αν και είμαι στους ψεκ όπως λένε άλλοι, για αυτή την περίπτωση θα ηθελα πρόστιμο 300 και 300 λόγω μάσκας στα αλητάκια, δυο τρεις μέρες παραμονή και χλευασμός στα κρατητήρια ενός αστυνομικου τμήματος μαζί με δύο νταγκλαραδες μαύρους, γύφτους και πρεζόνια στο ίδιο κελί, σουρσιμο της μάνας να τρέχει δικαστικά για παραμέληση ανηλίκων, ίσως για λίγο να αισθάνθουν ότι είναι σκουπίδια της κοινωνίας και γίνουν άνθρωποι. Αν και το πιο πιθανό αύριο να κυκλοφορούν με σουγιάδες και να σφάζουν ελεύθερα.

      1. Έχουν γέλιο τα σχόλια που ξεκινάνε ως εξής : “ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα..”. Φίλε μου το πρόβλημα στον συλλογισμο σου ξεκινά από την άρνηση σου να αποδεχτείς το ενδεχόμενο την εγκληματική πράξη να την έχουν τελέσει Ελληναραδες. Όταν τελικά μαθαίνουμε ότι ήταν ημεδαποί, αρχιζεις τις βαθυστόχαστες αναλύσεις ( εκ του πονηρού για να υπερασπιστεις τις αρχικές σου θεσεις ότι αυτοί δεν ήταν Έλληνες εκ καταγωγής).όταν τελικά θα το μάθουμε κ αυτό θα πεις ναι αλλά ήταν κομμουνιστές, μη ορθοδοξοι, από την Ηλεία (άρα απόγονοι του Ιμπραήμ), άρα μη γνήσιοι Έλληνες. Τέτοια τσογλανια ασφαλώς μπορεί κ να ήταν ελληνόπουλα, όπως κ αλλοδαποί ασφαλώς.

        1. Κι οι γυφτοι ημεδαποί ονομαζονται απο κατι …ζεους!

    3. Σε όλα και ένας μπάτσος πάντα μέσα.Μπραβο.

    4. Και δεύτερης γενιάς Αλβανοί ή ρωσοποντιοι Έλληνες θεωρούνται. Επειδή είναι ανήλικοι δεν θα μάθουμε ποτέ ονόματα, οπότε με την απορία θα μείνουμε…

    5. Οι εξυπνάδες από τους σχολιαστές πάνε σύννεφο. Αφού τους συνέλαβαν πρέπει να τους ξεσκίσουνε για να μάθουν και οι μελλοντικοί υποψήφιοι “δολοφόνοι” τι τους περιμένει όταν ενεργούν με αυτό το ειδεχθή τρόπο σε ένα εργαζόμενο ο οποίος έκανε απλά την δουλειά του. Η κοινωνία και η πολιτεία έχει κανόνες και δεν θα ερωτάται το κάθε τσογλάνι αν του αρέσουν ή όχι οι κανόνες αυτοί.Ακόμα και εάν η συμπεριφορά του σταθμάρχη δεν ήταν και τόσο ευγενική δεν συμπεριφερόμαστε με αυτό τον τρόπο γιατί πλέον μιλάμε για ζούγκλα. Και οι θύτες είναι μόνο 15-17 ετών. Τί θα κάνουν όταν γίνουν 25-30; Καλά όσο για τον ειδικό φρουρό την έβαψε. Φανταστείτε τι έχουμε στην αστυνομία να μας προστατεύουν;!!
      Τώρα λοιπόν έφθασε η ώρα να πληρώσουν τον λογαριασμό.

    6. Εάν δεν βγάλουν ονόματα και φάτσες, σκατά Έλληνες είναι…. Και δεν πρόκειται να βγάλουν τα ονοματεπώνυμα τους με το πρόσχημα πως είναι ανήλικα για να μη φανεί στο πανελλήνιο η πραγματική τους καταγωγή. Πετάξανε τα ΜΜΕ ένα “Έλληνες” και τελείωσε εκεί η προπαγάνδα…. Εάν πάλι δεν είναι ελληνοποιημένα αλλοδαπά, ρομά κλπ είναι αναρχοσυριζοτσογλάνια χλιδάτων προαστίων δηλαδή και πάλι όχι Έλληνες…

      1. Δεν θα βγάλουν ονόματα όπως λες.. Πετουν ένα “ανήλικοι ημεδαποί” για να έχουν έναυσμα οι “προοδευτικοί” νεοέλληνες/μισέλληνες του τσίμπλα να πουν “ααααα τα καθάρματα!! Είδατε που δεν φταίνε μόνο τα λαθροσκατά;;;”.
        Από το ’90 κι έπειτα όλα τα αλμπανά που ήρθαν με τις ευλογίες του προδότη σαμαρά – με σ! – έγιναν” Έλληνες”.
        Την δεκαετία του’ 80 επί σκατοπασοκ, κουβαλήθηκαν όλα τα κόπρανα της σοβιετικής ένωσης στην Ελλάδα μας με ΠΛΑΣΤΑ διαβατήρια κι έγγραφα, ως ομογενείς!! Και βλέπεις μογγόλους του Ουζμπεκιστάν και ρωσόμουτρα καυκάσια με ελληνικά ονοματεπώνυμα!
        Αφήστε δε, την ελληνοποίηση των ινδογιούφτων β-ρομα!
        Για ποιους Έλληνες μιλάτε λοιπόν;;
        Το μπαστάρδεμα της πατρίδας μας ξεκίνησε χρόνια πριν, ακολουθώντας πιστά σαν σκυλί το σχέδιο Kalergi από τους εβραιοδούλους και κρυπτοεβραίους πολιτικούς!
        Κλείνοντας ας απαντήσω στα μισελληνικά μουλοσπέρματα του τσίμπλα για το αν εγώ γνωρίζω την καταγωγή μου ως Έλλην, πως ακόμη και με Τούρκο να πηδήχτηκε κάποιος πρόγονος μου, ΕΓΩ είμαι Έλλην με ελληνικό ονοματεπώνυμο, πονάω την Ελλάδα μας των 5000χρ Ιστορίας και Πολιτισμού και θέλω να ξεκουμπιστούν αλλονταποί/λαθροσκατά και Μισέλληνες προδότες!
        Εννοήσατε;;;

    7. Πώς τους ταυτοποίησαν αφού είναι ανήλικοι και δεν έχουν ποινικό μητρώο, και δεν είναι σε κάποια λίστα? Κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

    8. Πρέπει κάποιος να τα μαραγκιασει και να βάλουν φούστες Αν ήταν φίλος η πατέρας μου o ελεγκτησ αυτό θα τους έκανα Μην μπουν φυλακή αρπάξετε τα και βιαστέ τα Αυτή είναι η σωστή τιμωρία

    9. Τι ανήλικοι και τρίχες ρε αυτα είναι πανω απο 18

    10. επιπλεον ομως και κατι ακομα .Καλο θα ειναι καθε τιμητης του θεματος μασκα να τ αφησει στη δικαιοδοσι α αυτων που εχουν οριστει δε μπορει ο καθενας ασχετος παππους η οτιδηποτε αλλο να επεμβαινει σε πραγματα που δεν εχει τη δικαιοδοσια Οπως δε μπορει ν μ κανει ελεγχο στοιχειων ο πολιτης ετσι δε μπορει ν μ ελεγξει γτ φορω η δε φορω μασκα .Καταφερε το ζαβοο το κουλη να διχασει την ελληνικη κοινωνια ,μετα απο αριστερους δεξιους τωρα σε μασκοφορους και μη ,Σε διχασμους αυτη η οικογενεια μανουλα αποδεικνυεται

    11. ναι και ονοματα πχ αλεξ πασκο η κατι παρομοιο ? για δωσε να δουμε ποσο ελληνικα ονοματα εχουν
      ελληνκη ταυτοτητα δε σημαινει και κατ αναγκη Ελληνας

    12. Το περίεργο από ολα είναι ότι αυτά τα μπαστιά φορούσαν ωραία ρούχα..

    13. του γανώσανε το κέρατο , τον ξεβόλιασαν, τον ξεφτίλισαν, έτσι πρέπει να παθαίνουν οι ρουφιάνοι του κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος

    14. Αυτό που έκαναν είναι καταδικαστέο ,εγκληματικό.

    15. Γύφτοι ή Ρωσοπόντιοι θα ‘ναι αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

    16. Η είδηση είναι ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες στην Ομόνοια!!!

    17. αυτο ας γινει τωρα σημα κατατεθέν οταν καποιος κανει παρατήρηση σε αλλον να το σκεφτετε 5 φορες

    18. ! οσο δικιο κι να εχουμε ολοι μας με το ξυλο δε θα το βρουμε !! αντιστεκόμαστε μα δε κοπαναμε το κοσμο αυτο μετα παει σε διχόνοια

    19. Είναι απ’αυτά τα τσογλάνια που πετάνε μολότοφ στα Εξάρχεια , είμαι σίγουρος.

    20. Μήπως είναι Ρωσοπόντιοι απ’την πρώην Σοβιετική Ένωση γιατί κι αυτοί για Έλληνες περνιούνται σήμερα.

      1. Και εγω απο τη Σοβιετικη Ενωση ηρθα στη Ελλαδα. Εκει μας βριζανε βρωμοελληνες εδω νας βριχουν βρωμορωσους.Ασε τις αποριες σου αλλου γιατι εχω δει κατι ελληναρες σαν και εσενα.Μαθε ισυορια αγραμματε βλαχο.Ελληνες ειμασταν εκει Ελληνες ειμαστε και εδω

    21. Ψέματα. Οι Έλληνες είμαστε ορθόδοξοι και δεν κάνουμε τέτοια πράγματα

      1. Κάνεις μεγάλο λάθος κάνουμε πολλά άσχημα και μετά πάμε στην εκκλησία έχω δει σε χωριά μεγάλης ηλικίας άνθρωποι να κλέβουν και να δηλητηριάζουν ακαρδα ζώα συγχωριανών τους και άλλα οπότε μάλλον δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια μας πολλών δυστυχώς

      2. Bεβαια..στις φυλακές δεν βλέπεις κανέναν Έλληνα κ αν τελικά δεις δωδεκαθειστης θα είναι..

    22. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙΙΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣΣΣΣΣ
      ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΗΓΑΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ! ΦΑΤΕ ΜΑΣΚΕΣ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ-ΕΜΒΟΛΙΑΑΑ
      ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΛΕΜΕ! ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΤΕΛΟΣ!

        1. ΤΡΑΒΑ ΧΩΣΟΥ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΕΞΙΟ-ΑΠΟΡΡΙΜΑ! ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΒΓΗΚΑ!
          ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ! ΡΕΙΙΙΙ

    Comments are closed.