ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    erdomerk

    Καινούργια υποβρύχια και φρεγάτες θέλει να εντάξει στον τουρκικό στόλο ο Ερντογάν, ο οποίος σε σημερινή του ομιλία στα ναυπηγεία Τούζλα ανακοίνωσε πως από το 2023 και μετά  θα ξεκινήσει η ενίσχυση του τούρκικου στόλου με υποβρύχια και φρεγάτες. Συνολικά έξι υποβρύχια θα ενταχθούν στον τούρκικο στόλο και σύμφωνα με την Χουριέτ, θα είναι γερμανικής τεχνολογίας.

    «Δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε» δήλωσε τονίζοντας πως «σήμερα μπορούμε να ασκήσουμε επιρροή με την πολιτική μας στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο, στα Βαλκάνια, στον Καύκασο, στην Αφρική λόγω του επιπέδου που έχουμε φτάσει πολιτικά, οικονομικά και τεχνολογικά».

    Παρόλο που ο Έρντογάν εμφανίστηκε για να μιλήσει για τις καταστροφικές πλημμύρες με νεκρούς που σημειώθηκαν στην Τραπεζούντα, ο ίδιος δεν παρέλειψε να επαινέσει τον τούρκικο στόλο τονίζοντας πως: «η Τουρκία είναι μία από τις 10 χώρες που σχεδιάζει και κατασκευάζει τα δικά της πολεμικά πλοία».

    Πάντως ιδιαίτερες προκλητικές ήταν και οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Ακάρ, ο οποίος σύμφωνα με το ίδιο μέσο τόνισε για ακόμη μία φορά «δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Αιγύπτου και της Ελλάδας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΑΙΣΧΟΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΕΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    2. Σταματήστε να αγοράζετε Γερμανικά αυτοκίνητα… Μόνο Γαλλικά…

    3. Αν ισχύεει αυτο, σε 3 χρονιακια θα γινει κανονικο πολεμικό ντου λοιπον… Γιατι τωρα γκριζάρι με τις πλάτες των άλλων, Γερμανοελληνική βουλης…

    4. Που διάολο βρίσκει τα λεφτά? Η Γερμανία τον πιστώνει? Έχει αγοράσει από Ρωσία, έχει αγοράσει 2 ερευνητικά για πετρέλαια, η λίρα Τουρκίας έχει κάνει βουτιά και αυτός έχει χρήμα και αγοράζει.

      1. Δεν έχει να ταϊζει καρανικες και λοιπούς κοπριτες σαν κι εμάς.

      2. Ο Τούρκος έχει ΑΕΠ περίπου 750δισ και ξοδεύει 2.5-3% το χρόνο στην άμυνα δηλ. περίπου από 19-23δις

    5. Ποιος να ξυπνήσει αφού τις κρατάνε τις λούγκρες από τα αχλούχλα. Εδώ δεν μπορούν να μαζέψουν τα πιθηκοειδή, αν δεν τα κουβαλάνε οι ίδιοι, και τις κλοπές και διαρρήξεις θα το παίξουν και ηγέτες. Βγαίνουμε έξω και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε σώοι ή αν θα βρούμε το σπίτι μας όπως το αφήσαμε γιατί πρέπει να επιβιώσουν και να τους ψηφίσουν τα λατρευτά δυστυχισμένα τους.

    6. Πριν λίγο υπήρχε ανάρτηση σε λογαριασμό του LNA, αξιωματούχου του στρατηγού χαφταρ, πως αναμένεται επίθεση στην συρτη. Μίλησε για τουρκικά πολεμικά πλοία έξω από την συρτη που ετοιμαζονται. Όμως όπως υποστηρίζει το σχέδιο της δήθεν ειρήνης πριν 2 ημέρες δεν έπιασε αυτή την φορά και είναι έτοιμοι να δώσουν σαρωτική απάντηση! Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει. Και οι εδώ πολιτικοί να ξυπνήσουν, οι Γερμανοί μεταθέτουν συνεχώς και μπλοκάρουν κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για να κερδίσει χρόνος ο ερντογαν. Εάν επιτεθεί στην συρτη και πάρει ανάλογη απάντηση, με δεδομένο πως από τα μεσάνυχτα η είσοδο τουρκικών πλοίων θα είναι εισβολή μιας και δεν υπαρχει navtex, δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα του τουρκοφιλου Βερολίνου και να τηρήσουν το διεθνες δίκαιο προασπιζοντας την άμυνα της χώρας. Οι Γερμανοί έχουν τα δικά τους συμφέροντα και μεις τα δικά μας. Καμια εε δεν υπάρχει και αυτό οφείλεται στην τουρκοφιλη Γερμανία.

      1. Διάβασε για την επέκταση της navtex σε λάστιχο και μάθε και την απάντηση του υπεξ. Τρελλά γέλια…

    7. Κτυπήσετε τώρα τη Τουρκία που έχει η Ελλάδα τα σύγχρονα υποβρύχια και ανωτερότητα στον αέρα Σε 2 χρόνια η Τουρκία θα έχει τα νέα υποβρύχια και το αεροπλανοφόρο,τις νέες φρεγάτες και σε λειτουργία οι S400 Όχι σε διάλογο και συνομιλίες με Τουρκία Σφραγίστε τα σύνορα να τους αποκλείσετε και διακοπή συνομιλιών με Τουρκία

    8. Η Γερμανία καθυστερεί τα μελλούμενα και ο Τούρκος εξοπλιζεται. Ο χαφταρ ήταν στις παρυφές της Τρίπολης. Η Γερμανία ζήτησε εκεχειρία και συνομιλίες. Ο χαφταρ την πάτησε δυστυχώς και σταμάτησε την τελική επίθεση στην Τρίπολη. Στις 6 ημέρες που οι
      Γερμανοί δήθεν οργάνωναν συνομιλίες και επαφες για μια… ειρηνική πολιτική διευθέτηση (!), οι τουρκοι έστελναν μισθοφόρους οπλισμο και σχεδίαζαν το χτύπημα. Έτσι και εδώ, μόλις οι Τούρκοι εξοπλιστούν και διαβάσουν τα σχέδια της χώρας μας, οι Γερμανοί ξαφνικά θα αφήσουν τα περί διαλογων. Η Γερμανία αυτή την στιγμή είναι ο κύριος συμμαχος του φασίστα ερντογαν και μπλοκάρει κυρώσεις δίνει όπλα και φρενάρει την Ελλάδα από μια ουσιαστική αντίδραση. Σε λίγο τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Αύριο τουρκικά πολεμικά χωρίς navtex θα είναι σε Ελληνικά ύδατα. Όπερ σημαίνει εισβολή ξεκάθαρη. Η Γερμανία και πάλι ανακοίνωσε δήθεν παρέμβαση με εκατέρωθεν συναντήσεις. Η εισβολη όμως θα έχει γίνει. Όλα είναι έτοιμα για να δυαληθει η τουρκια, όλοι περιμένουν την Ελλάδα. Όμως Έλληνες (??) πολιτικοί δεμένο στην Γερμανία μας παίρνουν στον λαιμό τους. Η Γερμανία δουλεύει για τους Τούρκους, γιατί πολιτικοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν? Τους κρατάει μηπωςη μερκελ με αποκαλύψεις για μίζες και χρηματισμό?

    9. Όλα αυτά τα αγοράζει να παίζει? Ε ρε γλέντια μια φορά κ ένα.καιρο….

    10. Να αγοράσει από το μουστάκα όμως για να κρατήσουν

    11. Λεφτά από που βρίσκει αυτό το έκτρωμα?
      Μήπως ξεκωλιαζει την Μερκελ και αυτήν του τα δίνει δώρο?
      Η του κάνει τίποτα πιπουλες και αλλά γούστα?

    12. αμ δεν φταίτε εσείς οι μαλάκες οι δικοί μας φταίνε που σας αφήνουν να αλωνίζετε τους αρέσει να τούς πιάνουν τον κωλ@ και να τούς ???????????????

    Comments are closed.