ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    epeisodia_VE

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να κάνει μια… βόλτα στην πολύπαθη Εύβοια, λέγοντας για μια ακόμα φορά πως “τώρα θα γίνουν όλα σωστά”. Στο πλευρό του 400 αστυνομικοί, διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ. Είχε πάει δηλαδή προετοιμασμένος ο Κούλης. Τι να φοβόταν άραγε;

    Εξω από το σχολείο της Ιστιαίας πάντως, όπως αναφέρει το eviathema.gr, όπου πραγματοποιούνταν η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους τοπικούς φορείς συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο βρίσκονταν τουλάχιστον 400 αστυνομικοί και διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ. Κάποια στιγμή σημειώθηκαν και συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις, με μερικούς πολίτες να φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Είμαι από Χανιά.
      ο πατέρας αυτούνου του μπασταρδου(για τον Κούλη λέω)ήταν ρουφιάνος των Γερμανών στην κατοχή.οι Γερμανοί είχαν αρχηγείο κοντά στην περιοχή που ζω στο χωριό Γεράνι του Δήμου Πλατανιά.υπαρχει μάλιστα κ φωτό ντοκουμέντο που ανέβηκε σημερα στην Ορθόδοξη Αλήθεια(οποίος την έχει στο viber μπορεί να την δει).αυτά εμείς που ήμαστε από Χανιά τα ξέρουμε χρόνια κ επειδή πάντα το μήλο πέφτει κάτω απτή μηλιά πρέπει να ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ κ να τον στείλουμε κ αυτόν κ ΟΛΟΥΣ αυτούς που γαμησανε την Ελλάδα μας,στο διάολο!!

    2. Μια από τα ίδια , 90% πήραν τα συστημικά κόμματα το ’19 στην Εύβοια . Στη “δημοκρατία” γευεσε αυτό που μαγειρεύεις . Και αυτό βλέπουμε στο βίντεο 100 άτομα που διαμαρτύρονται ενώ το 90% μένει απαθές και έτοιμο να ξαναψηφίσει τους καρνάβαλους και επικίνδυνους καλοφαγάδες. Καλό κατήφορο νεοέλληνες.

    3. Αυτό είναι το σωστό και το πρέπον. Πολιτικοί, θα κυκλοφορείτε μόνο με συνοδεία όχι απλών αστυνομικων αλλά διμοιριων ματ. Όπως κυκλοφορούσαν και οι συριζαιοι. Υγ. Αυτός που του έγραψε τον λόγο πρέπει να είναι χρήστης ουσιών αν όχι τοξικομανης. Πήγε και είπε ο Μητσοτάκης σε ανθρώπους που είδαν να χάνονται τα πάντα σπίτια βιος περιουσία πως…αυτο είναι ευκαιρία!!! Εκεί τρελάθηκε ο κόσμος. Κανονικός ψυχανωμαλος, άκου τι είπε ο τύπος.

    4. Το να θέλει ο πρωθυπουργός 400 (δηλαδή, ένα τάγμα) μάχιμους των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας για να μετακινηθεί, τον φέρνει στην ίδια θέση ακριβώς με τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής την περίοδο 1943-44 που δεν μπορούσαν να μετακινηθούν με δύναμη λιγότερη από τάγμα (ένα τάγμα ανέβηκε π.χ. και έκαψε τον Χορτιάτη, συν τους ταγματασφαλίτες τους).
      Ας ελπίσουμε ότι ο χρυσός τενεκές που υποδύεται τον πρωθυπουργό μου θα βρεθεί κάποτε κατηγορούμενος σε μια νέα δίκη επιπέδου Νυρεμβέργης για τα εγκλήματά του κατά του λαού του και της ανθρωπότητας, όπως αναπόδραστα πρέπει να γίνει για να αποκηλιδωθούμε από το άγος του. Τίποτα λιγότερο δεν θα μας γλιτώσει από την ύβρι του και μόνο έτσι δεν θα μείνουμε στην Ιστορία ως οι γενιές που ύψωσαν τα τείχη ανοησίας και υπέστησαν τις αναπόδραστες συνέπειές τους, εκβαρβαρίζοντας την πορείας μας ως ανθρώπινο είδος.

    5. Στην Εύβοια έχει μπάτσους, σωστά; Μονιμάδες Δ.Υ., εκεί. Από τη στιγμή που η τοπική κοινωνία τους μιλάει, τους δίνει σημασία, τους αποδέχεται, ποιος φταίει; Οι μπράβοι ή όσοι έχουν κοινωνικές επαφές με τους μπράβους; Οι μπάτσοι βρίσκουν π/νες Ελληνίδες και παντρεύονται, ποιος φταίει; Οι λιμάρες για τον μισθό του Δημοσίου ή οι μπασκίνηδες; Μάλλον οι πρώτες και οι γονείς τους. Ρωτάω εγώ…

    6. ….ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ….ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ…..

    7. Εάν έχει τα..κοτσια ας βγει να περπατήσει μόνος σε μια πλατεία σε ένα πεζοδρόμιο αφού τα έχει καλώς καμωμένα

    8. Για ελέγξτε μπας κ με αυτά τα ταξιδακια παίρνει εκτός έδρας κ οδοιπορικα.
      Δε θα με εκπλήξει τίποτα πλέον,ολα τα περιμένω από τις ποδιτσες.

      1. δεν τα χρειάζετε όταν μπορεί το κόμμα και δανείζετε απο τις τράπεζες…τα φέσια πάνε στον επόμενο που θα αλλαξει το όνομα το κόμματος και καθάρισε

    9. Εικόνες που δεν θα δείξει κανένα σαπιοκάναλο…ΑΡΔάκια Πετσωμένα…Κούλη μετρας μέρες….

    10. Οταν τον ψηφιζανε το 19 τοτε ητανε καλα,ε ;
      Tωρα που σας εκαψε για να βγαλει φραγκα δε σας αρεσει….
      Τη Μαφια ψηφισατε το 19,τωρα θα υποστειτε τις συνεπειες της βλακειας σας.
      Η ηλιθιοτητα πληρωνεται.

    11. κυβερνανε τα ματ τι δεν καταλαβαινετε . ειναι αυτοι που το προστατευουν τους προστατευουν ακομη. μεχρι ποτε δεν ξερω ο λαος εμεις ξερουμε.

    12. Ο λαοπρόβλητος ηγέτης που χρειαζεται φρουρά για να μην τον λιντσαρει ο λαός, ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΗΣ και διοικεί παρανομα.

    13. Αφου πατησε το ποδι του ο γρουσουζης αντε να δουμε τι αλλο θα τους βρει!Σκορδα θα επρεπε να εχουν στωσει στους δρομους να ξορκισουν το κακο!

    14. Τσακιζουμε τη νεα παιδεραστια σε καθε γειτονια.

      1. πρεπει να εισαι πολυ αρχιμαλακας το οασοκ καταστρεψε οπωσ και τα αλλα κομματα την Ελλαδα. Αν το ξαναψηφισεις γιατι εγινε προεδρος ο Ανδρουλακησ σιγουρα εισαι κοπανος 100 καρατιων. για αυτο θα πεινασει η Ελλαδα επειδη εχει ηλιθιους σαν και σενα.

    15. Άκου εκεί 400 αστυνομικοί. Τι είδους λαοπρόβλητο (!!!!!) πρωθυπουργό έχουμε!!
      Να μην μετακινείται, να μην μας ξοδεύει!! Και που κάνει τις επισκέψεις; τι κάνει; τίποτα! Μια τρύπα στο νερό.

    Comments are closed.