ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο «ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»! ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΌΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ! 5 ΧΡΟΝΙΑ ΆΓΙΟΣ: «ΈΧΕΙΣ ΛΥΠΗ; Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ» – Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    Όσιος Παϊσιος

    12 Ιουλίου 1994 και ώρα 11:00 το πρωϊ. Ο ταπεινός γέροντας Παϊσιος παραδίδει το πνεύμα του εις χείρας Θεού ζώντος. Εκεί που προορίζονταν, εκεί που οραματίζονταν μία ολόκληρη ζωή…

    26 ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 χωρίς τη Θεία μορφή του, τους απλούς και θεόπνευστους λόγους του, τις παρηγορητικές συμβουλές του

    Ένας γέροντας που μίλησε στις καρδιές των ανθρώπων που τον συνάντησαν και συνεχίζει να εμπνέει όλους όσους διαβάζουν μέχρι σήμερα τους λόγους του από τα δεκάδες συγγράμματα που έχουν γραφεί για την οσιακή μορφή του.

    Ένα πνευματικό ανάστημα που σημάδεψε τον 20ο αιώνα.Διορατικός, ασκητικός, ταπεινός. Το τρίπτυχο των αρετών του.

    Στο λιτό κελλί του, μέσα στο δάσος της Παναγούδας στο Αγιο Ορος, έχουν καταφύγει χιλιάδες κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιστήμονες έσπευαν να τον δουν για να εξηγήσουν το ανεξήγητο! Διότι ο Θεός είναι αδύνατο να εξηγηθεί με τη λογική και τα μαθηματικά της επιστημονικής γνώσης. Η βαθύτητα των διδαχών του δεν ερμηνεύονται ούτε κι από γνωστούς κορυφαίους πανεπιστημιακούς που έφευγαν αναπαυμένοι και έκπληκτοι από τον φωτισμένο γέροντα.

    Στη παρακάτω φωτογραφία: Ο γέροντας Παϊσιος κι η Αγία Ευφημία που τον επισκέφθηκε στο κελλί του στο Αγιο Ορος

    Απλοί άνθρωποι, φοιτητές αλλά και επιστήμονες, όπως προαναφέραμε, ζητούσαν απαντήσεις στα προβλήματα τους, στις θλίψεις και στα αδιέξοδά τους. Να ξεμπερδέψουν το κουβάρι της σκέψης τους και να βρουν λύση ήθελαν. Και την έβρισκαν στον γέροντα.

    «Όλοι εδώ έρχονται λυπημένοι» είχε δηλώσει στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ο πατέρας Αρσένιος που σήμερα ζει στο κελλί του γέροντα Παϊσιου και για κάποιο διάστημα τον διακονούσε.

    «Και έφευγαν όλοι χαρούμενοι, αυτό τα λέει όλα νομίζω» τονίζει.

    Όταν τον ρώτησα για τον λάκο που βρίσκεται δεξιά του κελλιού, μου είπε ότι αυτόν τον λάκο τον έσκαψε ο ίδιος ο γέροντας Παϊσιος διότι ήθελε να ταφεί εδώ αλλά στη συνέχεια άλλαξαν πολλά πράγματα …..τα οποία δεν μπορούμε να τα πούμε.

    «Είδα τον γέροντα Παϊσιο να ίπταται»

    Ο Καθηγητής Δογματικής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,κ. Δημήτριος Τσελεγγίδης, το 2009 μου είχε μιλήσει στο αφιέρωμα που έκανα για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και πραγματικά με συγκλόνισε.

    Δεν τα παίξαμε όλα όσα είπε τότε για τον γέροντα Παϊσιο για να μην θεωρηθεί ως προτροπή από το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας προς την ανακήρυξη του ως ΑΓΙΟΣ .

    Σήμερα λοιπόν στην μνήμη του γέροντα Παϊσιου αποκαλύπτω τη συγκλονιστική μαρτυρία που μου έδωσε ο καθηγητής κ. Τσελεγγίδης.

    Βαθιά συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια μου είπε ότι, μετά την κοίμησή του μέσα στο Αγιο Ορος, καθώς πήγαινε στο κελλί του, είδε τον γέροντα Παϊσιο να ίπταται .
    Διευκρινιστική ερώτηση: Εννοείται πριν κοιμηθεί; Οχι μετά την κοίμησή του σας λέω.
    Εξεπλάγη. Και μου λέει επίσης, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά.
    Ο γέροντας Παϊσιος είχε πνευματικό τέκνο του τον κ. Τσελεγγίδη για πολλά χρόνια.

    Επίσης, άλλος επιχειρηματίας που μίλησε στο αφιέρωμα είχε αποκαλύψει ότι ο γέροντας Παϊσιος του έλεγε τη ζωή με λεπτομέρειες του κάθε μήνα που πήγαινε να τον δει.

    Το χειρόγραφο- γράμμα του γέροντα Παϊσιου στη μητέρα του Ευλαμπία που αγαπούσε ιδιαίτερα

    «Μίλαγε στις καρδιές των ανθρώπων, οχι σαν ένας μάγος…» μου είχε εξηγήσει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας, κ.Νικόλαος, που όπως μου ανέφερε στο αφιέρωμα, έζησε μαζί του στο κελλί του στη Παναγούδα για έξι μήνες.

    Εν τω μεταξύ, εξίσου σημαντική είναι κι μαρτυρία ενός μοναχού που πήγαινε στο κελλί του γ. Παϊσιου. Μία μέρα είχε πάνω από 100 ανθρώπους για να δει. Πήρε τον δίσκο και άρχισε να κερνάει ο γέροντας.Φτάνει λοιπόν σε έναν νεαρό άνδρα, ηλικίας γύρω στα 30-35 ετών, πέρνει το λουκούμι από τον δίσκο και το βουτάει στο χώμα και του το προσφέρει! Εμεινε έκπληκτος ο νεαρός. Γιατί αυτό γέροντα; του λέει. «Γιατί εσύ δίνει στα παδιά ναρκωτικά», απαντά ο γέροντας Παϊσιος. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν έμπορος ναρκωτικών ουσιών. Τελικά τον πήρε μέσα. Και έτσι άλλαξε τη ζωή του και ήρθε κοντά στον Χριστό.

    Αυτό το έζησε ο ίδιος ο μοναχός και ρώτησε τον γέροντα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και του λέει. «π. Ιωσήφ, πόσο λυπήθηκα για αυτή την ψυχή που καταστρέφει χιλιάδες παιδιά. Αλλά αν ήξερες τι όμορφη ψυχή έχει αυτός ο άνθρωπος και τώρα που μετανόησε και αν την καλλιεργήσει μπορεί να γίνει και Αγιος…..!»

    Τι μας διδάσκει η ζωή του χαρισματούχου γέροντα

    Ένας απλός άνθρωπος που ξεκίνησε από την Κόνιτσα, ο Αρσένιος κατά κόσμον.. Απόφοιτος μόλις τρίτης δημοτικού!Κι όμως η βαθύτητα των διδαχών του παραπέμπει σε έναν επιστήμονα τοτυ Θεού!

    Ξυλουργός στο επάγγελμα. Αυτό έκανε μέχρι να κληθεί για να υπηρετήσει στο στρατό.
    Όταν του παραγγελλόταν να κατασκευάσει κάποιο φέρετρο, ο ίδιος, συμμεριζόμενος την θλίψη της οικογένειας, αλλά και τη φτώχεια της εποχής, δεν ζητούσε χρήματα.
    Από τότε είχε την ελεημοσύνη, ως ευλογία ο μακαριστός.

    Ασυρματιστής ,ήταν η ειδικότητά του στον στρατό

    Επόμενο βήμα: Μοναχός και «Ασυρματιστής του Θεού». Μάλιστα, ο Γέροντας φέροντας ως παράδειγμα την κατά τη στρατιωτική του θητεία αυτή ιδιότητα, απάντησε σε κάποιον που αμφισβητούσε τη χρησιμότητα της μοναχικής ζωής ότι οι μοναχοί είναι «ασυρματιστές του Θεού», εννοώντας την θερμή τους προσευχή και την έγνοια τους για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

    Τι μας διδάσκει η ζωή του γέροντα; Οτι ο αυριανός γέροντας Παϊσιος μπορεί να είναι και ένας από εμάς, αρκεί με την ασκητική ζωή του να συγκινήσει τον Θεό.

    Ο γέροντας Παϊσιος ενταφιάστηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.Δεν ήθελε τιμές και δόξες, μου είχε πει το πνευματικό του τέκνο, ο γέροντας Χριστόδουλος Αγγελόγλου που με βοήθησε σημαντικά να κάνω το τηλεοπτικό αφιέρωμα στο MEGA. Έκτοτε, κάθε χρόνο στις 11 προς 12 Ιουλίου, στην επέτειο της κοίμησής του, τελείται αγρυπνία στο Ιερό Ησυχαστήριο, με συμμετοχή χιλιάδων πιστών, όπως και έγινε και τη φετινή χρονιά.

    Αγιοκατάταξη του Γέροντος Παϊσίου

    Στην αγιοκατάταξη του Γέροντος Παϊσίου προχώρησε στις 13 Ιανουαρίου 2015 η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

    ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

    Συνῆλθεν, ὑπό τήν προεδρίαν τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος εἰς τήν τακτικήν συνεδρίαν αὐτῆς σήμερον, Tρίτην, 13ην Ἰανουαρίου 2015, πρός ἐξέτασιν τῶν ἐν τῇ ἡμερησίᾳ διατάξει ἀναγεγραμμένων θεμάτων.
    Κατ᾿ αὐτήν, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος: α) ὁμοφώνως ἀποδεχθεῖσα εἰσήγησιν τῆς Κανονικῆς Ἐπιτροπῆς ἀνέγραψεν εἰς τό Ἁγιολόγιον τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τόν μοναχόν Παΐσιον Ἁγιορείτην καί β) προτάσει τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου, διά ψήφων κανονικῶν ἐξελέξατο παμψηφεί τόν Πανοσιολ. Ἀρχιμανδρίτην κ. Εἰρηναῖον Ἀβραμίδην, διακονοῦντα ἐν Παρισίοις, Βοηθόν Ἐπίσκοπον παρά τῷ Σεβασμιωτάτῳ Μητροπολίτῃ Γαλλίας κυρίῳ Ἐμμανουήλ, ὑπό τόν τίτλον τῆς πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Ἐπισκοπῆς Ρηγίου.

    Ἐν τοῖς Πατριαρχείοις, τῇ 13ῃ Ἰανουαρίου 2015
    Ἐκ τῆς Ἀρχιγραμματείας τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου

    «Τρέμουν» τις προφητείες του Γέροντα Παΐσιου στην Τουρκία

    Ιδιαίτερη προσοχή φαίνεται να δίνουν οι Τούρκοι στον Γέροντα Παΐσιο και στις προφητείες του, ενώ τα δημοσιεύματα τους δείχνουν ακόμα και ένα είδος ανησυχίας όπως διαβάζουμε στον Νίκο Χειλαδάκη:

    Με την φράση «Paisios’ un kehanetleri», δηλαδή, «Οι προφητείες του Αγίου Παισίου», τουρκικές εφημερίδες όπως η Akşam, Vatan και Sabah και ιστοσελίδες όπως Gazeteoku, κάνουν συνεχώς κάποια αφιερώματα στον Όσιο Παΐσιο δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προφητείες του για την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη.

    Ιδιαίτερη προσοχή δίνουν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, στα όσα έχει προφητέψει ο Όσιος Παΐσιος για την Κωνσταντινούπολη, «Yunanlıların İstanbul hayali», δηλαδή το «Το Όνειρο των Ελλήνων για την Κωνσταντινούπολη». Εκείνο που δεν ξεχνούν και δίνουν μεγάλη προσοχή, είναι ότι ο πατήρ Παΐσιος είναι γνήσιο τεκνό της Ανατολίας και μάλιστα της αγιοτόκου Καππαδοκίας.

    Ο Γέροντας Παϊσιος είχε κάνει πολλές προβλέψεις ότι η Τουρκία θα αφανιστεί και στις προβλέψεις του είχε αναφέρει ότι η Τουρκία θα διαμελιστεί και πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Συγκεκριμένα:

    «Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ’ έπιασε από τον ώμο και με πολύ σοβαρότητα μου απάντησε: “Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.

    Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.

    Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί.

    Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός.»

    Ο διάσημος Τούρκος ιστορικός Χαλίλ Ινανλτσίκ προειδοποιεί : Η Κριμαία είναι η αρχή, αλλά ο βασικός στόχος των Ρώσων είναι η Κωνσταντινούπολη.

    ο Πατριαρχείο Μόσχας και το κινηματογραφικό στούντιο ΠΟΚΡΟΒ δημιούργησε για την παγκόσμια Ορθοδοξία μια ταινία ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων συνολικής διάρκειας 5 ωρών με θέμα την αγιασμένη ζωή και το έργο του Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου.

    Στο επόμενο βίντεο ακούστε τον Άγιο να ψέλνει:

    Ακολουθεί μια ομιλία του Μητροπολίτου Λεμεσού για τις εμπειρίες του από τον Άγιο και τα θαύματά του

    Δύο βίντεο με τις διδαχές του

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Δεν ξερω αν αυτος ο ανθρωπος ειναι οντως αγιος …ισως απο την εναρετη ζωη του μοναχου που εκανε πραγματι να αγιασε…Αυτο που ξερω ομως σιγουρα ειναι οτι του βαζουν αναλογα με τα γεγονοτα που ζουμε κατα καιρους και μια νεα προφητεια στο στομα του …Εχει πει 10 πραγματα …και του εχουν καταλογισει αλλα 1000! Παρα πολλα δε απο αυτα δεν ειναι καν δικα του αλλα του κοσμα του αιτωλου …και απλα τα επαναλαμβανει …Αλλα κυριως οπως γραφει και ο Κωστας απο κατω….μας στελνει προφητειες και απο τον αλλο κοσμο….Θα γραψω κατι και για αυτους που ισχυριζονται οτι “μας τιμωρει ο θεος γιατι φυγαμε απο το δρομο του… και οτι δεν θα δουμε προκοπη αν δεν ξαναγινουμε χριστιανικο εθνος κτλ κτλ καποιοι αυτη τη σαχλαμαρα την εχουν κανει καραμελα ! Για σκεφτειτε για λιγο σημερα ποια εθνη κρατη ζουν ευτυχισμενα πλουσιοπαροχα με ησυχια και ειρηνη και χωρις ιχνος εγκληματικοτητας…ποια ? Τα πιο ΑΘΕΑ …(πχ δανια -νορβηγια) αυτα που δεν ειχαν ποτε καμια σχεση σοβαρη με τα θεια και που δεν ειχαν ποτε “μπαμπουλες” πανω απο τα κεφαλια τους να τους λενε κανε αυτο για να εισαι καλος χριστιανος κανε εκεινο για να μη φας αφορισμο και κυριως δεν εχουν τραγους να ριχνουν αναθεματα καθε χρονο στην κατα τα αλλα κυριακη της ορθοδοξιας …Και για να τελειωνω ασπρη μερα δεν θα δουμε αν δεν ξαναγινουμε Ελληνες ….ασπρη μερα δεν θα δουμε οσο ξεχναμε σε ποια γη παταμε …και αυτη ειναι η γη ηταν και θα ειναι για παντα του Πλατωνα του Αριστοτελη του Σωκρατη του Λεωνιδα και τοσων αλλων !!! Και οσοι βαρβαροι και να την πατουνε …ολη η υφηλιος το ξερει και θα το ξερει για οσο θα υπαρχει ζωη πανω σε αυτον τον πλανητη…. Οσο ξεχναμε το τι εστι Ελληνας και οχι απλα ελληνοφωνος και εξακολουθουμε να προσκυναμε παντοφλες και κοκκαλα… ναι δεν μας βλεπω καλα….καθολου καλα… γιατι ενας αποσβολωμενος προσκυνημενος βλακας μακρια απο αυτα που τον εκαναν να ξεχωριζει απο τον υπολοιπο πλανητη…ναι ειναι γεγονος μελλον δεν εχει!!! Για αυτο και δεν μπορει να σηκωσει κεφαλι εδω και αιωνες και οσο απαρνιεται αυτο που ηταν και πρεπει να ειναι …και υιοθετει πραγματα τελειως ξενα προς αυτον …ναι προκοπη και χαιρι δεν θα εχει!

      1. Βρε καλα τα λες αλλα ποιος σε ακουει, και να ηταν πιστοι χριστιανοι αυτοι εδώ παει καλα,ταλιμπαν του κερτατα είναι βριζουν απειλουν τραμπουκιζουν πληκτρολογικα,για αυτό εχουν γινει γραφικοι και γελαει ο κοσμος μαζι τους,κατι τυποι σαν και αυτους που ειχαν παει πριν από χρονια στο χυτηριο και επεδειξαν συμπεριφορά χουλιγκανς γηπέδων .

    2. Λακωνικα.
      Εμαθα πριν χρονια απο νοσοκομες πως ειχε νοσηλευθει ο Αγιος Παισιος στο 401 δωματιο του Θεαγενειου.
      Ο γιατρος βλεποντας κουλουριασμενο απο τους πονους τον π.Παισιο του ειπε πως θα του κανει παυσιπονη ενεση(η οποια ως γνωστο επιφερει τρομακτικες ψευδαισθησεις).Το πρωι της επομενης ημερας ο γιατρος τον ξαναβρηκε στο κρεβατι με αβασταχτους πονους κ του προτεινει ενεση παυσιπονη.Τοτε ο Αγιος ειπε του γιατρου”παιδι μου μη μου κανεις τετοια ενεση γιατι χανω την επαφη μου με τον Θεο”.
      Σημερα το αδειο δωματιο 401 λογω πολλων επισκεψεων μεταποιηθηκε σε δωματιο αναπαυσεως γιατρων κ ειναι κλειδωμενο.

    3. Πολύ σημαντικό είναι ότι έχουμε καταργήσει το Όνομα του Ιησού και το έχουμε ρηξει στις προφητείες και στα γερόντια.
      Η Πόλη ανήκει στην Τουρκία. Ούτε στο ξανθό γένος ούτε στους Έλληνες.
      Ήταν Ελληνικα εδαφοι έγιναν Ρωμαίο καθολικά και τώρα οθωμανικά.
      Έλεος πια.

      1. Μην του λες την αλήθεια και ξυπνήσουν τους αρέσει να κοιμούνται!!!Όταν λέμε Βυζάντιο ενοούμε την ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατόρια που φυσικά σου απαγορέυαν να πείς ότι είσαι Έλληνας.Μάλιστα αν έλεγες ότι είσαι Έλληνας και όχι Ρωμιός μέχρι που σε θανατώναν κιόλας.Η ίδια η λέξη Ρωμιός δεν σημαίνεις Έλληνας αλλά σημαίνει πολίτης Ρώμης!!!Η πιο απλά δούλος της Ρωμαϊκης Αυτοκρατορίας.

    4. Αν θέλετε μπορώ να σταματήσω
      να γράφω έτσι και να γράφω μόνο
      όπως έγραφα παλιά.Αν σας άρεσει
      αυτό ανεβάστε το σχόλιο.

      1. Οκ μωρά θα προσπαθήσω.Αν δεν
        τα καταφέρω θα σταματησω όμως
        Γιατί πολλές φορές φτάνουμε σ
        ένα σημείο χωρίς επιστροφή.

      2. Είναι όπως τη συνέντευξη από το
        τρομαχτικό.Ξεκιναει κάτι για πλάκα και μετά γίνεται εθισμός.

        1. Θα σε ρωτήσω τι θα κάνω την άλλη φορά. Αναφορά θα δίνω γιατί ο κάθε άγνωστος τρελός που γράφει στο διαδίκτυο μου δίνει πρώτα αναφορά τι θα κάνει στην μέρα του και δίνω άδεια εγώ στον κόσμο τι να κάνει και τι να λέει. Όσοι έχουν απωθημένα αφεντικού στον ψυχίατρο

          1. Ξέρεις ο καθένας το βλέπει από την
            πλευρά του.Εγω είμαι ειλικρινής και
            λεω την αλήθεια.Οταν είσαι μπροστά
            από τα σχόλια όπως εγώ πλάθεις ένα
            κόσμο για αυτούς που είναι από πίσω.
            Εσύ είσαι ένας από αυτούς .Είσαι ο
            ίδιος συνέχεια?Προφανως υπάρχουν κι
            άλλοι με τους οποίους συννενοειστε κι
            έχετε κοινή γραμμή .Δε μπορεί να είναι
            το ίδιο άτομο όλη μέρα.Φυσικα και δε
            πρέπει να δώσεις αναφορα αλλά εφόσον τα messages είναι ελεύθερα
            Έχει και ο άλλος δικαίωμα να γράφει
            ότι του κ@υλωσει μωρό μου.Η διαφορά
            είναι ότι εσύ είσαι υπό την πίεση και το
            στρες της δουλειάς ενώ εγώ όχι.Οσο
            για τα απωθημένα αφεντικού η γνώμη σου ειναι απόλυτα σεβαστή
            Άλλωστε ο καθένας πρέπει να είναι
            αφεντικό του εαυτού του και να μην
            αποδέχεται πλήρως τις γνώμες άλλων
            a priori.Θα ήθελα όμως για να σε(σας)
            παραδεχτώ να παραδεχτείτε κι εσείς με
            τη σειρά σας ότι μέχρι ενός σημείου σας άρεσε η σας αρέσει το gaming
            Πράγμα που ξέρω ότι ο εγωισμός και η
            υπεροψία δε σας αφήσει ποτένα το κάνετε.
            Όμως εγώ είμαι ευγενής και κρατάω όλα τα καλά που μου δώσατε αδιαφορώντας για όλα τα κακα που
            ξεστομιζατε η σκεφτόμαστε και σκέφτεστε για μένα τόσο καιρό δικαίως
            ως ένα σημείο.
            Είμαι gamer και αποδέχομαι τα πάντα.
            Πάντως απ’ ότι βλέπω απ’ τα γραφόμενα σου αν υπήρχε δυνατότητα
            γραπτής η προφορικής επικοινωνίας
            τόσο καιρό το παιχνίδι θα είχε ήδη λάβει τέλους προ πολλού.Εκτος αν θες
            ν αλλάξεις ορους και να πάμε μαζί στον
            ψυχίατρο? Τι λες αγάπη μου?
            Μπες το κόπο ν α γράψεις κάτι τελευταίο.

    5. Γλύκες ευχαριστώ που παρολο που
      γράφω τόσες μλκιες με ελάχιστες
      εξαιρέσεις εξακολουθείτε να ανεβάζετε σχόλια μου.Οταν γράφω
      σοβαρά ξέρετε πως είμαι άλλωστε.
      Ποιο πολύ γράφω για να περνά η
      ώρα.Ολοι είστε εξαιρετικοί και
      στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων και παίζετε και όταν
      χρειάζεται.Ευχομαι στο Στέφανο
      να έχει υγεία και ο Θεός και η
      Παναγία να του δίνει ψυχική δύναμη να πολεμάει όλα αυτά τα
      αρχιδια.Εγω ποτέ δε θα είχα το
      κουράγιο και τη δύναμη να το κάνω
      αυτό.

    6. Θα ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση και όποιος θέλει μπορεί να μου πει την άποψη του.
      Περαν από κάποιες προφητείες που λέγονται και ναι όντως έχουν καταγραφεί ότι βγήκαν από χείλη γερόντων και Αγίων..
      Πιστεύετε ότι πίσω από μερικές άλλες προφητείες…μπορει να κρύβεται ή και να τις βγάζει κάποια πχ CIA….για δικούς της σκοπούς;
      Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω.

    7. Πράγματι ΟΣΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΪΣΙΕ,ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΙΓΩΜΕΝ,ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΟΣ.

    8. Μας τιμωρεί ο Θεός γιατί ψηφίζουμε αναρχοκομμουνιστές και αφορισμένους φιλελέδες. Δεν θα δούμε προκοπή αν δεν ξαναγίνουμε χριστιανικό κράτος.

      1. Με την ζωή που κάνει η πλειοψηφεία του κόσμου είναι αστείο μόνο που το λες

    9. Έβγαλε την τρίτη δημοτικού. Τυχαίνει κάποιοι Έλληνες άθεοι να είναι με πολλά πτυχία των θετικών επιστημών. Εκεί είναι το θέμα μερικές φορές

    10. Το πιο σημαντικο είναι οτι συνεχίζει να μας γραφει προφητείες απο τον άλλο κόσμο για παρηγοριά.

    11. χριστιανοί μπορεί να είμαστε χριστιανόψυχοι όμως πολύ λίγοι

    Comments are closed.