ΤΟ 100% ΤΩΝ “ΕΧΙΤ POLLS”- ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ! ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΌΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ MAKELEIO.GR

    Κοινοποίηση:
    ekloges

    Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις δείχνουν τα πρώτα “exit polls” των καναλιών.

    Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα του Exit Poll:

    Επιβεβαιώνεται το σαφές προβάδισμα της ΝΔ και μετά την επεξεργασία στο 100% του δείγματος που συνέλεξαν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων για το Exit Poll

    Νέα Δημοκρατία: 32,5% – 34,5%

    ΣΥΡΙΖΑ: 24% – 26%
    Κίνημα Αλλαγής: 7,2% – 8,2%
    ΚΚΕ: 6% – 5%
    Χρυσή Αυγή: 4% – 5%
    Ελληνική Λύση: 4% – 5%
    ΜεΡΑ25: 2,5% – 3,2%
    Ποτάμι: 1% – 2%
    ΑΝΕΛ : 0,5% – 1%
    Ένωση Κεντρώων: 1% – 2%

    S1

    ΩΡΑ 19:07

    Με 7 μονάδες προηγείται στα exit poll η Νέα Δημοκρατία. Τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ, παλεύουν για την 4η θέση και για τον δεύτερο ευρωβουλευτή ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή. Ευρωβουλευτή διεκδικούν Βαρουφάκης και Βελόπουλος.

    Καθαρό προβάδισμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας με διαφορά 7 ποσοστιαίες μονάδες, καταγράφει το κοινό exit poll που παρουσίασαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων.

    Η εκτίμηση του exit poll για τη Νέα Δημοκρατία είναι από 32% ως 36%, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ από 25% ως 29%. Το Κίνημα Αλλαγής φέρεται να καταλαμβάνει την 3η θέση με ποσοστά που θα κινηθούν μεταξύ 7% και 9%. Για την τέταρτη θέση παλεύουν Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και Χρυσή Αυγή με ποσοστά που θα κινούνται μεταξύ 5% και 7%.

    Την μεγάλη έκπληξη όμως κάνουν τόσο το ΜεΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελοπουλου διεκδικώντας αμφότερα ευρωβουλευτή με την εκτίμηση να τους θέλει μεταξύ 2,5% και 4,5%. Χωρίς Ευρωβουλευτή μένουν Ποτάμι και Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστά μεταξύ 1% και 2%. Στα ίδια ποσοστά εμφανίζεται και η Ένωση Κεντρώων.

    Με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, η Νέα Δημοκρατία αναμένεται μεταξύ 8 και 9 ευρωβουλευτών από 5 που είχε το 2014. Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι από 6-7 και του Κινήματος Αλλαγής από 2 ως 3. Από 1 ως 2 βουλευτές θα εκλέξουν ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή, ενώ μέχρι τέλους θα δώσουν μάχη για έναν ευρωβουλευτή Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ 25.

    Η ενσωμάτωση των exit poll βρίσκεται στο 80%.

    ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές προκύπτει από την έρευνα γνώμης σε ψηφοφόρους, στα εκλογικά κέντρα, αφού άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

    Σύμφωνα με την επεξεργασία του 80% των απαντήσεων στα ερωτηματολόγια για το EXIT POLL που διενήργησαν από κοινού οι εταιρείες δημοσκοπήσεων MARC, MRB, METRON ANALYIS και ALCO, η ΝΔ κατακτά την πρωτιά στις Ευρωεκλογές, με διαφορά 7 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής.

    Σύμφωνα με το 80% του EXIT POLL, συγκεντρώνουν:

    36%-32% η ΝΔ
    29%-25% ο ΣΥΡΙΖΑ
    9-7% το Κίνημα Αλλαγής
    7-5% η Χρυσή Αυγή
    7-5% το ΚΚΕ
    4,5-2,5% Ελληνική Λύση
    4,5-2,5% το Μέρα25
    2-1% η Ένωση Κεντρώων
    2-1% Το Ποτάμι
    2-1% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

    σκαι 1

    σκαι

    Τι δείχνει το EXIT Poll της ΕΡΤ
    Ξεχωριστή πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα διενήργησε για λογαριασμο της ΕΡΤ η εταιρεία Καπα Research. Σύμφωνα με αυτό, θα συγκεντρώσουν:

    33,5%-30,5% η ΝΔ
    28,5%-25,5% ο ΣΥΡΙΖΑ
    8-6% το Κίνημα Αλλαγής
    8-6% η Χρυσή Αυγή
    7-5% το ΚΚΕ
    3,5-2,5% Ελληνική Λύση
    3,5-2,5% το Μέρα25
    2,5-1,5% Το Ποτάμι
    2,5-1,5% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
    2,5-1,5% η Ένωση Κεντρώων

    Μετά από μία ώρα, ίσως λίγο παραπάνω, εξαρτάται από την ροή των τελευταίων συνεντεύξεων, από την καταχώρηση τους, την ετοιμασία τους θα έχουμε την δυνατότητα να έχουμε την τελική εκτίμηση του exit poll, η οποία πάντως θα είναι πριν από την εκτίμηση της Singular Logic, η οποία τοποθετείται γύρω στις 21:30»

    Ίδια εικόνα και στο exit poll του STAR

    Ίδια εικόνα και στο STAR που αποτυπώνεται μια ξεκάθαρη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ

    star

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Τελικά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό ο συριζα θα έπρεπε να πάρει το πολύ 5%.Το ότι η νδ είναι πάνω δεν λέει και τίποτα εκτός και αν πιστεύετε ότι θα μας σώσει ο κουλης όσο για αυτό που είπε ο Στέφανος για τον βαρουφακη ότι μπορεί να το ψήφισαν τα 17χρονα καλύτερα να πήγαιναν για καφέ παρά να ψηφίσουν.Ελπιζω να έχει καλά ποσοστά ο Κασιδιάρης

    2. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ Χ
      Α. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΕΛΕΟΣ..ΠΕΡΝΕΙ 8000€ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΣΕ ΠΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 24.000€ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ; ΤΟ ΜΗΝΑ;.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ

      ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ

    3. Ως προς το χάρτη της Ελλάδας που φαίνεται με χρώμα τα ποσοστά του κάθε κόμματος:
      1. Ξύλο, πίσσα και πούπουλα σε τουρκο-αραβο-κρητικούς που οι 3 στους 4 νομούς τους είναι ροζ (=συριζαίικοι), κι επίσης στους πατρινούς. Με το νομό Άρτας δεν αχολούμαι καν, και μόνο που γέννησαν τον πορδυπουργό και δεν τον έπνιξαν στον νερυχύτη, είναι άξιοι της μοίρας τους.
      2. Όσο για τα γερόντια που λέει κάποιος φίλος, όσοι και να τους χτυπήσουν βιάσουν, σκοτώσουν οι πακιστανοί και λοιποί λαθραίοι, δε βάζουν μυαλό. Αφήστε τους τουλάχιστον να τους αφανίσουν δια της φυσικής οδού οι μουσουλμάνοι γκόμενοι των συριζαίων. Θα δοθεί η δικαιοσύνη με φυσικό τρόπο. Μόλις ψοφήσουν όλοι μια καινούργια μέρα θα ξημερώσει.

      1. Εχεις δικιο. Ποια η γνωμη σου εαν χρυση αυγη και βελοπουλος ”πανε μαζι” σαν δυναμη? Οχι σαν ενα κομμα, αλλα σαν 2 διαφορετικα κομματα τα οποια θα εχουν κοινη πολιτικη γραμμη.

    4. Πιστευω να ειδατε τι ψηφισαν οι κωλογεροι… και οχι μονο.. δε πανα τους κανουν σουβλακια οι αλλοδαποι. στα αρχιδια μου απο δω και περα. Μια αναρχοαπλυτη ελλαδα.. και μιχαλολιακο, φυγε… απλα φυγε.

    5. Οταν θα σας παρουν τα σπιτια οι λαθρο, οταν θα σας (γλεντανε) οικογενειακως οι λαθρο…τοτε θα παρακαλατε να ειχατε κυβερνηση Χρυσης Αυγης αλλα θα ειναι πολυ αργα ραγιαδες νεοελληνες ψηφοφοροι. Περαστικα σας προκαταβολικα για τις ανθελληνικες πολιτικες προτιμησεις σας.

    6. ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ!! Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ….

      ΕΜΜΕΤΟΣ…….

    7. Οι ιθαγενείς του Ελαδιστάν, δέσμιοι του διπολισμού και των κομμάτων που τους κατέστρεψαν, ξεχνώντας την Μακεδονία και τα δεινά τεσσάρων ετών, έβαλαν την ταφόπλακα στα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ της Χώρας, ψηφίζοντας καθαρά για μια ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ και ΟΧΙ, για μια ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ! ! !
      β. τεζάρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    8. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πρωτοι με ποσοστα ανω του 50% μαζι. Ωραια η νοθεια που επεσε και σ αυτες τις εκλογες δινοντας ιθαγενειες σε Πακιστανους, Αλβανους, Τουρκους, γυφτους κτλ. Γι αυτο μαγκες μην αυταπαταστε οτι εμεις οι Ελληνες ψηφιζουμε τους ιδιους καθε φορα. Για να μην αναφερω τη νοθεια που γινεται ηλεκτρονικα, στη μεταφορα των ψηφων προς το υπουργειο εσωτερικων κατα τοι τελικο σταδιο οπου βγαινουν τα αποτελεσματα.

    9. Αφού δίνουν αποχή πάνε και ψηφίζουν οι μαλακές μόνο οι παρτάκιδες γάμω τα ζώα δεν βάζουν μυαλό…

    10. τελιωμενοι ειμαστε παιδια αν η ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ παρει αυτα τα ποσοστα ελπιδα δεν υπαρχει τελος.

    11. Ο μιχαλιακος κλαιει και δεν μπορει να τον συνεφερει κανενας,ουτε ο κλασιδιαρης

    12. θα σου λέγανε ότι θα πάρει 40% η Χρυσή Αυγή, @@, 300.000 άτομα ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, οι υπόλοιποι Πασόκ(Σύριζα) και ΝΔ, ούτε καν το 9,6% που είχε πάρει την προηγούμενη φορά.

    13. ΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ…ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ…ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥ…ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!

    14. Κ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.
      ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ..ΑΝ ΚΑΙ.
      ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΥΠΙΚΑ ΤΕΛΟΣ.
      Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.
      ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ………ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΛΔ.
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ….. @@@ ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΑΝ ΚΑΙ…

    15. προσεξτε μην εκπλαγειτε στο τελος….τους γυφτους πακιστανους αφγανους και λοιπους λαθρο δεν τους εχουν υπολογισει στα εξιτ πολς…χιο ειδες ποσοι εγγεγραμμενοι ειναι στους καταλογους;;;;;;;; 9900000!!!!!!!!!

    16. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΙΤ ΠΟΛ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ , ΔΗΛ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 60% ΨΗΦΗΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ , ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Γ@.@ΝΕ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    17. ΑΚΛΑΥΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΧΧΑΧΑΧΑΧ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ 10 %…ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΚΕΡΑΛΟΙΦΑΣ,,,,,,,,, ΤΕΣΠΑ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΙΑ ΕΔΩ. ΞΑΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ…..

    18. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΕXXIT POL ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΛΑΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ.

    19. Ο Έλληνας συνεχίζει να είναι Ο μαλακας ψηφοφόρος οσες π@υτσες και να φάει. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ για άλλη μια φορά.

    Comments are closed.