ΏΡΑ 18:48! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ – ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ Μ. ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ- “ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”

    Κοινοποίηση:
    paremvasi

    Στο μέγαρο Μαξίμου μετέβησαν εκτάκτως ο υπ. Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος προκειμένου να ενημερώσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Η ενημέρωση αφορά την πορεία του Oruc Reis το οποίο κινείται ανατολικά εκτός ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

    Ενεργεί βάσει συντεταγμένου σχεδίου ο Ερντογάν

    Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το τουρκικό ερευνητικό σκάφος βρίσκεται εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας όπου έχει απλώσει κανονικά τα καλώδια του και πλέον πρέπει να μαντέψουμε αν κάνει έρευνες εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
    Γύρο αυτό υπάρχουν ελληνικές φρεγάτες όπως πλέον υπάρχουν και τουρκικές φρεγάτες. Όλα βρίσκονται στο όριο, όλα κρέμονται από μία κλωστή και πλέον το τουρκικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής απομένει να δώσει το τελικό ok για να έρθουν κανονικά στην υφαλοκρηπίδα και πολεμικά σκάφη της Τουρκίας.
    Όπως είχε πριν από ημέρες Ταγίπ Ερντογάν, σαφέστατα η Τουρκία έχει κάθε δικαίωμα να δράσει εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας και να κάνει έρευνες έτσι λοιπόν επιτυγχάνει και το σχέδιο του λεπτό προς λεπτό.
    Το σχέδιο του Ερντογάν είναι σαφέστατο θέλει να κουράσει την Ελλάδα σε πρώτη φάση σε δεύτερη φάση να αδιαφορήσει η Ελλάδα για τις ενέργειες της Τουρκίας και στην τρίτη θέση να εισβάλει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πρώτο σκέλος του σχεδίου του.
    Όλα αυτά με τη συγκατάθεση του Αμερικανού προέδρου Donald Trump ο οποίος προφανώς και φοβάται τον Ερντογάν γιατί τον κρατάει στο χέρι ενόψει των αμερικάνικων εκλογών. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες ημέρες αποκαλύφθηκε η εμπλοκή των τουρκικών τραπεζών σε σκάνδαλα τα οποία διερευνά η αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα άρα κάτι τέτοιο θα οδηγούσε τον Trump σε εκτροχιασμό στις αμερικανικές εκλογές.
    Ο Ταγίπ Ερντογάν έχει σχεδιάσει για τα καλά ένα παιχνίδι ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να έχει σαφέστατο πλεονέκτημα έναντι της Ελλάδας.

    Οι άνδρες και οι γυναίκες του Ελληνικού Στρατού βρίσκονται σε επιφυλακή. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο. Μόνο σε αυτούς μπορουμε να ελπίζουμε.

    Ευχόμαστε οι πολιτικές δυνάμεις του τόπο να βρεθούν στο ύψος των περιστάσεων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ???ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ????ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΗΠΙΟ!!!

    2. ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ — ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ!!!!!!ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΑΝΩ (ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ)ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ……ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ,ΠΕΙΝΑ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ — ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΚΡΥΝΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΙΩΝ!!!ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ (ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ Η ΚΑΘΕΤΑ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΞΗ ΤΗΝ ΔΥΟΡΥΓΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΑΧΟΙ!!!!

    3. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ … Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΔOΣIA … ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

      ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥ … ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ.

      ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ … ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΗΙΚΗΣ ΚΑΤΑΑΣΤΡΟΦΗΣ ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

      Η ΕΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ …. ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ … Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚ ΤΟΝ ΕΣΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

      Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ … ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ …. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΧΙ.

    4. ΕΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!

      ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

      Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ, Ο ΑΤΟΛΜΟΣ ΗΤΤΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

      ΘΕΟΣ ΚΙ ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ .

    5. ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΛ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΣΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ

    6. Βαράτε στο ψαχνό κατά ριπας χωρίς φόβο και ρίξτε κάθε κοπρόσκυλο στο βυθό.

    7. Η Ελλάδα έχει προγραμματιστεί να διαλυθεί και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο καλύτερα θα είναι. Θα πρέπει να είμαστε κοντά στο Θεό και κυρίως να αποφύγουμε την παγίδα των καρναβαλικών εκδηλώσεων, διότι είναι σατανολατρεία και μέσα από αυτές θα μας γεμίσουν ιούς εδώ πέρα

      1. ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ — ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ!!!!!!ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΑΝΩ (ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ)ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ……ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ,ΠΕΙΝΑ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ — ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΚΡΥΝΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΓΙΩΝ!!!ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ (ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ Η ΚΑΘΕΤΑ)ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΞΗ ΤΗΝ ΔΥΟΡΥΓΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΑΧΟΙ!!!!

    8. ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΤΟΛΗ ΒΥΘΙΣΗΣ ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
      ΣΩΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΑΣ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ
      ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΕ Α/ΓΕΕΘΑ ΞΥΠΝΑ, ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ

      1. Ξύπνα βλακα να μας κατουρισουν θα πνιγούμε που πας και με ποιον θα πολεμήσουμε όταν μια πόλη είναι 20 εκατομμύρια χωρίς όπλα να περάσουν από τα σύνορα θα μας πατήσουν σαν τα έντομα, εάν το θέλεις πολύ πάνε να πολεμήσεις δίπλα είναι οι Τουρκία

        1. Τράβα πάρε δρόμο μωρή εκείνη αριστερό κότα που ούτε για καφέ με τις φίλες σου δε κάνεις άθλια κότα
          Θέλω ρε παλιόπουστα να σημάνει τώρα το βράδυ συναγερμός να πεις δεν πάω να ρθουν 3 να σε πάνε με το ζόρι και ετοιμάσου για πούτσα μεγάλη μετά αλλά δεν θα ναι απ’ τους τουρκοπουστες παλιό πούστη
          Εσύ νομίζεις ότι επί Βενιζέλου και παλιότερα ο Τούρκος μας γαμαγε σε κάθε απάντηση μας ?? .. στον εαυτό τον σκοτώσανε τον φρουρό μας μπαμπεσιά και χέστηκανε πάνω τους όταν θρηνήσαμε πάνω από 7 άτομα και φαντάσου τι θα γινόταν και αν έφτανε η μεραρχία που δε κληθεί να φτάσει στο σημείο από μακρυά Επίσης τι νομίζεις ρε γελοίε πως θα γινότανε αν τα φάντομ δεν προσγειωνοντουσαν στην Κρήτη με την Κύπρο . Ξέρεις τι εστί ναπάλμ ..20 μέτρα ύψος και μάκρος …άστο … Σουβλάκι το τουρκάκι από προσωπικό μέχρι άρματα … Ααρε εσύ κάτσε γλύψε το πουλί σου και περίμενε να φτάσει μετά στον καρφώσουν το κώλο γερά καμία 50αρια βρωμομωαμεθανοί. Ρε γιατί δεν φοράς να ξεβρωμίσει η Ελλάδα κάτι τέτοιοι μαλάκες χαλάνε το έθνος. Εκτός αν είσαι κανάς αλβαναρας που χέστηκε για την πατρίδα μου

          1. Ηλεκτροσόκ και στραμπον στον κωλο θελεις μπας και συνελθεις βλακα!!

        2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ???ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ????ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΗΠΙΟ!!!

    9. Ρε καραγκιοζη Κυριακο, βγαλε αυτο το μαλακα τον Καιριδη απο τα καναλια. Μολις ειπε στον αλφα οτι το σεισμογραφικο πλεει σε διεθνη υδατα, και οτι ναι μεν εχει ποντισει καλωδια, αλλά προς την Κυπριακη ΑΟΖ. Ειπε οτι για τα Ιμια υπηρξαν τοτε εκατερωθεν προκλησεις γιατι υψωσε ο Καλυμνιος δημαρχος τη σημαια, και επισης οτι σημερα δε συντρεχει λογος ανησυχιας. ΤΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑ….

    10. Ανικακανε διπλωματη πρωθυπουργε του κολου,εχεις εντολες απο λεσχη Μπιλντεμπεργκ να μας πας σε πολεμο;
      Ραντεβου στα γουναραδικα.

    Comments are closed.