ΏΡΑ 10:26! ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΟΥΛΗ – ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    uejcvm1573370612325

    «Όποιος δικαιούται άσυλο θα το παίρνει γρήγορα». Τάδε έφη Κυριάκος Μητσοτάκης και με αυτή τη φράση και επισήμως πρόδωσε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που τον ψήφισε για να λύσει το μεταναστευτικό.

    Από μια άποψη, το λύνει με το να εγκαθιστά στη χώρα κάθε καρυδιάς καρύδι που δηλώνει “πρόσφυγας πολέμου”.

    «Είμαστε υποχρεωμένοι στην πολιτική να διαχειριζόμαστε το απρόοπτο. Πράγματι η έξαρση του μεταναστευτικού – προσφυγικού προβλήματος στη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν κάτι απρόοπτο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαντάμε. Και απαντάμε σε εθνικό επίπεδο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο», είπε αρχικά για το μεταναστευτικό ο κ. Μητσοτάκης.

    «Το σύστημα (σ.σ. ασύλου) σφίγγει. Όποιος δικαιούται άσυλο θα το παίρνει γρήγορα. Όποιος δεν δικαιούται θα επιστρέφει είτε στην Τουρκία είτε στην χώρα καταγωγής του», εξήγησε.

    Αποκάλυψε ακόμα πως «θα δημιουργηθούν κλειστά προαναχωρισιακά κέντρα το που και το πόσα θα ανακοινωθεί σύντομα».

    Έρχονται μεγάλες αντιδράσεις κατοίκων που θα βλέπουν αλλοδαπούς να πηγαινοέρχονται σαν τουρίστες ανάμεσα τους και θα επιτίθενται στις γυναίκες για να σβήσουν τις κάψες τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Εγω δεν μπορω να καταλαβω ρι σημαίνει οποιος δικαιούται άσυλο. Με ποια κριτήρια και πως ειναι δυνατόν να ξερουν για να μεινουν, αφου κανένας δεν εχει χαρτιά και λέει οτι θέλει. Δίνει οτι ονομα θέλει και λέει οποία δακρύβρεχτη ιστορία θέλει. Μαλλον μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ παλι. Και Αντε καποιοι δεν δικαιούνται άσυλο, τι θα τους κανουν;;; Η Τουρκια δεν θα τους πάρει πίσω, αφου τους εχουν φέρει στην ενδοχώρα. Οι χωρες ρους δεν τους θελουν, τουλάχιστον τονΠακισταν γιατι ξερουν πολυ καλα τι είδους …λουλούδια…εχουν φύγει, και δεν ει αι τρελοί να ρους πάρουν πίσω, αααρα!! Τι τους κάνουνε;;; Οοολοι εδω θα μεινουν δυςτυχως και θα σνεχισουν να αυξάνονται και πληθύνονται μέχρι να ξυπνήσουμε με οδυνηρο τροπο εμεις. Τοτε ομως θα ειναι αργα. Παντως αν, λέμε αααν, βρεθεί ενας Ελληνας, μπορει να ρους φορτώσει σε σαπιοκάραβα και να τους ξαμολυσει στα διεθνή ύδατα. Αφου ειναι απο το πουθενα, ας πανε στο πουθενα. Λογικο δεν ειναι;;;

      1. Αγαπητέ Φίλε,

        Η Διαδικασία του Ασύλου Ειναι Μία Τυπική Διαδικασία που ΠΡΕΠΕΙ να Γίνεται. Κάποιοι από Αυτούς που Έρχονται στην Ελλάδα και Είναι από τη Συρία, Ενδεχομένως θα Έχουν και Κάποια Χαρτιά και να Δηλώνουν στα Νησια, τα Πραγματικά τους Στοιχεία. Όμως Αυτοί Είναι Πάρα Πολύ Λίγοι, Ειναι Αυτό που Λέμε Σταγόνα στον Ωκεανό. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Όλων Αυτών που Έρχονται Είναι Όπως Ακριβώς Είπες, ΧΩΡΙΣ Χαρτιά και Λένε Ότι Θέλουν, τους Έχουν Δασκαλέψει οι Διακινητές και οι ΜΚΟ να Λένε Ότι Είναι Πρόσφυγες από τη Συρία και να Αιτούνται Αμέσως Άσυλο…

        Όμως οι Εικόνες που Βλέπουμε στα Νησιά με Όλους Αυτούς που Έρχονται στην Ελλάδα, ΔΕΝ Έχουν Καμία Σχέση με Πρόσφυγες, από Χιλιόμετρο τους Καταλαβαίνεις. Για να μην Πούμε ΜΟΝΟ Ότι ο Πακιστανός, ο Αφγανός, ο Μπαγκλαντεσιανός, ΔΕΝ Έχουν Καμία Σχέση με Χαρακτηριστικά από τη ΣΥΡΙΑ, αλλά οι Αφρικανοί τι Σχέση Έχουν; Οι Σύριοι ΔΕΝ Είναι Μαύροι στο Χρώμα, και ΔΕΝ το Λέω Αυτό με ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ρατσιστική Διάθεση, Μακριά από Εμένα Αυτά, Αλλά για να Δείξω την Κοροιδία που Συντελείται στην Ελληνική Κοινωνία, από το ΣΥΡΙΖΑ, τη Σημερινη Κυβέρνηση της ΝΔ, και τα Ελληνικά Συστημικά Κανάλια Φυσικά..

        Όχι Μάλλον μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Πάλι, Όπως Μάλλον Σωστά το Λες, Εγώ θα Έλεγα, Είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ Ότι Μας Δουλεύουν !!!

        Αυτό Ακριβώς Είναι το Πρόβλημα και η Κοροιδία Που Συντελείται εις Βάρος του Ελλημικού Λαού: “Και Αντε καποιοι δεν δικαιούνται άσυλο, τι θα τους κανουν;;; Η Τουρκια δεν θα τους πάρει πίσω, αφου τους εχουν φέρει στην ενδοχώρα. Οι χωρες ρους δεν τους θελουν, τουλάχιστον τονΠακισταν γιατι ξερουν πολυ καλα τι είδους …λουλούδια…εχουν φύγει, και δεν ει αι τρελοί να ρους πάρουν πίσω, αααρα!! Τι τους κάνουνε;;;”

        Αυτό Είναι το Οργανωμένο Σχέδιο, αν ΔΕΝ Ξεσηκωθεί ο Κόσμος; ” ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” !!!

        Άγγελος από Μιλάνο

      2. Ειδικά, στο Ερώτημά σου, τι Σημαίνει Ποιος Δικαιούται Άσυλο. Άσυλο Θεωρητικά Δικαιούται Όποιος Προέρχεται από Χώρα η Οποία Βρίσκεται σε Εμπόλεμη Κατάσταση, και Φεύγει από τη Χώρα του για να Γλιτώσει τη Φρίκη του Πολέμου και Επομένως ΠΡΕΠΕΙ να Θεωρείται ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ.

        Για Αυτό Βλέπεις Ότι Σιγά Σιγά ο Κόσμος Ξεσηκώνεται σε Όλη την Ελλάδα, Επειδή στην Αρχή, από το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ τους Χαρακτηριζε Όλους Πρόσφυγες, Ανεξαρτήτως απο Ποια Χώρα Προέρχονταν και που και με τη ΝΔ Σήμερα, που αν και ΔΕΝ τους Χαρακτηρίζει Ευθέως Όλους Πρόσφυγες, Κάνοντας Ένα Διαχωρισμό Λέγοντας πως Μέσα από την Εξέταση του Ασύλου, θα Επαληθεύσει Ποιοί Είναι Πρόσφυγες ( και θα Μείνουν στην Ελλάδα ) και Ποιοι Λαθρο-Μετανάστες ( και θα τους Απελάσει, στην Τουρκία, ή στις Πατρίδες τους ), στην Πραγματικότητα Βλέπουμε Πως Έως Σήμερα ΔΕΝ Συμβαίνει Αυτό που Λέει η ΝΔ.

        Αντίθετα η ΝΔ Κάνει Μεταφορά Λαθρο-Μεταναστών στην Ενδοχώρα, Λέγοντας Ότι Επιχειρεί Αποσυμφόρηση των Νησιών, την Ίδια Στιγμή που οι Μεταναστευτικές Ροές από την Τουρκία Συνεχίζονται Καθημερινά ( Κοροιδία προς τον Ελληνικό Λαό ). Και Έως Σήμερα, Πόσοι Είναι Αυτοί που Έχουν Επιστραφεί στην Τουρκία, από τις Εκλογές του Ιουλίου 2019; Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέει Ότι Έκανε, αν ΔΕΝ Κάνω Λάθος, Περίπου 1.900 Επιστροφές στην Τουρκία, σε Ένα Διάστημα 4 Μηνών, Άλλη Κοροιδία Αυτή, για τα Μάτια του Κόσμου.

        Η ΝΔ Λέει Ότι Μέσα στο 2020 θα Έχει Κάνει 10.000 Επιστροφές. Σοβαρά; Και οι Υπόλοιποι που Είναι Ήδη Μέσα στην Ελλάδα, Μπορούν να Χαρακτηρισθούν Όλοι Πρόσφυγες; Σε Καμία Περίπτωση,

        Πότε Περιμένει Δηλαδή να Γίνει Σοβαρή Δουλειά στην Εξέταση του Ασύλου, Όταν θα Γεμίσει την Ελλάδα με 2.500.000 Λαθρο-Μετανάστες και ΔΕΝ θα Μαζεύεται το Πράγμα;

        Άγγελος από Μιλάνο

    2. ΑΝΑΘΕΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΕ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ.ΣΟΡΟΠΑΙΔΟ.ΚΑΘΗΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ
      ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

    3. Αγαπητέ Στέφανε,

      Εντάξει Είπε Ότι, Όποιος Δικαιούται Άσυλο θα το Παίρνει Γρήγορα.

      Εγώ θα Περίμενα είτε από Μόνος του, είτε σε Μία Ερώτηση από το Δημοσιογράφο, να Πει Πως Εκείνος Αντιλαμβάνεται Εκείνους που Δικαιούνται το Άσυλο, Πως θα Γίνεται η Εξέταση του Ασύλου, η Ταυτοποίηση των Λαθρο-Μετανσστών, Ώστε να Διαπιστωθεί Ποιος Πραγματικά Δικαιούται Άσυλο και Ποιός Όχι. Αν Όχι να Επεκταθεί σε Λεπτομέρειες για το Επιχειρησιακό Σχέδιο, Αλλά να Κάνει Έστω Μία Γενική Αναφορά, Ποιά Είναι η Κεντρική Κατεύθυση.

      Έτσι Όπως το Είπε, Ότι Απλά Όποιος Δικαιούται Άσυλο θα το Παίρνει Γρήγορα, Είναι Μία Αοριστολογία και Γενικολογία και ο Καθένας το Ερμηνεύει Όπως Θέλει.

      Εγώ Ξέρω, στη Δουλειά μου, Όταν Έχω Ένα Πρόβλημα να Λύσω, Έχω Μελετήσει το Θέμα, Έχω τους Κεντρικούς Άξονες του Προβλήματος, Γνωρίζω τι Θέλω να Επιτύχω ( Επίπεδο MACRO, Χωρίς Λεπτομερή Ανάλυση ), και Καλώ τους Υφισταμένους Διεθυντές στη Δομή Εργασίας που Διαχειρίζομαι να Κάνουν το Επιχειρησιακό Σχέδιο ( Επίπεδο MICRO, Αναλυτικό Λεπτομερές Σχέδιο ) και να Προχωρήσουν στις Απαιτούμενες Διαδικασίες υπό το Δικό μου Συντονισμό Προφανώς.

      Αλλά για να το Κάνω Αυτό, Εχω την Απαραίτητη Εργασιακή Εμπειρία στα Χαμηλότερα Προφίλ Εργασίας, Είτε Μιλούμε για Χαμηλά και Μεσαία Διευθυντικά Προφίλ ( όπως για παράδειγμα, Project Manager και Program Manager, … ), Είτε Μιλούμε Εργασιακά Προφίλ που Απαιτούν Συμμετοχή σε Ομάδες Εργασίας για την Επίλυση Προβλημάτων ( όπως για παράδειγμα, Μηχανικός Λογισμικού [ Αναλυτής/Προγραμματιστής, Σχεδιαστής Λογισμικού, Δοκιμαστής Εφαρμογών Λογισμικού, … ] ).

      Δηλαδή, Θέλω να Πω Ότι Διευθυντής ΔΕΝ Γίνεται Κάποιος Μόνο και Μόνο Επειδή Έχει Τελειώσει Ένα Πανεπιστήμιο και Έχει και Μετα-Πτυχιακές Σπουδές. Αυτά Είναι Προσόντα, που σου Δίνουν Πρόσβαση Ώστε να Ασχοληθείς, Κάποια Στιγμή στην Επαγγελματική Σταδιοδρομία σου, με την Ανώτερη ή Ανώτατη Διοίκηση σε Μία Εταιρία. Αυτό που ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Χρειάζεται Είναι η Εργασιακή Εμπειρία σε Επιπεδο Bottom-Up ( από Κάτω προς τα Επάνω ), για να Είναι Κάποιος Ένας Επιτυχημένος Manager.

      Είναι σαν να Λέμε με Άλλα Λόγια, Ότι Θέλει να Κάνει ο Άνθρωπος Μία Αποστολή στο Φεγγάρι, και να Λέμε, για παράδειγμα, Ότι αν Έχει τα Χρήματα που Απαιτούνται θα Πάει στο Φεγγάρι. Ενώ Αυτό που Χρειάζεται, Είναι Κάποιος να Γνωρίζει τα Βήματα που Απαιτούνται για να Γίνει και να Έχει Επιτυχία Μία Αποστολή στο Φεγγάρι.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρειτσμούς

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Αγγελε απο Μιλανο σιγα-σιγα μπαινεις στο νοημα.Βλεπεις τις arpa-cola λογω βιασυνης που κανει ο Κουλης.Συναγωνιζεται τον προκατοχο του τον Τσιπρα.Βιαζεται να βαλει το μεταναστευτικο στο νεοταξιτικο αυλακι γιατι ελεγχεται απο τη Μπιλντεμπεργκ.
        Μερα με τη μερα θα μισησεις ολους αυτους τους παπατζηδες που πλανεψαν με τα ψευδη τους Ελληνες.
        Μερα με τη μερα θα σιχαθεις τη πολιτικη ανωριμοτητα των εγκαθετων σωτηρων της πατριδας μας.
        Στρεψε τη προσοχη σου στη επιφανη οπως τη περιγραφεις εργασια σου,η Πολις εαλω,φιλε μου.

        1. Μαριάνθη, ΔΕΝ θα Έλεγα Ότι Κάνει Αρπαχτες Λόγω Βιασύνης ο Μητσοτάκης, Απλά Ότι Συνεχίζοντας στην Ουσία την Πολιτική του Προκατόχου του Τσίπρα, Συμβάλλει και Αυτός με τη Σειρά του, στην Πραγματικότητα στο Οργανωμένο Σχέδιο Κατά της Ελλάδος, που Είναι η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ.

          Καλά για το ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ το Συζητάμε, ΔΕΝ Υπήρχε Ένα Οργανωμένο Σχέδιο Διαχείρισης του Λαθρο-Μετανστευτικού, με την Πολιτική των Ανοικτών Συνόρων, τον Χαρακτηρισμό Όλων Όσοι Έρχονται ως Πρόσφυγες, Όλοι Είναι Κατατρεγμένοι, Απελπισμένοι και Δικαιούνται Μία Καλύτερη Ζωή…

          Αλλά και η Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ, ΔΕΝ Βλέπουμε να Έχει Ένα Επιχειρησιακό Σχέδιο για τη Διαχείριση της Κατάστασης, Μιλούν για Αποσυμφόρηση των Νησιών, Μεταφέρουν Λαθρο-Μετανάστες στην Ενδοχώρα, Λέγοντας Ότι θα Γίνει Εξέταση του Ασύλου και Όσοι ΔΕΝ Δικαούνται Άσυλο θα Απελαύνονται είτε στην Τουρκία, είτε στις Πατρίδες τους ( ΔΕΝ Μιλούν Καθόλου για τη Διαδικασία, Παρά ΜΟΝΟ Γενικολογίες ), Ενώ την Ίδια Στιγμή Συνεχίχονται οι Μετανστευτικές Ροές από την Τουρκία με Αμείωτη Ένταση. Επομένως, από Όσο Βλέπουμε τις Κινήσεις και της ΝΔ Αναφορικά με το Λαθρο-Μεταναστευτικό, Τουλάχιστον Μέχρι Στιγμής, η ΚΟΡΟΙΔΙΑ και ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ προς τον Ελληνικό Λαό ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

          Υπάρχουν 3 Πολιτικοί Προιστάμενοι που στην Ουσία Χειρίζονται το Λαθρο-Μεταναστευτικό:

          Μητσοτάκης –> Χρυσοχοίδης –> Κουμουτσάκος –> ( Επιχειρησιακή Δομή )

          Η Δουλειά του Κυριάκη Μητσοτάκη Είναι να Δίνει τις ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ο Χρυσοχοίδης να Εκπονεί και να Χειρίεται το ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ Επιχειρησιακό Σχέδιο, και ο Κουμουτσάκος να Εκπονεί και να Χειρίζεται το ΤΕΧΝΙΚΟ Επιχειρησιακό Σχέδιο.

          – Ο Κουμουτσάκος ΠΡΕΠΕΙ να Επιβλέπει και να Συντονίζει Όλη τη Διαδικασία Διαχείρισης και να Αναφέρει Τυχόν Προβλήματα στο Χρυσοχοίδη.

          – Ο Χρυσοχοίδης, με τη Σειρά του, ΠΡΕΠΕΙ να Παρεμβαίνει και να Επιλύει τα Προβλήματα τα Οποία Αντιμετωπίζει ο Κουμουτσάκος στη Διαδικασία, και αν Κάτι ΔΕΝ Λειτουργεί ΣΩΣΤΑ, να Ζητήσει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του Κουμουτσάκου

          – Ο Μητσοτάκης, με τη Σειρά του, ΠΡΕΠΕΙ να Παρεμβαίνει και να Επιλύει τα Προβλήματα τα Οποία Αντιμετωπίζει ο Χρυσοχοίδης στη Διαδικασία, και αν Κάτι ΔΕΝ Λειτουργεί ΣΩΣΤΑ, να Προχωρήσει είτε στην ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του Χρυσοχοίδη, είτε στην ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του Κουμουτσάκου, είτε στην ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και των ΔΥΟ, αν Κριθεί Απαραίτητο.

          Τίποτε από Αυτά ΔΕΝ Βλέπουμε να Γίνεται, Παρά να Ακούμε τη Γνωστή Καραμέλα, για Όλα Φταίει η Τουρκία, η Οποία ΔΕΝ Σέβεται το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, και ότι η Ευρώπη ΠΡΕΠΕΙ να Δει το Πρόβλημα Διότι Ειναι Ευρωπαικό ( ενώ στην Ουσια Μαριάνθη Τώρα πια το Πρόβλημα Είναι ΜΟΝΟ Ελληνικό, από τη Στιγμή που η Ευρώπη το Έκλεισε το Θέμα, με την Πολιτική των Κλειστών Συνόρων στη Μετανάστευση από ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ )), Επίσης Ότι το Πρόβλημα Είναι Γεωπολιτικής Σημασίας, και να Παραπλανάται με τον Τρόπο Αυτό η Κοινωνία.

          Εγώ, για παράδειγμα, αν Είχα να Διαχειριστώ Ένα Τέτοιο Πρόβλημα Όπως το Λαθρο-Μεταναστευτικό, και Παρατηρούσα Ότι Ενώ, για παράδειγμα, Προχωρεί η Διαδικασία Αποσυμφόρησης των Νησιών, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι Μεταναστευτικές Ροές από την Τουρκία ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΈΝΤΑΣΗ, θα Προχωρούσα στην ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και των ΔΥΟ Υφισταμένων μου, με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ με το Χαρακτηρισμό ως ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.

          Άσε Μαριάνθη, Τώρα Ξεκινάει ο Αγώνας Γιουβέντους-Μίλαν ( Εγώ Υποστηρίζω τη Μίλαν ), και αν Χάσει η Μίλαν που Είναι και το πιο Πιθανό Δηλαδή ( μη Φάμε και 3 ή 4 Γκολ ), Αύριο το Πρωί στο Γραφείο, Έχει να Πέσει Δούλεμα από τους Ιντερίστες Συναδέλφους που ΔΕΝ Περιγράφεται με Λόγια…

          Άγγελος από Μιλάνο

    4. η Ελλάδα παρήγαγε διαχρονικά προδότες σε μαζικό επίπεδο ενώ οι ήρωες είναι πάντα μεμονωμένα άτομα μ όνομα και επίθετο, δηλαδή, ο μέσος Έλληνας είναι είτε προδότης είτε εν δυνάμει προδότης αν δεν βρεθεί ηγέτης με ονοματεπώνυμο να τον αναγκάσει να αντισταθεί. Οπότε Ελλάς η χώρα που γεννάει προδότες.

    5. Το πιο αστείο είναι το ποιος θα αποφασίζει ποιοι δικαιούνται και ποιοι όχι: Αχαχαχαχαχαχαααα. Ούτε σε ταινία του Hollywood τέτοιο καραγκιοζιλίκι. Ο καναπές πάντως καλά κρατεί! Χαιρετίσματα στην εξουσία και kαλά ξεμπερδέματα….

    6. καλά δεν καταλαβαίνεται πως ο σπιούνος πατέρας του είχε κάνει συμφωνία με το 3ραιχ να αποτελειώσει την Ελλάδα όσο ζούσε, και επειδή δεν τα κατάφερε, την συμφωνία την αποτελειώνει ο ιός του, τι να λέμε τώρα.
      από την άλλη τα θέλει και ο κ.λος μας. στα σκατά όσο άρωμα και να ρίξεις πάλι σκατά θα μυρίζουν και όχι άρωμα

    7. ανεκαθεν αυτος ο τοπος εβγαζε προδοταρια..οι ελληνες,οσοι εχουν απομεινει αποδειχθηκαν αγαθοι,οχι εξυπνοι.. και χαφτουν την προπαγανδα της τηλεορασης και των δημοσιογραφων..

      1. Σας είδαμε κι εσάς. Κοτούλες λειράτες, αλληλοκαρφώνεστε για την κονόμα.

    8. Πω…!Πω…!Χειροτερος απο τον Τσιπρα.
      Θεε μου σωσε μας απο τους ανθελληνες και αντιχριστους.
      Στειλε μας σπιθα εγερσης και ελευθεριας.

      1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ & ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ !!!!

    9. Οχι μονο κανενας απο αυτους δεν δικαιουται ασυλο αλλα και πολλοι Ελληνες που ειναι Μουλοι(Τουρκοσποροι κτλ) πρεπει να παρουν τον πουλο

    Comments are closed.