ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ…

    Κοινοποίηση:
    karamanlis

    Εξαφανισμένος από παντού
    Ο Τσίπρας ξεπουλάει την Μακεδονία μας και αυτός…;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ-Έκτακτη εκπομπή για το Πατριωτικό Συλλαλητήριο, Κυριακή 20/1, μετά τη μία το μεσημέρι. «Βυθίστε το Σύνταγμα» και ρίξτε τους!

    Κώστας Καραμανλής… Κουρασμένος… Και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του τα χέρια μου αρνούνται να αγγίξουν το πληκτρολόγιο του υπολογιστή… Λες και έχουν δική τους θέληση… Το ίδιο και τα δάκτυλα μου που βαριούνται να κινηθούν κατά μήκος των πλήκτρων για να γράψουν κάτι για αυτόν.
    Κώστας Καραμανλής… Ο Ανύπαρκτος, του Ανύπαρκτου, τον Ανύπαρκτο, ω Ανύπαρκτε!
    Κώστας Καραμανλής… Φτηνό άρωμα σε ακριβό μπουκάλι… Η μόνη δουλειά του είναι μπροστά στην οθόνη μιας τηλεόρασης να τραβάει, και αυτό με κόπο, τους μοχλίσκους από τα joystick μιας κονσόλας Playstation, στην προσπάθειά του να μη τον φάει το φαντασματάκι του Pac Man που τον έχει στριμώξει στη γωνία. Για τέτοιου βεληνεκούς πολιτικό μιλάμε, να ‘ούμ!
    Εξαφανισμένος μέσα στη σιγουριά των χρημάτων και του “κούφιου” εξαιτίας του ιδίου, ονόματός του δεν έχει δώσει πρόσφατα δείγματα ζωής παρά μια φωτογραφία του στις 15 Δεκεμβρίου, που σαν χειμερινός κολυμβητής βουτά στα παγωμένα νερά της Ραφήνας.
    Και χ…κε η φοράδα στ’αλώνι! Ρε παιδιά εδώ ο κόσμος καίγεται και η Μονίκ χτενίζεται… Αυτό θυμίζει η στάση του κατά τα άλλα Μακεδόνα πολιτικού που αντί να έχει βγάλει τον κόσμο στα πεζοδρόμια για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από τους ΤΣΥ.ΡΙ.ΖΑ – ΣΑΝ.ΕΛΛ., αντί να έχει πάρει την BMW τζιπάρα του και να οργώνει απ’άκρη σ’άκρη τη Μακεδονία μας για να διατρανώσει την ελληνικότητά της, αυτός ΚΑΑΑΑΘΕΤΑΙ! Άντε και Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστα μου… Το αξίζεις για το ΤΙΠΟΤΑ που είσαι!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Τελικά η Συμφωνία των Πρεσπών βοήθησε τα Σκόπια να κάνουν κράτος και με τη βούλα της Ελλάδας ενώ στην Ελλάδα από ότι φαίνεται οδηγεί σε διχασμό του λαού.

    2. Μπουρμπούτσαλα!!!!!!! Όλα για το Θεαθήναι…. Ο λαός τελικά τρώει ενα ανατρεπόμενο σανό την ώρα!!! συλλαλητήρια, αντισυγκέντρωσεις και κολοκύθια με την ρίγανη!!!! Το Θέατρο στην Ελλάδα του Μελοδράματος καλά κρατεί….

    3. Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΜΑΣΣΑΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΙΒΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΥΦΟΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗς ΔΟΣΕΙΛΟΓΟς ΤΗς ΚΥΠΡΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΤΟΥ….ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ……………….. ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ……………………..

    4. Ο Καραμανλης είναι ο μονος που προβαλε βετο για την Μακεδονια,σημερα που αλλοι τα δινουν όλα,τον κατηγορείτε,λιγη ντροπη ρε.

      1. Ντροπη σε σενα ψευτομαζοχοδεξιε γλυψε κανενα προδοταριο για κανενα ξεροκομματο και αμα στο πεταξουν ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ……………………

        1. τραβα να ριξεις καμια μολοτωφ συριζοπανο και χεσε μας αληταρα

    5. Διαδώστε το όπου μπορείτε!
      Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο.
      Ψηφίστε και εσείς σήμερα….!!!!

      ΖΗΤΑΜΕ Δημοψήφισμα για την Μακεδονία!!!

      https://bit.ly/2TTgla1

    6. Ο ΛΟΡΔΟΣ ΚΟΥΡ@Δ@ , ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΔΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ .

    7. Υπάρχει αμοιβή για την σιωπή του και το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Όσοι συνεργάστηκαν δεν έμειναν ποτέ στο δρόμο..

    8. Σωστός ο Γολιάθ 4 έχουμε πεθάνει κ δεν το καταλαβαμε…

    9. ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΧΕ ΕΚΦΡΆΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΊΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΎΣΕΙ ΑΠΌ ΠΑΡΤΆΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΜΈΝΟΥ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΆ, ΠΑΠΑΚΏΣΤΑ, ΑΝΤΏΝΑΡΟΥ Κ.Τ.Λ. ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΛΏΣΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΊ.
      ΑΛΛΆ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΊΠΟΤΑ??????

    10. Όποιος λύσει το κατωτέρω σύστημα εξισώσεων θα εμπαιδώσει τον ορισμό της κωλοτούμπας:

      (ΑΝΕΛ)²=50.000.000€ •√X³/6 •(ΠΟΤΑΜΙ)³ και

      ∫lim f(μ@λακίας)ⁿ→∞ =0

      και θα αντιληφθεί γιατί η αριστερή θέση για ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!!!!!

    11. Του έχει απαγορευτεί να ανακατεύεται στην πολιτική ζωή και προ πάντων να αναφέρεται στο Μακεδονικό. ΟΛΟΙ το ξέρουν αυτό. Είναι ο μόνος πρωθυπουργός που είπε ΠΕΝΤΕ (5) ΌΧΙ στους Αμερικάνους. Υπάρχει ή υπήρξε κάποιος άλλος ?

    12. Ξεκώλιασα το κοκορέτσι και με έχει πάει κολιατζα

    13. Ο Καραμάν-αλής (από τουρκοχώρι της Μακεδονίας) έχει λάβει ασυλία από έρευνες για την δική του περίοδο από την κυβέρνηση Τσίπρα. Έτσι οι Ζαίοι χτυπάνε Κούλη, Σημίτη, Τρελαντώνη για να τους αποτελειώσουν.

    14. Αν και φιλο νδ καλα λεει ο δημοσιογραφος τωρα χρειαζονται πραξεις Και οχι μονο θα!!!!!!!

    15. Ο Καραμαν-Αλης Ο Νέος προθυππυργος της Ελλάδος!Δυστηχως εχασαμεν Ελληνες πατριωτεςΗ κατρακύλα του λαού μας ξεκινά από πολύ παλιά!Νομίζουμε όλοι οτι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. …κακομοίρηδες!!!Τους αρχαίους Έλληνες η εβραϊκή θρησκεία του χριστιανισμού τους εξόντωσε! Το Βυζάντιο τους εξόντωσε μαζί με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία .Δεν έχω κάτι με το Χριστό Γιατί ούτε και ο ίδιος θα θελε οι οπαδοί του να σφαζουνε στο γόνατο Έλληνες.Πρέπει να ξεχωρίσετε Την έννοια του Έλληνα με αυτή του χριστιανού .καμία σχέση δεν έχουν .Ο χριστιανισμός επιβλήθηκε με το σπαθί στους προγόνους μας και για αυτό φτάσαμε σήμερα σε αυτό το χάλι. 400 χρόνια σκλαβιά δωσαν το τελειωτικό χτύπημα και όταν φύγαν οι Τούρκοι δωσαν στους φίλου τους τους παπάδες όλη την περιαουσια της Ελλάδος .Καημένοι σας λυπάμαι Σας έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που το φυσατε και δε κρυωνει.υπάρχουν πατριώτες Έλληνες αλλά είναι λίγοι έχει τελειώσει η Ελλάδα.Δες δείκτη γεννήσεων .Η εκκλησία δε σας φαίνετε περίεργο που ΔΕ λέει τίποτα για τη Μακεδονία?ακριβώς έτσι συνεργαζόταν και 400 χρόνια με τους Τούρκους. Ο ελληνισμός πέθανε πριν 1200 χρόνια οριστικά .Εγκληματίες Άγιος Θεοδόσιος και Αγία Ελενη και αλλοι τοσοι Άγιοι που προσκυνήσετε .Δεν είμαι 12θειστης αλλά ξυπνάτε.Τούρκοι σας κυβερνάνε σήμερα .

    16. Οκαραμαν Αλης Μακεδονας ? Ο καθε κουρδος Μακεδονας ? Τοτε και ο κουρδος ο παυλος η”ο Σαουλ η” ο Λουσας η” ο λουκας που εχεζε σαν περαστικο μεγαφωνο κλικαδορικο απο θρακη και Μακεδονια απογονος του Πτολεμαιου η” του Αντιπατρου ?Αρε ασιατικε μπουχεσιδισμε που εξαφανησες πολιτισμους δεν λες να εξαφανιστης στα βαθη της ασιας…..

    17. Μόλις είδε τι παίζει…σαν λαγός εξαφανίστηκε η μουνιτσα….

      1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΔΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΟΠΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Η ΜΑΖΟΧΑΣ Η ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ…………………………..Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥς ΨΙΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΤΟΙΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ ΝΑ ΣΟΥΧΟΥΝ ΓΑΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ

        1. Έχεις δίκαιο μεγαλε..αυτοί οι δυο και ειδικά ο Κωστάκης έβαλε πλάτη κ διέλυσε την πατριωτική παράταξη,κλώσησε με την κωλαρα του το αυγό του φιδιού και ξεπετάχτηκε το ΦΙΔΙ της χρυσής πορδης!!

    Comments are closed.