ΏΡΑ 07:56! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    4881971

    Όχι στη χώρα τους αλλά σε προσωρινό ξενοδοχειακό κατάλυμα οδηγήθηκαν οι 134 μετανάστες που ήταν στα κτίρια τα οποία εκκενώθηκαν χθες το πρωί στα Εξάρχεια, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο λοιπόν για τους αλλοδαπούς που με το έτσι θέλω καταπάτησαν περιουσία Έλληνα πολίτη με την αρωγή των αναρχοάπλυτων της περιοχής. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας. Από εκεί θα εξαφανιστούν για να τους ξαναβρουν πάλι σε κανένα ξενοδοχείο στα Εξάρχεια ή των γύρω περιοχών και ο… μύλος συνεχίζεται. Έτσι για να μην εντυπωσιάζεστε από την… αποφασιστικότητα της Πολιτείας και την ξαφνική καούρα για να “καθαριστούν” τα Εξάρχεια.

    Η επιχείρηση συντονίστηκε φυσικά από την Πολιτεία όπως τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου και τον γενικό γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας Γιώργο Σταμάτη.

    Σημειώνεται, ότι για την εξυπηρέτηση των μεταναστών απασχολούνται κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, διαπολιτισμικοί μεσολαβητές, καθώς και ιατρικό προσωπικό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ποια χρυση αυγη και ποια χρυση ζυμη ρε ντουβαρια ?? το εσκασαν σαν τα ποντικια οι μισοι, εγιναν ρομπα σε ολη την ελλαδα με τα καραγκιοζιλικια τους και αυτοι .

    2. EAN ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ & ΣΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΝΑ ΤΟΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ , ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ , ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ & ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ , ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ , & ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    3. Ο Χρυσοχοίδης που είναι.Δεν φάνηκε καθόλου να μας πει για το φιάσκο και το παιδομάζωμα που βαφτίστηκε εκαθάριση των Εξαρχείων
      Μήπως διακοπάρει σε καμία Μύκονο;;;;;;

    4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ, ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ……….ΦΑΤΕ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ……………..

    5. Νομίζω πως ο υπουργός προστασίας του πολίτη, είναι γιά ΄Ελληνες μόνο, λάθος η όχι;

    6. Χρυσοχόε,είσαι υπουργός για τα μπάζα,αντί να τους στείλεις πακέτο στις χώρες τους,τους έστειλες σε ξενοδοχείο,πεντάστερο φαντάζομαι,μην στεναχωρεθούνε κιόλας και τους δίνεις και ψυχολόγους για υποστήριξη.Το μήνυμα που περνάει είναι,καταπατήστε ό,τι θέλετε αρκεί να είστε λαθροόρκ,το πολύ να σας κόψουμε και επίδομα των 400,γεια σου Ελλαδίτσα,σε κάνανε κωλοχανείο

    7. ΤΑΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ…ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ “ΣΚΟΥΠΑ” ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ?ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ+ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ…ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ!ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΦΕΙΚ ΝΙΟΥΖ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ…ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ-ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ κΑΙ ΔΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ/ΧΑΡΑΓΜΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ…ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

    8. Μητσοτάκη ψήφισαν οι λοβοτομημένοι αντί για Χρυσή Αυγή.
      Περαστικά.

    9. Πλήρωνε ραγιά τα χαράτσια του ΕΜΦΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗΣ ,κόψιμο συντάξεων και μισθών πλήρωνε την ΔΕΗ για να έχουν θέρμανση τον χειμώνα και αιρκοντίσιον το καλοκαίρι,δωραιαν οικία,και επίδομα 400 ευρόπουλα ανα κεφαλη τον μήνα.ΠΛΗΡΩΝΕ-ΠΛΗΡΩΝΕ ΡΑΓΙΑΑΑΑ ‘αυτά είναι κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας να σκύβης το κεφάλι σε ο.τι σου επιβάλλουν….Οι πρόγονοί μας δεν έσκυψαν το κεφάλι οι σημερινοί είμαστε νεοέλληνες ραγιάδες….. Και καθόμαστε και φαγωνόμαστε μεταξύ μας για τα κόμματα Και όλοι αυτοί κάνουν καλά την δουλίτσα τους,μας δουλεύουν μπροστά στα μάτια μας.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΦΙΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΑΧΙΣ ΤΡΕΧΑΑΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

    10. Καλά σοβαρά τώρα?
      Πίστεψε κανείς ότι θα καθαρίσει πραγματικά το τοπίο?
      Όλα για τα μάτια γίνονται, τίποτε άλλο.

    11. ….ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΔΑ…ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ??..ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!

    12. μα τι πολιτισμενη χωρα ειναι αυτη η ελλαδα………………….. μεχρι και ψυχολογους για τους ανθρωπους που καταπατησαν ξενες περιουσιες και ηρθαν παρανομως στην καταπληκτικη χωρα που ολα ειναι στην εντελεια και τρεχει η αναπτηξη απο τα παντζακια σας. κριμα που ειμαι ελληνιδα του εξωτερικου και δεν ασχολειται κανεις με τους ελληνες του εξωτερικου…. και τα συνχαρητιρια μου θα πεσουν στο κενο…… κριμα……. και εις ανωτερα …………..συνχαρητηρια…… κλαπ, κλαπ, κλαπ………

    13. αχαχαχαχα σας γλενταει ο γελοίος χρυσοχοϊδης κι εσεις μασατε το σανο. Φατε τους παλι στη μαπα και σε 10 μερες θα ειναι παλι εκει.

    Comments are closed.